Η Μακεδονία είναι ελληνική

Frufru, εγώ δεν νομίζω πως ειρωνεύεται. Δεν θέλει να βλέπει άκρατο εθνικισμό. Αυτό δεν είναι κακό. Ο εθνικισμός έτσι κι αλλιώς δεν έχει επιχειρήματα, συνεπώς δεν μπορεί να διαπραγματευτεί επιτυχώς το θέμα.

Βρε κουκλα μου που ειδες τον ακρατο εθνικισμο στην Ελλαδα? Επειδη μαζευουμε μερικες υπογραφες? Δηλαδη δεν δικαιουμαστε να εχουμε και να υποστηριξουμε την αποψη μας οι κοινοι θνητοι?? Ενταξει, οι πολιτικοι ειναι αλλοιως, αλλα το βρισκω αδικο να μην μπορω να εκφραστω και να διαμαρτυρηθω σε κατι που με πειραζει (υπ οψιν δεν καταγομαι απο τη δικη μας Μακεδονια - αντε γιατι σε λιγο θα τα μπερδεψουμε .... και αυτο δεν θα το θελα καθολου)

φιλικα
φρου φρου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πρόβλημα δεν είναι στο όνομα, αλλά στις προσδοκίες της κάθε πλευράς. Κατά την ταπεινή μου άποψη, όταν ένας λαός αγωνίζεται να ορθοποδήσει, πρέπει να τον στηρίζουμε και να τον βοηθάμε, καθώς η καλή γειτονία είναι πιο σημαντική από τους φόβους περί αμερικανικών βλέψεων...

Αλλά είπαμε, στο χώρο των διεθνών σχέσεων δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες που έχουμε στις διαπροσωπικές σχέσεις...

Αυτό που με εκνευρίζει πιο πολύ απ' όλα είναι να βλέπω άκρατο εθνικισμό στη χώρα μου... Και την άνοδο διάφορων παπαρολόγων που δράττονται της ευκαιρίας και αρχίζουν να εκθειάζουν το ποσοστό κατά το οποίο είμαστε ανώτεροι ιστορικά και πολιτιστικά από τους υπόλοιπους... Λες και δεν είμαστε απλά ένα ευρωπαϊκό χωριό απ' όλες τις απόψεις...
ohimso καποια στιγμή η αριστερά θα πρέπει να ξεκοπεί από το σύνδρομο του κασκέτου. Δεν είναι όλοι οι μη Έλληνες καλοί ούτε όλοι οι Έλληνες κακοί. Τώρα αν εννοείς ότι ο μη εθνικιστής είναι αυτός που σκύβει το κεφάλι κ μαζεύει τις σφαλιάρες από παντού γιατί ειναι Ευρωλάγνος ή Αμερικανολάγνος ή δεν ξερω κ εγώ τι, έ! συγνώμη αλλά εφω προσωπικά δεν θα πάρω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελάτε τώρα, που θα τα βάλουμε με τα Σκόπια... Είμαστε οι "εχθροί" των Σκοπίων επειδή κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) μας κατέδειξαν ως εχθρούς. Ποια κεκτημένα πρέπει να διασφαλίσουμε; Τη Μακεδονία ως γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας; Το απειλεί κανείς αυτό; Δεν θέλουμε να λέγονται τα Σκόπια "Μακεδονία" ή "Βόρεια Μακεδονία"; Τότε γιατί το νότιο κομμάτι της Αλβανίας περήφανα το ονομάζουμε "Βόρεια Ήπειρο"; Ή μήπως θα κατέβουν κι αυτοί να μας πάρουν το γεωγραφικό μας διαμέρισμα;
Ψυχραιμία, Έλληνες.

Βρε κουκλα μου που ειδες τον ακρατο εθνικισμο στην Ελλαδα? Επειδη μαζευουμε μερικες υπογραφες? Δηλαδη δεν δικαιουμαστε να εχουμε και να υποστηριξουμε την αποψη μας οι κοινοι θνητοι?? Ενταξει, οι πολιτικοι ειναι αλλοιως, αλλα το βρισκω αδικο να μην μπορω να εκφραστω και να διαμαρτυρηθω σε κατι που με πειραζει (υπ οψιν δεν καταγομαι απο τη δικη μας Μακεδονια - αντε γιατι σε λιγο θα τα μπερδεψουμε .... και αυτο δεν θα το θελα καθολου)

φιλικα
φρου φρου
Φρου φρου, νομίζω πως μιλάει γενικά για την κατάσταση στην Ελλάδα. Δεν αναφέρεται στα άτομα που διάλεξαν να υπογράψουν το ψήφισμα στο ίντερνετ. Αυτό είναι δικαίωμα του καθενός και δεν σημαίνει πως Ή υπογράφω το ψήφισμα και είμαι εθνικιστής Ή δεν το υπογράφω και είμαι αρχηγάρα στους προοδευτικάντηδες και στους διανοουμενιζέ...
Να κάνω πια τόσο λάθος; :hmm:Αν κάνω λάθος, διορθώστε...

Δεν θεωρησα ποτε τον εαυτο μου εθνικιστη, και εχω αριστες σχεσεις με ατομα απ ολες τις χωρες και χωρους (διεθνης η καταγωγη μου, η διαμονη των δικων μου, οι φιλοι μου )

Εξ ου και παντα ελεγα οτι ειναι δικαιωμα μου να ψηφισω οτι θελω και οπως το θελω.

Ε, δε νομιζω πια να υπαρξει τοσο μεγαλο προβλημα!!! Αλλωςτε αν θελουν οι "μεγαλοι" το λαμβανουν υπ οψιν, αν δεν θελουν οχι. Εγω τη γνωμη μου ομως δικαιουμαι να την πω.

Φιλικα
Φρου φρου

ακρατο εθνικισμο στη χωρα σου ??? ποια χωρα ειναι η χωρα σου ... (εκει τιθεται και ενα διλημμα βεβαια:hmm:)

Με καθε σεβασμο βεβαια, αλλα θελω να πιστευω πως μαλλον ειρωνευεσαι η αστειευεσαι οσον αφορα την Ελλαδα.

οταν δηλαδη το κρατος των Σκοπιων υψωσε μπροστα σε δημοσιο μεγαρο την ελληνικη σημαια παραποιημενη (ο σταυρος ηταν σβαστικα) ... τι ακριβως εκανε???

H χώρα μου είναι η Ελλάδα, όσο κι αν αυτό σου φαίνεται περίεργο, και γι' αυτό και δεν αισθάνομαι 'συνυπεύθυνη' για ό,τι συμβαίνει στα Σκόπια... Φυσικά και ο εθνικισμός είναι εξίσου αηδιαστικός όπου και αν εκδηλώνεται, αλλά όταν τον βλέπω ειδικά στη δική μου χώρα, η οποία υποτίθεται ότι έχει πολιτιστική υπόσταση, με πονά περισσότερο...

Αν θέλεις και πιο συγκεκριμένο παράδειγμα, να σου δώσω, αν και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται... Θυμήσου κάτι 'οργισμένες' δηλώσεις περί 'ψευδοκράτους των Αθηνών' και θα καταλάβεις... Ή κάτι άλλες σχετικά με τον Νίμιτς, ο οποίος κλήθηκε να έρθει στην Πέλλα να μας δώσει το σχέδιο...

Δεν θεωρησα ποτε τον εαυτο μου εθνικιστη, και εχω αριστες σχεσεις με ατομα απ ολες τις χωρες και χωρους (διεθνης η καταγωγη μου, η διαμονη των δικων μου, οι φιλοι μου )

Εξ ου και παντα ελεγα οτι ειναι δικαιωμα μου να ψηφισω οτι θελω και οπως το θελω.

Ε, δε νομιζω πια να υπαρξει τοσο μεγαλο προβλημα!!! Αλλωςτε αν θελουν οι "μεγαλοι" το λαμβανουν υπ οψιν, αν δεν θελουν οχι. Εγω τη γνωμη μου ομως δικαιουμαι να την πω.

Φιλικα
Φρου φρου

Προς θεού, δε μιλάω για κανέναν εδώ μέσα! Σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμουν σε εσάς, που έχετε κάθε δικαίωμα στη γνώμη σας.. Δεν μ'αρέσουν αντιπαραθέσεις τέτοιου είδους...
Απλά θέλησα να πω και τη δική μου γνώμη, και συγνώμη αν φάνηκα επιθετική, δεν το ήθελα σε καμία περίπτωση! Αναφερόμουν γενικά στην κατάσταση.

ohimso καποια στιγμή η αριστερά θα πρέπει να ξεκοπεί από το σύνδρομο του κασκέτου. Δεν είναι όλοι οι μη Έλληνες καλοί ούτε όλοι οι Έλληνες κακοί. Τώρα αν εννοείς ότι ο μη εθνικιστής είναι αυτός που σκύβει το κεφάλι κ μαζεύει τις σφαλιάρες από παντού γιατί ειναι Ευρωλάγνος ή Αμερικανολάγνος ή δεν ξερω κ εγώ τι, έ! συγνώμη αλλά εφω προσωπικά δεν θα πάρω

Δεν προσπαθώ να το δω πολιτικά το θέμα, αλλά ανθρωπιστικά... Φυσικά και οι γενικεύσεις είναι όλες λάθος, είτε αφορούν Έλληνες, είτε άλλους λαούς. Απλά πιστεύω ότι αν οι άνθρωποι πάψουν να βάζουν ετικέτες στους γύρω τους και απλά βάλουν τον εαυτό τους στη θέση του 'εχθρού', πολλές φορές θα δουν ότι στις ίδιες καταστάσεις θα έκαναν (ή έχουν ήδη κάνει στο παρελθόν) ακριβώς τα ίδια πράγματα...

Ελάτε τώρα, που θα τα βάλουμε με τα Σκόπια... Είμαστε οι "εχθροί" των Σκοπίων επειδή κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) μας κατέδειξαν ως εχθρούς. Ποια κεκτημένα πρέπει να διασφαλίσουμε; Τη Μακεδονία ως γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας; Το απειλεί κανείς αυτό; Δεν θέλουμε να λέγονται τα Σκόπια "Μακεδονία" ή "Βόρεια Μακεδονία"; Τότε γιατί το νότιο κομμάτι της Αλβανίας περήφανα το ονομάζουμε "Βόρεια Ήπειρο"; Ή μήπως θα κατέβουν κι αυτοί να μας πάρουν το γεωγραφικό μας διαμέρισμα;
Ψυχραιμία, Έλληνες.
Το όνομα είναι το κεκτημένο. Μακεδονία ήταν μια ευρεία περιοχή. Η πρώτη καταγραφή της λέξης Μακεδονία έγινε από αρχαίους ιστορικούς (Ηρόδοτος και -αν θυμάμαι καλά- Στράβωνας). Όσοι "εθνικιστές" διάβασαν τον "Καιρό του Βουλγαροκτόνου" όταν ήταν μικροί, θα πρόσεξαν ασφαλώς πόσο μεγάλη περιοχή ήταν η Μακεδονία στον χάρτη που είχε στο τέλος του βιβλίου. Τελικά, όπως τα μοίρασαν μετά τον Α' Παγκόσμιο, στην Ελλάδα έμεινε μόνο το κομμάτι που έμεινε, στο οποίο εξ άλλου κατοικούσαν κυρίως Έλληνες ή ελληνοποιημένοι (βλάχοι, αρβανίτες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο), πράγμα που κατά βάση συμφωνούσε με τον ορισμό που έδιναν κι οι αρχαίοι ιστορικοί (Έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία).
Το πιο σωστό (παραδόξως ίσως) το είχε προτείνει κάποτε... ο Μητσοτάκης, που είχε πει να ονομαστούν τα Σκόπια Σλαβομακεδονία. Νομίζω ήταν το πιο ακριβές, και ιστορικά και γλωσσολογικά.

ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΘΡΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Απλα προστατευουμε οσοι θελουμε την ιστορια μας!

Για ονομα του Θεου, ποιος μιλαει για εχθρους???

Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε!!

(μερικοι του Προεδρου αλλα μην το κανουμε θεμα ...:cool:)

fru fru
δεν λέμε ότι με υπογραφές θα γίνει κάτι ή θα υπαρχουν συνεπειες απ τη..κυβερνηση..(χα χα χα!!!)
Το φερα σαν παραδειγμα,όπως κι εσυ λες για τη σβάστικα.Αν και αυτό ηταν ακραια εθνικιστική πραξη.
Ουτε λεω ότι είστε(ειμαστε) εθνικιστες.Αλλα σίγουρα ενα τετοιο θεμα ξεκιναμε να το δουμε ''ως ΕΛΛΗΝΕΣ'' ενώ πρέπει να δουμε και της αλλης πλευράς το θεμα.

ΕΠισης,συμφωνω και πιστευω και εγω desdemona οτι η ονομασία δεν έχει να κανει με θεμα εδαφικων διεκδικήσεων απο τα ΣΚοπια..Τα ίδια λενε και για την Αλβανία,για όραμα περι μεγαλης Αλβανίας κλπ..Αλλα είμαστε δημοκρατικές χώρες και δεν γίνονται έτσι ευκολα αυτα τα πραγματα,να παρεις εδαφος αλλης χωρας.
Αλλιως παμε σε πολεμο!Και κατι τετοιο παλι δεν ερχεται ευκολα,λογω Ευρωπιαϊκής Ενωσης,ΝΑΤΟ και χίλιων 2 αλλων ''προστατευ΄τικών'' οργανισμών που έχουν σαν στόχο να διατηρήσουν την ειρήνη...

Το όνομα είναι το κεκτημένο. Μακεδονία ήταν μια ευρεία περιοχή. Η πρώτη καταγραφή της λέξης Μακεδονία έγινε από αρχαίους ιστορικούς (Ηρόδοτος και -αν θυμάμαι καλά- Στράβωνας). Όσοι "εθνικιστές" διάβασαν τον "Καιρό του Βουλγαροκτόνου" όταν ήταν μικροί, θα πρόσεξαν ασφαλώς πόσο μεγάλη περιοχή ήταν η Μακεδονία στον χάρτη που είχε στο τέλος του βιβλίου. Τελικά, όπως τα μοίρασαν μετά τον Α' Παγκόσμιο, στην Ελλάδα έμεινε μόνο το κομμάτι που έμεινε, στο οποίο εξ άλλου κατοικούσαν κυρίως Έλληνες ή ελληνοποιημένοι (βλάχοι, αρβανίτες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο), πράγμα που κατά βάση συμφωνούσε με τον ορισμό που έδιναν κι οι αρχαίοι ιστορικοί (Έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία).
Το πιο σωστό (παραδόξως ίσως) το είχε προτείνει κάποτε... ο Μητσοτάκης, που είχε πει να ονομαστούν τα Σκόπια Σλαβομακεδονία. Νομίζω ήταν το πιο ακριβές, και ιστορικά και γλωσσολογικά.

Οποτε για ποιο λογο να θεωρηθω εγω π.χ. εθνικιστρια που ψηφισα στο συγκεκριμενο? Ναι, Σλαβομακεδονια ηταν το πιο ακριβες, εχεις απολυτο δικιο. Το Μακεδονια ομως σορρυ, ηχει απιστευτα στα αυτια μου.
Δηλαδη, ρωτανε εναν Θεσσαλονικιο απο ποιο μερος της Ελλαδας ειναι... τι πρεπει να απαντησει ο ερμος ??? Απο την Παλια η Κατω Μακεδονια???

λεω τωρα εγω η πτωχη μελαχροινη φρουφρου

μετά από επιθυμίας της fru fru για να την βοηθήσω να σηκώσει το εξής σας το παραθέτω

SPREAD THIS MESSAGE ALL OVER THE WORLD.

THEY HAVE A NAME!!!!!!!!!!

SafeRedirect.aspx

FOR THOSE THAT SEEK A NAME FOR ' MACEDONIA '.THE NAME OF THE AREA BEFORE WORLD WAR II WAS VARDARSKA.THE NAME MACEDONIA WAS GIVEN TO THEM BY THEIR CRYPTO JEWISH LEADER JOSEF BROSTEIN (OR THE LEADER KNOWN AS TITO).ATTACHED YOU WILL FIND THEIR MAP BEFORE 1940.A FEW NOTES FOR THOSE WHO DO NOT KNOW.1. ALEXANDER THE GREAT AND HIS TEACHER ARISTOTLE SPOKE HELLENIC. NOT ANY SLAVIC LANGUAGE.2. THE MACEDONIAN CAPITAL WAS PELLA. NOT SKOPJE.3. ALEXANDER'S SISTER WAS CALLED THESSALONIKI. NOT SOLUN LIKE THE SLAV(E)S CALL IT.4. VOUKEFALAS WAS ALEXANDER'S HORSE. NOT A ZASTAVA.SO, VARDARSKA IT IS AND STOP PLAYING WITH THE REAL MACEDONIANS.WE'VE HAD ENOUGH WITH THIS JOKE.

Συνημμένα

• ATT635087.jpg
    ATT635087.jpg
    70,5 KB · Εμφανίσεις: 8
Αν αυτό δεν είναι οργισμένο εθνικιστικό μανιφέστο τότε τί είναι... Άντε, καλά, ας αφήσουμε τους REAL MACEDONIANS να έχουν αποκλειστικά το θεϊκό όνομα MACEDONIA... Μιλάμε για τον Αλέξανδρο και τον Βουκεφάλα λες και είναι ο μπατζανάκης μας... Χάρισμά τους. Αν σας ευχαριστούν αυτά, ελεύθερα, εμένα προσωπικά μου φέρνουν μια μικρή αναγούλα και δεν θα συμμετέχω άλλο στη συζήτηση...

4. VOUKEFALAS WAS ALEXANDER'S HORSE. NOT Α ZASTAVA.
Αυτό ήταν το κορυφαίο

fru fru
δεν λέμε ότι με υπογραφές θα γίνει κάτι ή θα υπαρχουν συνεπειες απ τη..κυβερνηση..(χα χα χα!!!)
Το φερα σαν παραδειγμα,όπως κι εσυ λες για τη σβάστικα.Αν και αυτό ηταν ακραια εθνικιστική πραξη.
Ουτε λεω ότι είστε(ειμαστε) εθνικιστες.Αλλα σίγουρα ενα τετοιο θεμα ξεκιναμε να το δουμε ''ως ΕΛΛΗΝΕΣ'' ενώ πρέπει να δουμε και της αλλης πλευράς το θεμα.

ΕΠισης,συμφωνω και πιστευω και εγω desdemona οτι η ονομασία δεν έχει να κανει με θεμα εδαφικων διεκδικήσεων απο τα ΣΚοπια..Τα ίδια λενε και για την Αλβανία,για όραμα περι μεγαλης Αλβανίας κλπ..Αλλα είμαστε δημοκρατικές χώρες και δεν γίνονται έτσι ευκολα αυτα τα πραγματα,να παρεις εδαφος αλλης χωρας.
Αλλιως παμε σε πολεμο!Και κατι τετοιο παλι δεν ερχεται ευκολα,λογω Ευρωπιαϊκής Ενωσης,ΝΑΤΟ και χίλιων 2 αλλων ''προστατευ΄τικών'' οργανισμών που έχουν σαν στόχο να διατηρήσουν την ειρήνη...

Κλειαννα, σε εκτιμω ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟΣΟ Σ ΕΣΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ!

Λυπαμαι, τα πραγματα δεν ειναι τοσο ροδινα οσο νομιζετε.
Θυμηθειτε τα Ιμια (ε, πλεον θεωρουνται και επισημα γκριζα ζωνη!!! μην ξεχασω να αναφερω οτι εξεχον πολιτικο προσωπο ειπε και ευχαριστω που χαρακτηριστηκαν ετσι και μην αναφερω Κυπρο γιατι ειναι πονεμενη ιστορια)
Και για ποιο λογο να παμε σε πολεμο??? Ας πουμε οι απλοι πολιτες τι θελουμε εμεις και ας το κρινουν οι κυβερνησεις - αν μετρησει ο λογος μας που στο φιναλε εχουμε το δικαιωμα να τον δηλωσουμε- τι επιθυμουμε εμεις για να προφυλαξουμε την ΔΙΚΗ μας ιστορια.

Τεσπα,
Οποιος θελει, και παντα κατα βουληση ας κανει ο,τι θελει.
Μην ξανακουσω για εθνικισμους γιατι η Ελλαδαρα "Κατινα" δε φανηκε ποτε.

Αυτα.
Φρουφρου

Οποτε για ποιο λογο να θεωρηθω εγω π.χ. εθνικιστρια που ψηφισα στο συγκεκριμενο? Ναι, Σλαβομακεδονια ηταν το πιο ακριβες, εχεις απολυτο δικιο. Το Μακεδονια ομως σορρυ, ηχει απιστευτα στα αυτια μου.
Δηλαδη, ρωτανε εναν Θεσσαλονικιο απο ποιο μερος της Ελλαδας ειναι... τι πρεπει να απαντησει ο ερμος ??? Απο την Παλια η Κατω Μακεδονια???

λεω τωρα εγω η πτωχη μελαχροινη φρουφρου
Μα αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, ψηφίσει δεν ψηφίσει κανείς στο ίντερνετ. Εγώ, που είμαι από τη Μακεδονία, θα πω "είμαι από τη Μακεδονία". Αγγλιστί, αν με ρωτήσει ξένος, I come from Macedonia, Greece.
Ο Σκοπιανός είναι που πρέπει να πει "I come from SLAVOmacedonia". Κι αν έρθει ο Σκοπιανός και μου πει, γιατί να λέω από Σλαβομακεδονία, θα του πω τα παραπάνω μαζί με κάτι ψιλά για τον Τίτο και κάτι άλλα ψιλά για κάτι δηλωσούλες του Κλίντον το 1999, και θα φωνάξω και τον φίλο μου τον Γιάννη (που δεν πιάνεται στην ιστορία γιατί έχει λιώσει καρέκλες στο διάβασμα) για να του τα πει ακόμα πιο καλά και με περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτός θυμάται και χρονολογίες! :)
Και να δω τι θα μείνει μετά στον Σκοπιανό να πει.

Παιδιά δεν ξέρω για σας αλλά εγώ νομίζω ότι υπάρχει εχθρός κ αυτός είναι η Αμερική. Αφού γονάτισαν τις Αραβικές χώρες στράφηκαν προς τα Βαλκάνια να πουλήσουν τα όπλα κ τον στρατό του που σημειωτέων τον νοικιάζουν -τον στρατό εννοώ- κ μέσω ιντερνετ. Αφού τους ξέμεινε από τον ψυχρό πόλεμο κ δεν ξέρουν τι να κάνουν τόσο κόσμο άνεργο κ τόσο εξοπλισμό πηγαίνουν σαν νταβατζηδες σε ποιο αδύναμους λαούς οικονομικά κ πολιτισμικά κ με το δόγμα διέρρεε κ βασίλευε δίνουν δουλειά στους άνεργους στρατιώτες κ στρατηγούς τους συν ότι τονώνουν κ την οικονομία τους. Αυτή είναι η αλήθεια τώρα το αν εμείς θα τα δεχτούμε όλα αυτά κ θα τους πούμε πάλι το περίφημο Ευχαριστώ τους Αμερικάνους αυτό εξαρτάται από την συνείδηση του καθενός μας. Αυτά είχα να πω κ ήταν κ τα τελευταία γιατί δεν θέλω να μαλώσω με κανέναν εδώ μέσα επειδή το θέμα είναι κάπως λεπτό κ όλοι έχουμε την άποψή μας κ εγώ την σέβομαι, αλλά ακολουθώ την δική μου συνείδηση πάντα

Παιδιά δεν ξέρω για σας αλλά εγώ νομίζω ότι υπάρχει εχθρός κ αυτός είναι η Αμερική. Αφού γονάτισαν τις Αραβικές χώρες στράφηκαν προς τα Βαλκάνια να πουλήσουν τα όπλα κ τον στρατό του που σημειωτέων τον νοικιάζουν -τον στρατό εννοώ- κ μέσω ιντερνετ. Αφού τους ξέμεινε από τον ψυχρό πόλεμο κ δεν ξέρουν τι να κάνουν τόσο κόσμο άνεργο κ τόσο εξοπλισμό πηγαίνουν σαν νταβατζηδες σε ποιο αδύναμους λαούς οικονομικά κ πολιτισμικά κ με το δόγμα διέρρεε κ βασίλευε δίνουν δουλειά στους άνεργους στρατιώτες κ στρατηγούς τους συν ότι τονώνουν κ την οικονομία τους. Αυτή είναι η αλήθεια τώρα το αν εμείς θα τα δεχτούμε όλα αυτά κ θα τους πούμε πάλι το περίφημο Ευχαριστώ τους Αμερικάνους αυτό εξαρτάται από την συνείδηση του καθενός μας. Αυτά είχα να πω κ ήταν κ τα τελευταία γιατί δεν θέλω να μαλώσω με κανέναν εδώ μέσα επειδή το θέμα είναι κάπως λεπτό κ όλοι έχουμε την άποψή μας κ εγώ την σέβομαι, αλλά ακολουθώ την δική μου συνείδηση πάντα

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και αν και δεν θα ήθελα να διαφωνήσω με κανέναν νομίζω ότι είναι πολύ λεπτό το ζήτημα.....

Αν αυτό δεν είναι οργισμένο εθνικιστικό μανιφέστο τότε τί είναι... Άντε, καλά, ας αφήσουμε τους REAL MACEDONIANS να έχουν αποκλειστικά το θεϊκό όνομα MACEDONIA... Μιλάμε για τον Αλέξανδρο και τον Βουκεφάλα λες και είναι ο μπατζανάκης μας... Χάρισμά τους. Αν σας ευχαριστούν αυτά, ελεύθερα, εμένα προσωπικά μου φέρνουν μια μικρή αναγούλα και δεν θα συμμετέχω άλλο στη συζήτηση...

Γιατι βρε παιδι μου, ο Αλεξανδρος μιλουσε σλαβικα???

Χωρις εμπαθειες κλπ, ο Αλεξανδρος διδαχτηκε απο τον Αριστοτελη... σε απταιστη αρχαια ελληνικη γλωσσα...

δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα στο οποιο αναφερεσαι, θα ηθελα να μου αναλυσεις σε τι οφειλεται η αναγουλα σου... ειλικρινα

φιλικα
φρου φρου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back