julia
Διακεκριμένο μέλος
Με τα αρσενικά, γατιά εννοώ, αν γυρνάνε στην περιοχή, γιατί μπορεί να βλάψουν τα μικρά ή να αναστατώσουν τις μάνες.
Και φυσικά το κερασάκι πάντα, να παρατήσουν οι μάνες τα μικρά και να πάνε για πουρνάρια με τους αρσενικούς...
(Γιαυτό μόλις αρχίσουν και τρώνε μόνα τους τα μικρά, τροφή, κονσέρβα ή κροκέτες... τις βουτάς και για στείρωση.- αν θέλεις την γνώμη μου...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α, μιλάς για το φύλο... Θα τα βγάλεις φώτο τα επίμαχα σημεία και θα σου πούμε. Ή θα τα πας στον Κτηνίατρο, ή θα καταλάβεις μόνη σου...
Με τα αρσενικά, γατιά εννοώ, αν γυρνάνε στην περιοχή, γιατί μπορεί να βλάψουν τα μικρά ή να αναστατώσουν τις μάνες.![]()
Και φυσικά το κερασάκι πάντα, να παρατήσουν οι μάνες τα μικρά και να πάνε για πουρνάρια με τους αρσενικούς...(Γιαυτό μόλις αρχίσουν και τρώνε μόνα τους τα μικρά, τροφή, κονσέρβα ή κροκέτες... τις βουτάς και για στείρωση.- αν θέλεις την γνώμη μου...)
Ειναι μεσα στο σπιτι ολοι δεν μπορουν να μπουν αρσενικα και στο μπαλκονι ειναι ο σκυλος. Στην αποθηκουλα θα βαλω πορτουλα για γατες και μονο η ασπρωμαυρη θα μπορει να μπαινοβγαινει. Ο σκυλος ολες τις γατες τις γαυγιζει εκτος την Δαναη αλλα αυτη μπαινει στο σπιτακι του και την αφηνει να τρωει απο το πιατο του.1000% θα στειρωθουν και οι 2 το πηρα το μαθημα μου.
Δεν βλεπω κανενα αρσενικο μονο κανα 2 θυληκα ερχονται που και που.Ακομη νωρις δεν ειναι και τις αλλης μονο τα 2 εχουν ανοιχτα ματακια. Και αυτα ημερων φαινονται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Απο ότι ακούω είσαι γενικά οκ, με το σύστημά σου....

Κοίτα τα άλλα θηλυκά μην σου γεννήσουν και αυτά... έχουν καταλάβει ότι η περιοχή είναι ασφαλής, και μπορεί να τους μπούν ιδέες. Αν δεν είναι φουσκωμένες ακόμα, τότε μάλλον θα γεννήσουν την Αυγουστιάτικη φουρνιά. (αν πιάνονται... μήπως θα έπρεπε να τακτοποιηθούν και αυτά..)
Γενικά "ανοίξατε και τα περιμένετε..." Είσαι στο σωστό δρόμο, να φτάσεις τα 20+

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ασπρομαυρη πρεπει να ηταν απο σπιτι γιατι ειναι πολυ ημερη μαλλον μολις ειδαν οτι γενναει την εδιωξαν για φερει και μεσα τα γατακια τις και να μας αφηνει να τα πλησιασουμε δεν μου εχει ξανατυχη με αδεσποτη τετοιο πραγμα και το καλοκαιρι κοιμομαστε με ανοιχτα παραθυρα.
julia
Διακεκριμένο μέλος

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=34104
Υπάρχουν και με 40 και με 50 ε.. άνετα, φτάνει να ψάξεις.
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυριο θα βαλω φοτο τα γατακια να μου πειτε τι ειναι αγορια η κοριτσια.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αχ Μπραβω πολυ ωραια ευχαριστω julia θα προσπαθησω να τις πλησιασω ποιο πολυ.
Αυριο θα βαλω φοτο τα γατακια να μου πειτε τι ειναι αγορια η κοριτσια.
Τίποτα καλέ σιγά.. άντε να μάθω να στειρώνω μόνη μου να έρχομαι περιοδεία!!!

kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μηπως να πας σε κανενα κτηνιατριο σαν μαθητευομενη??

julia
Διακεκριμένο μέλος

kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νατο το νινι μας
moukelis
Επιφανές μέλος
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα κοριτσακια ειναι απο κατω επιπεδα και στα αγορακια κατι προεξεχει?
Ετσι φαινονται αν ειναι αγορακια η κοριτσακια?
julia
Διακεκριμένο μέλος
Στα κοριτσάκια η απόσταση μεταξύ ποπού και πιπι είναι μικρότερη απο αυτήν των αγοριών... γενικά όμως δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν ξέρει... βγάλε καλές φώτο και θα σου πούμε.. και πάλι με 99% σιγουριά...γιατί μονο απο κοντά μπορείς να πεις σίγουρα.
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καπως ετσι.Θα πρωσπαθησω ομως.
julia
Διακεκριμένο μέλος

kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ή περίμενε να μεγαλώσουν λίγο... δεν έχει και τόση σημασία τώρα.![]()
Σιγουρα δεν εχει σημασια. Απο περιεργεια και μονο.
Παντως στο νινακι μας κατι προεξεχει ισως ειναι ο αφαλος.
Η κορη μου(6 χρονων) μου λεει μαμα αγορακι ειναι σιγουρα

. Και ολο καμαρι μου λεει επειδη το βρηκα οταν μεγαλωσω κτηνιατρος θα γινω

julia
Διακεκριμένο μέλος

Και δεν έχει καμία σχέση με το σύστημα των σκυλιών.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για δες αυταΚαι οι επισκεπτες μας (4 μικρα και η μαμα τους)![]()
Τα κοριτσακια ειναι απο κατω επιπεδα και στα αγορακια κατι προεξεχει?
Ετσι φαινονται αν ειναι αγορακια η κοριτσακια?

https://www.thepetcenter.com/exa/kitx.html
https://www.petplace.com/cats/how-to-determine-the-sex-of-your-kitten/page1.aspx#
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω πολυ αλλα παλι δεν μπορω να καταλαβω (τι αχριστη)Θα περιμενω την μερα που θα πανε στον κτηνιατρο για να μου πει. Με βοηθησατε πολυ ολοι με τις συμβουλες και σας ευχαριστω τα μωρα μεγαλωνουν μια χαρα και οι μανες ακομη καλυτερα(εμ αφου εχου τη δουλαρα που τους πλενει του καθαριζει και τους ταιζει
)οιεπισκεπτες μας αρχιζουν να μπουσουλανε και προσπαθουν να βγουν εξω απο την κουτα. Τι ωραια που ειναι! Εχθες το ποιο ζωηρο με αγριευε 

ειχε πολυ πλακα εκανε πχπχπχ 
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Αυτοι ειμαστε και αλλους δεν εχουμε (εκτος την φιφι το σκυλακι μας)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool