ELENIP
Διάσημο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
13-03-08
22:02
Ποιός καλέ πήρε 120?????![]()
Ο κτηνιατρος. Ειχατε αλλαξει θεμα και φανηκε λιγο ασχετο το ποστ μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα.
14-03-08
09:33
Και δεν σκαρφαλώνει?Ωραία είσαι τυχερή!Εγώ ένα πρόβλημα που έχω είναι οτι στο πίσω το μπαλκόνι που τον βάζω δεν έχουμε κάγκελα καθόλουΕγώ έβαλα στο μπαλκόνι μια καλαμωτή από μπαμπού εκεί όπου τελειώνουν τα κάγκελα κ από την εξωτερική πλευρά όπως λέει και η ruko. Όμως παίζει ρόλο πιστεύω και στείρωση πριν στειρώσω την candy είχε την τάση να σκαρφαλώνει παντού κ να θέλει να το σκάσει τώρα είναι πιο ήρεμη της αρέσει να βγαίνει στη βεράντα αλλά δεν έχει τάσεις φυγής
προσπάθησε η μαμά μου να κλείσει τον χώρο με κάτι πλέγματα και τέτοια αλλά δεν τον κράτησε τίποτα και το δεντράκι που φτάνει στο μπαλκόνι δεν με αφήνουν να το κόψω!Οπότε ότι και να κάνω θα βρεί τρόπο αυτός!Είναι μούργος!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gina1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Gina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα.
14-03-08
11:00
Το έβαλα από την εσωτερική γιατί από την άλλη ήταν οι γείτονες.Κι ένας λόγος που το έβαλα ήταν για να μην περνάει δίπλα και τους ενοχλεί.Βέβαια,αυτά έγιναν πριν τον κρατήσω αποκλειστικά μέσα στο σπίτι...Πάντως,όπου βρουν πλέγμα σκαρφαλώνουν.Ακόμη και η Μίου και με πιάνει η καρδιά μου μη χτυπήσει...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
14-03-08
18:22
Όχι δεν σκαρφαλώνουν κανένα από τα δύο αν και μερικές φορές όταν έρχονται περιστέρια στην βεράντα πέρνουν την κλασική στάση επίθεσης εκεί να σου πω επειδή φοβάμαι τα βάζω μέσα στο σπίτι κατά τα άλλα όμως δεν έχουμε τέτοια προβλήματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki