aretha
Περιβόητο μέλος
Είχατε δίκιο τελικά!!! Ήρθε το Μαυρούλι!!!

Δεν τα θηλάζει η μαμά τους;Πεινάνε μήπως;;;;

Μήπως κρυώνουν; Ή μήπως απλά παίζουν; (ο Πορδολέων το'χει αυτό, όταν παίζει βγάζει φωνίτσες μόνος του)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανησυχώ για τους σκατογείτονές μου!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
εμεις τα ζουζουνακια θελουμεεεεεεεεεεΕίχατε δίκιο τελικά!!! Ήρθε το Μαυρούλι!!!
Παραθέτω φωτό της μαμάς του.
https://www.mypetz.gr/showpost.php?p=710869&postcount=2
Το πρόβλημα είναι ότι σκούζουν τα δύο μικράκια. Μήπως έχετε ιδέα γιατί;;; Πεινάνε μήπως;;;;

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκαρφάλωσε ο Δημήτρης με σκούπα και το σπρώξαμε μέχρι που έπεσε και τρεχάτο έφυγε. Ελπίζω να βάλει μυαλό.
Μου λέει ο Δημήτρης: Δεν είμαι εγώ η μάνα τους!!
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά, μετά από... περισυλλογή νομίζω ότι με τα αδέσποτα πρέπει να είμαστε πιο πολύ ήρεμοι και cool γιατί ένα αδέσποτο αντυμετωπίζει καθημερινά τους 777000005000000000 κινδύνους που υπάρχουν.
Τι θέλω να πω. Πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Όσο μπορούμε βοηθάμε τα ζωντανά, αλλά από κει και πέρα δε μπορούμε να ορίσουμε τη μοίρα τους. Αν μπορούμε τα στειρώνουμε, αν μπορούμε τους βρίσκουμε σπίτι, αν μπορούμε τα σώζουμε από βέβαιο θάνατο, αν μπορούμε οργανωνόμαστε σε φιλοζωικές εταιρείς με σκοπό την ενημέρωση του πολίτη ώστε σιγά σιγά και η χώρα μας να γίνει Ευρώπη στο θέμα των αδέσποτων και να μην υπάρχουν.
Ελπίζω να μην έχει γίνει κάτι κακό. Από την άλλη, αυτή είναι η φύση...
Μόλις έχεις νέα περιμένουμε!!!
Ismini
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ΗΡΩΑΣ ο Δημήτρης!![]()
Αναρωτιέμαι γιατί οι φίλοι μου το το λένε αυτό συχνά τον τελευταίο καιρό...

Ismini
Διάσημο μέλος
Καλέ είναι να ρωτάς????????Αναρωτιέμαι γιατί οι φίλοι μου το το λένε αυτό συχνά τον τελευταίο καιρό...![]()
Πότε ήταν με τον Παύλα πάλι που έκανε ακροβατικά με τη σκάλα? Τότε που έπεσε στην τέντα του αποκάτω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Βικτωρία, θα συνασπιστούν με το δικό μου, που έκανε ταρζανιές για να μαζεύει την Αρήθα από τους δίπλα και τους από πάνω....![]()
![]()
Να πατάξουμε ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool