Η Κίνα των διώξεων και των Ολυμπιακών

Θανάση είμαι 100% σίγουρη ότι συμβαίνει στην Κίνα, για την Ινδία δεν γνωρίζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει ντοκιμαντέρ για την Ινδία με τίτλο ΄΄Έθνος χωρίς γυναίκες΄΄ Αλλά τι θα εμπόδιζε να συμβαίνει και στη μια και στην άλλη; Αυτές οι χώρες είναι όλες ίδιες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματικα κι εγω πιστευω οτι δεν σκοτωνουν τα κοριτσια. βεβαια δεν μπορω να ειμαι σιγουρη για τιποτα.

δουλευα σε μια κατασκηνωση σε μια τουριστικη 'μικρη' πολη στην Κινα διδασκωντας αγγλικα στα κινεζακια, κ αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ολα ηταν μοναχοπαιδια ''γιατι δεν επιτρεπει η κυβερνηση να εχουμε αδερφια'' ελεγαν τα μικρα που δεν πολυκαταλάβαιναν τι και πως.
κ οσα ειχαν αδερφια,αψηφωντας το ''νομο'', ειχαν 6-7...

οσο για την βρωμα κ την απαθεια,απ το πεκινο μεχρι τα βαθη της δυσης, ηταν ιδια κ απαραλαχτη! αλλα κ παλι ειναι ενας περιφημος,δυνατος τοπος,που εχει απειρα μερη κ ανθρωπους για εξερευνηση

Αυτές οι χώρες είναι όλες ίδιες.
Και οι ρατσιστικές νοοτροπίες επίσης, δυστυχώς :down:

θα συμφωνησω με το σχολιο της aretha...

δεν ξερω ποιοι απο σας ξερουν ιταλικα,αλλα η εικονα μιλαει μονη της.
αυτοι ειναι οι ''μοναχοι'' που ξεκινησαν τις αναταραχες στο Θιβετ.
https://zapatero00.blogspot.com/2008/04/ecco-i-monaci-che-hanno-causato-le.html

παρ'ολα αυτα,ο Κινεζικος λαος,ειναι φιλοξενος,απλος κ πολυ βασανισμενος επισης...το πως αντιμετωπιζεται απ το κινεζικο κρατος το θιβετ,το ειδα απο κοντα,αλλα δυστυχως κ οι κινεζοι ειναι ως επι το πλειστον αμορφωτοι,κ δεν εχουν ιδεα για το τι συμβαινει διπλα τους... η λογοκρισια βλεπετε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back