booky
Νεοφερμένο μέλος
Η Ευαγγελία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα.
09-07-10
19:23
καλησπέρα σε όλους .εχω ξαναζητήσει την συμβουλή σας αλλά θα την χρειαστώ πάλι.Ακολούθησα ότι με είχατε συμβουλέψει την προηγούμενη φορά αλλά έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα.Η Μιλού έγινε ενός έτους και εδώ και δύο μήνες δεν μπορεί να ενεργηθεί.Είναι κάτι που φεύγει και έρχεται μέσα στον μήνα.
Έχει σταματήσει να λερώνει την άμμο της και νομίζω ότι είναι η μόνη γάτα που το κάνει αυτό και προσπαθεί να ενεργηθεί όπου βρίσκεται.Το αποτέλεσμα είναι να λερώνει την ουρά της ,το μπαλκόνι και να μυρίζει πολύ άσχημα.Την κάνω από την μέση και κάτω δύο με τρεις φορές μπάνιο μέσα στην ημέρα.Χθες την κυνηγούσε μία μύγα και φρίκαρα.Ακόμα και ντουφαλακ της δίνω αλλά πάλι πονάει πολύ.Ο κτηνίατρος μου είπε ότι εαν κάνει εγχείρηση θα της κόψουν ένα κομάτι από το έντερο και μετά θα είναι μια χαρά.
Τι λέτε να κάνω?
Έχει σταματήσει να λερώνει την άμμο της και νομίζω ότι είναι η μόνη γάτα που το κάνει αυτό και προσπαθεί να ενεργηθεί όπου βρίσκεται.Το αποτέλεσμα είναι να λερώνει την ουρά της ,το μπαλκόνι και να μυρίζει πολύ άσχημα.Την κάνω από την μέση και κάτω δύο με τρεις φορές μπάνιο μέσα στην ημέρα.Χθες την κυνηγούσε μία μύγα και φρίκαρα.Ακόμα και ντουφαλακ της δίνω αλλά πάλι πονάει πολύ.Ο κτηνίατρος μου είπε ότι εαν κάνει εγχείρηση θα της κόψουν ένα κομάτι από το έντερο και μετά θα είναι μια χαρά.
Τι λέτε να κάνω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
09-07-10
19:32
Εχει προβλημα με το εντερο;Αν ναι,εγω θα ακολουθουσα τη συμβουλη του γιατρου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
09-07-10
19:32
η γνωμη μου ειναι οτι δεν εχει σημασια τι λεμε εμεις..αλλα προφανως ο γιατριος...και μαλιστα θα σε συμβουλευα να παρεις οπωσδηποτε τη γνωμη και 2ου γιατρου...εγω για σοβαρα θεματα ΠΑΝΤΑ δεν μενω μονο στη γνωμη του ενος...ευχομαι τα καλυτερα στη γατουλα σου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
booky
Νεοφερμένο μέλος
Η Ευαγγελία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα.
09-07-10
20:07
Ευχαριστώ πολύ ,απλα ο προβληματισμός μου είναι το μετά την εγχείρηση.
Τουλάχιστον έτσι ναι μεν ταλαιπωρείτε αλλά ξέρω ότι θα ξυπνήσω το πρωί και θα μου κάνει χάδια.
Εαν δεν πάει κάτι καλά με την εγχείρηση όμως και πεθάνει?
Ακούγεται εγωιστικό αλλά επειδή είναι δύσκολη επέμβαση προβληματίζομαι.Πάντως έχεις δίκιο θα συμβουλευτώ και δεύτερο γιατρό αν και για να είμαι ειλικρινής έχω τρελή εμπιστοσύνη στον δικό μας.
Τουλάχιστον έτσι ναι μεν ταλαιπωρείτε αλλά ξέρω ότι θα ξυπνήσω το πρωί και θα μου κάνει χάδια.
Εαν δεν πάει κάτι καλά με την εγχείρηση όμως και πεθάνει?
Ακούγεται εγωιστικό αλλά επειδή είναι δύσκολη επέμβαση προβληματίζομαι.Πάντως έχεις δίκιο θα συμβουλευτώ και δεύτερο γιατρό αν και για να είμαι ειλικρινής έχω τρελή εμπιστοσύνη στον δικό μας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
09-07-10
20:13
Δε γινεται ομως και το ζωακι να βασανιζεται μια ζωη για να μην δοκιμασετε κι αυτη τη λυση...Εξαλλου αν δεν εχει προβληματα υγειας γιατι να μην παει καλα η επεμβαση;
booky
Νεοφερμένο μέλος
09-07-10
20:30
Σωστά.Έτσι να μου δίνεται κουράγιο...Όταν βρήκαμε την Μιλού είχε τρία ποδαράκια σπασμένα και νομίζαμε ότι δεν θα ζήσει.Το βρίσκω λοιπόν πολύ άδικο να ταλαιπωρείτε τώρα και την θεωρούσα πολύ τυχερή που μπήκε στην οικογένειά μας.Ελπίζω να σταθεί τυχερή και τώρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum