Η Κύπρος δολοφονεί αθώα ζώα!

thundercat

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία Μαλιδάκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Παιδιά sorry για τα greklish πιο κάτω αλλά το θεώρησα επείγον. Είναι copy pasted από account ενός φίλου στο myspace.
--------------------------------------------------------------------------------
The Animal Welfare Organisation will close down next week. About 120 DOGS AND 30 CATS will be put to sleep. Money will not help this time. Please help these poor souls who face certain death unless they find a home. For further info call TOULLA POYIADJI @0035722350530. Please help before its too late! Forward the message!

O Syndesmos Prostasia Zwwn Kyprou kleinei thn erxomenh evdomada. Peripou 120 SKYLIA KAI 30 GATOI 8a 8anatw8oun. Ta lefta den mporoun na boh8isoun ayti th fora. Parakaloume boh8iste aytes tis psyxes pou antimetwpizoun bebaio 8anato ean den bre8oun anadoxes oikogeneies na ta yio8etisoun. gia perissoteres plhrofories epikoinwniste me thn kyria TOULLA POYADJI STO 0035722350530. Parakaloume boh8iste prin einai arga! Prow8hste ayto to mynhma!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι λέτε τώρα βρε παιδια...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι δυνατόν!!!!!!!!! Κι επειδή κλείνει το κέντρο αυτό πρέπει να θανατώσουν τα ζωάκια;;;; Είναι λύσεις αυτές τώρα;;; σε ποιον αιώνα ζούμε ρε παιδιά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι φιλόζωοι είναι;;; Κι εγώ δεν έχω λεφτά πολλά, αλλά κόβω το λαιμό μου και ταίζω και τις 5 γάτες μου κι άλλες τόσες αδέσποτες!!! Όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι σε αυτό το site!!!
Έχω μείνει άφωνη!!!

Και κάτι άλλο!! Στην Κύπρο δεν υπάρχουν φιλόζωοι;;; Έχει φτάσει το μήνυμα αυτό μέχρι την Αθήνα-Θεσσαλονίκη για να βγει το φίδι από την τρύπα;;;; Εκεί τι κάνουν;;; Αχ για όνομα του Θεού!

Προφανώς εκεί έχουν άλλη πολιτικη για τα αδέσποτα.

Μπορείς να μας πεις αυτος ο φίλος σου στο myspace από που πήρε την πληροφορία αυτή;;; μήπως είναι προβοκάτσια;;; Γιατί βλέπω ότι ως θέμα είναι πολύ σοβαρό και ούτε καν εδώ δεν παίρνει έκταση... Κι εχω μείνει άφωνη. Έχω σκοπό να το διασταυρώσω και να δράσω γιατί δεν πρόκειται να ησυχάσω στη συνείδησή μου αν συμβεί κάτι τέτοιο πράγματι!

Παιδιά είναι διασταυρωμένο? Μπαίνουν και φίλοι από Κύπρο εδώ δεν μπορούν να μας ενημερώσουν?

Παίρνω στο νούμερο αυτό και δείχνει κατειλημμένο! Θα προσπαθήσω λίγο ακόμη και θα δουν τι έχουν να ακούσου, αφού ρωτήσω πρώτα αν αληθεύει!

Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Ξέρω μια κοπέλα εκεί, αλλά περιμένει γεννητούρια η σκυλίτσα της. :hmm:

Δυστυχώς κι εγώ το επιβεβαίωσα ότι είναι αλήθεια!!!
Παιδιά αν είναι δυνατόν, μια ολοκληρη Κύπρος να μην μπορεί να χειριστεί ένα τοσο απλό ζήτημα και να καταφεύγουν στη λύση της ευθανασίας επειδή το κέντρο αυτό βάζει λουκέτο.!!! Τόσες φιλοζωικές έχει η Ελλάδα... Αν δεν βρουν να υιοθετηθούν, εδώ όλο και κάποια λύση θα βρεθεί!!! Γιατί φέρνουν τον κατακλυσμό;;; Αυτό που πρόκειται να κάνουν απαγορεύεται με νόμο!
Αλλα φυσικά τι τους νοιάζει;; ζώα είναι.... δεν είναι άνθρωποι!!! χεστήκανε! Λένε μάλιστα ότι η υπεύθυνη του κέντρου αυτού ζήτησε από 30 πολιτικούς (αν δεν κάνω λάθος) να υιοθετήσουν κάποιο από τα ζωάκια... και από τους 30 δέχτηκε μόνο ο υπουργος γεωργίας!!!μόνο ένας!!
Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα... :eek::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Παιδιά δεν μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σήμερα.Τι κάνουν οι παγκόσμιες φιλοζωικές οργανώσεις:Δεν μπορεί να μην έχουν ενημερωθεί μεσω διαδικτύου.Εδώ σκοτώνουν μια φάλαινα στον Ειρηνικό και ξεσηκώνονται όλοι:mad:.

Εγώ έστειλα αυτό το μήνυμα μέσω e-mail σε πάνω από 20 άτομα! Κάντε κι εσείς το ίδιο.. Μπορεί κάποιος από τους γνωστούς να είναι σε θέση κάπως να βοηθήσει...

Μόλις το έστειλα και στο myspace, το email μου δυστυχώς έχει πρόβλημα προς το παρόν και δεν μπορώ να το κάνω προώθηση!
Κρίμα πάντως εμείς οι έξυπνοι άνθρωποι να έχουμε σαν εύκολη λύση την ευθανασία

Κινητοποίηση των ζωόφιλων σε ολόκληρη την Κύπρο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας των Ζώων δεν μπορεί πλέον να συντηρήσει το καταφύγιό της στη Λευκωσία. Το καταφύγιο θα κλείσει και τα ζώα τα οποία φιλοξενούνται εκεί θα θανατωθούν εάν δεν βρεθούν άτομα να τα υιοθετήσουν.
https://www.simerini.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=324599
Η εφημερίδα έχει κάτω τέρμα φόρμα επικοινωνίας στείλτε τη διαμαρτυρία σας

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει υγιή ζώα να θανατωθούν και όχι να στειρωθούν και τουλάχιστον αν δεν μπορούν να τα κρατήσουν να τα ελευθερώσουν. Τους χαλάνε την αισθητική τους? Που ζούμε ρε γ.....το

Φαίνεται πως εκεί η λογική και η συνείδηση απέναντι σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι τελείως πρωτόγονη... Λυπάμαι ειλικρινά που ενώ υπάρχουν λύσεις για τα ταλαίπωρα ζωάκια, δεν τις εφαρμόζουν οι αρμόδιοι. Αυτό που είπες Ουράνια μου ήταν το πιο σωστό! Ας τα στειρώσουν, και να τα αφήσουν ελεύθερα.
Δηλαδή αυτά τα ζώα θα πρέπει να αισθάνονται τελείως άτυχα που τους μάζεψε ένας φιλοζωικός σύνδεσμος... Είναι υγιή και τα θανατώνουν για να μη γίνουν πολλά τα ζώα. Μα τι είναι αυτά;;; γιατί δεν τα στειρώνουν;;; ας μου πει κάποιος....!!!:(:mad:

Δεν θα βρεις λογική απάντηση:mad:

Δεν είναι δυνατόν... Μια χώρα που ανήκει στην Ευρωπαϊκή ένωση δε μπορεί να ενεργεί κατ'αυτόν τον τρόπο!Κάτι θα πρέπει να κάνουμε!

Εγώ προσπαθούσα για ώρα να πιάσω γραμμή στο τηλέφωνο αυτό, αλλά δεν τα κατάφερα. Βρήκα τηλέφωνο της φιλοζωικής στην αθήνα, ανέφερα το γεγονός μέσω τηλεφώνου και μέσω e-mail, αλλά δυστυχώς απάντηση δεν έλαβα... Παιδιά τι θα μπορούσαμε εμείς να κάνουμε;; :(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back