Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2026 στις 21:58 Η Aleksa έγραψε: #21 24-01-26 21:58 Όλα καλά να πάνε για την γλυκιά Εβίτα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2026 στις 07:57 Η Himela έγραψε: #22 25-01-26 07:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εκτός απροόπτου, τη Δευτέρα πάμε για προεγχειρητικό!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2026 στις 11:01 Η Υδροχόος έγραψε: #23 25-01-26 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Your browser is not able to display this video. Click για ανάπτυξη... Αααααααα είναι πολύ καλό και παιχνιδιάρικο σκυλάκι. Φαίνεται κι απ' τον τρόπο που περπατάει και πάνε πάνω κάτω και τ' αυτάκια της... Να πάνε όλα καλά, Πέτρο, στο κορίτσι σου... ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 02:14 Η ρενακι 13: #24 26-01-26 02:14 ευχουλες για την εβιτα και απο εμενα,περιμενουμε ενημερωση οκ; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 16:38 Ο Scandal έγραψε: #25 26-01-26 16:38 Το απρόοπτο που έλεγα: βρέχει πάρα πολύ. Αν δεν σταματήσει μέχρι 18:15 δε θα μπορέσουμε να πάμε σήμερα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Η Joji έγραψε: #26 26-01-26 19:16 Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Ο Scandal έγραψε: #27 26-01-26 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Click για ανάπτυξη... Όχι το μετέφερα για Πέμπτη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #28 27-01-26 17:41 Παιδιά η Εβίτα έχει κουφαθεί. Δεν μας ακούει όταν γυρνάμε σπίτι και μπαίνουμε, παρά το θόρυβο με τα κλειδιά στην πόρτα. Είναι δυνατόν να κουφάθηκε από τα 11,5 - 12 της; Θα το πω στη γιατρό την Πέμπτη να της δει τα αυτιά, μακάρι να θέλουν απλά καθαρισμό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 18:15 Η Πουπουλίνα: #29 27-01-26 18:15 Α την γλυκια μου! Για να δουμε.Παντως η ηλικια δεν ειναι απαγορευτικη. Αλλα μπορει οντως να χρειαζεται καθαρισμα τα αυτουλακια της.Ψυχουλα μου! Παντως και κοφουλα παλι θα την αγαπαμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Πέμπτη στις 19:15 Ο Scandal έγραψε: #30 Πέμπτη στις 19:15 Γυρίσαμε από κτηνίατρο! Της πήρε αίμα για προεγχειρητικό, Σάββατο ή Δευτέρα θα έχουμε αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα ή το αργότερο την παρα-άλλη, θα γίνει η επέμβαση. Δεν έχει επεκταθεί σε άλλους μαστούς. Τα αυτιά μου είπε θα της τα ελέγξει μέχρι το τύμπανο τη μέρα του χειρουργείου, απλά να της το θυμίσω μην της διαφύγει. Με το καλό λοιπόν! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:26 Η Πουπουλίνα: #31 Παρασκευή στις 19:26 Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:33 Ο Scandal έγραψε: #32 Παρασκευή στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και της το έδωσα, τώρα τώρα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #33 Παρασκευή στις 19:37 Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2026 στις 07:57 Η Himela έγραψε: #22 25-01-26 07:57 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εκτός απροόπτου, τη Δευτέρα πάμε για προεγχειρητικό!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2026 στις 11:01 Η Υδροχόος έγραψε: #23 25-01-26 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Your browser is not able to display this video. Click για ανάπτυξη... Αααααααα είναι πολύ καλό και παιχνιδιάρικο σκυλάκι. Φαίνεται κι απ' τον τρόπο που περπατάει και πάνε πάνω κάτω και τ' αυτάκια της... Να πάνε όλα καλά, Πέτρο, στο κορίτσι σου... ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 02:14 Η ρενακι 13: #24 26-01-26 02:14 ευχουλες για την εβιτα και απο εμενα,περιμενουμε ενημερωση οκ; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 16:38 Ο Scandal έγραψε: #25 26-01-26 16:38 Το απρόοπτο που έλεγα: βρέχει πάρα πολύ. Αν δεν σταματήσει μέχρι 18:15 δε θα μπορέσουμε να πάμε σήμερα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Η Joji έγραψε: #26 26-01-26 19:16 Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Ο Scandal έγραψε: #27 26-01-26 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Click για ανάπτυξη... Όχι το μετέφερα για Πέμπτη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #28 27-01-26 17:41 Παιδιά η Εβίτα έχει κουφαθεί. Δεν μας ακούει όταν γυρνάμε σπίτι και μπαίνουμε, παρά το θόρυβο με τα κλειδιά στην πόρτα. Είναι δυνατόν να κουφάθηκε από τα 11,5 - 12 της; Θα το πω στη γιατρό την Πέμπτη να της δει τα αυτιά, μακάρι να θέλουν απλά καθαρισμό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 18:15 Η Πουπουλίνα: #29 27-01-26 18:15 Α την γλυκια μου! Για να δουμε.Παντως η ηλικια δεν ειναι απαγορευτικη. Αλλα μπορει οντως να χρειαζεται καθαρισμα τα αυτουλακια της.Ψυχουλα μου! Παντως και κοφουλα παλι θα την αγαπαμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Πέμπτη στις 19:15 Ο Scandal έγραψε: #30 Πέμπτη στις 19:15 Γυρίσαμε από κτηνίατρο! Της πήρε αίμα για προεγχειρητικό, Σάββατο ή Δευτέρα θα έχουμε αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα ή το αργότερο την παρα-άλλη, θα γίνει η επέμβαση. Δεν έχει επεκταθεί σε άλλους μαστούς. Τα αυτιά μου είπε θα της τα ελέγξει μέχρι το τύμπανο τη μέρα του χειρουργείου, απλά να της το θυμίσω μην της διαφύγει. Με το καλό λοιπόν! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:26 Η Πουπουλίνα: #31 Παρασκευή στις 19:26 Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:33 Ο Scandal έγραψε: #32 Παρασκευή στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και της το έδωσα, τώρα τώρα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #33 Παρασκευή στις 19:37 Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εκτός απροόπτου, τη Δευτέρα πάμε για προεγχειρητικό!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό!
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2026 στις 11:01 Η Υδροχόος έγραψε: #23 25-01-26 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Your browser is not able to display this video. Click για ανάπτυξη... Αααααααα είναι πολύ καλό και παιχνιδιάρικο σκυλάκι. Φαίνεται κι απ' τον τρόπο που περπατάει και πάνε πάνω κάτω και τ' αυτάκια της... Να πάνε όλα καλά, Πέτρο, στο κορίτσι σου... ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 02:14 Η ρενακι 13: #24 26-01-26 02:14 ευχουλες για την εβιτα και απο εμενα,περιμενουμε ενημερωση οκ; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 16:38 Ο Scandal έγραψε: #25 26-01-26 16:38 Το απρόοπτο που έλεγα: βρέχει πάρα πολύ. Αν δεν σταματήσει μέχρι 18:15 δε θα μπορέσουμε να πάμε σήμερα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Η Joji έγραψε: #26 26-01-26 19:16 Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Ο Scandal έγραψε: #27 26-01-26 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Click για ανάπτυξη... Όχι το μετέφερα για Πέμπτη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #28 27-01-26 17:41 Παιδιά η Εβίτα έχει κουφαθεί. Δεν μας ακούει όταν γυρνάμε σπίτι και μπαίνουμε, παρά το θόρυβο με τα κλειδιά στην πόρτα. Είναι δυνατόν να κουφάθηκε από τα 11,5 - 12 της; Θα το πω στη γιατρό την Πέμπτη να της δει τα αυτιά, μακάρι να θέλουν απλά καθαρισμό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 18:15 Η Πουπουλίνα: #29 27-01-26 18:15 Α την γλυκια μου! Για να δουμε.Παντως η ηλικια δεν ειναι απαγορευτικη. Αλλα μπορει οντως να χρειαζεται καθαρισμα τα αυτουλακια της.Ψυχουλα μου! Παντως και κοφουλα παλι θα την αγαπαμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Πέμπτη στις 19:15 Ο Scandal έγραψε: #30 Πέμπτη στις 19:15 Γυρίσαμε από κτηνίατρο! Της πήρε αίμα για προεγχειρητικό, Σάββατο ή Δευτέρα θα έχουμε αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα ή το αργότερο την παρα-άλλη, θα γίνει η επέμβαση. Δεν έχει επεκταθεί σε άλλους μαστούς. Τα αυτιά μου είπε θα της τα ελέγξει μέχρι το τύμπανο τη μέρα του χειρουργείου, απλά να της το θυμίσω μην της διαφύγει. Με το καλό λοιπόν! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:26 Η Πουπουλίνα: #31 Παρασκευή στις 19:26 Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:33 Ο Scandal έγραψε: #32 Παρασκευή στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και της το έδωσα, τώρα τώρα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #33 Παρασκευή στις 19:37 Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Your browser is not able to display this video. Click για ανάπτυξη... Αααααααα είναι πολύ καλό και παιχνιδιάρικο σκυλάκι. Φαίνεται κι απ' τον τρόπο που περπατάει και πάνε πάνω κάτω και τ' αυτάκια της... Να πάνε όλα καλά, Πέτρο, στο κορίτσι σου...
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 02:14 Η ρενακι 13: #24 26-01-26 02:14 ευχουλες για την εβιτα και απο εμενα,περιμενουμε ενημερωση οκ; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 16:38 Ο Scandal έγραψε: #25 26-01-26 16:38 Το απρόοπτο που έλεγα: βρέχει πάρα πολύ. Αν δεν σταματήσει μέχρι 18:15 δε θα μπορέσουμε να πάμε σήμερα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Η Joji έγραψε: #26 26-01-26 19:16 Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Ο Scandal έγραψε: #27 26-01-26 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Click για ανάπτυξη... Όχι το μετέφερα για Πέμπτη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #28 27-01-26 17:41 Παιδιά η Εβίτα έχει κουφαθεί. Δεν μας ακούει όταν γυρνάμε σπίτι και μπαίνουμε, παρά το θόρυβο με τα κλειδιά στην πόρτα. Είναι δυνατόν να κουφάθηκε από τα 11,5 - 12 της; Θα το πω στη γιατρό την Πέμπτη να της δει τα αυτιά, μακάρι να θέλουν απλά καθαρισμό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 18:15 Η Πουπουλίνα: #29 27-01-26 18:15 Α την γλυκια μου! Για να δουμε.Παντως η ηλικια δεν ειναι απαγορευτικη. Αλλα μπορει οντως να χρειαζεται καθαρισμα τα αυτουλακια της.Ψυχουλα μου! Παντως και κοφουλα παλι θα την αγαπαμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Πέμπτη στις 19:15 Ο Scandal έγραψε: #30 Πέμπτη στις 19:15 Γυρίσαμε από κτηνίατρο! Της πήρε αίμα για προεγχειρητικό, Σάββατο ή Δευτέρα θα έχουμε αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα ή το αργότερο την παρα-άλλη, θα γίνει η επέμβαση. Δεν έχει επεκταθεί σε άλλους μαστούς. Τα αυτιά μου είπε θα της τα ελέγξει μέχρι το τύμπανο τη μέρα του χειρουργείου, απλά να της το θυμίσω μην της διαφύγει. Με το καλό λοιπόν! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:26 Η Πουπουλίνα: #31 Παρασκευή στις 19:26 Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:33 Ο Scandal έγραψε: #32 Παρασκευή στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και της το έδωσα, τώρα τώρα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #33 Παρασκευή στις 19:37 Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 16:38 Ο Scandal έγραψε: #25 26-01-26 16:38 Το απρόοπτο που έλεγα: βρέχει πάρα πολύ. Αν δεν σταματήσει μέχρι 18:15 δε θα μπορέσουμε να πάμε σήμερα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Η Joji έγραψε: #26 26-01-26 19:16 Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Ο Scandal έγραψε: #27 26-01-26 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Click για ανάπτυξη... Όχι το μετέφερα για Πέμπτη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #28 27-01-26 17:41 Παιδιά η Εβίτα έχει κουφαθεί. Δεν μας ακούει όταν γυρνάμε σπίτι και μπαίνουμε, παρά το θόρυβο με τα κλειδιά στην πόρτα. Είναι δυνατόν να κουφάθηκε από τα 11,5 - 12 της; Θα το πω στη γιατρό την Πέμπτη να της δει τα αυτιά, μακάρι να θέλουν απλά καθαρισμό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 18:15 Η Πουπουλίνα: #29 27-01-26 18:15 Α την γλυκια μου! Για να δουμε.Παντως η ηλικια δεν ειναι απαγορευτικη. Αλλα μπορει οντως να χρειαζεται καθαρισμα τα αυτουλακια της.Ψυχουλα μου! Παντως και κοφουλα παλι θα την αγαπαμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Πέμπτη στις 19:15 Ο Scandal έγραψε: #30 Πέμπτη στις 19:15 Γυρίσαμε από κτηνίατρο! Της πήρε αίμα για προεγχειρητικό, Σάββατο ή Δευτέρα θα έχουμε αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα ή το αργότερο την παρα-άλλη, θα γίνει η επέμβαση. Δεν έχει επεκταθεί σε άλλους μαστούς. Τα αυτιά μου είπε θα της τα ελέγξει μέχρι το τύμπανο τη μέρα του χειρουργείου, απλά να της το θυμίσω μην της διαφύγει. Με το καλό λοιπόν! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:26 Η Πουπουλίνα: #31 Παρασκευή στις 19:26 Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:33 Ο Scandal έγραψε: #32 Παρασκευή στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και της το έδωσα, τώρα τώρα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #33 Παρασκευή στις 19:37 Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το απρόοπτο που έλεγα: βρέχει πάρα πολύ. Αν δεν σταματήσει μέχρι 18:15 δε θα μπορέσουμε να πάμε σήμερα.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Η Joji έγραψε: #26 26-01-26 19:16 Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Ο Scandal έγραψε: #27 26-01-26 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Click για ανάπτυξη... Όχι το μετέφερα για Πέμπτη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #28 27-01-26 17:41 Παιδιά η Εβίτα έχει κουφαθεί. Δεν μας ακούει όταν γυρνάμε σπίτι και μπαίνουμε, παρά το θόρυβο με τα κλειδιά στην πόρτα. Είναι δυνατόν να κουφάθηκε από τα 11,5 - 12 της; Θα το πω στη γιατρό την Πέμπτη να της δει τα αυτιά, μακάρι να θέλουν απλά καθαρισμό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 18:15 Η Πουπουλίνα: #29 27-01-26 18:15 Α την γλυκια μου! Για να δουμε.Παντως η ηλικια δεν ειναι απαγορευτικη. Αλλα μπορει οντως να χρειαζεται καθαρισμα τα αυτουλακια της.Ψυχουλα μου! Παντως και κοφουλα παλι θα την αγαπαμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Πέμπτη στις 19:15 Ο Scandal έγραψε: #30 Πέμπτη στις 19:15 Γυρίσαμε από κτηνίατρο! Της πήρε αίμα για προεγχειρητικό, Σάββατο ή Δευτέρα θα έχουμε αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα ή το αργότερο την παρα-άλλη, θα γίνει η επέμβαση. Δεν έχει επεκταθεί σε άλλους μαστούς. Τα αυτιά μου είπε θα της τα ελέγξει μέχρι το τύμπανο τη μέρα του χειρουργείου, απλά να της το θυμίσω μην της διαφύγει. Με το καλό λοιπόν! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:26 Η Πουπουλίνα: #31 Παρασκευή στις 19:26 Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:33 Ο Scandal έγραψε: #32 Παρασκευή στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και της το έδωσα, τώρα τώρα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #33 Παρασκευή στις 19:37 Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2026 στις 19:16 Ο Scandal έγραψε: #27 26-01-26 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Click για ανάπτυξη... Όχι το μετέφερα για Πέμπτη! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #28 27-01-26 17:41 Παιδιά η Εβίτα έχει κουφαθεί. Δεν μας ακούει όταν γυρνάμε σπίτι και μπαίνουμε, παρά το θόρυβο με τα κλειδιά στην πόρτα. Είναι δυνατόν να κουφάθηκε από τα 11,5 - 12 της; Θα το πω στη γιατρό την Πέμπτη να της δει τα αυτιά, μακάρι να θέλουν απλά καθαρισμό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 18:15 Η Πουπουλίνα: #29 27-01-26 18:15 Α την γλυκια μου! Για να δουμε.Παντως η ηλικια δεν ειναι απαγορευτικη. Αλλα μπορει οντως να χρειαζεται καθαρισμα τα αυτουλακια της.Ψυχουλα μου! Παντως και κοφουλα παλι θα την αγαπαμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Πέμπτη στις 19:15 Ο Scandal έγραψε: #30 Πέμπτη στις 19:15 Γυρίσαμε από κτηνίατρο! Της πήρε αίμα για προεγχειρητικό, Σάββατο ή Δευτέρα θα έχουμε αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα ή το αργότερο την παρα-άλλη, θα γίνει η επέμβαση. Δεν έχει επεκταθεί σε άλλους μαστούς. Τα αυτιά μου είπε θα της τα ελέγξει μέχρι το τύμπανο τη μέρα του χειρουργείου, απλά να της το θυμίσω μην της διαφύγει. Με το καλό λοιπόν! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:26 Η Πουπουλίνα: #31 Παρασκευή στις 19:26 Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:33 Ο Scandal έγραψε: #32 Παρασκευή στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και της το έδωσα, τώρα τώρα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #33 Παρασκευή στις 19:37 Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καλή τύχη Εβίτα! Πήγατε; Click για ανάπτυξη... Όχι το μετέφερα για Πέμπτη!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #28 27-01-26 17:41 Παιδιά η Εβίτα έχει κουφαθεί. Δεν μας ακούει όταν γυρνάμε σπίτι και μπαίνουμε, παρά το θόρυβο με τα κλειδιά στην πόρτα. Είναι δυνατόν να κουφάθηκε από τα 11,5 - 12 της; Θα το πω στη γιατρό την Πέμπτη να της δει τα αυτιά, μακάρι να θέλουν απλά καθαρισμό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 18:15 Η Πουπουλίνα: #29 27-01-26 18:15 Α την γλυκια μου! Για να δουμε.Παντως η ηλικια δεν ειναι απαγορευτικη. Αλλα μπορει οντως να χρειαζεται καθαρισμα τα αυτουλακια της.Ψυχουλα μου! Παντως και κοφουλα παλι θα την αγαπαμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Πέμπτη στις 19:15 Ο Scandal έγραψε: #30 Πέμπτη στις 19:15 Γυρίσαμε από κτηνίατρο! Της πήρε αίμα για προεγχειρητικό, Σάββατο ή Δευτέρα θα έχουμε αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα ή το αργότερο την παρα-άλλη, θα γίνει η επέμβαση. Δεν έχει επεκταθεί σε άλλους μαστούς. Τα αυτιά μου είπε θα της τα ελέγξει μέχρι το τύμπανο τη μέρα του χειρουργείου, απλά να της το θυμίσω μην της διαφύγει. Με το καλό λοιπόν! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:26 Η Πουπουλίνα: #31 Παρασκευή στις 19:26 Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:33 Ο Scandal έγραψε: #32 Παρασκευή στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και της το έδωσα, τώρα τώρα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #33 Παρασκευή στις 19:37 Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά η Εβίτα έχει κουφαθεί. Δεν μας ακούει όταν γυρνάμε σπίτι και μπαίνουμε, παρά το θόρυβο με τα κλειδιά στην πόρτα. Είναι δυνατόν να κουφάθηκε από τα 11,5 - 12 της; Θα το πω στη γιατρό την Πέμπτη να της δει τα αυτιά, μακάρι να θέλουν απλά καθαρισμό.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2026 στις 18:15 Η Πουπουλίνα: #29 27-01-26 18:15 Α την γλυκια μου! Για να δουμε.Παντως η ηλικια δεν ειναι απαγορευτικη. Αλλα μπορει οντως να χρειαζεται καθαρισμα τα αυτουλακια της.Ψυχουλα μου! Παντως και κοφουλα παλι θα την αγαπαμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Πέμπτη στις 19:15 Ο Scandal έγραψε: #30 Πέμπτη στις 19:15 Γυρίσαμε από κτηνίατρο! Της πήρε αίμα για προεγχειρητικό, Σάββατο ή Δευτέρα θα έχουμε αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα ή το αργότερο την παρα-άλλη, θα γίνει η επέμβαση. Δεν έχει επεκταθεί σε άλλους μαστούς. Τα αυτιά μου είπε θα της τα ελέγξει μέχρι το τύμπανο τη μέρα του χειρουργείου, απλά να της το θυμίσω μην της διαφύγει. Με το καλό λοιπόν! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:26 Η Πουπουλίνα: #31 Παρασκευή στις 19:26 Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:33 Ο Scandal έγραψε: #32 Παρασκευή στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και της το έδωσα, τώρα τώρα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #33 Παρασκευή στις 19:37 Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α την γλυκια μου! Για να δουμε.Παντως η ηλικια δεν ειναι απαγορευτικη. Αλλα μπορει οντως να χρειαζεται καθαρισμα τα αυτουλακια της.Ψυχουλα μου! Παντως και κοφουλα παλι θα την αγαπαμε!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Πέμπτη στις 19:15 Ο Scandal έγραψε: #30 Πέμπτη στις 19:15 Γυρίσαμε από κτηνίατρο! Της πήρε αίμα για προεγχειρητικό, Σάββατο ή Δευτέρα θα έχουμε αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα ή το αργότερο την παρα-άλλη, θα γίνει η επέμβαση. Δεν έχει επεκταθεί σε άλλους μαστούς. Τα αυτιά μου είπε θα της τα ελέγξει μέχρι το τύμπανο τη μέρα του χειρουργείου, απλά να της το θυμίσω μην της διαφύγει. Με το καλό λοιπόν! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:26 Η Πουπουλίνα: #31 Παρασκευή στις 19:26 Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:33 Ο Scandal έγραψε: #32 Παρασκευή στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και της το έδωσα, τώρα τώρα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #33 Παρασκευή στις 19:37 Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γυρίσαμε από κτηνίατρο! Της πήρε αίμα για προεγχειρητικό, Σάββατο ή Δευτέρα θα έχουμε αποτελέσματα και την άλλη εβδομάδα ή το αργότερο την παρα-άλλη, θα γίνει η επέμβαση. Δεν έχει επεκταθεί σε άλλους μαστούς. Τα αυτιά μου είπε θα της τα ελέγξει μέχρι το τύμπανο τη μέρα του χειρουργείου, απλά να της το θυμίσω μην της διαφύγει. Με το καλό λοιπόν!
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:26 Η Πουπουλίνα: #31 Παρασκευή στις 19:26 Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:33 Ο Scandal έγραψε: #32 Παρασκευή στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και της το έδωσα, τώρα τώρα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #33 Παρασκευή στις 19:37 Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:33 Ο Scandal έγραψε: #32 Παρασκευή στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και της το έδωσα, τώρα τώρα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #33 Παρασκευή στις 19:37 Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ωραια..για τον μαστο καλα νεα λοιπον! Αντε με το καλο ναι πετρο μου! Θελω ρουφηχτο φιλακι να της δωσεις απο τη θεια πουπυ οκ; Κοιτα μην και δεν τη το δωσεις Spoiler Σε βλιεπω εγω! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και της το έδωσα, τώρα τώρα!
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 19:37 Η Πουπουλίνα: #33 Παρασκευή στις 19:37 Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #34 Παρασκευή στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αχ παιζακι μου..τι φατσουλα ειναι αυτη,,τι ματακι πανεμορφο και αγνο ειναι αυτο! Ειναι υπεροχη Πετρο μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 19:40 Τι ομορφα και απιθανα γλυκα ειναι τα ζωακια βρε παιδια! Τα ματακια τους μονο να δεις,.βλεπεςι την αγνη ψυχουλα τους!Τα λατρευω γμτ! Ψυχες μου μωλε! Ουφ..υστερια με επιασε...θελω να χουφτωσω εβιτα τωρα! Παω να ρθξω ενα χουφτωμα στη Μαγια μου! Θελω να φιλησω χνουδακι αγνο λεμε! Click για ανάπτυξη... Μην την βλέπεις αθώα στη φωτο, στην αρχική απόπειρα που έκοψε περίεργη κίνηση, έκανε να αγριέψει. Σκέψου η ίδια πόζα με στριφνή φάτσα.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Παρασκευή στις 20:34 Η Πουπουλίνα: #35 Παρασκευή στις 20:34 Σταματα να διαβαλλεις το αγγελακι αυτο! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 19:58 Ο Scandal έγραψε: #36 Κυριακή στις 19:58 Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Κυριακή στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #37 Κυριακή στις 20:00 Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπραβο με το καλο ολα καλα να πανε Πετρο μου! Μην ξεχασεις να της πεις για τα αυτακια! Φανταζομαι οτι σου ειπε καποιες ωρες να ειναι νηστικια ναι; (Σαν τη μανα σου κανω...παιδι μου...να κανεις αυτο..να κανεις εκεινο... ) ΥΓ Ακου Βαβω...
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Κυριακή στις 20:07 Ο Scandal έγραψε: #38 Κυριακή στις 20:07 Θα της το πω για τα αυτάκια αύριο. Ναι μου είπε από τη 1πμ να της πάρω την τροφή Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:07 Η Joji έγραψε: #39 Δευτέρα στις 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλέφωνο η κτηνίατρος. Αύριο στη 13:00 χειρουργείται η βάβω, θα την πάρω το απόγευμα!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και εσείς τη λέτε βάβω; Εμάς είναι και σαν προβατίνα στο τρίχωμα και την λέει πιο πολύ βάβω απ’ότι Άρυα. Καλή τύχη στο χειρουργείο σας!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 14:05 Ο Scandal έγραψε: #40 Δευτέρα στις 14:05 Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά!