Η Δανάη μου είναι έγκυος :(

• Thread starter Thread starter julia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Α, μιλάς για το φύλο... Θα τα βγάλεις φώτο τα επίμαχα σημεία και θα σου πούμε. Ή θα τα πας στον Κτηνίατρο, ή θα καταλάβεις μόνη σου...

Με τα αρσενικά, γατιά εννοώ, αν γυρνάνε στην περιοχή, γιατί μπορεί να βλάψουν τα μικρά ή να αναστατώσουν τις μάνες.:hmm:

Και φυσικά το κερασάκι πάντα, να παρατήσουν οι μάνες τα μικρά και να πάνε για πουρνάρια με τους αρσενικούς...:redface: (Γιαυτό μόλις αρχίσουν και τρώνε μόνα τους τα μικρά, τροφή, κονσέρβα ή κροκέτες... τις βουτάς και για στείρωση.- αν θέλεις την γνώμη μου...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α, μιλάς για το φύλο... Θα τα βγάλεις φώτο τα επίμαχα σημεία και θα σου πούμε. Ή θα τα πας στον Κτηνίατρο, ή θα καταλάβεις μόνη σου...

Με τα αρσενικά, γατιά εννοώ, αν γυρνάνε στην περιοχή, γιατί μπορεί να βλάψουν τα μικρά ή να αναστατώσουν τις μάνες.:hmm:

Και φυσικά το κερασάκι πάντα, να παρατήσουν οι μάνες τα μικρά και να πάνε για πουρνάρια με τους αρσενικούς...:redface: (Γιαυτό μόλις αρχίσουν και τρώνε μόνα τους τα μικρά, τροφή, κονσέρβα ή κροκέτες... τις βουτάς και για στείρωση.- αν θέλεις την γνώμη μου...)

Ειναι μεσα στο σπιτι ολοι δεν μπορουν να μπουν αρσενικα και στο μπαλκονι ειναι ο σκυλος. Στην αποθηκουλα θα βαλω πορτουλα για γατες και μονο η ασπρωμαυρη θα μπορει να μπαινοβγαινει. Ο σκυλος ολες τις γατες τις γαυγιζει εκτος την Δαναη αλλα αυτη μπαινει στο σπιτακι του και την αφηνει να τρωει απο το πιατο του.1000% θα στειρωθουν και οι 2 το πηρα το μαθημα μου.
Δεν βλεπω κανενα αρσενικο μονο κανα 2 θυληκα ερχονται που και που.Ακομη νωρις δεν ειναι και τις αλλης μονο τα 2 εχουν ανοιχτα ματακια. Και αυτα ημερων φαινονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποτέ δεν είναι νωρίς... :|
Απο ότι ακούω είσαι γενικά οκ, με το σύστημά σου....:redface:

Κοίτα τα άλλα θηλυκά μην σου γεννήσουν και αυτά... έχουν καταλάβει ότι η περιοχή είναι ασφαλής, και μπορεί να τους μπούν ιδέες. Αν δεν είναι φουσκωμένες ακόμα, τότε μάλλον θα γεννήσουν την Αυγουστιάτικη φουρνιά. (αν πιάνονται... μήπως θα έπρεπε να τακτοποιηθούν και αυτά..)

Γενικά "ανοίξατε και τα περιμένετε..." Είσαι στο σωστό δρόμο, να φτάσεις τα 20+:|

Ανεκαθεν ειχαμε γεννες στην αυλη αλλα δεν μπορουσαμε να τις πιασουμε και μετα απο λιγο καιρο ολες επαιρναν τα γατακια τους και τις βλεπαμε που τα μετεφεραν αλλα για που δεν μπορουσαμε να καταλαβουμε. Και αυτες δεν ερχονται κοντα με τιποτα. Ασε που τωρα 2 στειρωσεις μαζι ποσο θακοστήσουν ποιος ξερει?
Η ασπρομαυρη πρεπει να ηταν απο σπιτι γιατι ειναι πολυ ημερη μαλλον μολις ειδαν οτι γενναει την εδιωξαν για φερει και μεσα τα γατακια τις και να μας αφηνει να τα πλησιασουμε δεν μου εχει ξανατυχη με αδεσποτη τετοιο πραγμα και το καλοκαιρι κοιμομαστε με ανοιχτα παραθυρα.

ΓΙα στειρώσεις δες παρακάτω σχεδόν ΤΣΑΜΠΑ;)
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=34104

Υπάρχουν και με 40 και με 50 ε.. άνετα, φτάνει να ψάξεις.

Αχ Μπραβω πολυ ωραια ευχαριστω julia θα προσπαθησω να τις πλησιασω ποιο πολυ.
Αυριο θα βαλω φοτο τα γατακια να μου πειτε τι ειναι αγορια η κοριτσια.

Αχ Μπραβω πολυ ωραια ευχαριστω julia θα προσπαθησω να τις πλησιασω ποιο πολυ.
Αυριο θα βαλω φοτο τα γατακια να μου πειτε τι ειναι αγορια η κοριτσια.

Τίποτα καλέ σιγά.. άντε να μάθω να στειρώνω μόνη μου να έρχομαι περιοδεία!!!:rolleyes::lol::lol::P

Σε λιγο θα το κανεις και αυτο.:lol:
Μηπως να πας σε κανενα κτηνιατριο σαν μαθητευομενη??:lol:

Πάω μην φοβάσαι... καιρό τώρα...:redface:

:D:D:DΝατο το νινι μας
P5130144_234898.JPG

Ωραιο το τιγρακι!

P5120136_thumb.jpg
Και οι επισκεπτες μας (4 μικρα και η μαμα τους)
Τα κοριτσακια ειναι απο κατω επιπεδα και στα αγορακια κατι προεξεχει?
Ετσι φαινονται αν ειναι αγορακια η κοριτσακια?

Οχι ακριβώς.
Στα κοριτσάκια η απόσταση μεταξύ ποπού και πιπι είναι μικρότερη απο αυτήν των αγοριών... γενικά όμως δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν ξέρει... βγάλε καλές φώτο και θα σου πούμε.. και πάλι με 99% σιγουριά...γιατί μονο απο κοντά μπορείς να πεις σίγουρα.

Δεν μπορω τα λυπαμαι να τα φωτογραφισω ετσι γλυκα που κοιμουνται οταν δεν ειναι εκει η μανες γιατι οταν ειναι με κοιτανε πολυ περγιεργα αν πλησιασω το χερι μου στα μωρα.:blink:Καπως ετσι.
Θα πρωσπαθησω ομως.

Ή περίμενε να μεγαλώσουν λίγο... δεν έχει και τόση σημασία τώρα.:redface:

Ή περίμενε να μεγαλώσουν λίγο... δεν έχει και τόση σημασία τώρα.:redface:

Σιγουρα δεν εχει σημασια. Απο περιεργεια και μονο.
Παντως στο νινακι μας κατι προεξεχει ισως ειναι ο αφαλος.
Η κορη μου(6 χρονων) μου λεει μαμα αγορακι ειναι σιγουρα :lol::lol::lol:. Και ολο καμαρι μου λεει επειδη το βρηκα οταν μεγαλωσω κτηνιατρος θα γινω:lol::lol::lol:

Δεν θα βρείς τίποτα στο ύψος της κοιλιάς... αυτό που βλέπεις είναι το σημείο του λώρου.:redface:

Και δεν έχει καμία σχέση με το σύστημα των σκυλιών.

P5120136_thumb.jpg
Και οι επισκεπτες μας (4 μικρα και η μαμα τους)
Τα κοριτσακια ειναι απο κατω επιπεδα και στα αγορακια κατι προεξεχει?
Ετσι φαινονται αν ειναι αγορακια η κοριτσακια?
για δες αυτα;)

https://www.thepetcenter.com/exa/kitx.html

https://www.petplace.com/cats/how-to-determine-the-sex-of-your-kitten/page1.aspx#

Ευχαριστω πολυ αλλα παλι δεν μπορω να καταλαβω (τι αχριστη)Θα περιμενω την μερα που θα πανε στον κτηνιατρο για να μου πει. Με βοηθησατε πολυ ολοι με τις συμβουλες και σας ευχαριστω τα μωρα μεγαλωνουν μια χαρα και οι μανες ακομη καλυτερα(εμ αφου εχου τη δουλαρα που τους πλενει του καθαριζει και τους ταιζει:lol:)οιεπισκεπτες μας αρχιζουν να μπουσουλανε και προσπαθουν να βγουν εξω απο την κουτα. Τι ωραια που ειναι! Εχθες το ποιο ζωηρο με αγριευε :lol::lol::lol:ειχε πολυ πλακα εκανε πχπχπχ :lol::lol: .

Σας Βαζω να δειτε ακομα μερικες φωτο και σε λιγο καιρο θα ανοιξω καινουριο θεμα με περισοτερες φωτο και γατοαταξιες. Νομιζω οτι μπορει να κλειδωθει το θεμα.
P5130146.JPG
Ο τιγρε επισκεπτης μας.
P5130143.JPG
Η πιτσιλια (ετσι την ονομασε η μεγαλη η κορη μου)και τα πιτσιλακια
P5130147.JPG
Η Δαναη μου
P5140153.JPG
Και το νινακι μας που μολις εκανε μπανιο (δεν του αρεσει καθολου)και τρωει αναποδα :lol:.
Αυτοι ειμαστε και αλλους δεν εχουμε (εκτος την φιφι το σκυλακι μας)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back