Η Ελπίδα γλίτωσε στο παρατσάκ... Ευτυχώς και σε λίγο θα ψάχνουμε για σπίτι!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούρια στο φόρουμ, αλλά η σχέση μου με τα ζώα και ειδικά με τις γάτες με κάνει να βουρκώνω όταν διαβάζω τέτοιες ιστορίες. Μακάρι η Ελπίδα να βρει ένα καλό σπίτι που να την αγαπάνε και να τη φροντίζουν όπως πρέπει από εδώ και πέρα. Έχω σώσει και εγώ γατάκι απο βέβαιο θάνατο παλιότερα με την αδερφή μου και γνωρίζω τα συναισθήματα από μέσα...
Όλα θα πάνε καλά για τη μικρή Ελπίδα :)

Φίλη Ειρήνη παίρνω το θάρος να γράψω και εγώ ότι αν χρειαστείς οικονομική βοήθεια θα χαρώ πολύ να συμβάλλω :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Η Ελπίδα γλίτωσε στο παρατσάκ... Ευτυχώς και σε λίγο θα ψάχνουμε για σ

Ειρήνη η ιστορία σας είναι πολύ συγκινητική και αξίζει να έχει αίσιο τέλος με μια υπέροχη υιοθεσία ωστε η μικρή Ελπίδα να κάνει Χριστούγεννα στο ολόδικό της σπιτάκι.
Κανε συνεχεις προωθήσεις στο facebook με φωτογραφίες συνοδευμένες απο τη ιστορία της που πραγματικά καίει καρδιές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Η Ελπίδα γλίτωσε στο παρατσάκ... Ευτυχώς και σε λίγο θα ψάχνουμε για σ

Συγκινηθηκα με την ιστορια της Ελπιδας. Η καημενουλα, της αξιζει ενα ζεστο σπιτακι με πολυ αγαπη για να ξεχασει αυτα που τραβηξε.

Η Ελπίδα έπειτα από 3 αποτυχημένες προσπάθειες ψάχνει ακόμα σπιτάκι.. Δεν έχουμε βρει κάτι αξιόλογο για εκέινη. Δυστυχώς ακόμα φιλοξενείται στο κτηνιατρείο στον Α. Στέφανο.

Ειρήνη αν μπορείς, βγάλτην μια πιο πρόσφατη φωτογραφία να την προωθήσω και εγώ!!! (εχω "χέρι" τελευταία):)

Ευχομαι και παλι τα καλυτερα για την Ελπιδα. Θα αναμενουμε και νεες φωτο...:)

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να βρει συντομα ενα σπιτακι!!

Ναι βρε κοριτσάκι μου βάλε φωτο να δούμε τί θα κάνουμε για το μωράκι :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back