Η Δανάη μου είναι έγκυος :(

• Thread starter Thread starter kiara1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τα χθεσινα ηταν μαλλον ασπρομαυρα αυτο που ζει και βασιλευει ειναι ιδιο η Δαναη Και το σημερινο ηταν και αυτο ιδιο με τη μαμα τι απογοητευση πολυ στεναχωρεθηκα την βλεπω το γλυφει και ξερω οτι τσαμπα το κανει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πολυ κριμα...Καλυτερα να μην το ειχε περασει ολο αυτο η καημενη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαστε απαραδεχτει που δεν το ψαξαμε κι αλλο για την στειρωση. Η γεννα ειναι φανταστικη εμπειρια και το νεογεννητο αλλα δεν θελω να ξαναζησω.

Δεν πειραζει,κανεις δε γεννηθηκε γνωριζοντας,και σιγουρα θα θελαμε και θα θελατε να ειναι μια πιο ευχαριστη διαδικασια,μονο με χαρές.Τουλαχιστον εχε την περιορισμενη γιατι μπορει οσο θηλαζει να της ερθει ξανα οιστρος και να σας φυγει,ή να παρατησει το μικρο.Σκεψου και την ακτονογραφια που σου ειπα.Και μολις απογαλακτιστει το μικρουλι,βουρ για στειρωση.

Σας ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση αλλα παω μια βολτα το σκυλο δεν μπορω αλλο να βλεπω Χρειαζομαι λιγο αερα.καλο ξημερωμα ευχομαι σε ολους μας.

Καλο βραδυ...

Παρακολούθησα όλη την ιστορία με τη Δάφνη με μεγάλη αγωνία.!!Κρίμα για τα γατάκια.Εγώ είχα βρει 3 πνιγμένα γατάκια κ ένα μισοφαγωμένο από έναν αρσενικό γάτο στην αποθήκη του παππού μου.Η γατούλα μόλις είχε γεννήσει η καημένη αλλά δεν κατάφερε να τον διώξει..Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.Τώρα τι κάνει η γατούλα σου?το μωρουλίνι σας?

Δεν πειραζει,κανεις δε γεννηθηκε γνωριζοντας,και σιγουρα θα θελαμε και θα θελατε να ειναι μια πιο ευχαριστη διαδικασια,μονο με χαρές.Τουλαχιστον εχε την περιορισμενη γιατι μπορει οσο θηλαζει να της ερθει ξανα οιστρος και να σας φυγει,ή να παρατησει το μικρο.Σκεψου και την ακτονογραφια που σου ειπα.Και μολις απογαλακτιστει το μικρουλι,βουρ για στειρωση.

Εννοειται ουτε για πλακα δεν το ξαναπερναω αυτο. Και ουτε και η γατουλα μου.

Παρακολούθησα όλη την ιστορία με τη Δάφνη με μεγάλη αγωνία.!!Κρίμα για τα γατάκια.Εγώ είχα βρει 3 πνιγμένα γατάκια κ ένα μισοφαγωμένο από έναν αρσενικό γάτο στην αποθήκη του παππού μου.Η γατούλα μόλις είχε γεννήσει η καημένη αλλά δεν κατάφερε να τον διώξει..Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.Τώρα τι κάνει η γατούλα σου?το μωρουλίνι σας?

Ειναι καλα και οι 2 το προσεχει πολυ ολοι μερα μαζι του ειναι το εβαλα εχθες στην κουτα και ολοι μερα ειναι εκει μονο για να φαει και για τσισα βγαινει.

Ναι μου ειπε απο μονος να την παω μην εχει και αλλο. Μολις σχολασω αλλα το γατακι μονο να το αφησω? Μια ωρα θα κανουμε.

Εχθες το βραδυ που πηγα να παρω το σκυλο απο πισω του βγηκε και η αλλη η γατουλα που μαλλον γεννησε στο διπλανο σπιτακι ερχεται και την χαιδευουμε και φενετε απο σπιτι αλλα ειναι πολυ φοβητσιαρα Αν βαλω μια κουτα στο μπαλκονι με πανια εκει που δεν παει ο σκυλος θα τα φερει αν εχει μωρα? (που μαλλον εχει γιατι ολοι μερα εκει μπαινοβγαινει.

Δε νομιζω να τα φερει,γιατι δε θα αισθανεται ασφαλης με τοσες ξενες μυρωδιες...

Ναι ε? Αντε ρε γ...... και δεν μπορω να μπω και εκει μεσα να δω τι κανουν. Εχει και ποντικια εκει μεσα.

Καλημερα η Δαναη μου ειναι καλα και το μωρο ακομη καλυτερα συντομα θα βαλω και φωτο απο το νινακι μας.
Εχθες το μεσημερι την ωρα που κοιμοταν τα παιδια και εγω ξαπλωνα μπαινει ο αντρας μου στο σπιτι και μου λεει τρεχα η αλλη γατα εχει παρει το μωρο της Δαναης και ενω προσπαθει να τις το παρει απο το στομα σηκωνομαι και βλεπω οτι δεν ειναι τις Δαναης. Εφερε 4 Μωρα κατω απο του μωρου. Απιστευτο και δεν ειναι δικια μας γατα Τωρα μεσα στο σπιτι ειναι 7 γατια μικρα και μεγαλα. Νομιζω θα το παθω το εμφραγμα αν μεγαλωσουν λιγο.

Ετσι είναι... καλωσήλθατε στον θαυμαστό κόσμο του πολλαπλασιασμού και της γεωμετρικής προόδου....:(

Ίδιο σόκ έπαθα πέρσι το καλοκαίρι, που είδα τα 5 απο τα 10 θηλυκά που γυρνάνε στην αυλή σε κατάσταση εγκυμοσύνης ή ζευγαρώματος... Έκανα τον πολλαπλασιασμό και μα ξε μα... της μάνα μου.. τις φόρτωσα και τις τακτοποίησα.
Έχω φυσικά και τις οι άγριες (άλλο πακετάκι αυτό..) ....
Χαλαρά τώρα, έρχονται και τα άλλα κατι 6 μηνών γκαστρωμένα, που θα τα ακούω και αυτά να γεννάνε... και φυσικά πάντα και οι νέοι θαμώνες..

Δεν στερεύουν οι γάτες ούτε θα εξαφανιστούν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.:redface:

Καλό κουράγιο... και στειρώστε γιατί αυτοί που τα έχουν και τρέχουν, χάνονται!:|

Ευχαριστω πολυ τι ναπω ουτε η κουτα δεν χρειαστηκε.:lol: Υπαρχει περιπτωση να παρει η μια τα μωρα τις αλλης. Και αν ναι τοτε τι κανω τα βαζω στην θεση τους?????

Ναι, μεγάλη... μπορεί να τα αλλάξουν, ή να τα έχουν και οι 2 μαζί.. σε παιδικό σταθμό. Τυχαίνει. Γενικά πρόσεχε όμως.. μπορεί να μαλώσουν άσχημα οι μάνες...:hmm:

Άντε τυχερούλα!!!:cool: Ζείς το θαύμα της μητρότητας....:/:

Πως θα καταλαβω τι ειναι? αγορακια η κοριτσακια?

Τί εννοείς?
Θα τις έχεις χωριστά...και αν ακούσεις φωνές τρέχεις...:|
Απο αρσενικά πως πάτε?

Τί εννοείς?
Θα τις έχεις χωριστά...και αν ακούσεις φωνές τρέχεις...:|
Απο αρσενικά πως πάτε?
Τα μωρα πως θα καταλαβψ αν ειναι αγορια η κοριτσια?
χωριστα τις εχω Τωρα που θα παω σπιτι θα την βαλω την ασπρομαυρη στην αποθηκουλα στο μπαλκονι γιατι εχουμε μικρο σπιτι και φωβαμαι την μικρη μου ολο στα γατακια παει μην αγριεψει και την γραζουνισει.
Τι εννοεις απο αρσενικα?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back