Η Γατοϊστορία μας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κουκλιά είναι όλα τους!!!:P:P:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O πορτοκαλί είναι ο Γκάρυ ? Δεν ήξερα ότι έχετε και τέτοιο χρώμα:Pστην συλλογή σας.
Πάντως τα ονόματα μου αρέσουν πολύ:)
Δυστυχώς Βούλα ο Γκάρυ δεν είναι μόνιμος και δεν κάθεται να τον κοινωνικοποιήσω για να μπει η αγγελία του και είναι κρίμα γιατί είναι πανέμορφος,μικρός,μόνος και ζει στο δρόμο.Σε μας έρχεται αραιά και που πια.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλιά είναι όλα τους!!!:P:P:D:D
Ευχαριστούμε:redface::redface: αλλά πάνω απ'όλα ευτυχισμένα και το καταλαβαίνεις από την αγάπη που σου δείχνουν όταν απαιτούν το καθημερινό μισάωρο:eek: χαϊδόλογημα τους προ φαγητού.Και αν τύχει και τα αγνοήσω έρχονται στο τζάμι και φωνάζουν μέχρι να βγω έξω.Τα αγριμάκια μου τα αγαπημένα,πόσο τ'αγαπάω:redface::redface::clapup::clapup::clapup:

Ευχαριστούμε:redface::redface: αλλά πάνω απ'όλα ευτυχισμένα και το καταλαβαίνεις από την αγάπη που σου δείχνουν όταν απαιτούν το καθημερινό μισάωρο:eek: χαϊδόλογημα τους προ φαγητού.Και αν τύχει και τα αγνοήσω έρχονται στο τζάμι και φωνάζουν μέχρι να βγω έξω.Τα αγριμάκια μου τα αγαπημένα,πόσο τ'αγαπάω:redface::redface::clapup::clapup::clapup:
Εκτός από τον Γκάρυ, για τους άλλους δύο έχεις βάλει αγγελία??:):)

Εκτός από τον Γκάρυ, για τους άλλους δύο έχεις βάλει αγγελία??:):)
Μαρή ξεμυαλιμένη δε τα έχουμε πει?Οσο αλοιφή είναι σε μας αλλο τόσο δε κάθονται μέσα σε σπίτι.Ούτε καν σε μας που εμπιστεύονται.Για να μπουν σε γατοφόρο δε το συζητώ.Ασε που δε θέλω να τα χωρίσω.Τα γατιά αυτά είναι για αυλή και αν είναι να καταλήξουν εκεί,προτιμώ να'ναι η δική μας:P

Μαρή ξεμυαλιμένη δε τα έχουμε πει?Οσο αλοιφή είναι σε μας αλλο τόσο δε κάθονται μέσα σε σπίτι.Ούτε καν σε μας που εμπιστεύονται.Για να μπουν σε γατοφόρο δε το συζητώ.Ασε που δε θέλω να τα χωρίσω.Τα γατιά αυτά είναι για αυλή και αν είναι να καταλήξουν εκεί,προτιμώ να'ναι η δική μας:P
Έχω πάθει κάτι και ξεχνάω...μην με παρεξηγείτε!!!:redface::redface::redface:
Εννοείται ότι αν είναι να τα πάρει καποιος για αυλή καλύτερα είναι να μείνουν σε εσάς, δεν το συζητώ!!:):):)

Έχω πάθει κάτι και ξεχνάω...μην με παρεξηγείτε!!!:redface::redface::redface:
Εννοείται ότι αν είναι να τα πάρει καποιος για αυλή καλύτερα είναι να μείνουν σε εσάς, δεν το συζητώ!!:):):)
Πάρε και μια Ρωξάνη μετά του υιού της!!!

Συνημμένα

• P2260118.jpg
    P2260118.jpg
    380,9 KB · Εμφανίσεις: 43
Πάρε και μια Ρωξάνη μετά του υιού της!!!
Όλα τα ομορφόγατα έχετε στην αυλή σας!!!!:P:P:P:D:D:D

Όλα τα ομορφόγατα έχετε στην αυλή σας!!!!:P:P:P:D:D:D
Είδες?Εξω έχουμε τα μοντελάκια για τη μόστρα και καθώς προχωράς προς τα μέσα έχουμε το νταβατζή(Μάιζελ) με τους παρατρεχάμενους για εκφοβισμό:hehe::hehe::hehe::tongue:

Είδες?Εξω έχουμε τα μοντελάκια για τη μόστρα και καθώς προχωράς προς τα μέσα έχουμε το νταβατζή(Μάιζελ) με τους παρατρεχάμενους για εκφοβισμό:hehe::hehe::hehe::tongue:
Εγώ δεν είδα κανέναν νταβατζή..:redface::redface:Έτσι είναι οι νταβατζήδες?? που μόλις βλέπουν άνθρωπο τρέχουν να κρυφτούν???:redface::redface::P:P Απλά το κορίτσι, λόγω εμφάνισης, σπέρνει λίγο τον πανικό!!!!:redface::redface::redface::P

Χθες το βραδυ εκανε την εμφανιση του ενας ταλαιπωρος γατος,φουλ στη μυξα,ξεραμενα αιματα και σκελετομενος.Του εδωσα αντιβιωση οτι ειχα,του εριξα σταγονες μπας και ανασανει λιγο κ του εβαλα ενα κρεβατακι να κοιμηθει.Το πρωι ελειπε παρολα αυτα κανονιστηκε να παει στο γιατρο μεχρι το σαββατο(αν ερθει ξανα) αλλα δυστυχως δε μπορει να στειρωθει στην κατασταση που ειναι,ουτε να φιλοξενηθει πανω απο 3 μερες στο ιατρειο και θα χρειαστει να ξαναπαει μετα απο 15 μερες.Ελπιζω να μην εξαφανιστει και να καταφερουμε να κανει εστω τη μια δοση της θεραπειας.Αν κ στην κατασταση που ειναι αν δεν ολοκληρωσει τη θεραπεια θα εχουμε κανει μια τρυπα στο νερο:/:Δυσκολα τα πραγματα μιας κ ειναι τελειως αδεσποτος

Ο καυμένος..:(:(Τουλάχιστον είναι ήρεμος και μπορείς να του δώσεις φάρμακα.. :)

Χθες το βραδυ εκανε την εμφανιση του ενας ταλαιπωρος γατος,φουλ στη μυξα,ξεραμενα αιματα και σκελετομενος.Του εδωσα αντιβιωση οτι ειχα,του εριξα σταγονες μπας και ανασανει λιγο κ του εβαλα ενα κρεβατακι να κοιμηθει.Το πρωι ελειπε παρολα αυτα κανονιστηκε να παει στο γιατρο μεχρι το σαββατο(αν ερθει ξανα) αλλα δυστυχως δε μπορει να στειρωθει στην κατασταση που ειναι,ουτε να φιλοξενηθει πανω απο 3 μερες στο ιατρειο και θα χρειαστει να ξαναπαει μετα απο 15 μερες.Ελπιζω να μην εξαφανιστει και να καταφερουμε να κανει εστω τη μια δοση της θεραπειας.Αν κ στην κατασταση που ειναι αν δεν ολοκληρωσει τη θεραπεια θα εχουμε κανει μια τρυπα στο νερο:/:Δυσκολα τα πραγματα μιας κ ειναι τελειως αδεσποτος

Αμαν βρε Βιβη..ηρεμια δεν εχετε κι εσεις....:/::/::/: Περαστικα στον γατουλη..:):)

Ο καυμένος..:(:(Τουλάχιστον είναι ήρεμος και μπορείς να του δώσεις φάρμακα.. :)
Δε μπορεις να φανταστεις ποσο τρυφερος ηταν για γατι που με εβλεπε πρωτη φορα.Το θεμα ειναι οτι τα φαρμακα που του εδωσα δε κανουν τιποτα.Πρεπει να παει στο γιατρο.Ελπιζω να καταλαβε οτι η αυλη μου ειναι το σπιτι του τωρα,γιατι αν εξαφανιστει καποιος θα τα ακουσει:mad:Τι αλλο μπορω να κανω για να τον κρατησω στην αυλη?σε γατοφορο δε μπορει να μεινει γιατι εχω προβλημα κ με τη θεια μιας κ ειναι κοινοχρηστος ο χωρος

Αμαν βρε Βιβη..ηρεμια δεν εχετε κι εσεις....:/::/::/: Περαστικα στον γατουλη..:):)
Δυστυχως Σιμωνη ετσι ειναι σε ολες τις γειτονιες.Απλα επιλεγεις αναλογως με τις δυνατοτητες σου αν θα κλεισεις ματια και αυτια:(

Εγώ πάντως αυτιά και μάτια δεν μπορώ να κλείσω...;);)

Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα τρόπο να τον κρατήσεις στην αυλή..;);)Ας ελπίσουμε ότι θα κατάλαβε ότι υπάρχει φαί και θα έρχεται..;);)

Δυστυχώς όσοι από μας μένουν σε σπίτια με αυλές ή κήπο, πάντα θα έχουν επισκέπτες. Οι επισκέπτες ανάλογα με την περίπτωση γίνονται ή μόνιμοι ή περαστικοί.
Ας ελπίσουμε αυτός, λόγω του ότι βρήκε φαγητό και δέχθηκε και χάδια θα γίνει μόνιμος.

Ο γατουλης ηρθε χθες το βραδυ,εφαγε λιγες κροκετες,μου τριφτηκε, τον εβαλα στο κρεββατακι του και τον σκεπασα με μια κουβερτα.Εμεινε ολο το βραδυ και το πρωι εφυγε:(Δυστυχως αν και υπαρχει χωρος να μεινει περιορισμενος για να μπορεσω να τον παω στη γιατρο,δεν υπαρχει διαθεση για βοηθεια απο τους δικους μου ανθρωπους:mad:Ελπιζω να ερθει παρασκευη βραδυ,να τον μπαγλαρωσω στη γατοφορο μεχρι σαββατο πρωι.Πρεπει επειγοντως να παει στη γιατρο.Και ειναι τοσο τρυφερος γατος,απορω πως επιβιωνει εκει εξω.
Πραγματικα τρελενομαι,να υπαρχει χωρος στην αυλη και να μη συμφωνουν οι υπολοιποι ουτε για μια μερα,να εχω κτηνιατρο διπλα στο σπιτι μου και να μη μπορω να την εμπιστευτω.Ειναι τραγικο.

Δεν θέλω να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι. Αφού ξανάρθε χθες βράδυ, ξέρει ότι σε σένα θα βρει φαγητό και χάδια.
Να παρακαλάμε μόνο να έρθει Παρασκευή βράδυ και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Όσο για τους δικούς μας που δεν μας καταλαβαίνουν, συμβαίνουν σε πολλούς:( Δεν είσαστε οι μόνοι.

Δεν θέλω να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι. Αφού ξανάρθε χθες βράδυ, ξέρει ότι σε σένα θα βρει φαγητό και χάδια.
Να παρακαλάμε μόνο να έρθει Παρασκευή βράδυ και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Όσο για τους δικούς μας που δεν μας καταλαβαίνουν, συμβαίνουν σε πολλούς:( Δεν είσαστε οι μόνοι.
Μωρε Βουλα εκνευριζομαι περισσοτερο γιατι δεν ειναι οτι δεν καταλαβαινουν τοσο αλλα θεμα κτητικοτητας.Υπαρχει αποθηκουλα στην ταρατσα που θα μπορουσα να φιλοξενω γατακια αλλα επειδη μας διακατεχει το συνδρομο της κατοχης,την κλειδαμπαρωνουν μη τους κλεβει κανεις τα κωλοχαρτα κ τις κονσερβες:mad::mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back