ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
08-10-08
23:57
Ενα ονομα θελουμε. Μονο καποιον υπευθυνο.
Να προτεινω δειλα... Καποιον υπουργο/υφυπουργο τι??
νομιζω βρισκομαστε σε τελμα...
αλλα θα θελα να ακουσω προτασεις![]()
Fru fru μου πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Μεμονωμένα σίγουρα τίποτα. Σε αυτή την κολοχώρα που ζούμε δεν υπάρχουν νόμοι απέναντι στα ζωάκια. Βουλευτές αυτοί που ξέρω ότι είναι φιλόζωοι και το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα είναι η Πιπιλή και ο Λομβέρδος. Είχαν κατέβει και σε πορεία που είχαμε κάνει το 2004 αν θυμάμαι καλά για να διαμαρτυρηθούμε για τον αφανισμό των αδέσποτων λόγω Ολυμπιακών. Και ξέρεις ποιο είναι το ωραίο'? Μας είχαν περικυκλώσει τα ΜΑΤ λες και είμασταν τίποτα αναρχικοί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα.
09-10-08
00:10
Fru fru μου πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Μεμονωμένα σίγουρα τίποτα. Σε αυτή την κολοχώρα που ζούμε δεν υπάρχουν νόμοι απέναντι στα ζωάκια. Βουλευτές αυτοί που ξέρω ότι είναι φιλόζωοι και το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα είναι η Πιπιλή και ο Λομβέρδος. Είχαν κατέβει και σε πορεία που είχαμε κάνει το 2004 αν θυμάμαι καλά για να διαμαρτυρηθούμε για τον αφανισμό των αδέσποτων λόγω Ολυμπιακών. Και ξέρεις ποιο είναι το ωραίο'? Μας είχαν περικυκλώσει τα ΜΑΤ λες και είμασταν τίποτα αναρχικοί. Τόσο καραγκιόζηδες ήταν. Άνθρωποι που είχαν κατέβει να διαμαρτυρηθούν για την ζωή θα τους δημιουργούσαν προβλήματα. Μας φερόντουσταν λες και είμασταν ταραξίες
Μα καλα Ράνια δεν το ήξερες? Μετά τους φανατικούς των γηπέδων που μετά απο κάθε αγώνα σφάζονται επόμενοι στην επικυνδινότητα είμαστε εμεις οι φιλόζωοι. Σκέφτονται πως θα μας πατάξουν. Εμας και τους φανατικούς του ποδοσφαίρου.
Τι να πεις βρε Ρανια μου με τους γελοιους πια! Τι να πεις!!! Ακους εκει ΜΑΤ.
Μα ειναι δυνατον??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
09-10-08
00:41
Φόρτωσα τώρα....
Μπορούμε να κάνουμε ένα chain mail??? ¨η στο facebook κάτι και να λέμε μήπως είδε κανένας πινακίδα ή κάτι άλλο???

Μπορούμε να κάνουμε ένα chain mail??? ¨η στο facebook κάτι και να λέμε μήπως είδε κανένας πινακίδα ή κάτι άλλο???
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
09-10-08
01:18
Φόρτωσα τώρα....
Δεν ξέρω παιδιά εγώ δεν θέλω να περάσει έτσι απλά. Όλα τα καταπίνουμε πια σε αυτή την χώρα. Εγώ είμαι μέσα πάντως αν σκεφτούμε κάτι. Δεν μπορεί ο κάθε ανώμαλος να παίρνει ένα όπλο και να σκοτώνει ένα ζωάκι για να διασκεδάζει. Τα έχω πάρει. Και είχε μια αθώα φατσούλα η μικρή. Πως μπορούν οι αλήτες πιά
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
09-10-08
08:51
Τι μαλακας! Δεν ειχα; καταλαβει οτι λεγαμε γι αυτο το ιδιο ακυλακι! μα δεν παει αλλο πια ολο τετοια ακουω καποτε πρεπει να αλλαξουν τα πραγματα!!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
09-10-08
11:21
Που να του πάει το χέρι μόνο του, και να πατήσει ο ίδιος στην σκανδάλη, αλλά να σημαδεύει το ΔΙΚΟ του κεφάλι....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum