Η Πεντέλη χάνει τα ζώα της...

Δεν το πιστεύω ότι κάποιους τύπους που το δάσος της Πεντέλης τους φιλοξενεί έστω και παράνομα σε κάποιες των περιπτώσεων μπορούν να κάνουν τον τσαμπουκά. :mad::mad::mad: Κι εγώ συμφωνώ με προειδοποιητικές αφισούλες κι αν τολμήσουν να κάνουν κάτι θα πρέπει νομίζω να κινηθούμε όλοι. Το ιδανικότερο θα ήταν να απομακρυνθούν τα άμοιρα τα πλασματάκια από εκεί.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια δεν τα βγάζετε καμια φωτογραφία τα ζωάκια αυτα; Μπορει κάποιος να συγκινηθεί να τα υιοθετήσει, νεαρα ειναι τα καημένα... :/:
Αλλιως τι άλλο μπορεί να γινει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ υπάρχει ένα ενδεικτικό κείμενο για προειδοποιητικές αφίσες προς επίδοξους δηλητηριαστές. Κάντε scroll μέχρι το "Μελέτη μιας περίπτωσης".

αν εχει καποιος αφισες ας τις ανεβασει καπου μηπως μπορεσω να πεταχτώ -αν και μου ειναι δυσκολο γιατι αρωστησε ο μικρος μου και θελω να λειπω το λιγοτερο που μπορω.Απο εκει και περα το καλυτερο ειναι να βρεθουν σπιτια φιλοξενιας έστω και για λιγο.Οσο για μηνυσεις εμαθα οτι αφου υπειρξαν δηλητηριασμενα αλεπουδακια μια καταγγελεια στο κεντρο της Αιγινας αρκει για να κανουν αυτοι μηνυση καταγνωστου.Αλλα τι θα καταφερουμε........:(

Εδώ υπάρχει ένα ενδεικτικό κείμενο για προειδοποιητικές αφίσες προς επίδοξους δηλητηριαστές. Κάντε scroll μέχρι το "Μελέτη μιας περίπτωσης".

Αλικη εδω βλεπω τι μπορουμε να κανουμε.οχι ομως καποια προηδοποιητικη αφισα ( ειμαι και λιγο dead και μπορει να μην το βλέπω)
Αν κολλησουμε αυτο ειναι σαν να τους λεμε απο τι να προστατευτουν ( μπορει να κανω και λαθος)

παιδια!!!καιγομαι απο δουλεια κι ευτυχως η φιλη μου βουλα σας κανει αναμεταδοση...μυρτο!!!το πρωι θα τηλ. μηπως να παμε το απογ. σε μια υστατη προσπαθεια να γλιτωσουν απο το πολικο ψυχος κ τις φολες.....χουζουρη, αβανα....ποιος μπορει ναρθει αυριο πεντελη για επιχειρηση?????

παιδια!!!καιγομαι απο δουλεια κι ευτυχως η φιλη μου βουλα σας κανει αναμεταδοση...μυρτο!!!το πρωι θα τηλ. μηπως να παμε το απογ. σε μια υστατη προσπαθεια να γλιτωσουν απο το πολικο ψυχος κ τις φολες.....χουζουρη, αβανα....ποιος μπορει ναρθει αυριο πεντελη για επιχειρηση?????
μυρτο...εκτος απο το δικο σου τηλ. δεν ξερω απο καποια αλλη κοπελια....ισχυει η πανσιον που λεγαμε????αν παμε παλι πρεπι να ματαιωσω ενα σωρο μαθηματα....θα τηλ το πρωι...αντε βρε ζηνα!!!!κανουμε αλλο ενα ντου?

Αλικη εδω βλεπω τι μπορουμε να κανουμε.οχι ομως καποια προηδοποιητικη αφισα ( ειμαι και λιγο dead και μπορει να μην το βλέπω)
Αν κολλησουμε αυτο ειναι σαν να τους λεμε απο τι να προστατευτουν ( μπορει να κανω και λαθος)
Έχεις δίκιο Αμαλία, ήμουν κι εγώ λίγο dead χτες...:redface: Δεν υπάρχει ακριβώς "κείμενο για αφίσα", υπάρχει μόνο αυτή η πρόταση:
Τοιχοκολλήθηκαν αγγελίες στην περιοχή οι οποίες προειδοποιούσαν τους κατοίκους για τον κίνδυνο και τους συμβούλευαν να προσέξουν πάρα πολύ τα παιδιά και τα ζώα τους.
Σ' αυτό αναφερόμουν.;)

Υπάρχει στο forum κείμενο για αφίσα! Ας το ψάξουν λίγο οι moderators.

Η αναζήτηση είναι ελεύθερη για όλους! :)
Όποιος το βρει πρώτος κερδίζει δώρο-έκπληξη, με πολλή αγάπη από το mycat! :rolleyes:

... και είναι εδώ
https://www.mypetz.gr/posts/5281150/

Δίκιο έχεις, δεν ήταν δύσκολο! Αρκεί να είχε κάποιος τη διάθεση να ασχοληθεί με κάτι πραγματικά σημαντικό :lol:

επειδη η πεντελη εξακολουθει να χανει τα ζωα της ιστατη προσπαθεια σημερα στις 3.οο να μεταφερθουν σε ζεστο μερος. τα αδεσποτα ανηκουν σε ολους μας! και μην ακουσω παλι κανενα κουλο ο σκυλος μου ειπε οτι προτιμα την ελευθερια και το χαλαζι παρα να βρει ενα ζεστο μερος να περασει η μπορα .
στειλτε θετικα vibes να συνεργαστουν τα σκυλια και να τα μεταφερουμε!

Καλή επιτυχία, Κατερίνα! :)
Μακάρι να τα πιάσετε... Έχει βρεθεί χώρος για να φιλοξενηθούν;

σε ξενωνα επι χρημασι...θα ξηλωθουμε ολοι λιγακι ελπιζω θα τα φωτογραφισω μηπως τους συμβει και κανενα τυχερο σε αγγελια....
νεοτερα το βραδακι!!!!!

Σας στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη να τα καταφέρετε!!!!!!!!!!!!!!! Να βγουν φωτογραφίες και να μπουν αγγελίες πάραυτα, διότι δεν λέει μέσα σε κλουβάκια.
Ενημερώστε με για το κόστος κι εμένα.

με 2 λογια μεχρι τις 4 ειχαμε πιασει τα 2 και την μαμα .Το μωρο με τιποτα.Δυστυχως δεν μπορουσα να καθησω κι αλλο και ετσι και αλιως ειμασταν 4 και σε λιγο 5 να κυνηγαμε το μωρο το οποιο ηταν δυσκολη περιπτωση.Αναλυτικα και τα τελικα νεα απο τις κοπελες το βραδυ.Μακαρι να το καταφεραν

Μακαρι... Αντε να δουμε

κι ομως...το μωρο εμεινε μονο του επανω....θα παω παλι αυριο πρωι...ελπιζω ναναι πεινασμενο κ φοβισμενο κ να πλησιασει...στειλτε θετικη σκεψη...τωρα γυρισα απο σπιτι που φιλοξενει υη μανα.ΑΛΜΑ την βαφτισα κ περιμενει το κουταβι της....ειχε κολλησει πανω μου κ δεν μ αφηνε να φυγω...υπεροχη...θα βγαλω σε νεα θεματα τις φωτος των σκυλιων...αναζητιεστε τες...βοηθειστε με να προωθηθουν οι αγγελιες...ξερει κανεις να κανει αφισουλα????

φιλες κ φιλοι του σαιτ....στηθηκε γιγαντια επιχειρηση με πολυ κοπο, χρονο κ χρημα για τη διασωση των σκυλακων....ειναι υπεροχα σκυλια...δειτε στις αγγελιες για το μπλακυ, το ρουντυ και τη σπιθα....Η μανα Αλμα πηγε για φιλοξενεια 2 βδομαδων σε σπιτι...εκκρεμει το μωρο της....Προωθειστε την αγγελια, πειτε το σε φιλους κ γνωστους....ειναι εξαιρετικα ζωα κι ειναι κριμα τοσος κοπος να παει χαμενος κ να ξαναγυρισουν στο βουνο με τις φολες...παλι ειχαμε επισοδειο με τους κατοικους...οταν περνανε απο τα σπιτια τους γαυγιζουν τα σκυλια τους κι ενοχλουνται...μας ειπαν να τα παμε για ευθανασια.....παιδια...το ξερω πως πολλα ζωα ζητουν σπιτι....που να δειτε τι γινεται στην πανσιον...εχω δεθει ρε γ....ο μαζι τους, τα ξερω απο μωρακια...δεν ειναι απλα αδεσποτακια...εδειξαν εξειρετο χαρακτηρα...τους αξιζει αγαπη κ θα την ανταπωδωσουν απλοχερα....Βαλτε ολοι ενα λιθαρακι...αντε μαναρακια μου!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back