Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ξέρει να χορεύει και ζεϊμπέκικο;Μη στενοχωριέσαι, Κλάρα μου. Θα βρεθεί και για σένα ένας γάτος μάγκας και καραμπουζουκλής, με προσωπικότητα, όπως σου πρέπει!![]()

Δεν πειράζει, ας μην είναι και καραμπουζουκλής. Ένας απλός μάγκας, νομίζω καλός τίτλος ευγενίας είναι

Κλάρα (η κουκλάρα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Λες τώρα να αλλάξει και η τύχη μου;
Για να δούμε....έλα τώρα που γυρίζει
Δεν βλέπω φώς, ανάψτε τη λάμπα.........
ιβανα
Επιφανές μέλος
ελα παιδια τρεχτε να προλαβετε τρελο γατοτεμαχιο !!!!!! κλαρα αμα δε βρεις αγορι, σου καθομαι εγω !

πασχαλια
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατάλαβα. Μετά ταξίδι για Τήλο.......αυτη εισαι δικια μου ! ωραια ποζα, ωραιο αναστημα !ελα παιδια τρεχτε να προλαβετε τρελο γατοτεμαχιο !!!!!!
κλαρα αμα δε βρεις αγορι, σου καθομαι εγω !
πασχαλια

stellak
Διάσημο μέλος
κλαρα αμα δε βρεις αγορι, σου καθομαι εγω !
πασχαλια
Κατάλαβα. Μετά ταξίδι για Τήλο.......![]()

Αχ, κακούργες, πρωί - πρωίιιι

Λοιπόν, ετοιμάστε παρα-γατο-νυφάκια, ναυλώνουμε καράβι για Τήλο! Καλοκαίρι έρχεται

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πω, πω, τι κούκλα είναι αυτή!!! Ένα τοπ μόντελ ανάμεσα στις πορτοκαλόγατες!!! Φτου, σκόρδα, ΚΟΥΚλάρα μου!![]()
Λες τώρα να αλλάξει και η τύχη μου;
Για να δούμε....έλα τώρα που γυρίζειΔεν βλέπω φώς, ανάψτε τη λάμπα.........
![]()
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Μπάχχχχχυ
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αχ, κακούργες, πρωί - πρωίιιι
Λοιπόν, ετοιμάστε παρα-γατο-νυφάκια, ναυλώνουμε καράβι για Τήλο! Καλοκαίρι έρχεται![]()
Καλέ κυρία Νινομελομάνα αντί να ναυλώνεται κάραβι για Τήλο, μήπως ο όμορφος σας γιός ο Νίνος έδειχνε

ή μήπως πάσχετε και εσείς από το γνωστό σύνδρομο της ελληνίδας μάνας που δεν αντέχει να μοιράζεται τον κανακάρη της με "άλλη γυναίκα"

ΜΥΡΤΩ
ιβανα
Επιφανές μέλος

λοιπον περιμενουμε

stellak
Διάσημο μέλος
), οπότε δεν θα ήθελα ποτέ το άστατό μου αγοράκι να πληγώσει την Κλαροπούλα μας
Της στέλνει όμως πολλά ζυμαράκια και μουσουδιές, διότι είναι και μαλαγάνας γάτης!

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Εγω ο Βαρωνος Σμοκυ σας ζηταω επισημα το πατουσακι σας.....

Με κατεπληξε η ομορφια σας, το στυλ σας και πανω απ'ολα τα καταπρασινα ματακια σας....
Βεβαια δεν ειμαι γατος μαγκας και καραμπουζουκλης αλλα ειμαι υψηλης καταγωγης (εξου και ο τιτλος ευγενειας Βαρωνος)
Περιμενω γεματος αγωνια την απαντηση σας.
Να ξερετε παντως πως αν δεν τηρω τις προδιαγραφες σας ή εχετε ηδη βρει γαμπρο , εγω θα υποχωρησω και θα σας αφησω να χαρειτε την αγαπη σας,οπως αλλωστε αρμοζει και σε ενα Βαρωνο.
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
Με τιμη,
Βαρωνος Σμοκυ.
Stamatia1
Νεοφερμένο μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγαπητέ μου Βύρωνα, καθηστέρησα να απαντήσω, γιατί η μαμά μου και ο αδελφός μου ήταν στο εξοχικό.Κυρια Κλαρα,
Εγω ο Βαρωνος Σμοκυ σας ζηταω επισημα το πατουσακι σας.....
Με κατεπληξε η ομορφια σας, το στυλ σας και πανω απ'ολα τα καταπρασινα ματακια σας....
Βεβαια δεν ειμαι γατος μαγκας και καραμπουζουκλης αλλα ειμαι υψηλης καταγωγης (εξου και ο τιτλος ευγενειας Βαρωνος)
Περιμενω γεματος αγωνια την απαντηση σας.
Να ξερετε παντως πως αν δεν τηρω τις προδιαγραφες σας ή εχετε ηδη βρει γαμπρο , εγω θα υποχωρησω και θα σας αφησω να χαρειτε την αγαπη σας,οπως αλλωστε αρμοζει και σε ενα Βαρωνο.
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
Με τιμη,
Βαρωνος Σμοκυ.
Τώρα γύρισαν και ανοίξαμε τον υπολογιστή. Με μεγάλη ευχαρίστηση διάβασα την πρότασή σου.
Με ενδιαφέρει αγαπητέ μου Βύρωνα, γιατί και γω δεν θέλω το αγόρι μου νάναι μάγκας. Θέλω νάναι τρυφερός και με αρχές. Ακριβώς όπως εσύ. Δεν χρειάζεται να μου μιλάς στον πληθυντικό. Θέλω να γνωριστούμε καλύτερα.
Η φωτογραφία σου μου άρεσε. Εχω ιδιαίτερη αδυναμία στους μαύρους γάτους. Ο αδελφός της μαμάς μου ήταν ένας όμορφος μαύρος γάτος, με τον οποίο τα πηγαίναμε πολύ καλά. Θέλω να μου γράψεις και άλλα για σένα.
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για μένα και την οικογένειά μου, διάβασε το θεματάκι μας "οι απόγονοι της Κλεοπάτρας'.
Σε φιλώ γλυκά
και περιμένω νέα σου.Κλάρα.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ Σταματία μου, αλλά ο Βίκτωρ, νομίζω είναι αυτό ακριβώς που ζητάωΚλάρα είσαι μία κούκλα! Θα σου πρότεινα τον δικό μου αλλά είδα ότι ψάχνεις για γάτο μάγκα και μερακλή...Εμένα είναι μαμάκιας παναθεμά τον!![]()
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να γνωρίσω και το δικό σου γατούλι και να γίνουμε δύο καλοί φίλοι
Κλάρα
ιβανα
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αγαπητέ μου Βύρωνα, καθηστέρησα να απαντήσω, γιατί η μαμά μου και ο αδελφός μου ήταν στο εξοχικό.
Τώρα γύρισαν και ανοίξαμε τον υπολογιστή. Με μεγάλη ευχαρίστηση διάβασα την πρότασή σου.
Με ενδιαφέρει αγαπητέ μου Βύρωνα, γιατί και γω δεν θέλω το αγόρι μου νάναι μάγκας. Θέλω νάναι τρυφερός και με αρχές. Ακριβώς όπως εσύ. Δεν χρειάζεται να μου μιλάς στον πληθυντικό. Θέλω να γνωριστούμε καλύτερα.
Η φωτογραφία σου μου άρεσε. Εχω ιδιαίτερη αδυναμία στους μαύρους γάτους. Ο αδελφός της μαμάς μου ήταν ένας όμορφος μαύρος γάτος, με τον οποίο τα πηγαίναμε πολύ καλά. Θέλω να μου γράψεις και άλλα για σένα.
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για μένα και την οικογένειά μου, διάβασε το θεματάκι μας "οι απόγονοι της Κλεοπάτρας'.
Σε φιλώ γλυκάκαι περιμένω νέα σου.
Κλάρα.
Καλέ δεν λέγεται Βύρωνας το παιδί
Σμόκυ λέγεται και η γατομαμά του τον αποκαλεί Βαρώνο
. Όχι τίποτα άλλο μην παρεξηγηθεί ο γαμβρός
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχ, μάλλον μπερδεύτηκα.... η χαρά μου βλέπετε δεν περιγράφεταιΚαλέ δεν λέγεται Βύρωνας το παιδίΣμόκυ λέγεται και η γατομαμά του τον αποκαλεί Βαρώνο
. Όχι τίποτα άλλο μην παρεξηγηθεί ο γαμβρός
![]()

Κλάρα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστώ Σταματία μου, αλλά ο Βίκτωρ, νομίζω είναι αυτό ακριβώς που ζητάωΚλάρα

Αντε βρε φιλενάδα, είδες,βρήκες οτι ακριβώς ήθελες!

Είναι που το καλό πράγμα αργεί να γίνει

ΜΥΡΤΩ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool