Η Κυβέλη

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Με λένε Κυβέλη, είμαι 1 μηνός και τώρα ξεκινάω να μαθαίνω να τρώω μόνη μου. Τη μαμά μου τη δηλητηρίασαν και έτσι εμένα και τα αδερφάκια μου μας μεγάλωσαν με μπιμπερό.
Θα δωθώ σε ένα μήνα (αλλά εσείς τρέχτε να κάνετε κράτηση για να μη με χάσετε), εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Φιλοζωική Μέριμνα Αμοργού Αρ. Πρωτ. 318/19-05-2011
6976081151(whats up)
6945356171(vodafon)
Αναστασια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• κυβέλη!.jpg
    κυβέλη!.jpg
    74,5 KB · Εμφανίσεις: 30
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλή τύχη να έχει η όμορφη Κυβέλη! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσάρα μου γλυκιά!!! Την καλύτερη αγκαλιά να βρεις!! Να αγαπήσεις και να αγαπηθείς αξιολάτρευτο πλασματάκι μου!! :)

Αχου μαναρακι μου, τι αξιολατρευτο κουφετακι ειναι αυτο!:inlove:
Την καλυτερη τυχη να εχει και το συντομωτερο δυνατον.:)

Τι γλυκια φατσουλα ειναι αυτη;; Την καλυτερη τυχη ευχομαι!!!:D

Σαν ψεύτικο είναι το ξανθό κουκλί! Καλή τύχη!!

Η Κυβέλη είναι σαν γλυκό, να τη φας σ' ένα πιατάκι!! Κι απ' ότι βλέπω, δεν πρέπει ναι ναι και πιο μεγάλη από πιατάκι.. :P
Καλότυχη να σαι μικρούλα, να βρεις την αγάπη που σου αξίζει

η αλήθεια είναι ότι μπαίνει στο πιατάκι της άνετα, σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια, είμαι σίγουρη οτι η Κυβέλη θα βρει σπιτάκι σύντομα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back