Η Μόνικα...φρικάρει!!

Ψυχάκι μου ταλαιπωρημένο... Παρ'όλο που η κοιλίτσα άρχισε να φουσκώνει από το φαγάκι τα πόδια και το κεφάλι είναι ακόμη αδύύύνατα... Σε κάνα μήνα θα δείξει αυτή η κούκλα. Που τι βρίσκει τόση ενέργεια απορώ κι εγώ, μπράβο σας!
Όσο για τη ράτσα, κι εμένα η αγαπημένη μου ράτσα είναι σαν τη δικιά σου, "σκουπιδογατάκι". Αυτό δλδ που το μάζεψες από τα σκουπίδια!!!
Μην ανησυχείς για το μπάνιο, της έβαλε ο κτηνίατρος φάρμακο για τους ψύλλους? Αν ναι σε λίγο μπορείς να την πλύνεις. Κάτσε να πάρει λίγο ακόμη τα πάνω της. Μετά όμως για κανα-δυό μέρες μπορεί να έχετε πάλι διπλωματικό επεισόδιο!!!
Και άσχετο, αλλά τα σεντόνια με τις νότες πολύ ωραία, από που τα πήρες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H κοιλιτσα της ειναι...τουμπανο μιας και τρωει το καταπετασμα, αλλα ειναι ακομα ισχνη. Να φανταστειτε της πηρα περιλαιμιο για μικρα γατακια, και δεν της κανει..!
Οσο για το σκουπιδογατακι..δεν ειναι θεμα ρατσας..Απλα οταν σωζεις ενα γατακι απο μια κατασταση, ειτε αυτη λεγετε σκουπιδια, ειτε σκυλια ειτε.... pet shop παντα εχεις διαφορετικη σχεση μαζι του απο το να το παραγγειλεις, η να το διαλεξεις απο ενα εκτροφειο (αν και αυτο εχει την δικη του χαρη-και παντα ειχα λατρεια στις περσες και στις maine coon).

Οσο για τα σεντονια με τις νοτες, ειναι αποκτημα εκ Παρισιων! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πανέμορφη:inlove: Άστο το καημενάκι, μην το κάνεις μπάνιο και το ταράξεις... :) Γιατί δεν δοκιμάζεις να την δροσίζεις με μια καλά στιμένη πετσέτα, να της κανεις και καλό διώχνοντας και τις περιττές τρίχες (που επειδή είναι μωρούλι αμφιβάλλω αν θα ρίχνει μαλλί ακόμη).
Να τη χαίρεσαι και να την κακομάθεις όπως αξίζει στην ομορφιά της!

H κοιλιτσα της ειναι...τουμπανο μιας και τρωει το καταπετασμα, αλλα ειναι ακομα ισχνη. Να φανταστειτε της πειρα περιλαιμιο για μικρα γατακια, και δεν της κανει..!

Σε λίγο καιρό όμως...θα γίνει απίστευτη!!

Οσο για το σκουπιδογατακι..δεν ειναι θεμα ρατσας..Απλα οταν σωζεις ενα γατακι απο μια κατασταση, ειτε αυτη λεγετε σκουπιδια, ειτε σκυλια ειτε.... pet shop παντα εχεις διαφορετικη σχεση μαζι του απο το να το παραγγειλεις, η να το διαλεξεις απο ενα εκτροφειο.

Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ! Ράτσα σκουπιδογατάκι!!!

Οσο για τα σεντονια με τις νοτες, ειναι αποκτημα εκ Παρισιων! :D

Γκρρρ!! Ζηλεύω!!!

και εγώ νομίζω ότι παίζει η μικρούλα, δεν σε φοβάτε απλά της αρέσει το κρυφτό, δοκίμασε να της κρυφτείς και εσύ να δεις αντιδράσεις;) κρύψου - φανερώσου φωνάζοντας την και ξανακρύψου να δεις αν θα σε κοιτάει περίεργα και αν θα σε ψάχνει:lol:

αν είσαι κουρασμένος και δεν έχεις όρεξη για παιχνίδια πάρε ένα λέιζερ να παίζεις μαζί της ενώ είσαι ξάπλα στον καναπέ ή δέσε ένα σκινάκι σε ένα ξυλάκι να την "ψαρέβεις"

ότι σου αρέσει αρκεί να μην παίζεις με τα χέρια σου και μάθει να σε δαγκώνει γιατί μετά που θα μεγαλώσει και θα έχει ποιό κοφτερά δόντια, δεν θα σου αρέσει και η ίδια δεν θα καταλαβαίνει τι κάνει λάθος

είναι σαν μικρό παιδάκι θέλει και πρέπει να παίζει και μάλον της αρέσει να παίζει περισσότερο μαζί σου παρά μόνη της

όσο για το κρεβάτι έχει πολύ ζέστη τώρα και υποφέρουν, προτιμούν τα πλακάκια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει:)

Συγχαρητήρια για το νέο μέλος της οικογένειας!!Η κίκα μου ήταν άγρια όταν την βρήκα στα σκουπίδια,το πιο άγριο γατούλι απ'ολα τ'αδερφακια της.Τώρα δεν ξεκολάει απο την αγκαλιά μου!Πιστεύω οτι με πολύ υπομονή και αγάπη θα σε συνηθίσει και θα τρέχει ξωπίσω σου..όσο για το αν οι άσπρες γάτες είναι κουφές το έχω ακούσει κιέγώ αλλα η δικιά μου που είναι άσπρη κι'έχει ένα μάτι μπλέ κι΄ένα πράσινο χαίρει άκρας υγείας!!Σίγουρα τώρα νιώθει καλύτερα και ακόμα χρειάζεται τον χρόνο της να προσαμοστεί...Άντε όλα θα πάνε,καλά περιμένουμε και νέες φωτό της κούκλας σου!!:up:

Είναι πανέμορφη:inlove: Άστο το καημενάκι, μην το κάνεις μπάνιο και το ταράξεις... :) Γιατί δεν δοκιμάζεις να την δροσίζεις με μια καλά στιμένη πετσέτα, να της κανεις και καλό διώχνοντας και τις περιττές τρίχες (που επειδή είναι μωρούλι αμφιβάλλω αν θα ρίχνει μαλλί ακόμη).
Συμφωνώ απόλυτα με τη λύση που δίνει η stellak αντί για μπάνιο. Αν την περνάς με στιμμένη καθαρή πετσέτα κάθε μέρα για μια βδομαδούλα, θα δεις μπροστά σου το λευκότερο λευκό! :) Να προσέχεις όμως να μην πηγαίνει η πετσέτα στα μάτια της.
Αυτή η διαδικασία θα της θυμίσει πώς την "έλουζε" η γατομαμά της. Έτσι θα δεθείτε και περισσότερο!

Εμένα η δικιά μου είναι ελαφρώς βρωμίλω και κάνει δυό τρεις γλυψιές και τέρμα. Για την πλάκα της, πάει και κυλιέται μες την άμμο της. Έ, σιγά ,τη μπίχλα, μην την αφήνω να τριγυρνάει έτσι. Την περνάω κάθε μέρα με ένα βρεγμένο χαρτί απ'την κορφή μέχρι τα νύχια, με εκδηλώσεις δυσφορίας , βέβαια, από την πλευρά της, την κάνω πότε πότε και με μωρομάντηλα και, ιδίως, τον πωπό της, γιατί δεν τόχει σε τίποτα να στρωθεί στις καρέκλες και στους καναπέδες με λερωμένα τα οπίσθια! Και της κάνω και μπάνιο . Σπάνια, αλλά, την κάνω. Τη Μαρίκα μας, μια αδέσποτη γατούλα ενός μηνός, που τη μαζέψαμε από την μέση του δρόμου, ταλαιπωρημένη, αδύνατη, χάλια, λερωμένη με πετρέλαια, την κάναμε αμέσως δύο μπάνια. Φυσικά και δεν έπαθε τίποτα. Κανένα γατοβιβλίο δεν το απαγορεύει, ούτε λέει ότι αντενδείκνυται,αρκεί να μην το παρακάνουμε. Κατά τα άλλα, η ψιψίνα σου είναι τέλεια, ακόμη κι αδύνατη, ακόμη και με την ταλαιπωρία εμφανή πάνω της. Στο βάθος των ματιών της φαίνεται η ευτυχία της κοντά σου. Να σου ζήσει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back