Η Ελένη σχολιάζει πισινούς

rafaela-_thumb.jpg
και τον δικό μου καλέ κυρία τον ξεχάσατε. ξαναβάζω τη φώτο μαζί και μία σημερινή. Ραφαέλα .
Παιδιά, παράκληση της πιχινολόγου: Μη μου βάζετε φατσούλες των γατιών σας, διότι αποπροσανατολίζομαι:blink:Τώρα, κοιτάτε αυτή τη φατσούλα, ώχου, ώχου την!!! Χμ, λοιπόν....Πιχινόχ νοικοκύρης, πιχινόχ άνετος και ζουμπουρλός, πιχινόχ παρατηρητικός και θεληματικός!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είπαμε να μπούμε και μεις στην παρέα σας..
Πιχινόχ -μπαλέτο, λίμνη των κύκνων, πιχινούλι καλλιτεχνικό και τσιμπιτερό:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χυμπεθέρα, χ'ε απειλώ. Αν δεν αναλύχ'ειχ' τον πιχχχχινό τηχ' Άχ'πρηχ' μου, ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΡΙΝΓΚ ΑΑΑΑΑΑΑ

Ιδού τος!

ΧΑ!!!ΜΟΛΩΝ ΔΕΙΞΕ!!!(sic):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Άσπρη μου, Ασπρούλα μου...: Ανάμεσα σε δυό άσπρα αρνιά, παρδαλό φιδάκι τρέχει. Τί είναι;
"Ο πιχινόχ της Άσπρης":up::up::up::up:

Συνεισφέρουμε κι εμείς τον δικό μας :D
Παρακαλούμε να σχολιαστεί δεόντως :)

Πιχινόχ πολύπλαγκτος, πιχινός επιλεκτικός, πιχινόχ, που έχει μάτια , και τί μάτια ε; Όχι παιζουμε!!:happy::happy:

Ανάμεσα σε δυό άσπρα αρνιά, παρδαλό φιδάκι τρέχει.
Πολύ ποιητικά το έθεσες, συμπεθερούλα μου! Άσε που νομίζω πως έχουμε κοινά βίτσια. Εγώ σε τέτοιες φάσεις... μια χούφτα από 'δω... μια χούφτα από 'κει... και κάνω σάντουιτς τα αρνιά και το φιδάκι! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ

Πιχινόχ πολύπλαγκτος,
Τώρα με έστειλες αδιάβαστη, χυμπεθερούλα!

ΥΓ Ευτυχώς για σας, γλιτώσατε τη φωτό με το στρινγκ! χιχιχιχιχι

Παιδια καλημερα:)
Για... σηκωστε τις ουριτσες να δειχνουμε σωστα τους πιχινους μας κι αφηστε τα σεμνοτυφα!! :redface::lol:

Να και μια ομαδική πιχινοφωτογραφια: Η Κείρα μαμα, ο Ρου αγκαλιτσα, η Πουνκη δειχνει μονο τον πιχινο της και στην μπροστα γωνια λιγο πιχινουλης Φαλντενιος

Συνημμένα

• IMG_4544.JPG
    IMG_4544.JPG
    139,9 KB · Εμφανίσεις: 35
Αχ, τι ωραιο θεμα!

Να και ο δικος μας πιχινοχ και ουπς.... κατι αλλο....:redface:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Περιμενουμε τα αποτελεσματα της κωλονοσκοπησης!

Εδω ειναι... Και μονο αορατος δεν ειναι....:redface::redface::redface: :P:P:P
Θαθ τα πετακθαμε ολα στη μουλη!!!

Υποδειγματική φωτογραφία πιχινού. Του αξίζει έξτρα ανάλυση: Χαρωπός, νευρικός, δυναμικός και έτοιμος για όλα:up::up:Προχωρά με εμπιστοσύνη στον εαυτό του και ελπίζει για το καλύτερο (μπορεί στη στροφή, να βρει το μπωλάκι με τις κροκέτες:D)

σε ευχαριστώ επίσης , υποδειγματική κριτική πιχινού ! :up:

αντε θες κ τονους :lol::lol::lol: βαλε τους κωλους εδω κ για οσους δεν καταλαβαν τους πιχινούς:lol::lol:
:lol::lol::lol:

αμα λεω εγω οτι καλυτερη αναλυση πιχινου δεν υπαρχει απο της ελενης να με ακουτε.:lol::lol::lol:
Βίκυ πραγματικά είναι τέλειοι οι σχολιασμοί της επίσημης πιχινολόγου μας!!! Χμ ΤΕΛΕΙΑ η ιδέα μας?
αναμένετε και τους δικούς μας πιχινούς εντός της ημέρας ώστε να αποφανθεί η πιχινολόγος μας!!:D:lol::lol:

Να και μια ομαδική πιχινοφωτογραφια: Η Κείρα μαμα, ο Ρου αγκαλιτσα, η Πουνκη δειχνει μονο τον πιχινο της και στην μπροστα γωνια λιγο πιχινουλης Φαλντενιος
Βρε, βρε, πιχινοσύναξη:lol::lol::lol::lol:Πραγματικά, ούτε επίτηδες να είχε τραβηχτεί:lol::lol:
Λοιπόν, Κείρα: Πιχινόχ μαμαδίσιος, τρυφερός ,χύμα και αμέριμνος. Μωρό Ρου: Μπεμπέ, σούπερ χαδιάρικος και καλλίγραμος πιχινάκος, νάμουνα από μια μεριά να τον τσιμπήσω:up:Πούνκη: Πιχινάκι-έλα-να-παίτσουμε, Φαλντί: Πιχινέλι ατίθασσο, φευγάτο και στυλάτο:rolleyes:

Τώρα μάλιστα, Αλίκη, αυτός είναι πιχινιόχ, αρχηγός ορατών τε και αοράτων:lol::lol::lol::lol:
Προκλητικός, καλοθρεμμένος, αστείος , ραχατλής και -προπάντων- ορατότατος:up::up::up:

μεχρι στιγμης για μενα η καλυτερη πιχινοφωτογραφια ειναι της alice τα δειχνει ολα το παιδι της.:P:):)
οχι σαν τα δικα μας τα ντροπαλα που μονο τα καπουλια δειχνουν.
κυρα ελενη πιχινολογε οσο πατε γινεστε κ καλυτερη σας βλεπω με εδρα στο χαρβαρντ στο τμημα πιχινολογιαχ-καπουλοαναλυχηχ:lol::lol::lol:
σου βαλαμε δουλεια να κανεις:lol::lol: παιδι μου σ αυτη τη ζωη αν ανακαλυψει καποιος το ταλεντο του αλλου αμεσως να το εκμεταλευτει:redface::redface::redface:
θα σου δινουμε κ ρεπο ομως, οταν δεν εχεις διαθεση, θα υπομενουμε στωικα. αιντε να δω πως μπορεις να αντισταθεις σε τετοια πωπουδακια:lol::lol:

Κείρα εκπληκτική φωτό!!!:up::up::up:
Alice ωραία προσόντα!;):cool::up::up::up:
Να δείξουμε και εμείς τα δικά μας που συνοδεύουν τον πιχινούλη μας!;):P

Συνημμένα

• Σεπτεμβριος 2008 033 α.jpg
    Σεπτεμβριος 2008 033 α.jpg
    172,3 KB · Εμφανίσεις: 34
εμ, αυτη ειναι σταση, ανοιξαμε κ σας περιμενουμε:lol::lol::lol:

Τέλεια στάση!!! Ακριβώς ο,τι πρέπει για τον διαγωνισμό !:up:

Βατραχόγατο για χούφτωμαααααααα

Ένσταση!!!
Αυτές δεν είναι πιχινοφωτογραφίες, είναι αρχιδ###φωτογραφίες:bleh::bleh::bleh:
Έχουμε κι εμείς τέτοιες....

Συνημμένα

• alitakos.JPG
    alitakos.JPG
    63,9 KB · Εμφανίσεις: 27
Μπορει καποιος "υπευθυνος" εδω να μου πει αν πιανεται κι αυτη σαν
"πιχινοφωτογραφια"? :hmm::P

CIMG2914.JPG

Ετοιμες για...ολα:P

CIMG2724.JPG

CIMG2688.JPG

κι αντρας μας:P

CIMG2321.JPG

τι καλα μυριζει:redface::lol:

CIMG1769.JPG

πορνοσταρ :redface:
CIMG1111.JPG

Αναποδα:P
CIMG1051.JPG

και το τουρλωμα για το τελος:lol:

CIMG0968.JPG

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back