Kalliastar
Διάσημο μέλος
Όλα θα πάνε καλά για τη μικρή Ελπίδα
Φίλη Ειρήνη παίρνω το θάρος να γράψω και εγώ ότι αν χρειαστείς οικονομική βοήθεια θα χαρώ πολύ να συμβάλλω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Ειρήνη η ιστορία σας είναι πολύ συγκινητική και αξίζει να έχει αίσιο τέλος με μια υπέροχη υιοθεσία ωστε η μικρή Ελπίδα να κάνει Χριστούγεννα στο ολόδικό της σπιτάκι.
Κανε συνεχεις προωθήσεις στο facebook με φωτογραφίες συνοδευμένες απο τη ιστορία της που πραγματικά καίει καρδιές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Συγκινηθηκα με την ιστορια της Ελπιδας. Η καημενουλα, της αξιζει ενα ζεστο σπιτακι με πολυ αγαπη για να ξεχασει αυτα που τραβηξε.
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Η Ελπίδα έπειτα από 3 αποτυχημένες προσπάθειες ψάχνει ακόμα σπιτάκι.. Δεν έχουμε βρει κάτι αξιόλογο για εκέινη. Δυστυχώς ακόμα φιλοξενείται στο κτηνιατρείο στον Α. Στέφανο.
RedCat
Διάσημο μέλος

speri
Διάσημο μέλος
Ευχομαι και παλι τα καλυτερα για την Ελπιδα. Θα αναμενουμε και νεες φωτο...

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ευχομαι να πανε ολα καλα και να βρει συντομα ενα σπιτακι!!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Ναι βρε κοριτσάκι μου βάλε φωτο να δούμε τί θα κάνουμε για το μωράκι

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum