mriag
Νεοφερμένο μέλος
Η mriag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
28-08-10
22:08
Γεια σας, μπορεί κάποιοι να θυμαστε ότι είχα βρει ένα γατάκι πριν από 2 και μήνες το οποίο και τελικά κράτησα, τη Ζουλού. Ήταν πολύ ταλαιπωρημένη, είχε μια μόλυνση στα μάτια, για την οποία ακόμα βάζουμε κολλύριο, κάναμε εμβόλια, αποπαρασιτώσεις, φορέσαμε και κουδουνάκι να ξέρουμε πού βόσκει! Έχει γίνει ένα πολύ περίεργο, ζωηρό και πολύ χαδιάρικο γατάκι. Νομίζω ότι μου έχει αδυναμία, αν ισχύει κάτι τέτοιο για τις γάτες, εσείς θα μου πείτε.
Αυτό που με τρελαίνει είναι ένας περίεργος θόρυβος που βγάζει κάποιες φορές, όχι του χουρχουρητό, ένας στιγμιαίος θόρυβος. Ξέρετε πότε και γιατί τον κάνουν;
Ήδη έχω έναν σκύλο, την Ίρμα 3 χρονών και τα πάνε περίφημα! Η Ζουλού κοιμάται έξω στο σπιτάκι της (το προτιμάει και η ίδια) ενώ όλη μέρα είναι ξάπλα -πάντα ανάσκελα- μέσα στον καναπέ, στο χαλάκι, όπου της αρέσει.
Προσπαθώ να την μάθω να ανεβαίνει μόνο σε έναν καναπέ. Πιστεύετε ότι είναι εφικτό; Όποτε πάει στους άλλους τη μεταφέρω, απλά αυτό μπορεί να γίνει πολλές πολλές φορές... δε νομίζω ότι καταλαβαίνει
Δεν έχει δείξει ακόμα διαθέσεις να ανεβαίνει στα τραπέζια και τους πάγκους, σήμερα όμως τσουπ, νάτη πάνω. Της κάνω έναν συγκεκριμένο θόρυβο όποτε είναι στο να κάνει κάτι που δεν μου αρέσει και συνήθως το καταλαβαίνει (της κάνω τς τς τς). Λέω να της πάρω ένα ψηλό γατο-πραγματάκι (δεν ξέρω πώς λέγεται
στο οποίο να μπορεί και να κοιμάται ώστε να αποφεύγω το σκαρφάλωμα στα έπιπλα. Θα μπορούσα να έχω ελπίδες να της το μάθω;
Είναι αλήθεια ότι στις γάτες δεν αρέσει να τις χαϊδεύουν στην κοιλιά; Επίσης είναι αλήθεια ότι οι γάτες δένονται περισσότερο με το μέρος που ζουν και όχι με τους ανθρώπους που τις φροντίζουν;
Συγγνώμη για το "σεντόνι" με τον καταιγισμό ερωτήσεων.
Θα ακολουθήσουν και φωτογραφίες της Ζουλού να την καμαρώσετε!
Αυτό που με τρελαίνει είναι ένας περίεργος θόρυβος που βγάζει κάποιες φορές, όχι του χουρχουρητό, ένας στιγμιαίος θόρυβος. Ξέρετε πότε και γιατί τον κάνουν;
Ήδη έχω έναν σκύλο, την Ίρμα 3 χρονών και τα πάνε περίφημα! Η Ζουλού κοιμάται έξω στο σπιτάκι της (το προτιμάει και η ίδια) ενώ όλη μέρα είναι ξάπλα -πάντα ανάσκελα- μέσα στον καναπέ, στο χαλάκι, όπου της αρέσει.
Προσπαθώ να την μάθω να ανεβαίνει μόνο σε έναν καναπέ. Πιστεύετε ότι είναι εφικτό; Όποτε πάει στους άλλους τη μεταφέρω, απλά αυτό μπορεί να γίνει πολλές πολλές φορές... δε νομίζω ότι καταλαβαίνει
Δεν έχει δείξει ακόμα διαθέσεις να ανεβαίνει στα τραπέζια και τους πάγκους, σήμερα όμως τσουπ, νάτη πάνω. Της κάνω έναν συγκεκριμένο θόρυβο όποτε είναι στο να κάνει κάτι που δεν μου αρέσει και συνήθως το καταλαβαίνει (της κάνω τς τς τς). Λέω να της πάρω ένα ψηλό γατο-πραγματάκι (δεν ξέρω πώς λέγεται
στο οποίο να μπορεί και να κοιμάται ώστε να αποφεύγω το σκαρφάλωμα στα έπιπλα. Θα μπορούσα να έχω ελπίδες να της το μάθω; Είναι αλήθεια ότι στις γάτες δεν αρέσει να τις χαϊδεύουν στην κοιλιά; Επίσης είναι αλήθεια ότι οι γάτες δένονται περισσότερο με το μέρος που ζουν και όχι με τους ανθρώπους που τις φροντίζουν;
Συγγνώμη για το "σεντόνι" με τον καταιγισμό ερωτήσεων.
Θα ακολουθήσουν και φωτογραφίες της Ζουλού να την καμαρώσετε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.228 μηνύματα.
28-08-10
22:43
εγω σε θυμαμαι..γιατι μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση το αβαταρ σου!!!
..να σου πω κατι...οι γατες γενικα ειναι περιεργες εκ φυσεως και τους αρεσει να εξερευνουν ολο το σπιτι και να καθονται επισης σε πολλα μερη..δεν νομιζω οτι μπορουν να περιοριστουν μονο σε ενα σημειο..και να σου πω την αληθεια ουτε και το θεωρω σωστο..ουτε εσενα νομιζω, θα σου αρεσε να καθεσαι ΜΟΝΟ σε ενα μερος...
...ειναι ΄πολυ λογικο να ανεβαινουν σε καναπεδες ,κρεβατια ,τραπεζια...οπου μπορεις φανταστεις...
..ναι..ειναι αληθεια οτι οι γατες δενονται με τον χωρο που ζουν,ομως επισης δενονται και με τα ατομα...το ενα δηλαδη δεν αναιρει το αλλο...
....περιμενουμε φωτο...
ΥΓ..για την κοιλια εξαρταται το γατι..στα περισσοτερα νομιζω αρεσει...εγω εχω δυο,στον μπουκακο δεν πολυαρεσει..η ΄πουπυ ομως τρελλαινεται..

..να σου πω κατι...οι γατες γενικα ειναι περιεργες εκ φυσεως και τους αρεσει να εξερευνουν ολο το σπιτι και να καθονται επισης σε πολλα μερη..δεν νομιζω οτι μπορουν να περιοριστουν μονο σε ενα σημειο..και να σου πω την αληθεια ουτε και το θεωρω σωστο..ουτε εσενα νομιζω, θα σου αρεσε να καθεσαι ΜΟΝΟ σε ενα μερος...
...ειναι ΄πολυ λογικο να ανεβαινουν σε καναπεδες ,κρεβατια ,τραπεζια...οπου μπορεις φανταστεις...
..ναι..ειναι αληθεια οτι οι γατες δενονται με τον χωρο που ζουν,ομως επισης δενονται και με τα ατομα...το ενα δηλαδη δεν αναιρει το αλλο...
....περιμενουμε φωτο...

ΥΓ..για την κοιλια εξαρταται το γατι..στα περισσοτερα νομιζω αρεσει...εγω εχω δυο,στον μπουκακο δεν πολυαρεσει..η ΄πουπυ ομως τρελλαινεται..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mriag
Νεοφερμένο μέλος
Η mriag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
28-08-10
23:02
Έχεις δίκιο, η αλήθεια είναι δεν έχω μάθει με γάτες, είναι πρώτη φορά που έχω γάτα! Θα κάνουμε αμοιβαίες υποχωρήσεις και όλα θα πάνε καλά.
Ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα. Σε ποια ηλικία έχουν τον πρώτο τους οίστρο οι γάτες και πώς θα το καταλάβω; Θα μπορέσω να τη στειρώσω κατά τη διάρκεια του πρώτου οίστρου ή καλύτερα μετά, όπως ισχύει με τα σκυλιά, καθότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για ακράτεια ούρων;
Και κάτι τελευταίο, της δίνω μόνο ξηρά τροφή, τη royal canin (growth). Αρκεί αυτό ή να της δίνω πού και πού μια κονσέρβα;
Ευχαριστώ
Ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα. Σε ποια ηλικία έχουν τον πρώτο τους οίστρο οι γάτες και πώς θα το καταλάβω; Θα μπορέσω να τη στειρώσω κατά τη διάρκεια του πρώτου οίστρου ή καλύτερα μετά, όπως ισχύει με τα σκυλιά, καθότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για ακράτεια ούρων;
Και κάτι τελευταίο, της δίνω μόνο ξηρά τροφή, τη royal canin (growth). Αρκεί αυτό ή να της δίνω πού και πού μια κονσέρβα;
Ευχαριστώ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.228 μηνύματα.
28-08-10
23:07
συνηθως στον 6ο μηνα..αλλα δεν ειναι και απολυτο...μπορει και λιγο πιο πριν,ή και λιγο πιο μετα..θα το καταλαβεις ομως...βγαζουν μια παρα πολυ διαφορετικη φωνουλα,τουρλωνουν συνεχεια το πωπουδακι τους..

...κοιλιουνται κλπ...εγω τη δικια μου τη στειρωσα αμεσως μετα τον 1ο οιστρο..
που και που δινε και καμμια κονσερβα καλης ποιοτητας,οπως επισης και κανενα βραστο κοτοπουλακι(νεροβραστο) αν της αρεσει..

...κοιλιουνται κλπ...εγω τη δικια μου τη στειρωσα αμεσως μετα τον 1ο οιστρο..που και που δινε και καμμια κονσερβα καλης ποιοτητας,οπως επισης και κανενα βραστο κοτοπουλακι(νεροβραστο) αν της αρεσει..

mriag
Νεοφερμένο μέλος
28-08-10
23:10
Ευχαριστώ Έφη για τις πληροφορίες. Κάποια στιγμή θα σας δείξω πόσο καλύτερα είναι τα μάτια της, τα οποία ωστόσο θέλουν ακόμα δουλειά.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
28-08-10
23:12
το γλυκουλη μου....σου ευχομαι τα καλυτερα...και περιμενουμε και φωτο...μην ξεχνιομαστε..για το σχετικον οφθαλμολουτρον...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum