Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 16:00 Η Joji έγραψε: #41 Δευτέρα στις 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Το καταλαβαίνω. Εγώ όταν την είχα αφήσει στην κτηνίατρό μου ήταν κοιμισμένη και την κουβάλησα εγώ στο χειρουργικό δωμάτιο. Πολύ κλάμα. Καλή της τύχη. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 16:02 Ο Scandal έγραψε: #42 Δευτέρα στις 16:02 Επιστρέψαμε. Δυστυχώς ο τεράστιος επίδεσμος που την εχει τυλίξει σαν ντολμα μετακινήθηκε με αποτέλεσμα να ουρλιαξει και να πονάει. Θα ξανά πάμε 5:15μμ αργότερα να τη δει. Τελευταία επεξεργασία: Δευτέρα στις 16:07 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 16:53 Η Πουπουλίνα: #43 Δευτέρα στις 16:53 Αχ ψυχουλα μου περαστικα της! Βρε συ φανταζομαι τοι της εκανε παυσιπονη ενεση...ξαναρωτα την.Τωρα ποναει; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:36 Ο ultraviolence: #44 Δευτέρα στις 17:36 Γρήγορη ανάρρωση στο κουκλί Πέτρο μου Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:42 Η Joji έγραψε: #45 Δευτέρα στις 18:42 Περαστικά Εβίτα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #46 Δευτέρα στις 21:04 Είναι καλύτερα, πήγαμε και της το βγάλαμε το κόκκινο. Ανεβαίνει και μόνη της στο κρεβάτι. Απλά ακόμα δεν τρώει και δεν πίνει παρότι μου είπε από τις 17:30 να της αφήσω νερό και από τις 20:30 φαγητό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:15 Η Πουπουλίνα: #47 Δευτέρα στις 21:15 Με την ακοη της τι εγινε; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:25 Ο Scandal έγραψε: #48 Δευτέρα στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Με την ακοη της τι εγινε; Click για ανάπτυξη... Μου είπε της καθάρισε τα αυτιά, κι όντως της τα καθάρισε. Οπότε περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει βελτίωση... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:43 Ο Scandal έγραψε: #49 Δευτέρα στις 21:43 Ο όγκος που βγάλαμε, εικόνα πριν το χειρουργείο: Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:51 Η Πουπουλίνα: #50 Δευτέρα στις 21:51 Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:05 Ο Scandal έγραψε: #51 Δευτέρα στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Click για ανάπτυξη... Μου είχε πει οτι είναι αδενωμα και να μην κάνουμε βιοψία γιατί δεν θα αλλάξει κατι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:33 Η Grand Duchess: #52 Δευτέρα στις 22:33 Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:45 Ο Scandal έγραψε: #53 Δευτέρα στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Την άφησα παιδιά πριν 1 ώρα, ξύπνια ήταν κι έφυγα. Δεν έχει μείνει ποτέ με άλλους ανθρώπους χωρίς εμάς, πέραν από τη στείρωση που τότε τουλάχιστον είχε πάρει την προ-νάρκωση και μετά είχα φύγει. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... Το καταλαβαίνω. Εγώ όταν την είχα αφήσει στην κτηνίατρό μου ήταν κοιμισμένη και την κουβάλησα εγώ στο χειρουργικό δωμάτιο. Πολύ κλάμα. Καλή της τύχη.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 16:02 Ο Scandal έγραψε: #42 Δευτέρα στις 16:02 Επιστρέψαμε. Δυστυχώς ο τεράστιος επίδεσμος που την εχει τυλίξει σαν ντολμα μετακινήθηκε με αποτέλεσμα να ουρλιαξει και να πονάει. Θα ξανά πάμε 5:15μμ αργότερα να τη δει. Τελευταία επεξεργασία: Δευτέρα στις 16:07 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 16:53 Η Πουπουλίνα: #43 Δευτέρα στις 16:53 Αχ ψυχουλα μου περαστικα της! Βρε συ φανταζομαι τοι της εκανε παυσιπονη ενεση...ξαναρωτα την.Τωρα ποναει; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:36 Ο ultraviolence: #44 Δευτέρα στις 17:36 Γρήγορη ανάρρωση στο κουκλί Πέτρο μου Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:42 Η Joji έγραψε: #45 Δευτέρα στις 18:42 Περαστικά Εβίτα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #46 Δευτέρα στις 21:04 Είναι καλύτερα, πήγαμε και της το βγάλαμε το κόκκινο. Ανεβαίνει και μόνη της στο κρεβάτι. Απλά ακόμα δεν τρώει και δεν πίνει παρότι μου είπε από τις 17:30 να της αφήσω νερό και από τις 20:30 φαγητό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:15 Η Πουπουλίνα: #47 Δευτέρα στις 21:15 Με την ακοη της τι εγινε; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:25 Ο Scandal έγραψε: #48 Δευτέρα στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Με την ακοη της τι εγινε; Click για ανάπτυξη... Μου είπε της καθάρισε τα αυτιά, κι όντως της τα καθάρισε. Οπότε περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει βελτίωση... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:43 Ο Scandal έγραψε: #49 Δευτέρα στις 21:43 Ο όγκος που βγάλαμε, εικόνα πριν το χειρουργείο: Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:51 Η Πουπουλίνα: #50 Δευτέρα στις 21:51 Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:05 Ο Scandal έγραψε: #51 Δευτέρα στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Click για ανάπτυξη... Μου είχε πει οτι είναι αδενωμα και να μην κάνουμε βιοψία γιατί δεν θα αλλάξει κατι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:33 Η Grand Duchess: #52 Δευτέρα στις 22:33 Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:45 Ο Scandal έγραψε: #53 Δευτέρα στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιστρέψαμε. Δυστυχώς ο τεράστιος επίδεσμος που την εχει τυλίξει σαν ντολμα μετακινήθηκε με αποτέλεσμα να ουρλιαξει και να πονάει. Θα ξανά πάμε 5:15μμ αργότερα να τη δει.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 16:53 Η Πουπουλίνα: #43 Δευτέρα στις 16:53 Αχ ψυχουλα μου περαστικα της! Βρε συ φανταζομαι τοι της εκανε παυσιπονη ενεση...ξαναρωτα την.Τωρα ποναει; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:36 Ο ultraviolence: #44 Δευτέρα στις 17:36 Γρήγορη ανάρρωση στο κουκλί Πέτρο μου Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:42 Η Joji έγραψε: #45 Δευτέρα στις 18:42 Περαστικά Εβίτα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #46 Δευτέρα στις 21:04 Είναι καλύτερα, πήγαμε και της το βγάλαμε το κόκκινο. Ανεβαίνει και μόνη της στο κρεβάτι. Απλά ακόμα δεν τρώει και δεν πίνει παρότι μου είπε από τις 17:30 να της αφήσω νερό και από τις 20:30 φαγητό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:15 Η Πουπουλίνα: #47 Δευτέρα στις 21:15 Με την ακοη της τι εγινε; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:25 Ο Scandal έγραψε: #48 Δευτέρα στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Με την ακοη της τι εγινε; Click για ανάπτυξη... Μου είπε της καθάρισε τα αυτιά, κι όντως της τα καθάρισε. Οπότε περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει βελτίωση... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:43 Ο Scandal έγραψε: #49 Δευτέρα στις 21:43 Ο όγκος που βγάλαμε, εικόνα πριν το χειρουργείο: Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:51 Η Πουπουλίνα: #50 Δευτέρα στις 21:51 Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:05 Ο Scandal έγραψε: #51 Δευτέρα στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Click για ανάπτυξη... Μου είχε πει οτι είναι αδενωμα και να μην κάνουμε βιοψία γιατί δεν θα αλλάξει κατι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:33 Η Grand Duchess: #52 Δευτέρα στις 22:33 Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:45 Ο Scandal έγραψε: #53 Δευτέρα στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ ψυχουλα μου περαστικα της! Βρε συ φανταζομαι τοι της εκανε παυσιπονη ενεση...ξαναρωτα την.Τωρα ποναει;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:36 Ο ultraviolence: #44 Δευτέρα στις 17:36 Γρήγορη ανάρρωση στο κουκλί Πέτρο μου Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:42 Η Joji έγραψε: #45 Δευτέρα στις 18:42 Περαστικά Εβίτα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #46 Δευτέρα στις 21:04 Είναι καλύτερα, πήγαμε και της το βγάλαμε το κόκκινο. Ανεβαίνει και μόνη της στο κρεβάτι. Απλά ακόμα δεν τρώει και δεν πίνει παρότι μου είπε από τις 17:30 να της αφήσω νερό και από τις 20:30 φαγητό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:15 Η Πουπουλίνα: #47 Δευτέρα στις 21:15 Με την ακοη της τι εγινε; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:25 Ο Scandal έγραψε: #48 Δευτέρα στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Με την ακοη της τι εγινε; Click για ανάπτυξη... Μου είπε της καθάρισε τα αυτιά, κι όντως της τα καθάρισε. Οπότε περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει βελτίωση... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:43 Ο Scandal έγραψε: #49 Δευτέρα στις 21:43 Ο όγκος που βγάλαμε, εικόνα πριν το χειρουργείο: Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:51 Η Πουπουλίνα: #50 Δευτέρα στις 21:51 Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:05 Ο Scandal έγραψε: #51 Δευτέρα στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Click για ανάπτυξη... Μου είχε πει οτι είναι αδενωμα και να μην κάνουμε βιοψία γιατί δεν θα αλλάξει κατι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:33 Η Grand Duchess: #52 Δευτέρα στις 22:33 Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:45 Ο Scandal έγραψε: #53 Δευτέρα στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.870 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:42 Η Joji έγραψε: #45 Δευτέρα στις 18:42 Περαστικά Εβίτα! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #46 Δευτέρα στις 21:04 Είναι καλύτερα, πήγαμε και της το βγάλαμε το κόκκινο. Ανεβαίνει και μόνη της στο κρεβάτι. Απλά ακόμα δεν τρώει και δεν πίνει παρότι μου είπε από τις 17:30 να της αφήσω νερό και από τις 20:30 φαγητό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:15 Η Πουπουλίνα: #47 Δευτέρα στις 21:15 Με την ακοη της τι εγινε; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:25 Ο Scandal έγραψε: #48 Δευτέρα στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Με την ακοη της τι εγινε; Click για ανάπτυξη... Μου είπε της καθάρισε τα αυτιά, κι όντως της τα καθάρισε. Οπότε περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει βελτίωση... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:43 Ο Scandal έγραψε: #49 Δευτέρα στις 21:43 Ο όγκος που βγάλαμε, εικόνα πριν το χειρουργείο: Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:51 Η Πουπουλίνα: #50 Δευτέρα στις 21:51 Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:05 Ο Scandal έγραψε: #51 Δευτέρα στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Click για ανάπτυξη... Μου είχε πει οτι είναι αδενωμα και να μην κάνουμε βιοψία γιατί δεν θα αλλάξει κατι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:33 Η Grand Duchess: #52 Δευτέρα στις 22:33 Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:45 Ο Scandal έγραψε: #53 Δευτέρα στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:04 Ο Scandal έγραψε: #46 Δευτέρα στις 21:04 Είναι καλύτερα, πήγαμε και της το βγάλαμε το κόκκινο. Ανεβαίνει και μόνη της στο κρεβάτι. Απλά ακόμα δεν τρώει και δεν πίνει παρότι μου είπε από τις 17:30 να της αφήσω νερό και από τις 20:30 φαγητό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:15 Η Πουπουλίνα: #47 Δευτέρα στις 21:15 Με την ακοη της τι εγινε; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:25 Ο Scandal έγραψε: #48 Δευτέρα στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Με την ακοη της τι εγινε; Click για ανάπτυξη... Μου είπε της καθάρισε τα αυτιά, κι όντως της τα καθάρισε. Οπότε περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει βελτίωση... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:43 Ο Scandal έγραψε: #49 Δευτέρα στις 21:43 Ο όγκος που βγάλαμε, εικόνα πριν το χειρουργείο: Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:51 Η Πουπουλίνα: #50 Δευτέρα στις 21:51 Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:05 Ο Scandal έγραψε: #51 Δευτέρα στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Click για ανάπτυξη... Μου είχε πει οτι είναι αδενωμα και να μην κάνουμε βιοψία γιατί δεν θα αλλάξει κατι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:33 Η Grand Duchess: #52 Δευτέρα στις 22:33 Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:45 Ο Scandal έγραψε: #53 Δευτέρα στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι καλύτερα, πήγαμε και της το βγάλαμε το κόκκινο. Ανεβαίνει και μόνη της στο κρεβάτι. Απλά ακόμα δεν τρώει και δεν πίνει παρότι μου είπε από τις 17:30 να της αφήσω νερό και από τις 20:30 φαγητό.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:15 Η Πουπουλίνα: #47 Δευτέρα στις 21:15 Με την ακοη της τι εγινε; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:25 Ο Scandal έγραψε: #48 Δευτέρα στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Με την ακοη της τι εγινε; Click για ανάπτυξη... Μου είπε της καθάρισε τα αυτιά, κι όντως της τα καθάρισε. Οπότε περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει βελτίωση... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:43 Ο Scandal έγραψε: #49 Δευτέρα στις 21:43 Ο όγκος που βγάλαμε, εικόνα πριν το χειρουργείο: Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:51 Η Πουπουλίνα: #50 Δευτέρα στις 21:51 Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:05 Ο Scandal έγραψε: #51 Δευτέρα στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Click για ανάπτυξη... Μου είχε πει οτι είναι αδενωμα και να μην κάνουμε βιοψία γιατί δεν θα αλλάξει κατι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:33 Η Grand Duchess: #52 Δευτέρα στις 22:33 Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:45 Ο Scandal έγραψε: #53 Δευτέρα στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:25 Ο Scandal έγραψε: #48 Δευτέρα στις 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Με την ακοη της τι εγινε; Click για ανάπτυξη... Μου είπε της καθάρισε τα αυτιά, κι όντως της τα καθάρισε. Οπότε περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει βελτίωση... Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:43 Ο Scandal έγραψε: #49 Δευτέρα στις 21:43 Ο όγκος που βγάλαμε, εικόνα πριν το χειρουργείο: Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:51 Η Πουπουλίνα: #50 Δευτέρα στις 21:51 Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:05 Ο Scandal έγραψε: #51 Δευτέρα στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Click για ανάπτυξη... Μου είχε πει οτι είναι αδενωμα και να μην κάνουμε βιοψία γιατί δεν θα αλλάξει κατι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:33 Η Grand Duchess: #52 Δευτέρα στις 22:33 Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:45 Ο Scandal έγραψε: #53 Δευτέρα στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Με την ακοη της τι εγινε; Click για ανάπτυξη... Μου είπε της καθάρισε τα αυτιά, κι όντως της τα καθάρισε. Οπότε περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει βελτίωση...
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:43 Ο Scandal έγραψε: #49 Δευτέρα στις 21:43 Ο όγκος που βγάλαμε, εικόνα πριν το χειρουργείο: Spoiler Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:51 Η Πουπουλίνα: #50 Δευτέρα στις 21:51 Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:05 Ο Scandal έγραψε: #51 Δευτέρα στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Click για ανάπτυξη... Μου είχε πει οτι είναι αδενωμα και να μην κάνουμε βιοψία γιατί δεν θα αλλάξει κατι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:33 Η Grand Duchess: #52 Δευτέρα στις 22:33 Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:45 Ο Scandal έγραψε: #53 Δευτέρα στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Δευτέρα στις 21:51 Η Πουπουλίνα: #50 Δευτέρα στις 21:51 Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:05 Ο Scandal έγραψε: #51 Δευτέρα στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Click για ανάπτυξη... Μου είχε πει οτι είναι αδενωμα και να μην κάνουμε βιοψία γιατί δεν θα αλλάξει κατι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:33 Η Grand Duchess: #52 Δευτέρα στις 22:33 Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:45 Ο Scandal έγραψε: #53 Δευτέρα στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:05 Ο Scandal έγραψε: #51 Δευτέρα στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Click για ανάπτυξη... Μου είχε πει οτι είναι αδενωμα και να μην κάνουμε βιοψία γιατί δεν θα αλλάξει κατι. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:33 Η Grand Duchess: #52 Δευτέρα στις 22:33 Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:45 Ο Scandal έγραψε: #53 Δευτέρα στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τον ειδε...σου ειπε κατι...πχ φαινεται καλοηθης ή οχι ή δεν ξερει ακομα; Click για ανάπτυξη... Μου είχε πει οτι είναι αδενωμα και να μην κάνουμε βιοψία γιατί δεν θα αλλάξει κατι.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:33 Η Grand Duchess: #52 Δευτέρα στις 22:33 Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:45 Ο Scandal έγραψε: #53 Δευτέρα στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο;
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Δευτέρα στις 22:45 Ο Scandal έγραψε: #53 Δευτέρα στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Περαστικά στην Εβίτα @Scandal , αχ γλυκουλα μου. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον σήμερα. Της έδωσε παυσίπονο; Click για ανάπτυξη... Ναι της έδωσε ισχυρό παυσίπονο και αντιβίωση, αύριο θα πάω να παραλάβω το πρωί το τι θα της δίνω εγώ.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα. Χθες στις 06:18 Ο Libertus έγραψε: #54 Χθες στις 06:18 Περαστικά και γρήγορα στην Εβίτα! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η Himela έγραψε: #55 Χθες στις 08:33 Περαστικά και αγύριστα στο κορίτσι μας! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. Χθες στις 14:35 Ο Scandal έγραψε: #56 Χθες στις 14:35 Είναι πολύ καλά σήμερα, τρώει, πίνει, κουνάει την ουρά της! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: ρενακι 13 Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ρενακι 13 Scandal Joji Πουπουλίνα Libertus kostis76 CuriousBee SlimShady Annoulito Unboxholics elefther1ou_ American Economist Kate1914 rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. Χθες στις 14:47 Η Πουπουλίνα: #57 Χθες στις 14:47 Μαναρακι μουυυυυυυυ! Ψυχουλα μου ομορφη! Μπραβο το κοριτσακι μας! Φιλακι απο μενα λεμε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 24 λεπτά πριν Η ρενακι 13: #58 24 λεπτά πριν Σιδερένια η Εβίτα πολλά φιλάκια κι από εμένα .