Η Μανταρίνα στο μαιευτήριο

• Thread starter Thread starter stellak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Παιδιά, τι έγινε με την Μανταρίνα???

Δυτυχώς, Ραΐσα, κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί σοβαρά να πάρει σπίτι του αυτό το γατί-υπόδειγμα. Υπήρξαν κατά καιρούς άτομα που είπαν πως ίσως την υιοθετούσαν αλλά... τίποτε!:/: Και το κορίτσι μας περιμένει υπομονετικά... μέχρι να βρεθεί ο τυχερός ή η τυχερή που θα πάρει το Μανταρινάκι μας αγκαλιά για όλη του τη ζωή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξεθαψα το θέμα αυτό γιατί ήθελα να δω την αρχή της ζωής των γατακίων μου..Απλά όπως το διάβασα όλο το θέμα από την αρχή ήθελα κάποιος από αυτούς που ήταν εκεί και έχει όρεξη να μου πει..Παιδιά η Ήλια γεννήθηκε 14/03 και ο Μάπας μου 13/03??????Πόσες ώρες διαφοράς..Είμαι λίγο τυπική με τα γεννέθλια δεν έχω ξεχάσει ποτέ κανέναν, πόσο μάλλον τα γατουλινάκια μου, δεν θα ήθελα να γιορτάζω λάθος μέρα ε???Ευχαριστώ για την κατανόηση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινάκι νομίζω ο Μάπας ήταν το πρώτο γατάκι που βγήκε και η Ηλια απο τα τελευταία γι'αυτο και η διαφορα της μέρας. Η Μανταρίνα αρχισε τη γέννα 11 νομίζω το βραδυ..:)

Ξεθαψα το θέμα αυτό γιατί ήθελα να δω την αρχή της ζωής των γατακίων μου..Απλά όπως το διάβασα όλο το θέμα από την αρχή ήθελα κάποιος από αυτούς που ήταν εκεί και έχει όρεξη να μου πει..Παιδιά η Ήλια γεννήθηκε 14/03 και ο Μάπας μου 13/03??????Πόσες ώρες διαφοράς..Είμαι λίγο τυπική με τα γεννέθλια δεν έχω ξεχάσει ποτέ κανέναν, πόσο μάλλον τα γατουλινάκια μου, δεν θα ήθελα να γιορτάζω λάθος μέρα ε???Ευχαριστώ για την κατανόηση!
Ετσι θα τους φτιάχνεις 2 τούρτες!:P:lol::lol:

Δύο τούρτες απο πατέ και διακόσμηση τρούφα κροκέτας!:up:Εμένα ο Σειριος γεννήθηκε Καθαρά Δευτέρα,και η Μόιρα για μερικές ώρες δε γεννήθηκε πρωταπριλιά.Πλάκα θα είχε...

Κατερινάκι νομίζω ο Μάπας ήταν το πρώτο γατάκι που βγήκε και η Ηλια απο τα τελευταία γι'αυτο και η διαφορα της μέρας. Η Μανταρίνα αρχισε τη γέννα 11 νομίζω το βραδυ..:)
Έτσι όπως τα είδα, νομίζω ότι ήταν το δεύτερο...Και πάλι όμως...Έχουν διαφορά μια μέρα..(ώρες αλλά μέρα):)Ποιος μπορεί να με ενημερώσει για την ακριβή ώρα ..Πολλά ζητάω ε???Η Μαριτάσια μήπως???:hmm:

Έτσι όπως τα είδα, νομίζω ότι ήταν το δεύτερο...Και πάλι όμως...Έχουν διαφορά μια μέρα..(ώρες αλλά μέρα):)Ποιος μπορεί να με ενημερώσει για την ακριβή ώρα ..Πολλά ζητάω ε???Η Μαριτάσια μήπως???:hmm:

καλε θες να τους βρεις και τον ωροσκοπο??? :lol:
Η Μανταρινα που βρισκεται αληθεια??? :hmm:

Η Μανταρίνα έχει υιοθετηθεί...:up: και έχει την καλύτερη φροντίδα που θα μπορούσε...:D. Την είδα προσφατα και εχει γινει χοντρούλα και κακομαθημένη!! (όπως της επρεπε δηλαδή της γλυκιάς μου)

Μπραβο , ομορφη και αρχοντικη γατουλα... στρουμπουλη !!!!!

καλε θες να τους βρεις και τον ωροσκοπο??? :lol:
Η Μανταρινα που βρισκεται αληθεια??? :hmm:
ΚΑι αυτό :redface:αλλά και να ξέρω βρε παιδιά..Εγώ τρελαίνομαι να είμαι ακριβής στις ώρες των γεννεθλίων..Τι μου έχει έρθει τώρα!!:lol::lol:Όποιος μπορεί να ξέρει κάτι παρακαλώ τη βοήθεια του!!!:)

Καλημέρα Κατερίνα....:)
Αν μπορώ να σε διαφωτίσω και εγώ ή να σε μπερδέψω περισσότερο.... Όταν γεννήθηκαν τα μικρά, εκείνο το κρύο βράδυ.....
Θα συμφωνήσω και εγώ με την Νοτα ότι ξεκίνησε περίπου γύρω στις 11 το βράδυ.. Τώρα ακριβή ώρα σε λεπτά και δευτερόλεπτα δεν κρατήθηκε αρχείο.. μιάς και όλα ήταν πανω κάτω τα ίδια... (δεν ξέρω αν έχεις δει γατάκια ωρών... αλλά με το ζόρι ξεχωρίζεις χρώμα.. μέχρι να στεγνώσουν καλά και να πληθούν 2-3 φορές...)

Άσε που είμασταν τόσο χαρούμενες για το γεγονός ότι όλα ήταν ζωντανά και υγειέστατα:up:...

Τελικά τι ωροσκόπο έχουν;:D Θα θέλαμε και μία φωτογραφία της Μανταρίνας με το καινούργιο κορμί

Γεια!!!

Η μανταρινουλα σου ειναι σαν να βλεπω τον iggy μου στη θηλικη version:lol::lol::lol:.αντε καλα γεννητουρια!!!!:D

Βρε παιδια, αφου η Μανταρινα και γεννησε, και εγινε και μητρια σε μωρακια και υιοθετηθηκε ... μηπως (λεω τωρα εγω) μηπως να κλειδωναμε το θεμα μη μπερδευονται οι συμφορουμιστες/στριες???

Λεω τωρα εγω η χαζη μελαχροινη :hmm:

Καλημέρα Κατερίνα....:)
Αν μπορώ να σε διαφωτίσω και εγώ ή να σε μπερδέψω περισσότερο.... Όταν γεννήθηκαν τα μικρά, εκείνο το κρύο βράδυ.....
Θα συμφωνήσω και εγώ με την Νοτα ότι ξεκίνησε περίπου γύρω στις 11 το βράδυ.. Τώρα ακριβή ώρα σε λεπτά και δευτερόλεπτα δεν κρατήθηκε αρχείο.. μιάς και όλα ήταν πανω κάτω τα ίδια... (δεν ξέρω αν έχεις δει γατάκια ωρών... αλλά με το ζόρι ξεχωρίζεις χρώμα.. μέχρι να στεγνώσουν καλά και να πληθούν 2-3 φορές...)

Άσε που είμασταν τόσο χαρούμενες για το γεγονός ότι όλα ήταν ζωντανά και υγειέστατα:up:...

Απλά θυμάμαι ότι 23.00 άρχισε η γέννα και μετά κουράστηκε η μικρή μαμά και ξαναάρχισε πολύ μετά..Ότι αρχείο έχετε κρατήσει σχετικό πείτε μου!!Ευχαριστώ!!!!!:D

Βρε παιδια, αφου η Μανταρινα και γεννησε, και εγινε και μητρια σε μωρακια και υιοθετηθηκε ... μηπως (λεω τωρα εγω) μηπως να κλειδωναμε το θεμα μη μπερδευονται οι συμφορουμιστες/στριες???

Λεω τωρα εγω η χαζη μελαχροινη :hmm:
Λυπάμαι για αυτό Φρου φρού!!!Εγώ το ξεθαψα γιατί ανακάλυψα τη διαφορά ηλικίας τους...:)

Η μανταρινουλα σου ειναι σαν να βλεπω τον iggy μου στη θηλικη version:lol::lol::lol:.αντε καλα γεννητουρια!!!!:D
Η Μανταρίνα έχει γεννήσει και 2 από τα πανέμορφα μωράκια της με υιοθέτησαν στο σπίτι μου!!!:):):)Ο αρσενικός είναι ίδιος η μαμά του!!Αρα και μάλλον σαν τον iggy σου!!:)

Λυπάμαι για αυτό Φρου φρού!!!Εγώ το ξεθαψα γιατί ανακάλυψα τη διαφορά ηλικίας τους...:)

Ναι βρε, τα πρωτοτοκια μας μαραναν :lol::lol::lol::lol::lol:
(δε φτανει που μας πηρες τα καλυτερα, θες και ωροσκοπους!!:P)

Σμουατς!!!!! :):):)

Ναι βρε, τα πρωτοτοκια μας μαραναν :lol::lol::lol::lol::lol:
(δε φτανει που μας πηρες τα καλυτερα, θες και ωροσκοπους!!:P)

Σμουατς!!!!! :):):)
Είναι πράγματι τα καλύτερα!!!!:up::up::up:Έρωτας με την πρώτη ματιά όπως είχε πει και η Τζούλια!!!:lol::lol::lol::redface::redface::redface:

Είναι πράγματι τα καλύτερα!!!!:up::up::up:Έρωτας με την πρώτη ματιά όπως είχε πει και η Τζούλια!!!:lol::lol::lol::redface::redface::redface:
Εκείνο που μου αρέσει περισσόετερο σ'αυτά τα γατάκια, είναι η ιστορία των ονομάτων τους!
Είναι τυχερά που έχουν μια τόσο γλυκιά και γεμάτη ευαισθησίες μανούλα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back