Η Μανταρίνα στο μαιευτήριο

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
καλησπέρα σας, είμαι η Μανταρίνα, μια γατούλα όπως βλέπετε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Στη γειτονιά που μένω εβλεπα παντα μια κοπέλλα να ταιζει εμάς τα άπορα γατάκια. Δεν πλησίαζα πολύ. Ελα όμως που πριν από ένα μήνα άρχισα να αισθάνομαι περίεργα. Ηθελα ζεστασιά, περισσότερο φαγητό και κάπου να κουρνιάζω...έτσι ξεθάρρεψα, πήγα κοντά στην κοπέλλα και έτσι γίναμε φίλες...Πέρασε έτσι κρύο, βροχές και η κοιλίτσα μου μεγάλωνε, η κοπέλλα με κοίταζε με ανησυχία..όταν πια αρχισαν τα χιόνια με έβαλε σε ένα κουτί και με πήγε σε ένα ζεστό μέρος που φιλοξενούμαι μέχρι να έρθουν τα μωρά μου στον κόσμο και αν γίνεται να βρούμε όλοι ένα σπιτάκι καθώς και εγω 9 μηνών γατούλα είμαι..
Παρακαλώ όμως επειδή είναι πολλές οι μέρες και η καλή μου φίλη μία, αν μπορείτε να βοηθήσετε ώστε να μην πιεστούν και οι γιατροί που με φιλοξενούν εμένα τώρα αλλά και τα μικρά μου αργότερα μέχρι να πάρουμε δυνάμεις...είναι και πολύς ο χρόνος βλέπεις..
άκουσα μάλιστα ότι θα ανοιξετε ένα λογαριασμό για μας, τα γατακια τα άτυχα...βασίζομαι στη βοήθειά σας, και αν μετά κάποιος θέλει να μου δώσει και μια ζεστή γωνιά ευπρόσδεκτή..σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μάντυ

Υ.Γ. μπορείτε να έρθετε και να με δείτε κιόλας, χαίρομαι με τις επισκέψεις και τις αγκαλιές:P:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• mantarini I.jpg
    mantarini I.jpg
    33,1 KB · Εμφανίσεις: 68
Αχ το μανταρινάκι σαν αδελφάκια είναι με τον δικό σου Νότα. Είναι κουκλίτσα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μανταρινούλα γέννησε;;;

οχι ακόμη,σε καμμια βδομάδα αναμένουμε το ευτυχές γεγονός...

Μαντυ είναι ζουμερή παχουλή και πολύ πολύ χαδιάρα! :)

Είναι πολύ γλυκιά.:inlove:
Καλή λευτεριά και καλή τύχη σ' αυτήν και στα γατάκια της!:happy:

νοτα...ολα να πανε καλα με την τυχερη μαντυ που σε διαλεξε για φιλη της.....Τι μπορω να κανω..πεστο μου...ξεχασες να τηλ. σημερα για τα σακια...Πεσμου με οποιο τροπο θελεις...εδω, πμ...τηλεφωνο (ξερεις οτι το προτιμω!!)

Γλύκα η Μανταρίνα! Και πραγματικά μια απ' τις πιο χαδιάρες γάτες που έχω δει ποτέ... :inlove:
Μόλις μπει ο Μάρτιος (και συνεπώς ο μισθός :redface:) υπολογίστε με κι εμένα για τα έξοδά της, ε;

Ας αρχίσουν τα στοιχήματα!!!!
Πόσα θα κάνει????? Εγώ λεω 3 :up:

Ας αρχίσουν τα στοιχήματα!!!!
Πόσα θα κάνει????? Εγώ λεω 3 :up:

ποντάρω στο 4....:up:

εγώ ποντάρω 3:up:

Μπορούμε να βάλουμε και τον παράγοντα χρώμα για μεγαλύτερες αποδόσεις.... ;);) :lol::lol:

Εννοείται ότι στοιχηματίζουμε με λεφτά, ε; :cool:
Η Μανταρίνα και τα μωρά της έχουν έξοδα!! ;)

Εννοείται ότι στοιχηματίζουμε με λεφτά, ε; :cool:
Η Μανταρίνα και τα μωρά της έχουν έξοδα!! ;)

Δεν ξέρω... :hmm:
κανόνισε να πετύχουν τον συνδιασμό και να τινάξουν την ΜΠΑΝΚΑ στον αέρα!!!! :blink::blink::blink:

E, εκεί θα "παίξουν" τα μεγάλα μέσα: το τάδε γατάκι είναι χοντρό, άρα μετράει για ενάμισι, το δείνα γατάκι δεν είναι ξανθοκόκκινο, αλλά καστανοπορτοκαλί κ.λπ. :P

άντε να γυρνάει...και εγώ στο 3 ποντάρω...και κουκλιά κόκκινα:inlove:
συμφωνώ με τα λεφτά γιατι τα γατάκια έχουν και αυτά τα έξοδά τους, περιμένω και εγώ πληρωμή και βουρ για Μανταρίνα...όποιος είναι να βοηθήσει ας πει για να δουμε τι γίνεται....την είδα σήμερα και σου νιαουρίζει για να της μιλήσεις..:D

3 (2 στο χρώμα της μαμάς, 1 κοκκινο ασπρο)

Επειδή διαβάζω για τα έξοδα και πως χρειάζονται χρήματα, υπάρχει κάποιος λογαριασμός να καταθέσω και εγώ? Το MyCat με έχει βοηθήσει πολύ και θα χαιρόμουν να συνεισφέρω κι εγώ κάτι.

την Δευτέρα Van Moufas θα ανοιχτεί λογαριασμός από 2 μέλη του σαιτ ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις. Αν θέλεις και σε ενδιαφερει κάποια απο τις δικαιούχους του λογαριασμού να σου τον στείλει με ενα ΠΜ και φυσικα αν καταθεσεις καποια χρήματα να στείλεις αντιστοιχο ΠΜ. Εγω, η Μανταρίνα και η Στέλλα που την τάϊζε την φρόντιζε και τη μετέφερε στο ιατρείο σε ευχαριστούμε..

Επειδή διαβάζω για τα έξοδα και πως χρειάζονται χρήματα, υπάρχει κάποιος λογαριασμός να καταθέσω και εγώ? Το MyCat με έχει βοηθήσει πολύ και θα χαιρόμουν να συνεισφέρω κι εγώ κάτι.

Ναι, θα ανοιχθεί ΝΕΟΣ αποκλειστικά για εισφορές του My Cat
στο Ταχ. Ταμ. Απο δευτέρα θα σας ενημερώσω!! :):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back