Η Δανάη μου είναι έγκυος :(

• Thread starter Thread starter kiara1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα δεν γεννησε ακομη και Βγαζουν συχνα τετοια ροζ πολυ πριν γεννησουν?
Αν δεν γεννησει μεχρι να παω σπιτι θα την παω στο γιατρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν βλεπω και να κουνιουνται τα μωρα μηπως ειναι επειδη μεγαλωσαν και δεν εχουν χωρο Προχτες κουνιοταν σαν τρελα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορει να σου πει κανεις με σιγουρια,μονο ο γιατρος.Πηγαινε την οπωσδηποτε στο γιατρο μολις γυρισεις,αφου ειχε αιμα αλλα δε γεννησε τοσες ωρες δεν ειναι καλο σημαδι.

Τωρα πηρα τον γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω και να μην του την παω για να μην την ταραξουμε στην μεταφορα μου ειπε μονο αν δεν τρωει και δεν περπαταει καθολου τοτε να την παω.

Τι να σου πω...Εμενα δε μου φαινεται καλο σημαδι,οπως νομιζεις.

Δεν ξερω λετε να την παω τελικα τους ςχω παρει και 100 τηλεφωνα και αυτους ολο μου λεει μην ανχωνεσαι η φυση θα κανει την δουλεια τις. Θα πρεπει να εχει ετοιμασει καποιο χωρο η εκεινη την ωρα θα παει καπου και θα τα γεννησει? Μονο στο χαλι τις κουζινας καθεται μες την μεση και απο εχθες με ακολουθει παντου και με κοιταει μεσα στα ματια σαν να μου λεει κατι αλλα δεν καταλαβαινω τι!!!!!!!!!!!!!:confused:

Θα ψαξει καποιο χωρο σκοτεινο και προστατευμενο λογικα.Δεν της εκανες φωλια;

Πηρα μια κουτα μεγαλη με καπακι και εβαλα και μια πετσετα μεσα εκανα και μια πορτα ψιλη την εβαλα στην κρεββατοκαμαρα για να μπορω να απομονονω τον χωρο και να μην μπαινουν τα παιδια και την ενοχλουν αλλα δεν παει καθολου εκει μονο εκατσε λιγι εχθες και βγηκε στα 2'

Τι να σου πω...Αν δεν τη δει γιατρος δε μπορει κανεις να ξερει τι εχει γινει.

ολο μου λεει μην ανχωνεσαι η φυση θα κανει την δουλεια τις.
Αν πρόκειται για τον ίδιο κτηνίατρο που δεν σε κατατόπισε επαρκώς σχετικά με τη στείρωση και που έδωσε σε έγκυο γατούλα αγωγή για ενδοπαράσιτα, θα πρότεινα να πάρεις οπωσδήποτε κι άλλη γνώμη, έστω και τηλεφωνικά αν είναι τόσο δύσκολη η πρόσβαση σε άλλο κτηνιατρείο.
Είναι πολύ κρίμα να ταλαιπωρείται τόσες ώρες η γατούλα, πολύ περισσότερο να πάει και κάτι στραβά... :/:

E ναι κριμα ειναι. Αυτους τις τους νοιαζει δικια τους ειναι.
Δεν κανει να κανει αποπαρασιτωση οταν ειναι εγκυος?
Θα περιμενω η γιασμιν να μου στειλει το τηλ του κτηνιατρου, να παω και σπιτι να δω τι κανει.

Οχι δεν κανει,γι'αυτο αποπαρασιτωνονται πολυ καλα πριν το ζευγαρωμα,για να μην μεταδωσουν σκουληκια στα μωρα και επειδη δεν κανει οσο ειναι εγκυες.;)

Συνήθως τα νερά σπάνε σχετικά γρήγορα και ξεκινάει η γέννα, η οποία μπορεί να κρατήσει 1και... μέρες.

Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά αν δεν κουνιούνται, όπως λές, μπορεί να είναι νεκρά, και πλέον θα κινδυνεύει και η ίδια η μάνα απο σηψαιμία.:hmm:

Θέλει δηλ άνοιγμα ή καισαρική, αν είναι ζωντανά...
Προφανώς και η γάτα σε ακολουθεί γιατί σου ζητάει βοήθεια....Τρώει κανονικά η μάνα ή της κόπηκε η όρεξη??

Επίσης, αν δεν έχουν περάσει οι 2 μήνες, μπορεί να είναι και αποβολή, που μακάρι να βγούν όλα, και να μην μείνει κανένα μέσα....

Καλησπερα ακομη δεν γεννησε ομως εχει πολυ καλη διαθεση σημερα βγηκε και εξω εκατσε λιγο στον ηλιο και μετα πηγαμε στον κτηνιατρο την εξετασε και ειπαμε αν δεν γεννησει μεχρι την πεμπτη το μεσημερι να παμε να κανουμε υπερυχο και να δουμε τι γινεται.
Τρωει κανονικα οχι ομως ποσοτητα πινει νερο και δεν βαριανασαινει τοσο εντονα οσο προχτες. Μακαρι ολα να πανε καλα. Αντε να περασει και αυτο το βραδυ.:/:

Τα ακουσε ο γιατρος;

Μάλιστα.... παρακολουθώ με ενδιαφέρον, τις πρακτικές του Κτηνιάτρου πάντως....:hmm:

Αυτό το υγρό, είναι τελικά σπάσιμο νερών ή όχι, σου είπε?? Επίσης, όπως ρώτησε η Δώρα τα άκουσε ή όχι?

Αν είναι νεκρά, σήμερα πχ.... (χτύπα ξύλο) η μάνα θα είναι καλά για 5-6 μέρες.. μετά θα φανούν τα αποτελέσματα.. και τότε τρέχουμε... ΠΟΛΥ!!!:|

Δεν ξερω αν μπορει να τα ακουσει μονο με υπερηχο,αλλα αν ειναι στις μερες της δε θα μπορουσε να τα ακουσει και με το στηθοσκοπιο Τζουλια;:hmm:

Εγώ τα ακούω με το χέρι....αν είναι έτοιμη.. και πιο πρίν...
πιάνω τα νυχάκια και τα κεφαλάκια... τα νοιώθω που τεντώνονται, γυρίζουν κλπ....έλεος.. τί να πω.:redface::hmm:

Αριθμό δεν μπορώ να πώ, με σιγουριά, αλλά αν ζούν ή όχι το καταλαβαίνω.....:|

Μα ναι,κι εγω τα νιωθω τα δικα μας και εχει ακομα δεκα μερες γεματες να φαει.

Ας ελπίσουμε να την βγάλει καθαρή η γάτα....
Γιατί αν έχουν σπάσει όντως τα νερά 2 μέρες... κάτι τρέχει.

Εγώ θα έλεγα αν δεν γεννήσει και σήμερα.. μην περιμένεις μέχρι Πέμπτη.:hmm:

Άσχετο τον υπέρηχο λογικά τον πληρώνεις κάθε φορά εεε????:| γιατί σκέφτομαι διάφορα τώρα....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back