Η Μανταρίνα στο μαιευτήριο

Άργησε η Μανταρίνα, αλλά το έκανε το θαύμα της τελικά! :up:
Μπράβο σε όλους όσους τη βοήθησαν και, για να μην ξεχνιόμαστε, επειδή μια μαμά με πέντε μωρά έχουν πολλά έξοδα, στείλτε τα δωράκια σας για τα νεογέννητα στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεότερο ανακοινωθέν!!!

Η πρώτη νύχτα πέρασε καλά! :up:
Η νεαρά μανούλα είναι ΜΙΑ Πολυλογού..... δεν έχει βάλει γλωσσα μέσα και ΔΕΝ έχει σταματήσει να γουργουρίζει δευτερόλεπτο και κάτα την ΟΛΗ διάρκεια της γέννας!!! :up:

Δέν βάζει τον ποπο της κάτω και προσπαθεί να δέιξει τα 5 κατορθώματά σε όλους!!!! Και τους έχει πρίξει με την πολυλογία της, ανθρώπους και ζώα!!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΗ!!!!! .... :lol::lol::lol::lol:
ΜΙΑ STAR!!!!!
(Δεν πτοήθηκε στιγμή, παρόλο το ακροατήριο!!) :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έμεινε στα 5 ζουζουνάκια λοιπον; ειναι ολα μανταρινάκια ή είχαμε καμιά έκπληξη;

Άργησε η Μανταρίνα, αλλά το έκανε το θαύμα της τελικά! :up:
Μπράβο σε όλους όσους τη βοήθησαν και, για να μην ξεχνιόμαστε, επειδή μια μαμά με πέντε μωρά έχουν πολλά έξοδα, στείλτε τα δωράκια σας για τα νεογέννητα στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί.:)

:redface::redface::redface::redface::redface::redface:εγώ ξεχάστηκα,πωπω ντροπή:redface::redface::redface::redface:

έμεινε στα 5 ζουζουνάκια λοιπον; ειναι ολα μανταρινάκια ή είχαμε καμιά έκπληξη;

τα 2 σκούρα...μαυριδερά :P
Ευτυχώς γιατί θα παθαίναμε παράκρουση με 5+1 Μανταρινόγατα!!!! :lol::lol::lol:

Επιτελους!!!!!! :up::up::up::up:

Μιλαμε κοντεψα να γεννησω εγω στο μεταξυ :P:P:P:P:P

καλα..... ειναι αξιαγαπητα τα ζουζουνια !!!

Το κοριτσάκι μας εχει συνολικά πέντε γατάκια (η μέχρι στιγμής ενημέρωση!): τρία κόκκινα και 2 μαύρα. Τα δυο πρώτα που είναι και στις φωτό είναι γιοί. Για τα άλλα θα σας πω αύριο. Τώρα πάω ήσυχη για ύπνο:)
καλημέρα:D τι ωραία νέα μας είπες βρε stellak.και οι φωτογραφίες τέλειες μπράβο σε όλους που βοήθησαν.και καλή ξεκούραση.θα παω το απογευμα να δω την οικογένεια.η μήπως πρέπει να περιμένουμε να σαραντίσουν τα μωράκια:P?

Αποτελέσματα στοιχήματος:)
Νικητής: KANENAΣ

Τα ποσά απο τα πονταρίσματα, παρακαλώ να μεταφερθούν στον λογαριασμό της ΣΟΥΠΕΡ Πολύτενκης Μανταρίνας!!! ;);)

ξερω πως θα ειναι σα μεγαλα σκουληκακια τωρα αλλα ψοφαω να παω να τα δω και μαζι με αυτα τα αριακια και την πολυαγαπημενη μου Χαδιαρα αν ειναι εκει για να παιτσουμε!!:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

ξερω πως θα ειναι σα μεγαλα σκουληκακια τωρα αλλα ψοφαω να παω να τα δω και μαζι με αυτα τα αριακια και την πολυαγαπημενη μου Χαδιαρα αν ειναι εκει για να παιτσουμε!!:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Η Χαδιάρα είναι εκεί με ρώταγε εχτές για σένα!!!!!:up::up::up:
Με τράβηξε κάτω, με αγκάλισε και με γέμισε φιλάκια!!!! :inlove:

μα ειναι ΛΑΤΡΕΙΑ αυτο το πλασμα!!!! :inlove:

να την χαιρόμαστε την Μανταρινουλα και τα μανταρίνια της. Ειδατε η ράτσα "Τσε-κοντοτριχο μαμακομαμακιας" υπερίσχυσε..να δουμε ποιος θα τα προλάβει

να την χαιρόμαστε την Μανταρινουλα και τα μανταρίνια της. Ειδατε η ράτσα "Τσε-κοντοτριχο μαμακομαμακιας" υπερίσχυσε..να δουμε ποιος θα τα προλάβει

Γειά σας Νότα!!!
Μπορώ να σάς λέω "ΓΙΑΓΙΑ" ???? :lol::lol::lol:
(στην άλλη Γιαγιά ευχήθηκα απο εχτές):rolleyes:

Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστούμε για τις εγκάρδιες ευχές σας. Επειδή εγώ έγω "ψηθεί" στον πυρετό όλη νύχτα χτες αλλά και σήμερα, δεν θα πάω να δω τα παιδάκια της κούκλας μας :cry: Όποιος πάει να δει την οικογένεια... Εσπεριδοειδών, παρακαλώ θερμά ας μας ενημερώσει γραπτώς για τα μωρά και τη μαμά τους! Πάντως, τα πρωινά νέα τους ήταν άριστα και το Μανταρίνι δείχνει σε όλους τα μωράκια της με καμάρι:rolleyes:

Μανταρινα -φωτογραφιες!

Περαστικά Στελλάκι! :)
Θαύμασε την Μανταρινάρα και τα Μανταρινάκια σου:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• mandarinia.jpg
    mandarinia.jpg
    176,3 KB · Εμφανίσεις: 90
  • mandarinia_2.jpg
    mandarinia_2.jpg
    134,5 KB · Εμφανίσεις: 84
  • mandarinia_3.jpg
    mandarinia_3.jpg
    132,4 KB · Εμφανίσεις: 77
Ψυχούλες μου!

:up::up::up:

:inlove::inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby::baby:

χε χε.... εγω ομως πηγα και ειδα και εκλεκτο κοσμο ηδη εκει ;)!!!!!!

Το Μανταρινι ειναι μια χαρα!!! Με το που ανοιξαμε τη πορτα τσακιστηκε να ερθει για αγκαλιες και χαδακια!!! Τα δε "σκουληκακια" ειναι "σκουληκαροι":blink: !!! Αφου η μαμα χαιδευτηκε, χουρχουρισε και εφαγε τις κροκετουλες της πηγε και τα ζεσταινε.... Ειναι πανεμορφα ολα τους!!! :up::up::up::up::up::up::up::up:

Δεν κρατιέμαι θα πάω κι εγώ δευτέρα πρωϊ πριν το μάθημά μου. Κορίτσια τι λέτε να βγάλουμε κάνα κουμπαρά στον καφέ μας??????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back