Η Μαυρούλα μου πονάει....

Δεν ειναι κεθε αυτου πληγη, ειναι παρενεργεια απο την ενεση. Βγαζει νεκρους ιστους απο εκεινο το σημειο που εχει ανοιξει το δερμα σαν πυον και στη μεση εχει κατι σαν τρυπα, ενω γυρω γυρω στην περιφερεια(γιατι ειναι σαν κυκλος) ειναι ξεραμενο και νομιζεις πως αν το τραβηξεις θα βγει, αλλα δεν ειναι ετσι. Οι ιστοι δεν εχουν ταση να κλεισουν, κατι τετοιο, συνεχως βγαζει απο μεσα και σιγα σιγα μοιαζει να βαθαινει...Τον εμπιστευομαι τον κτηνιατρο, αποκλειεται να κανει κατι λαθος.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

'Ολα να πάνε καλά εύχομαι δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τώρα τις ευθύνες (εγώ το θεωρώ κ λίγο ότι όταν σκέφτομαι συνέχεια το αρνητικό σε τέτοιες περιπτώσεις το γκαντεμιάζω κιόλας) Κάτσε να γίνει η επέμβαση κ να πάνε όλα καλά κ μετά σκέφτεσαι τις ευθύνες.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!! στη Μαυρούλα:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α,δηλαδη στο σημειο της ενεσης;Τωρα καταλαβα...Ναι εχω ακουστα κατι τετοιο.Θα της αφαιρεθει το δερμα δηλαδη σε εκεινο το σημειο και ο νεκρωμενος ιστος,και θα κλεισει;

Στο σημειο της ενεσης το ειχε παθει λιγο πιο παλια και το ξεπερασε με μια θεραπεια,αλλα δεν εβγαλε ξανα εκει τριχωμα. Ο γιατρος σημερα ομως μου ειπε πως σε εκεινο το σημειο, παρολο που εχει κλεισει, ηταν πιο βαθυ και μπορει να ξανανοιξει και να γινει οπως η πληγη που εχει τωρα. Η πληγη που εχει τωρα ειναι λιγο πιο διπλα απο το σημειο της ενεσης, αλλα τελικα ειναι παρενεργεια. Η φαση ειναι οτι σε εκεινο το σημειο, το καλοκαιρι το τριχωμα της Μαυρης ειχε γινει κοκκινωπο και εμεις νομιζαμε οτι ανοιξε απο τον ηλιο, γιατι το χαζο συνεχεια καθοταν στο μπαλκονι οπου χτυπουσε ο ηλιος.Την ειχα ψηλαφισει πολλες φορες και δεν ειχε τιποτα εκει, και επειδη και μια γατα της ξαδερφης μου ειχε κοκκινισει ετσι, λεγαμε οτι οι γατες μας εχουν ανταυγειες. Ελα ομως που η Μαυρη τελικα ειχε προβλημα. Προσφατα ψηλαφιζοντας την ειδα οτι εκει που ηταν κοκκινο το τριχωμα(γτ η ανταυγεια δεν ειχε φυγει) ειχε κατι σαν ενα πολυ μικρο σπυρακι ξεραμενο. Κατω απο αυτο το σπυρακι κρυβοταν μια τρυπα, που μολις φυσικα αποκαλυφθηκε, εφυγε ολο το κοκκινο τριχωμα και αρχισε να δημιουργειται αυτο που εχει τωρα. Θα αφαιρεθει ολο το κομματι με το νεκρο ιστο και λιιιιγο απο πιο διπλα, και μετα απο 10 μερες θα βγουν τα ραμματα.Αυτα:|

Περαστικα,και περιμενουμε να μαθουμε τα καλα νεα απο την επεμβαση!

Δεν ειναι κουκλιτσα?? Δεν ξερω αν καταφερα να τη βαλω τη φωτο..Ευχαριστουμε για το ενδιαφερον....

Μαλλον πρεπει να επικολλησεις τον κωδικο που αρχιζει απο IMG.Γιατι δεν τις ανεβαζεις στο gallery;

Γιατι ειμαι λιγο ασχετη και δεν το εχω ψαξει το θεμα να δω πως γινεται... Θα κατσω καποια μερα να ασχοληθω μονο με αυτο ομως...

Είναι πανέμορφη εύχομαι σύντομα να γίνει καλά.

Κουκλα,να τη χαιρεσαι!

Πολλές πολλές ευχές για μια γρήγορη ανάρρωση! Και ναι, ειναι μια κούκλα!!!

Αλήθεια, εγω δεν έχω δει πάντως γάτα να μην είναι κούκλα! :P

Περαστικά στη Μαυρούλα, το όμορφο, καλό και άρρωστο γατουλάκι. όλα να πάνε καλά, και να γυρίσει σιδερένια!!!:):):):)

Η Μαυρουλα σας ευχαριστει ολους και σας στελνει απο ενα φιλακι....(αν και το πιο πιθανο ειναι να μας εδινε ολους απο μια γρατσουνια :P)

Καλημερα... Ετοιμαζομαστε να παμε στο γιατρο για την εγχειρησουλα.... Θα σας πουμε τα νεα μας οταν γυρισουμε....

Καλημερα,καλη σας επιτυχια,ολα θα πανε καλα!Στελνουμε θετικη ενεργεια!:D

Καλημέρα!Καλή επιτυχία κι απο μένα!:)

Δεν εχει παρα πολλη ωρα που γυρισαμε απο το γιατρο...Τελικα καναμε εγχειριση το μεσημερι... Ολα πηγαν καλα, αφου και ο Μαρκος και η Μινα (οι κτηνιατροι μας) ειναι σουπερ!!!! Το μονο προβλημα ειναι οτι η Μαυρουλα φοραει κολαρο και προσπαθει να τρεξει, ενω ειναι ζαλισμενη και δεν μπορει να παρει τα ποδια της..... Το φοβαται πολυ το κολαρο... Ααα, και μολις πριν 5 λεπτα εκανε εμετο, αλλα εβγαλε πολυ λιγα υγρα αφου ειναι νηστικη... Πιστευω ειναι απο τη ναρκωση, να μην ανησυχω εεε??

Καλύτερα να πάρεις και ένα τηλέφωνο τον κτηνίατρο σου να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά.Περαστικά!Στο εντωμεταξύ η μαυρούλα σου μοιάζει πολύ με το ψιψιρί μου έχουν την ίδια τσακπινιά στα μουστάκια, το ένα μέρος άσπρο και το άλλο μαύρο.

Xεχε, το'χουμε αυτο, ναι! Σε μια ωρα θα παω απο τον κτηνιατρο ουτως η αλλως.. Πως σας φαινομαστε με το κολαρο???

Kουκλαρα:up::up:.Σιδερενια μαναρακι μου!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back