azil
Νεοφερμένο μέλος
Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας κάτι παρόμοιο? Καθεται ήσυχη η καημενούλα μου........Δε φαίνεται να την τσούζει όσο πριν....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
azil
Νεοφερμένο μέλος
Πως να βαλω αλοιφη και να μεινει εκει χωρις να τη φαει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Το καλύτερο είναι να της βάλεις το κολάρο κ ας μην το θέλει την προστατεύει από πάρα πολλά καλύτερα για μερικές μέρες ή έστω για λίγες ώρες μέχρι να απορροφηθεί η αλοιφή από το δέρμα να το φοράει. δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, εκτός αν της βάζεις γάζα στο συγκεκριμένο σημείο κ μετά να την τυλίξεις με ελαστικό επίδεσμο ώστε κ να θέλει να την γλείψει να μην μπορεί. Περαστικά σας κ χαίρομαι που δεν είναι κάτι σοβαρόΜολις ηρθαμε απο το γιατρο και παθαμε παλι δερματιτιδα.. Καθαρισμο με betadine και θεραπεια με αλοιφουλα.... Το θεμα ειναι οτι η Μαυρουλα δεν καθεται και μολις παω να της βαλω αλοιφη το γλειφει ενω δεν πρεπει.... Και δε δεχεται το κολαρο.... Ειναι αγριμι οταν προκειται για κατι τετοια. Τι να κανω??Πως να βαλω αλοιφη και να μεινει εκει χωρις να τη φαει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
δλδ πρεπει να την βουτηξεις κ να της το βαλεις με το ζορι. δεν γινεται??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
azil
Νεοφερμένο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
νομιζω θα πετυχει. στα δικα μου πετυχαινει.
μη φοβηθεις γρηγορες κινησεις και σαλαμοποιηση
προσπαθησε να το δεσεις λιγο σφιχτα το κολαρο χωρις να την πνιξεις
azil
Νεοφερμένο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάχη γίνεται κάθε φορά που με βλέπει να την πιάνω, αλλά όντως κάνεις δουλειά. 
Μόνο τα χάπια του δεν τρώει εμένα, όσο και να τον έχω ακινητοποιήσει.

vickymoon
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
Αχ, αυτή η πετσέτα...Μάχη γίνεται κάθε φορά που με βλέπει να την πιάνω, αλλά όντως κάνεις δουλειά.
Μόνο τα χάπια του δεν τρώει εμένα, όσο και να τον έχω ακινητοποιήσει.![]()
οταν λοιπον θα την εχεις στην πετσετα αμα της πιασεις το σβερκο απο πισω σε σημειο που να παθει σχεδον εξαρθρωση (τροπος του λεγειν ετσι για να καταλαβεις μη νομιζεις οτι τα βασανιζω) το βαζεις το χαπι απο το πλαι βαθια κ του κρατας το στομα κλειστο για ενα λεπτο. ταυτοχρονα του χαιδευεις το λαιμο εχοντας το κεφαλι του ορθιο. να κοιταει προς τα πανω δλδ. θελει παλι δυο ατομα. πετυχαινει. αν οχι με την πρωτη προσπαθεις παλι
εγω παιδια εχω γινει εξπερ νοσοκομα γατων

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν λοιπον θα την εχεις στην πετσετα αμα της πιασεις το σβερκο απο πισω σε σημειο που να παθει σχεδον εξαρθρωση (τροπος του λεγειν ετσι για να καταλαβεις μη νομιζεις οτι τα βασανιζω) το βαζεις το χαπι απο το πλαι βαθια κ του κρατας το στομα κλειστο για ενα λεπτο. ταυτοχρονα του χαιδευεις το λαιμο εχοντας το κεφαλι του ορθιο. να κοιταει προς τα πανω δλδ. θελει παλι δυο ατομα. πετυχαινει. αν οχι με την πρωτη προσπαθεις παλι
εγω παιδια εχω γινει εξπερ νοσοκομα γατων![]()
Μόνο που εγώ είμαι μόνη και με πρόβλημα στα χέρια, οπότε λίγο χλωμό το βλέπω.

Τον βάζω με την πετσέτα τυλιγμένο κάτω από τη μασχάλη και τον κρατάω, ανοίγω το στόμα, αλλά προλαβαίνει και με δαγκώνει.

elvenstar
Επιφανές μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
οταν εχεις προβλημα φωναζε με για βοηθεια (σοβαρα μιλαω). μεχρι κ ενεσεις μπορω να τους κανωΜόνο που εγώ είμαι μόνη και με πρόβλημα στα χέρια, οπότε λίγο χλωμό το βλέπω.
Τον βάζω με την πετσέτα τυλιγμένο κάτω από τη μασχάλη και τον κρατάω, ανοίγω το στόμα, αλλά προλαβαίνει και με δαγκώνει.![]()
αυτο που λεει η slitherin ειναι επισης καλο κολπο
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν εχεις προβλημα φωναζε με για βοηθεια (σοβαρα μιλαω). μεχρι κ ενεσεις μπορω να τους κανω
αυτο που λεει η slitherin ειναι επισης καλο κολπο
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Λες; Λες να τα καταφέρω με τον Όλιο με μια σύριγγα;
Θα το επιχειρήσω. Με τη Νεφελίτσα δεν έχω πρόβλημα. Την καταφέρνω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

οποιος χρειαζεται βοηθεια ερχομαι (αληθεια)
azil
Νεοφερμένο μέλος
Η πληγη δεν κλεινει, αν και ειναι καλυτερα, αλλα δεν προκειται να κλεισει. Μπορει την προηγουμενη φορα που ειχε ξαναπαθει κατι παρομοιο να εκλεισε η πληγη, αλλα δεν εβγαλε τριχωμα σε εκεινο το σημειο και ο γιατρος μας ειπε οτι μπορει να ανοιξει και εκεινο το σημειο και να παθει ο,τι επαθε τωρα..... 
Τη Δευτερα το πρωι θα παμε και θα της αφαιρεσει το κομματι που εχει το προβλημα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

azil
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αυτο που δεν καταλαβα,ειναι τι σχεση εχει ενα ορμονικο σκευασμα με την πληγη που δεν κλεινει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool