athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Καλέ δεν το πιστεύω,το'πε και το 'κάνε!

Καλή επιτυχία, φιλενάδα!

ΜΥΡΤΩ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ δεν το πιστεύω,το'πε και το 'κάνε!
Καλή επιτυχία, φιλενάδα!
ΜΥΡΤΩ
Εγω γεροντοκόρη δεν θα πεθάνω

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Ένα σωρό αδέσμευτους έχουμε, ας ξυπνήσουν επιτέλους, που έχουν πάθει μαμαδίαση!!(και μπαμπαδίαση κάποιοι που ξέρω
)Μπασσέτ
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρουν όμως να διαβάζουν; ΄Κανένας δεν απάντησε μέχρι στιγμής. Μόνο οι φίλες μου απαντούν. Τι να κάνω η γυναίκα για να με προσέξουν οι άνδρες επιτέλους; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;Κλάρα, σε παραδέχομαι!!!Ένα σωρό αδέσμευτους έχουμε, ας ξυπνήσουν επιτέλους, που έχουν πάθει μαμαδίαση!!(και μπαμπαδίαση κάποιοι που ξέρω
)
Μπασσέτ
Κλάρα

Voula
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

αγορια του φορουμ τρεξτε να προλαβετε, ειναι ομορφη, εχει και χιουμορ !
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι στειρωμένη. Θέλω αγόρι μόνο για συναίσθημα. Να βλέπουμε τα ηλιοβασιλέματα και να ανταλλάσουμε λόγια αγάπηςΚλάρα να κάνω μια ερώτηση κρίσεως ? Θες αγόρι για μόνιμη συγκατοίκηση ή για κάτι άλλο που τα δίποδα λένε sex ??

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ !!!!!
αγορια του φορουμ τρεξτε να προλαβετε, ειναι ομορφη, εχει και χιουμορ !
Ναι βρε αγόρια, κάθεστε ακόμη?
Τέτοιο κορίτσι!!!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Φοίβος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Κλαρούλα μου είσαι μια κούκλα αλλά ο Αιμιλιάκος μου είναι δεσμευμένο αγόρι οπότε μόνο την φιλία μας μπορούμε να σου προσφέρουμε
ιβανα
Επιφανές μέλος
Κλάρα είσαι πολύ όμορφη εμένα μου αρέσεις αλλά η μαμά μου λέει οτι είμαι μικρός για έρωτες οπότε...σου εύχομαι απλά καλή τύχη στην αναζήτησή σουΦοίβος...
Παιδιά η Κλάρα βγήκε στο κλαρί. Κλαρούλα μου είσαι μια κούκλα αλλά ο Αιμιλιάκος μου είναι δεσμευμένο αγόρι οπότε μόνο την φιλία μας μπορούμε να σου προσφέρουμε
![]()
αρχισαν οι χυλοπιτες....

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ο έρως χρόνια δεν κοιτά!Κλάρα είσαι πολύ όμορφη εμένα μου αρέσεις αλλά η μαμά μου λέει οτι είμαι μικρός για έρωτες οπότε...σου εύχομαι απλά καλή τύχη στην αναζήτησή σουΦοίβος...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
"37 ετών, ψηλός, λεπτός, αθλητικός, παντρεμένος, ζητώ εχεμύθεια" ή
"Επιστήμων με πολλά ακίνητα, 50 ετών, ζητά κοπέλα με αρχές για σοβαρή σχέση και ό,τι ήθελε προκύψει"
και άλλα τέτοια;;;

ιβανα
Επιφανές μέλος
Βρε Κλάρα μου, ένα πράγμα με προβληματίζει μόνο. Φαντάζεσαι να βλέπουν την αγγελία σου διάφορα λιγούρικα δίποδα και, μη πιάνοντας το νόημα, να γεμίζουν το θέμα με αγγελίες του τύπου:
"37 ετών, ψηλός, λεπτός, αθλητικός, παντρεμένος, ζητώ εχεμύθεια" ή
"Επιστήμων με πολλά ακίνητα, 50 ετών, ζητά κοπέλα με αρχές για σοβαρή σχέση και ό,τι ήθελε προκύψει"
και άλλα τέτοια;;;![]()

και η φαση ειναι να μην αποκαλυψεις οτι προκειται για γατα, και να τους αφησεις να καμακωνουν ονλαιν....

Voula
Διάσημο μέλος
Αντί να κατανοούν τον πόνο σου και την μοναξιά σου, σε εμπαίζουν ασύστολα. Σα δε ντρέπονται λίγο

Μαμά Κλάρας ξαμολήσου και βρες το ομορφότερο αγόρι για την Κλάρα σου. Να περάσει όλα τα απαραίτητα τεστ αξιολόγησης μόνο

Περιμένουμε νέα σας.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μπα, εγώ νομίζω ότι διστάζουν! Έτσι είναι, οι περισσότεροι άντρες φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες... Αλλά μέσα σε τόσους άντρες, ασφαλώς θα βρεθεί κι ένας ατρόμητος.Αντί να κατανοούν τον πόνο σου και την μοναξιά σου, σε εμπαίζουν ασύστολα.

Τη μόνη χαζομάρα εδώ μέσα την είπε το δίποδο Zbeebz!

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ψάχνει η μαμά μου γαμπρό για μένα. Γιατί άλλωστε; Είμαι μεγάλη κοπέλα και τον σύντροφό μου θα τον βρώ ( ο κόσμος να χαλάσει) μόνη μου.
Θα ψάξω εδώ, στις εφημερίδες, θα βάλω αγγελία ακόμα και στην Νικολούλη, για χαμένο γαμπρό, θα τον βρώ όμως. Περιμένω αγαπημένα μου αρσενικά, τα μηνύματά σας.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια. Εδώ οι γάτες έχουν πάρει τη ζωή στα χέρια τους.....Άλλωστε είναι πλέον ενήλικη η Κλάρα. Δεν έχω το δικαίωμα να την κηδεμονεύω, μεγάλη κοπέλα....άσχετα αν συμφωνώ ή όχι με τη λογική της. Οφείλω να την στηρίζω στις επιλογές τηςΧαχα λοιπον εγω το πηρα οτι ψαχνεις γατο για τη γατα σου.. απο το να βαζουμε αγγελιες για γατες που μιλανε οι ιδιες .. μετα καταλαβα

Δίποδη μαμά της Κλάρας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool