csj
Νεοφερμένο μέλος

Η στείρωση πήγε μια χαρά, αλλά την έχω μέσα μία εβδομάδα...
Έχετε καμία ιδέα για το πότε να την ξαναβγάλω στην αυλή, όπου την περιμένει η παρέα της? (δηλαδή τα δύο αρσενικά αδελφάκια της -εκ των οποίων ο ένας στειρωμένος-, η αδελφή της η Καραμέλλα _τελείως ετοιμόγεννη νομίζω..., ο στειρωμένος θείος της, τα τρία θηλυκά αδελφάκια της από άλλη γέννα, και δυο τρεις 'γαμπροί'?)
Ευχαριστώ

https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/2/0/2/1/naomi.jpg
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Αν βλέπεις ότι η τομή έχει λίγη δουλίτσα ακόμη για να κλείσει, ασ'την λίγο ακόμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Δεν χρειάζεται να την κρατήσεις πολύ μέσα, κυρίως οι πρώτες 48 ώρες είναι που θέλουν περισσότερη προσοχή. Τα ράμματά της τα κόψατε ή είναι από αυτά που απορροφούνται μόνα τους; Λογικά, αν είναι σε όλα της εντάξει (κινήσεις, φαγητό, νερό, άμμος) δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στο να βγει πάλι στην αυλή.
Σιδερένια η Ναόμι και με το καλό και στις υπόλοιπες της παρέας!

RedCat
Διάσημο μέλος
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ ακόμα δεν τα κατάφερα!Σκέφτομαι το δύσκολο κομμάτι μετα της εγχείρησης.Πως είναι μπορείτε να μου πείτε δυο λόγια? Α! και κάτι άλλο τα αρσενικά τα ευνουχίζουν έμαθα είναι αλήθεια?
ruko
Διάσημο μέλος
Στα αρσενικά γίνεται ευνουχισμός, δηλαδή αφαίρεση των όρχεων. Δεν χρειάζεται να σε απασχολεί η μετεγχειρητική περίοδος, ευτυχώς τα αγοράκια την περνάνε πιο ελαφριά. Απλώς θα είναι λίγο ζαβλακωμένος και άτονος για μια, δυο το πολύ μέρες. Αυτό οφείλεται στη νάρκωση. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην πειράζει τα ράμματά του.
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηρέμισα κάπως τώρα.Αν και στεναχωριέμαι που θα του τα κόψουν!!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος

faridalav
Νεοφερμένο μέλος
Όπως το να χρειάζεται να βουλώνεις την μύτη σου όταν μπαίνεις στο σπίτι (το έχω ζήσει).Πίστεψέ με καλή μου, θα γλιτώσεις από πολύ χειρότερες στεναχώριες![]()

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν φτάνει που μυρίζει πρέπει να τον προσέχω γιατί μαρκάρει κιόλας.Και μαρκάρει ότι βρεί!!!
Μέχρι και εμένα

csj
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον θα την κρατήσω μέσα...όσο αντέχει...σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που διαμαρτυρήθηκε εντόνως για τον ακούσιο εγκλεισμό της....
Η στείρωση είναι η καλύτερη λύση για να μη βρεθεί κανείς μέσα σε ένα χρόνο με 15 γατάκια....
Ταλαιπωρείται λίγο το ζώο...αλλά εγώ μετά την Μπουμπού μου που εκούσια αποφάσισε μετά από 2 γέννες (εννιά συνολικά γατάκια) μέσα σε τρεις μήνες περίπου, (όπου τη θήλαζαν όλα μαζί!!!...), να εγκλειστεί στο σπίτι....είναι η μόνη πρόταση που μπορώ να κάνω σε όποιον είναι συνειδητός γατόφιλος, τόσο για αρσενικά γατάκια, όσο και για θηλυκά...
Σας ευχαριστώ!!
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος

csj
Νεοφερμένο μέλος
irmar
Νεοφερμένο μέλος
Ηρέμισα κάπως τώρα.Αν και στεναχωριέμαι που θα του τα κόψουν!!!!
Αν αυτό σε ανακουφίζει, δεν τα κόβουν. Κάνουν μιά τομή και αφαιρούν το περιεχόμενο.
irmar
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ έχω αρσενικό γάτο!Μπορείς να μου πείς για αυτή την επέμβαση?Θέλω να τον στειρώσω! Τώρα τον έχω μέσα στο σπίτι γιατί πήδησε απο τον δεύτερο όροφο και φοβάμαι μην τον χάσω!!!!
Κι ο δικός μου πηδάει από το δεύτερο όροφο, εννοώ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να πηδάει, παρ'όλο που στειρώθηκε. Είναι πιά συνήθεια. Και ξαναπηδάει κι ανεβαίνει, αυτό είναι το πιό καταπληκτικό. Ανεβαίνει σε μιά σκεπή πάνω από το γκαράζ (στο ύψος του πρώτου ορόφου, πες), κι από κεί χωρίς φόρα πηδάει περί τα τρία μέτρα προς τα πάνω για νά'ρθει. Κοψοχολιάζω γιατί κυκλοφορούν αυτοκίνητα, φόλες και σαδιστές. Αλλά η εγχείρηση δεν έκανε καμία διαφορά σ'αυτό.
Τον κράτησα μέσα μιά βδομάδα για να γιάνει εντελώς, κι έπειτα δεν κρατιόταν με τίποτα, και ξανάρχισε κανονικότατα. Α, και κάτι άλλο. Μην απελπιστείς αν δείς οτι θα συνεχίσει να μαρκάρει και να αφήνει το υγρό του για ένα μήνα περίπου μετά τη στείρωση. Είναι φυσιολογικό. Σιγά-σιγά όλο και λιγότερο, μέχρι που θα πάψει.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ενώ η Καραμέλλα ετοιμάζεται να γεννήσει, στείρωσα τη Ναόμι μου (ευτυχώς απομένουν ακόμα τρία θηλυκά...μπουμπούκια και τελειώσαμε...από στειρώσεις...), η οποία αν και δεν φαινόταν τελικά ήταν ετοιμόγεννη...Είχε τέσσερα Ναομάκια...
Η στείρωση πήγε μια χαρά, αλλά την έχω μέσα μία εβδομάδα...
Έχετε καμία ιδέα για το πότε να την ξαναβγάλω στην αυλή, όπου την περιμένει η παρέα της? (δηλαδή τα δύο αρσενικά αδελφάκια της -εκ των οποίων ο ένας στειρωμένος-, η αδελφή της η Καραμέλλα _τελείως ετοιμόγεννη νομίζω..., ο στειρωμένος θείος της, τα τρία θηλυκά αδελφάκια της από άλλη γέννα, και δυο τρεις 'γαμπροί'?)
Ευχαριστώ
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/2/0/2/1/naomi.jpg
Τα αδεσποτάκια που στειρώσμε κι εμείς τα κρατήσαμε με το ζόρι βέβαια,μια βδομάδα τα αρσενικά και 2 τις θυληκές,αλλά με πολύ προσπάθεια έμεναν μέσα

csj
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον είναι το DNA τους, είναι εγεγγραμμένη συμπεριφορά, ανεξάρτητη από ορμονική λειτουργία τείνω να πιστέψω...
Ο ένας μάλιστα προσποιείται ή νομίζει ότι κάνει το καθήκον του ως άντρας...
Καλημέρα!
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ τον γάτο μου τον έχω ήδη μέσα στο σπίτι ενάμιση μήνα!Φαντάζεστε τι γίνεται σπίτι?Δεν τον έχω στειρώσει ακόμα για το οικονομικό πρώτα (είναι λίγο ακριβή η επέμβαση 150 Ευρώ) και δεύτερον γιατί αντιδρά ο πατέρας μου!
Προτιμάει να τον αφήσει ελεύθερο απο να τον χειρουργήσουμε!
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό όντως με ανακουφίζει κάπως!εγώ νόμιζα οτι τους τα κόβουν τελείως και μου φαινόταν κάπως βάρβαρο!!!Αν αυτό σε ανακουφίζει, δεν τα κόβουν. Κάνουν μιά τομή και αφαιρούν το περιεχόμενο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool