Γάτα Η Μελίτα το κοτόγατο!

ρενακι 13

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.896 μηνύματα.
Οσες γατες ειχα στη ζωη μου,ηταν κακοποιημενες.....
μεσα σε καδους σκουπιδιων,μεσα στην αρρωστια και το θανατικο.......
οχι η μελιτα ομως.....ενα μωρο χοντρο γατακι,χωρις ψυλους,(οκ ειχε κοτοψειρες)χωρις κακοποιηση.....τσουπ ανοιγει η πορτα μπαινει μεσα σαν το σπιτι της.......ωωωπ που παει αυτη;εξω,ξου ξου.....την εβγαλα........εμεινε αμανατι να κλαιει εξω απ την πορτα ολη νυχτα......το βραδυ ανεβηκε στο καμπαναριο...μα γιατι δυσκολευω τη ζωη μου;οσο ηταν εξω απ την πορτα τι ηταν να την βαλω μεσα;επρεπε να ανεβει στο καμπαναριο να κανω αμαν να την κατεβασω;χωρις ζορι γατα δλδ δεν γινεται;την κατεβασα,την πηρα.......απο σπιτι την αφησαν,φθινοπωρο,τελειωσαν οι διακοπες τους προφανως........την αφησαν ζουσε με τις κοτες σ ενα κοτετσι,ιδιο κοτί χρωμα......για ποσο θα ζουσε;ουτε να πηδηξει δεν ηξερε.....ακομα δεν ξερει.....κοντα ποδια,χοντρο σωμα.........κανει παρεα με κοτες,εχει και ενα περιεργο χρωμα κοτι......την πηρα.......δεν ειναι τα ζωα μονο για το καλοκαιρι......την παντρεψαμε και με τον νταφυ ειναι η γυναικα του........οι μονες γατες που εκαναν σεξ στο σπιτι μας πριν στειρωθουν......ακομα αγαπιουνται,ειναι η γυναικα του,λατρεια εχουνε......καλη μου μελιτα......να εισαι παντα καλα,μικρο κοτογατο.

Συνημμένα

• μελιτα 1.jpg
    μελιτα 1.jpg
    360,7 KB · Εμφανίσεις: 26
Βρε τι ωραια που τα λες! Ακου κοτί χρωμα! :hehe: :hehe: :hehe:
Ψυχουλα μου ομορφη! Τσουποτη και τροφαντη ειναι! Υπεροχη!

Βρε τι ωραια που τα λες! Ακου κοτί χρωμα! :hehe: :hehe: :hehe:
Ψυχουλα μου ομορφη! Τσουποτη και τροφαντη ειναι! Υπεροχη!
αφου ειναι κοτένια ρε συ και χοντρη με κοντα ποδια τι της βρηκε ο θεος ο νταφυ εκεινος ξερει μια ζωη την κυνηγαει...κι αυτη δε θελει.

Ρε τι λες...κουκλα ειναι λεμε! Ενα στρογγυλο γουνακι! :hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back