ruko
Διάσημο μέλος

Και προσπάθησε να εξηγήσεις στον πατέρα σου ότι η στείρωση θα προφυλάξει το γάτο σου από πολύ σοβαρές αρρώστιες (όπως AIDS και λευχαιμία) που μπορεί να κολλήσει στην προσπάθειά του να ζευγαρώσει, χώρια τα ατυχήματατα και το μαρκάρισμα. Επιτέλους, πρέπει να πάψουμε να βλέπουμε τις γάτες σαν προέκταση του εαυτού μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Η τιμή αυτή είναι υπερβολικά υψηλήΔεν τον έχω στειρώσει ακόμα για το οικονομικό πρώτα (είναι λίγο ακριβή η επέμβαση 150 Ευρώ)
για τη στείρωση αρσενικού γάτου (κανονικά, οι τιμές πρέπει να είναι γύρω στα 60-70 ευρώ για τα αρσενικά). Ρώτησε και σε άλλον κτηνίατρο οπωσδήποτε.Οι κίνδυνοι του να τον αφήσετε έξω είναι πολλοί και σοβαροί: τραυματισμοί από καυγάδες με τους άλλους γάτους, ασθένειες που μεταδίδονται με το δάγκωμα (aids της γάτας, λοιμώδης λευχαιμία) και βέβαια, οι κίνδυνοι του δρόμου: αυτοκίνητα, φόλες, σκυλιά.και δεύτερον γιατί αντιδρά ο πατέρας μου!
Προτιμάει να τον αφήσει ελεύθερο απο να τον χειρουργήσουμε!
Διάβασε κι αυτό το άρθρο σχετικά με τη στείρωση, νομίζω ότι θα λύσει πολλές απορίες σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

izabo
Νεοφερμένο μέλος
Το Μεζουλη τον εχω στειρωσει εδω και 4 χρονια. Καθε φορα που ανοιγω την πορτα ψαχνει ευκαιρια να πεταχτει εξω και εχει μια ζακετα πλεκτη που την βαζει στη θεση της γυναικας!!!!

Η δε Τζιχατ μου που ψαχνει για γαμπρο δεν καταλαβαινει τι παραπανω εχει η ζακετα απο αυτην!!!!!

ruko
Διάσημο μέλος
Ρούλα, ήρθα δεύτερη και καταϊδρωμένη!!![]()
![]()

Πάλι πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια!
elvenstar
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
εμένα ο κτηνίατρος μου ζήτησε 300 για την στείρωση.
Καλέ, πού τους βρίσκετε;;;; Ή έχουν πάθει ομαδική παράκρουση όλοι οι κτηνίατροι εκτός Αθήνας; 
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
όσο για τον πατέρα μου του τα είπα αυτά αλλα και πάλι ειναι αρνητικός!

Αλλά σιγά μην του δώσω και άλλη σημασία!
Δεν θα γίνω σαν αυτούς πέρνουν ζωάκια και με το που δούν την πρώτη δυσκολία τα πετάνε στον δρόμο!
Γιατί τον γάτο μου απο τον δρόμο τον μάζεψα και φόραγε και λουράκι!!!

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν νομίζω να είναι πολλά γιατί εμένα ο κτηνίατρος μου ζήτησε 300 για την στείρωση. ]
300 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι λές?Στείρωση θα του έκανε ή αλλαγή φίλου?
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και μετά λέμε γιατί ΔΕν στειρώνουν τις γατες στην επαρχία!!!!!!!!!

Υπάρχει ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Κτηνιατρικος... Hello????????? ¨Οπως στα Φαρμακεια... και μετά ο καθένας μπορεί να χρεώσει χαμηλότερα ή ΛΙΓΟ ακριβότερα ανάλογα..... αλλά ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!
ΕΝΔ ΤΙΜΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ 60ε- 70
ΘΥΛΗΚΟ 80ε - 90ε αν θυμάμαι καλά...

ruko
Διάσημο μέλος
Στείρωση θα του έκανε ή αλλαγή φίλου?

Με τέτοια ποσά, πιο φτηνά θα σου έρθει να τον φέρεις στην Αθήνα να τον στειρώσεις.
Julia, δεν το 'ξερα αυτό για τον τιμοκατάλογο. Πού μπορούμε να τον βρούμε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το Μεζουλη τον εχω στειρωσει εδω και 4 χρονια. Καθε φορα που ανοιγω την πορτα ψαχνει ευκαιρια να πεταχτει εξω και εχει μια ζακετα πλεκτη που την βαζει στη θεση της γυναικας!!!!![]()
Δεν ΄ξερω... σαν ΜΗ στειρωμένος μου κάνει.... αν θες δές "τα μπαλλάκια" υπάρχουν ή είναι άδεια????

γιατί μετα απο 4 χρόνια θα έπρεπε να του έχει περάσει.... Κατουράει και μαρκάρει κιόλας????

elvenstar
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Βρίσκομαι στα Τρίκαλα και το κακό δεν είναι τα χρήματα γιατί μπροστά στην υγείας τους δεν τα βάζω καθόλου το κακό είναι ότι οι περισσότεροι είναι μικροπωλητές και μετά κτηνίατροι και να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να πάω τα γατάκια μου ούτε για κούρεμα γιατί και ακριβά είναι αλλά κ πάνω απ' όλα δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη
Καλά κάνεις...

Περίμενε λίγο να το ψάξουμε μήπως μας έχουν πει κανένα καλό καμία άλλη φίλη απο Τρικαλα....

RUKO σου στέλνω πμ..

elvenstar
Επιφανές μέλος
Λες γι αυτό να ψάχνει στα στρινγκ τώρα τελευταία ο γατούλης μου;Τι λές?Στείρωση θα του έκανε ή αλλαγή φίλου?

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τι να σου πω....Λες γι αυτό να ψάχνει στα στρινγκ τώρα τελευταία ο γατούλης μου;![]()

Δεν ξέρω να γελάσω ή να νευριάσω.....Μαλλον σε "εκοψε" για ιδιοκτήτη Περσικού.. και υπολόγισε την ανάλογη ταρίφα... λές και η μήτρα των Περσικών βρίσκετε στον εγκεφαλό τους!!!!!!!!!!

Ασε με.. γιατί ......

χτύπησες ευαίσθητη χορδή.... 
elvenstar
Επιφανές μέλος
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο άλλος γιατί μου ζήτησε 150?Ότι θέλει παιρνει ο καθένας?
julia
Διακεκριμένο μέλος
δεν θα το πιστέψετε άλλος γιατρός μου είπε 80 ευρώ και επειδή είναι φίλος θα μου πάρει 50!
Ο άλλος γιατί μου ζήτησε 150?Ότι θέλει παιρνει ο καθένας?
Ετσι ειναι Αγαπητη!!!!!!!!!!!

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool