Η Μανταρίνα στο μαιευτήριο

oυρανία θα πάθεις πλάκα με τα μωράκια.εγω όλη την ωρα ρώταγα: καλέ είναι αληθινά???????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατουσακι, τοσο εγω οσο και η κορη μου την ιδια απορια ειχαμε!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν κρατιέμαι θα πάω κι εγώ δευτέρα πρωϊ πριν το μάθημά μου. Κορίτσια τι λέτε να βγάλουμε κάνα κουμπαρά στον καφέ μας??????

Τι θα λεγατε να βγαζαμε κουμπαρα και τα αποθεματικα να τα χρησιμοποιουσαμε και για αλλες περιστασεις??:hmm:

(μια προταση εκανα, μη βαρατε, ντατς?? ειμαι και ευαισθητη..:P)

Παντως Ουρανια, ειναι Α - ΠΑΙ- ΧΤΑ τα μανταρινακια!!!!

Τι θα λεγατε να βγαζαμε κουμπαρα και τα αποθεματικα να τα χρησιμοποιουσαμε και για αλλες περιστασεις??:hmm:

fru fru μου, πολύ ευγενική η σκέψη σου και της Ουρανίας, αλλά φαντάζομαι πως όποιος θέλει να ενισχύσει τα φιλοξενούμενα γατιά μας μπορεί πολύ εύκολα να κάνει κατάθεση στο λογαριασμό που έχει ήδη ανοιχτεί για αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και για πολλές άλλες:)

Η Julia και η drusilia έχουν τις σχετικές λεπτομέρειες.;)

Περαστικά Στελλάκι! :)
Θαύμασε την Μανταρινάρα και τα Μανταρινάκια σου:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Μα πείτε μου, δεν είναι τέλεια μάνα; Και τα μωράκια δεν είναι να τα φας; Εγώ δυστυχώς θα μπορέσω να πάω από βδομάδα, μόλις συνελθω, διότι συνεχίζω να "ψήνομαι":(

fru fru μου, πολύ ευγενική η σκέψη σου και της Ουρανίας, αλλά φαντάζομαι πως όποιος θέλει να ενισχύσει τα φιλοξενούμενα γατιά μας μπορεί πολύ εύκολα να κάνει κατάθεση στο λογαριασμό που έχει ήδη ανοιχτεί για αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και για πολλές άλλες:)

Η Julia και η drusilia έχουν τις σχετικές λεπτομέρειες.;)

Μιλάω έξτρα από αυτό. Αυτό έγινε ήδη. Απλά για πλάκα ένα δύο ευρώ όποιος θέλει έτσι για τα στοιχήματα που χάσαμε όλες:redface::redface::redface:

Μιλάω έξτρα από αυτό. Αυτό έγινε ήδη. Απλά για πλάκα ένα δύο ευρώ όποιος θέλει έτσι για τα στοιχήματα που χάσαμε όλες:redface::redface::redface:

μα αυτο ακριβως εννοουσα Ουρανια, τον λογαριασμο τον ξερω!!! Μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινομαστε :P Ε, και ενα ευρουδακι ο καθεις βοηθαει ;) αν ειναι και περισσοτερα ακομα καλυτερα... ερχονται δυσκολες μερες (αμαν, ολες μαζι εγκυμονουν πια !!!!:hmm::hmm::hmm:)

(αμαν, ολες μαζι εγκυμονουν πια !!!!:hmm::hmm::hmm:)[/quote]

Και που είσαι ακόμα:lol::lol::lol: Δεν θα φύγει ο Μάρτης??????

Θα φυγει ο Μαρτης και θα μεινουν τα βρεφη!!!!!!!!!!!!!
....τουλαχιστον να στειρωνονται πριν φυγουν..... μεγαλη υποθεση... (κατα τη ταπεινη μου γνωμη παντα!!!)

Στέλλα είναι κουκλιά τα μανταρινόγατα. Τα αλλα δυο μάλλον σε τιγράκια θα εξελιχθούν...φωτό θα έχεις σύντομα αλλα είδα οτι με πρόλαβε η Βιβή..:)

Θα φυγει ο Μαρτης και θα μεινουν τα βρεφη!!!!!!!!!!!!!
....τουλαχιστον να στειρωνονται πριν φυγουν..... μεγαλη υποθεση... (κατα τη ταπεινη μου γνωμη παντα!!!)

Συμφωνώ και επαυξάνω

Στέλλα, περαστικά κι από μένα και να χαίρεσαι τα μανταρίνια σου, είναι απίθανο τσούρμο!:happy:
Ορίστε, για πρωινό, ένα κοντινό πλάνο: ελίτσα και μανταρινάκι, και τα δύο για δάγκωμα!! :baby::baby:
:inlove:

Συνημμένα

• gros_plan.jpg
    gros_plan.jpg
    109,7 KB · Εμφανίσεις: 64
:inlove::inlove::inlove::baby:

:baby::baby::baby::baby:Αχου τα μωρέ και μεις 7 μωρά έχουμε εδώ μέσα και πάλι τρελαίνομαι που τα βλέπω.
:blink::blink::blink::blink:Α δεν είμαι καθόλου καλά και σκάω που δεν προλαβαίνω να περάσω από κει.Δώστε φιλάκια και χαδάκια και από μένα.

Οντως για δάγκωμα Αρήθα! Φοβερή φωτογραφία! :)

παναγια μου!!!!μ θυμιζουν τα γεννητουρια μου στο σπιτι πριν 10 μηνες....καθε νινι ζωακι με κανει να θαυμαζω τη φυση.........τη δευτερα παω κι εγω κεντρο...δεν αντεχω αλλο.....

Η Μανταρίνα μας και τα 7 (!) μωρά της

Η Μανταρίνα μας εκτός απο κουκλάρα είναι και απίστευτα καλή! :)

Τις προγηούμενες μέρες σε διαφορετικές φάσεις πελάτες φέραν στο Κέντρο 2 νεογέννητα που βρέθηκαν στα σκουπίδια για να τα προσέξουν μέχρι να μεγαλώσουν λίγο.
Όταν ήρθε το πρώτο η Αλίκη δοκίμασε να το δείξει στις μανάδες μήπως και καμιά ενδιαφερθεί να το υιοθετήσει, γιατι το μικρούλι έτσι θα είχε καλύτερες ελπίδες να επιβιώσει. Η Μανταρίνα, με το που το ειδε, άρχισε να γουργουρίζει.:happy:

Αλλά το καλύτερο δεν ειναι αυτο. Αφού ήρθε το δεύτερο μωράκι, η Αλίκη δεν θέλησε να την επιβαρύνει και με έβδομο, οποτε αυτο έμεινε σε άλλο δωμάτιο. Με την πρώτη ευκαιρία που το άκουσε να κλαίει η Μανταρινα και βρήκε την πόρτα ανοιχτή, πήγε και το πήρε και το έφερε με τα υπόλοιπα. :happy: Πώς μπορείς να της το πάρεις μετά;

7 μανταρινάκια λοιπον! Αν δεν ειναι αυτή η καλύτερη γατούλα του κόσμου, τοτε δεν ξέρω ποια μπορεί να ειναι.:)
Επιπλέον η Αλικη υποψιάζεται οτι μπορεί να είχε φύγει απο σπίτι, καθώς επιμένει να πηγαίνει στην κλειστή τουαλέτα που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο, αγνοώντας το δικό της μικρότερο και ανοιχτό κασονάκι με άμμο.

Η Μανταρινα μας ειναι ένα αστέρι! :inlove:

:up::up::up::up:Μπράβο Μανταρίνουλα όντως της αξίζει ο τίτλος της καλύτερης Μανούλας:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Πω πω

Απίστευτη!:inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back