Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
Τωρα, μπορει να ειναι μπασταρδακι η Μονικα, αλλα εχει...ριζες!
O ενας μας γονιος ειναι αγκυρας, και ο αλλος μας ειναι βρεττανος!
Εχουμε μακρια πισω ακρα, πλουσιο γυαλιστερο τριχωμα, δυνατη τριγωνικη μουσουδιτσα,και μακρυα ουρα την οποια γυριζουμε....μεχρι το κεφαλι αμα λαχει!!
Eπισης εχουμε μερικα προβληματα ακοης, παρ ολα αυτα δεν ειμαστε εντελως κουφοι! Ολα αυτα τα χαρακτηριστικα, ανοικουν στις γατες Αγκυρας.Επισης, εχουμε μεγαλα αυτια, αμυγδαλωτα πρασινα ματια, μεγαλο και μακρυ κορμο, εντονα ροζ αυτακια μυτη και πατουσακια και ενα γκρι σημαδακι σαν μοικανα αναμεσα στα αυτια μας που οταν γινουμε ενος ετος θα εξαφανιστει!
Ολα αυτα υποδηλωνουν πως ο αλλος γονιος ηταν Βρεττανος, και μαλλον ασπρος..
Ο ασυνειδητος που πεταξε αυτην τη κουκλαρα στα σκουπιδια, δεν ξερει τι εχασε!
Οταν μεγαλωσουμε, θα γινουμε μια μεγαλοσωμη κουκλαρα, με τεραστια ποδια, φουντωτη ουρα και κατασπρο γυαλιστερο τριχωμα. Χα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Αλλά σου εύχομαι να σου ζήσει και να τα βρείτε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην απελπίζεσαι πάντως και μην δινεις σημασία...Οι γάτες θέλουν και λίγο τον "χώρο" τους και τον ¨"χρόνο" τους.Και εμένα κατα καιρούς τρώνε κάτι φρίκες τα μωρά αλλά δεν τα πιέζω πάρα πολύ πέρα απο το να τα χαιδευω για κάποια ωρα και μετα να τα αφηνω να ανακαλύψουν την αιτία του φόβου τους και να καταλάβουν οτι δεν ειναι τιποτα στην ουσία...Και πιστεψε με εχουν γινει τερατα αναισθησιας,εντελώς μπουνταλάδικα...Οσο για το αν το μετανιώσει αυτος που το πέταξε,δυστυχως δεν εχουν συνειδηση ουτε ευαισθησιες τέτοιοι άνθρωποι,τι να πεις...

Να ειστε ευτυχισμενοι και οι δύο και να ζησετε πολλά πολλά χρόνια ακομα μαζί

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλά όλα αυτά ο γιατρός τα κατάλαβε με την εξωτερική εξέταση;Μολις γυρισαμε απο την γιατρο μας. Ειμαστε υγιεστατοι, σταματαμε ολα μας τα φαρμακα εκτος απο το σιροπακι μας και ολα πανε καλα! Η συμπεριφορα της ειναι φυσιολογικη, και μεσα στις επομενες βδομαδες θα ηρεμησει!
Τωρα, μπορει να ειναι μπασταρδακι η Μονικα, αλλα εχει...ριζες!![]()
Εχουμε μακρια πισω ακρα, πλουσιο γυαλιστερο τριχωμα, δυνατη τριγωνικη μουσουδιτσα,και μακρυα ουρα την οποια γυριζουμε....μεχρι το κεφαλι αμα λαχει!!Eπισης εχουμε μερικα προβληματα ακοης, παρ ολα αυτα δεν ειμαστε εντελως κουφοι! Ολα αυτα τα χαρακτηριστικα, ανοικουν στις γατες Αγκυρας.
Επισης, εχουμε μεγαλα αυτια, αμυγδαλωτα πρασινα ματια, μεγαλο και μακρυ κορμο, εντονα ροζ αυτακια μυτη και πατουσακια και ενα γκρι σημαδακι σαν μοικανα αναμεσα στα αυτια μας που οταν γινουμε ενος ετος θα εξαφανιστει!
Οταν μεγαλωσουμε, θα γινουμε μια μεγαλοσωμη κουκλαρα, με τεραστια ποδια, φουντωτη ουρα και κατασπρο γυαλιστερο τριχωμα. Χα!
Να του πάμε και τον δικό μας να μας πει τι ειναι;
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μολις γυρισαμε απο την γιατρο μας. Ειμαστε υγιεστατοι, σταματαμε ολα μας τα φαρμακα εκτος απο το σιροπακι μας και ολα πανε καλα! Η συμπεριφορα της ειναι φυσιολογικη, και μεσα στις επομενες βδομαδες θα ηρεμησει!
Τωρα, μπορει να ειναι μπασταρδακι η Μονικα, αλλα εχει...ριζες!![]()
Εχουμε μακρια πισω ακρα, πλουσιο γυαλιστερο τριχωμα, δυνατη τριγωνικη μουσουδιτσα,και μακρυα ουρα την οποια γυριζουμε....μεχρι το κεφαλι αμα λαχει!!Eπισης εχουμε μερικα προβληματα ακοης, παρ ολα αυτα δεν ειμαστε εντελως κουφοι! Ολα αυτα τα χαρακτηριστικα, ανοικουν στις γατες Αγκυρας.
Επισης, εχουμε μεγαλα αυτια, αμυγδαλωτα πρασινα ματια, μεγαλο και μακρυ κορμο, εντονα ροζ αυτακια μυτη και πατουσακια και ενα γκρι σημαδακι σαν μοικανα αναμεσα στα αυτια μας που οταν γινουμε ενος ετος θα εξαφανιστει!
Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!!!

Τώρα γιατί το έχω ψάξει το θέμα λίγο... θα σου έλεγα να αγαπάς την γατούλα σου επειδή είναι αυτή που είναι και όχι αν είναι ΚΑΤΙ ή έχει ΡΙΖΕΣ

ΑΝ είναι τελικά κάτι, μπορούν να το δουν μόνο ΕΙΔΙΚΟΙ Ρατσολόγοι. Η οπτική αυτοψία με τα χαρακτηριστικά από Κτηνίατρο δεν είναι αρκετή και 100% σίγουρη.
Εσύ να χαίρεσαι που έσωσες ένα γατάκι από τον δρόμο!!! και άν τελικά έχει γαλάζιο αίμα μέσα του ή οτιδήποτε άλλο.... θεωρείτε έτσι και αλλιώς ημίαιμο.. όπως τα περισσότερα κεραμιδόγατα!!

Που όλοι έτσι και αλλιώς λατρεύουμε!!!

Δες πχ τον δικό μου "Βρετανικό"!!!

natalo9
Δραστήριο μέλος
Χίλια μπράβο και σε σένα που εσωσες μια ψυχουλα..Και ειμαι σίγουρη ότι θα σε ανταμείψει η κούκλα με πολλα χάδια και τσαχπινιές..

Καλή συμβίωση λοιπόν!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εγώ το παράγγειλα στον κτηνίατρό μου και το είχα την επόμενη μέρα. Δεν υπάρχει όμως λόγος να μπεις σε τέτοια έξοδα. Η συμπεριφορά της ψιψίνας μου φαίνεται μάλλον φυσιολογική. Παίζει το μωρό!Moλις γυρισα σπιτι με 2-3 κονσερβες pro plan για μικρα γατουνια (με γευση ψαρια μεσογειου). Της εβαλα μιση και την τσακιζει κανονικα!! Eπισης της πηρα ενα παιχνιδακι με catnip και το... εξαυλωνει σιγα σιγα !!!! Feliway δεν ειχε, ξερει κανεις απο που μπορω να το προμηθευτω στη θεσσαλονικη;;

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να της πάρεις 2-3 παιχνίδια (μπαλάκια, κρεμαστά, ταινιόμορφα για να τα κυνηγάει) από ένα πετ-σοπ και να παίζεις μαζί της για 15-20 λεπτά, δύο φορές τη μέρα, ώρες σχετικής δροσιάς, η μία φορά απαραιτήτως λίγο πριν κοιμηθείς. Έτσι το γατίδιον θα μπαϊλντίσει και θα σ' αφήνει να κοιμηθείς το βράδυ!

Σας εύχομαι τα καλύτερα!

Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
@Julia: Αν με ενδιεφερε η ρατσα, θα αγοραζα μια γατα ρατσας, η στη χειροτερη με το που εβρισκα τη Μονικα θα αρχιζα να την ψαχουλευω για να βρω "σημαδια", τα οποια αν δεν τα ειχε θα την πετουσα παλι πισω. Ο λογος που την μαζεψα απ τα σκουπιδια ειναι καθαρα εσωτερικος και οχι για να το πλασαρω σαν ρατσας, η και να το πουλησω, οποτε σχολια τυπου "και παλι ειναι ημιαιμο", απλα περιττευουν. Ο λογος που παρεθεσα την ιστορια αυτην ειναι γιατι μου εκανε μεγαλη εντυπωση πως τελικα ενα γατακι του δρομου "φερει" χαρακτηριστικα ρατσας, χωρις να αυξανει η να μειωνει την αγαπη μου για αυτην. Ο λογος που την λατρευω ειναι ο τροπος που με κοιταει, οι εκφρασεις χαρας της και οχι η υπαρξη (ή η μη υπαρξη) γαλαζιου αιματος.
Στο κατω κατω, αυτη ηταν μια θεωρητικη, ακαδημαικη, εξωτερικη και επιφανειακη αναγνωριση. Δεν με ενδιαφερει να μαθω τιποτα παραπανω για να απευθυνω σε "ρατσολογους"(sic).
@Ζbeez: αγορασαμε παιχνιδακια, και... εχουν σχεδον διαλυθει!
Παιζουμε μαζι ολη μερα, αλλα και το βραδυ δυστυχως δεν καθεται στα αυγα της.. Μας βγηκε ζωηρουλα! Που την βρισκει τοση ενεργεια;;; 
natalo9
Δραστήριο μέλος
[/quote]Όσο μπόι τους λείπει..τόση ενέργεια έχουν στο σωματάκι τους..!!
Όλα τα μωρούλια έτσι είναι..ζουρζουβίλες!!
Να σου ζήσει!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστω ολους σας παιδια για τα καλα σας λογια!
@Julia: Αν με ενδιεφερε η ρατσα, θα αγοραζα μια γατα ρατσας, η στη χειροτερη με το που εβρισκα τη Μονικα θα αρχιζα να την ψαχουλευω για να βρω "σημαδια", τα οποια αν δεν τα ειχε θα την πετουσα παλι πισω. Ο λογος που την μαζεψα απ τα σκουπιδια ειναι καθαρα εσωτερικος και οχι για να το πλασαρω σαν ρατσας, η και να το πουλησω, οποτε σχολια τυπου "και παλι ειναι ημιαιμο", απλα περιττευουν. Ο λογος που παρεθεσα την ιστορια αυτην ειναι γιατι μου εκανε μεγαλη εντυπωση πως τελικα ενα γατακι του δρομου "φερει" χαρακτηριστικα ρατσας, χωρις να αυξανει η να μειωνει την αγαπη μου για αυτην. Ο λογος που την λατρευω ειναι ο τροπος που με κοιταει, οι εκφρασεις χαρας της και οχι η υπαρξη (ή η μη υπαρξη) γαλαζιου αιματος.
Στο κατω κατω, αυτη ηταν μια θεωρητικη, ακαδημαικη, εξωτερικη και επιφανειακη αναγνωριση. Δεν με ενδιαφερει να μαθω τιποτα παραπανω για να απευθυνω σε "ρατσολογους"(sic).
Πολύ χαίρομαι που συμφωνούμε λοιπόν 100%!!! Όσο για τα σχόλιά μου αν σε ενόχλησαν ΟΚ, απλά ΕΤΣΙ λέγονται τα συγκεκριμένα γατιά, δεν είχα πρόθεση να σε θίξω προσωπικά.
Να σας ζήσει και καλή τύχη στην νέα σας κοινή ζωή!!! Περιμένουμε και φωτο!
moukelis
Επιφανές μέλος

Έτσι κι αλλιώς,προτιμάμε τα...ταράτσας από τα ράτσας,και στο άρθρο που θα βρεις ως υπόμνημα στις υιοθεσίες θα βρεις πολλούς λόγους να αισθάνεσαι υπερήφανος για την κουκλάρα σου,είτε έχει "ρίζες" είτε όχι.Περιμένυομε φωτό της πριγκήπισσας της καρδιάς σου.Θα γίνει και μεγαλόσωμη ε;Σαν το τέρας μου τον Σείριο,που όλο μακραίνει!

Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
Αυτα, μολις βγαλω φωτογραφιες, θα τις ποσταρω για οφθαλμολουτρο..!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Deadendmind, όταν ήταν μικρός, ο μαύρος γατούλης της υπογραφής μου είχε ενέργεια αρκετή για να ανοίξει εξαγωγική μεγαλοεταιρία! Αυτές τις μέρες χρονίζει κι ακόμα φέρεται σαν να είναι μουρλογατίδιον, με αποτέλεσμα το Ασπροαρνόγατό μου να τα παίρνει στο κρανίο και να του κάνει χθθθθθ!@Ζbeez: αγορασαμε παιχνιδακια, και... εχουν σχεδον διαλυθει!Παιζουμε μαζι ολη μερα, αλλα και το βραδυ δυστυχως δεν καθεται στα αυγα της.. Μας βγηκε ζωηρουλα! Που την βρισκει τοση ενεργεια;;;
![]()

Μην ανησυχείς, το ότι η Μόνικα παίζει τόσο πολύ είναι καλό σημάδι. Σε συμπάθησε!!

Και μην ξεχάσεις τις φωτογραφίες για το οφθαλμόλουτρό μας, ναι;;;

Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
Ιδου η γυναικαρα μου, σημερα!

moukelis
Επιφανές μέλος
Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
Μια αλλη ερωτηση..Να την κανω τωρα μπανιο, η να περιμενω να εξοικειωθει λιγο με τον χωρο??
moukelis
Επιφανές μέλος
Deadendmind
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ομολογώ πως έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα άσπρα γατιά, όχι ότι τα άλλα χρώματα με χαλάνε βέβαια!Μπράβο σου που τη μάζεψες! Σας εύχομαι τα καλύτερα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool