Η Μαυρούλα μου πονάει....

Χαχα!πολύ όμορφη.Διαστημική θα έλεγα!Πάντως της επιβλήθηκες εσύ τελικά και το φόρεσε το κολάρο!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι απο τη ναρκωση ειναι λογικα.Καλη αναρρωση,πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να'στε καλα! Το κολαρο δεν υπηρχε περιπτωση να το βαλει αν δεν της το εβαζε η κτηνιατρος οσο ηταν ναρκωμενη... Το κακο ειναι οτι θα κανει αλλη μια επεμβαση σε λιγο καιρο στην παλια πληγη, παρολο που ειναι παλια και εχει κλεισει...:( Παλι καλα που ειναι αναστρεψιμο το ολο θεμα να λεω.

''Καλημερα σας.. Ειμαι η Μαυρουλα και ολο το βραδυ δεν εκανα νανι... Και δεν αφησα και τη μαμα μου να κανει... Χαλασα το κολαρο μου, εβγαλα τις γαζουλες που μου ειχαν βαλει στα πισω ποδια μου για να μην μπορω να ξυσω την πληγη μου και ημουν ολο το βραδυ ανησυχη.. Ολο πηγαινα να γλυψω την εγχειρηση μου γτ με ενοχλει αλλα η κακια μαμα μου με μαλωνε και με κυνηγουσε να με παρει αγκαλια, αλλα εγω σιγα να μην καθομουν. Σημερα το πρωι με πηγε στο γιατρο και μου πηρε καινουργιο κολαρο και μου εβαλαν καινουργιες γαζες. Αλλα εγω τωρα που ηρθαμε σπιτι βρηκα τροπο και βγαζω το κολαρο με τα χερακια μου και εβγαλα παλι τις γαζες απο τα ποδαρακια μου. Τι ειναι αυτο που μου εκαναν κοντα στην πλατουλα μου και ποναει? Και αυτο το χαζο ροζ φαρμακο που μου δινει η μαμα πρωι και βραδυ ειναι απαισιο... Κι υστερα λεει η μαμα μου οτι τραβαει πολλα με'μενα... Εγω τι να πω??''

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω διαβολάκι είναι!!!:PΠεραστικά του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε! Τωρα ηρεμησε. Μονο που εχει να παει στην αμμο χθες το πρωι.... :confused: Την παιρνω και την βαζω μεσα στην αμμο και αυτη βγαινει... Θα σκασει ετσι οπως κανει..

Τρώει κανονικά;Λογικά θα πάει μόνη της, αλλά εσύ καλά κάνεις και την βάζεις στην άμμο της γιατί καμιά φορά που και το ψιψιρί μου δεν πηγαίνει όταν την βάζω διαρκώς στην άμμο της κάποια στιγμή κάθεται και κάνει τα δικά της!!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back