patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
παιδιά πραγματικά η μανταρινούλα δίνει μαθήματα ζωής και συμπεριφοράς με τα μωράκια της
Λοιπόν, σήμερα το απόγευμα μάζεψα τα (άρρωστα
) κομμάτια μου και πήγα να δω το Μανταρίνι μας. Ακούστε: αφού ενθουσιάστηκε που είχε επισκέψεις, κάποια στιγμή ξεπόρτισε και πήγε να πιεί καφέ με τον Αλλαντίν. Βρήκα κι εγώ ευκαιρία να σηκώσω τα δυο "ξένα" μωράκια, ένα μαύρο σαν την Αρήθα μας κι ένα παρδαλό σαν την Πιτσίλω
να τα χαϊδολογήσω, να τα κανακέψω, να κάνω ό,τι σε προκαλεί ένα νεογέννητο γατί να κάνεις, τελος πάντων. Τι ήτανε να τα ακούσει ότι (δήθεν) έκλαψαν; (Δήθεν, διότι μιας εβδομάδας σκάρτης γατιά δεν νιαουρίζουν, ένα ιιιι κάνουν κι αυτό ΑΝ είσαι τυχερός το ακούς...)Τσακίστηκε η Μάνα να έρθει ξανά στο δωμάτιο, και μάλιστα μου τα ζήτησε πίσω τα ΠΑΙΔΙΑ της. Τα έβαλα κι εγώ πίσω στο καλάθι τους μαζί με τα άλλα, και μπήκε να τα πάρει όλα αγκαλιά και να τα πλύνει
Μα τι υπόδειγμα γάτας είναι, το κορίτσι μου!
ΥΓ. ruko, πολύ χάρηκα που σε είδα, έστω και για λίγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Υπερ-προστατευτική και Υπερ-κουτσομπόλα!

ΑΣΤΕΡΙ, απλα!
RedCat
Διάσημο μέλος

Τι θαύμα γατούλα ειναι αυτή μου λέτε?? με έχει κατασυγκινήσει...
avtwvia
Διάσημο μέλος

Έχω ζηλεψει με τα τόσα μωράκια...Είναι εύκολο να πας με αυτοκίνητο; θα βρω να παρκάρω ή θα γυρνάω τα στενά κανα δίωρο;
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω και εγώ να πάω μια μέρα πριν φύγω να δω τα γατάκια..
Έχω ζηλεψει με τα τόσα μωράκια...Είναι εύκολο να πας με αυτοκίνητο; θα βρω να παρκάρω ή θα γυρνάω τα στενά κανα δίωρο;
καλύτερα με τα μέσα γιατί στην κυψέλη δε βρίσκεις εύκολα παρκινγκ!

stellak
Διάσημο μέλος
θα βρω να παρκάρω ή θα γυρνάω τα στενά κανα δίωρο;
Το δεύτερο, δυστυχώς. Και μην μπεις στον πειρασμό να το αφήσεις στο parking στην Ανάφης, γιατί θα σου ζητήσουν 10!!! Ευρώ (για όνομα του Θεού δηλαδή). Με κάμποση υπομονή λέω πως θα τα καταφέρεις. Εγώ σήμερα... μισή ώρα γύρω γύρω και μένω 10 λεπτά απόσταση...
avtwvia
Διάσημο μέλος
θα το σκεφτώ θα πείσω και την Κυριακή (Κιτσούλα) να πάμε παρέα..Έστω να μη γυρνάω και μόνη τα στενά..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Σημειώνω, αν και το έχουμε ξαναπεί, πως δεν έχει σημασία τι ποσόν θα καταθέσει ο καθένας μας, σημασία έχει να καταθέσει έστω και λίγα, για να προλαβαίνουμε τα έξοδα. Επίσης, θυμίζω πως τα στοιχεία του λογαρισμού για τις καταθέσεις - κάποιοι νέοι στην παρέα ίσως να μην το ξέρουν καν - μπορούν να σταλούν με πμ είτε από τη drusilia είτε από τη julia.
Μην το σκέφτεστε πολύ, σε καλή μεριά θα πάνε, είναι σίγουρο!

Εννοείται, δε, πως (προς το παρόν) δεχόμαστε προσφορές για τις υιοθεσίες των υγιών μαμάδων και μωρών. Ο Αλλαντίν θέλει δουλειά ακόμα, συν το ότι πρέπει να "ημερέψουμε" πρώτα τη διάσημη πια Ελληνίδα μάνα του για να δεχτεί να δώσει το γατούλη σε οικογένεια της απολύτου εγκρίσεώς της...

RedCat
Διάσημο μέλος
α, συν το ότι πρέπει να "ημερέψουμε" πρώτα τη διάσημη πια Ελληνίδα μάνα του για να δεχτεί να δώσει το γατούλη σε οικογένεια της απολύτου εγκρίσεώς της...![]()
Επειδή το αγαπάω το Αλλαντινάκι λέγονται αυτές οι υπερβολές...αααχχχ να κακοπέσει το παιδί δηλαδή;
Να προσθέσω επίσης ότι όποιος θέλει να προσφέρει μπορεί και να περάσει να δει και τα γατιδάκια που ανέφερε η Στέλλα εκτός από ένα ευρώ που μετράει και ένα χαδάκι επίσης μετράει (τα μικρά δεν τα πιάνουμε καθότι πολύ μικρά ακόμη, αλλα μπορουμε να τα φωτογραφίζουμε προς το παρόν ως αξιοθέατα..)
Οσοι προσφέρουν χρηματα κατά καιρούς θα ενημερώνονται από το ποστ κάθε περίπτωσης, τι ακριβώς έχει γίνει (εξέταση, στείρωση, φιλοξενία κλπ) και ποσα χρήματα έχουν μαζευτεί ή πόσα χρειάζονται ακόμη..για να υπάρχει και μια διαφανεια βρε αδελφέ..
julia
Διακεκριμένο μέλος
Οσοι προσφέρουν χρηματα κατά καιρούς θα ενημερώνονται από το ποστ κάθε περίπτωσης, τι ακριβώς έχει γίνει (εξέταση, στείρωση, φιλοξενία κλπ) και ποσα χρήματα έχουν μαζευτεί ή πόσα χρειάζονται ακόμη..για να υπάρχει και μια διαφανεια βρε αδελφέ..![]()
Να αναφέρω λοιπόν,
ότι για την Μανταρίνα μας και τα μωρά απο 18/2 έχουν δωθεί μέχρι τωρα 160€ . 33μέρες χ 5ε ( νομίζω) = 165€ .
Οριακά λοιπόν είμαστε μέχρι το επόμενο φακελάκι....

Που πιστέυω το αξίζει αφού μας γλύτωσε και απο την καισαρική!!!!

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Να και η αγγελία για τα εναπομείναντα Μανταρίνια!![]()
Αχ βρε μουκελις.... κανεις απιστευτη δουλεια στο "σπιτικο" σου !!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
δουλειά και μας δίνει ωραία γατουλάκια για έμπνευση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Μια Γαταρα (κυριολεκτικα γαταρα) γεννησε 4 τουλαχιστον (αυτα ειδα) αλλα ενδεχεται και πεντε (ειδα ενα λιγο ξωφαλτσα) στα καταγωγια της εταιρειας που δουλευω!!!( υπογειο -4) Τα ειδα σημερα, πρεπει να ειναι τουλαχιστον 2 μηνων... νομιζω μπορω να τα "τσακωσω" με δολωμα.. ενα- ενα ισως. Θα με βοηθησεις να τα δωσουμε σε καλους ανθρωπους για υιοθεσια ?? Χμ.. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ποτε δεν ειδαν το φως του ηλιου - παρ οτι με εβλεπαν και ενα απ αυτα με πλησιασε αλλα οχι σε αποσταση του να το "βουτηξω" Στο κεντρο εχουν πηξει απο γατια..
Για τη μανα μιλησα με το "σεκιουριτα" που την ταιζει μηπως την "τσιμπισει" για στειρωση!φιλικα
φρουφρου!!!
RedCat
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool