Η ΡΕΤΑ σκοτώνει ζώα; Είναι αλήθεια;

ohimso

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ohimso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 280 μηνύματα.
https://www.consumerfreedom.com/pressRelease_detail.cfm/release/258

Δεν ξέρω αν μπορώ να το πιστέψω... Σκοτώνουν το 95% των σκυλιών που τους παραδίδουν;

Ξέρει κανείς τί παίζει μ' αυτό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω αν μπορώ να το πιστέψω... Σκοτώνουν το 95% των σκυλιών που τους παραδίδουν;

Αφού η CCF δημοσίευσε αποδείξεις,ίσως είναι αλήθεια.:hmm: Αν είναι,τότε θεωρείται υποκρισία διότι αν προσέξετε αυτό:
https://www.peta.org/,θα προσέξετε κάποιο σημείο να μιλά για τα δικαιώματα των ζώων.:/:

Είναι σαφής η έρευνα;:hmm: Μπορούμε να βασιστούμε σε αυτές τις αποδείξεις;:hmm:

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση της φάρσας...:confused: Who knows;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tι να πω δεν έχω λόγια. Έμεινα τώρα.:blink:

Και εγώ επίσης:blink:!ΤΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ:mad::mad::mad:!

ειτε ειναι αληθεια ειτε οχι δεν με νοιαζει γιατι ποτε δεν θεωρησα την peta οτι και καλα υπερασπιζεται τα δικαιωματα των ζωων. Εξυπηρετουν συμφεροντα στο ονομα των ζωων, αμφιβαλλω αν νοιαζονται εστω και λιγο για τα δικαιωματα τους (μιλαω για ατομα κεντρικα, οχι για τα ατομα της διπλανης μας πορτας που). Το ιδιο πιστευω και για τις αλλες οικολογικες οργανωσεις τυπου greenpeace και wwf.

Δεν ξερω τι να πω,αυτο ειναι εντελως αντιθετο απο την δουλεια που υποτιθεται οτι κανει ως σωματειο,δεν μπορω να καταλαβω τι σοι ζωοφιλια υποστηριζουν!

Να τους στείλουμε εμαίλ με το άρθρο για να ζητήσουμε εξηγήσεις :hmm:?

Οτι εξηγησεις κ να σου δωσουν εσυ ειδες αυτα που ειχες να δεις οπως κ ολοι.Πολυ απλα θα χασουν τους χρηματοδοτες-μελη τους μετα απο αυτο.Και να σκεφτεις οτι παραλιγο να γραφτω!

Οτι εξηγησεις κ να σου δωσουν εσυ ειδες αυτα που ειχες να δεις οπως κ ολοι.Πολυ απλα θα χασουν τους χρηματοδοτες-μελη τους μετα απο αυτο.Και να σκεφτεις οτι παραλιγο να γραφτω!

μεγα λαθος θα εκανες. Μονο συνδρομες ψαχνουν με τις εγγραφες και αμφιβαλλω αν καταληγουν στα ζωα τα χρηματα. Εχουν ετησια κερδη $37 εκατομμυρια και οι προεδροι κτλ την μια ειναι κατα τον πειραματων σε ζωα στην βιολογια, ιατρικη κτλ, και την αλλη χρησιμοποιουν φαρμακα που δοκιμαστηκαν σε ζωα. Επιπλεον εκαναν ευθανασια σε αδεσποτα που ηταν υγιεστατα. Δειτε ποσο υποκριτες ειναι:

PETA believes that animal testing, whether for toxicity testing, education and training, or basic or applied research, is wasteful and unreliable. According to the group, every year “millions of birds, cats, dogs, farmed animals, fish, mice, monkeys, rats, rabbits, and other domestic and wild animals are subjected to a wide variety of experiments in the name of biology, psychology, biochemistry, physiology, genetic manipulation, and bio-warfare.”[105]
PETA believes that “even animal research that is carried out for ‘medical purposes’ tends to be irrelevant to human health” both because artificially induced diseases in animals are not identical to human diseases and because humans and animals differ in many biologically significant ways. They claim that animal experiments are frequently redundant and lack accountability, oversight and regulation.
Despite this claim, former PETA Vice President, Mary-Beth Sweetland, is a diabetic who injects herself daily with insulin—a treatment tested and perfected in animals[106][107]. She admitted her treatment “still contains some animal products—and I have no qualms about it…. I don’t see myself as a hypocrite. I need my life to fight for the rights of animals.” Similarly, PETA's founder Ingrid Newkirk touted the benefits of intravenous anesthetic drips, also tested on animals, after breaking her wrist, stating "Ooh, the pain! Thank goodness for IV drips."
(wikipedia)

αν γίνεται μπορεί να μεταφράσει κάποιος τα αγγλικά σε ελληνικά γιαι δεν καταλαβαίνω τι λέει:confused:

ΣΟΚ : Σκάνδαλο με τις ευθανασίες της PETA !

Την έντονη οργή και κριτική των ζωόφιλων που οδήγησε ακόμα και στη δημιουργία site (petakillsanimals.com ) προκάλεσε η διέρρευση στον Τύπο των ευθανασιών των ζώων που είχε αναλάβει η παγκοσμίως γνωστή οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων PETA.
Από το 1998 η PETA ''κοίμισε'' 21.339 σκυλάκια και γατάκια που θα μπορούσαν να έχουν υιοθετηθεί ! Η αναφορά της PETA για το 2008 προς το Υπουργείο Υπηρεσιών Γεωργίας & Καταναλωτών της Βιρτζίνια αναφέρει ότι η οργάνωση ευθανάτωσε το 95% των ζώων που είχε αναλάβει την προηγούμενη χρονιά ενώ βρήκε σπίτια υιοθεσίας για μόλις 7 ζώα ,από τα 2.216 . Δηλαδή σκοτώνουν περίπου 6 ζώα την ημέρα !

Η συνέχεια και σοκαριστικές φωτογραφίες στο
https://www.adespoto.gr/index.php?op...article&id=488:-peta-&catid=35:news&Itemid=67
peta_stats.jpg

θελετε να σας στείλω τουλαχιστον 30 ANTI-PETA τετοια βρώμικα λογια και δήθεν αποδείξεις ενάντια στην οργάνωση????ΕΕ???
Θέλετε?

Ολοι έχουν εχθρούς.....όσοι θέλουν να μάθουν τί γίνονται τα σκυλιά ας γράψουν στην Ingrid Newkirk την ιδρυτρια της οργάνωσης η κατ'ευθείαν σε οργάνωτές πορειών που μπορώ να σας φέρω σε επαφή να σας λυθεί η απορία.
Ολοι αυτοι αντιδρούν ετσι γιατι η ΡΕΤΑ με ανακοινωση της λεει να σταματησουν τα πειραματα σε ζωα.
Οι αντιπαλοι υποστηριζουν οτι αν τα πειραματα σταματησουν τοτε μωρα παιδια θα πεθανουν και δειχνουν ενα μωρο παιδακι σε ενα θαλαμο εντατικης θεραπειας.
Αυτα τα ολιγα προς το παρον
Αντε μην τα παρω νυχτιατικα. Η ΡΕΤΑ κανει δουλεια και τα εχω δει με τα ματια μου και τα εχω βιωσει.Κανουν αγωνα οι ανθρωποι.Και τα κονδυλια δεν εχουν καμια σχεση με της Greenpeace η του wwf για να ξηγιόμαστε ΟΚ?
Τάνυα Νικολούδη, Ακτιβίστρια της ΡΕΤΑ (υπ'οψιν, δεν μου έχει ζητηθεί ποτέ ουτε 1 ευρώ παρα μόνο η συμμετοχή μου σε πορείες και η φιλοξενεία της εκπροσώπου της εκάστοτε πορείας)

Δεν θα λεγα πως προκαλει σοκ. Ολες αυτες οι οργανωσεις, δυστυχως, εχουν ως αποτερο σκοπο το κερδος. Με τοσα κερδη που εχουν δεν ειναι μα**κες να τα ξοδεψουν στα αδεσποτα. 'Πατανε' στις ευαισθησιες των πολιτων και βγαζουν κερδη με τετοιο αισχρο τροπο. Γνωμη μου ειναι οσοι πραγματικα νοιαζονται για τα ζωα, να βοηθουν ειτε με εθελοντικη εργασια ειτε οικονομικα τα τοπικα φιλοζωικα κεντρα οπου εκει πραγματικα βοηθουν τα αδεσποτα.

Λογικό...απο μία άποψη.... η εύκολη λύση.
λίγοι είναι οι μακάκες που ψάχνουν να βρούν ΣΠΙΤΙΑ, εξετάζουν τους ανάδοχους, κάνουν συνεντεύξεις, πληρώνουν φιλοξενίες σε πανσιόν ή σε σπίτι φιλοξενούμενων, κουβαλάνε τα ζώα απο σπίτια σε σπίτια....

θελετε να σας στείλω τουλαχιστον 30 ANTI-PETA τετοια βρώμικα λογια και δήθεν αποδείξεις ενάντια στην οργάνωση????ΕΕ???
Θέλετε?

Ολοι έχουν εχθρούς.....όσοι θέλουν να μάθουν τί γίνονται τα σκυλιά ας γράψουν στην Ingrid Newkirk την ιδρυτρια της οργάνωσης η κατ'ευθείαν σε οργάνωτές πορειών που μπορώ να σας φέρω σε επαφή να σας λυθεί η απορία.
Ολοι αυτοι αντιδρούν ετσι γιατι η ΡΕΤΑ με ανακοινωση της λεει να σταματησουν τα πειραματα σε ζωα.
Οι αντιπαλοι υποστηριζουν οτι αν τα πειραματα σταματησουν τοτε μωρα παιδια θα πεθανουν και δειχνουν ενα μωρο παιδακι σε ενα θαλαμο εντατικης θεραπειας.
Αυτα τα ολιγα προς το παρον
Αντε μην τα παρω νυχτιατικα. Η ΡΕΤΑ κανει δουλεια και τα εχω δει με τα ματια μου και τα εχω βιωσει.Κανουν αγωνα οι ανθρωποι.Και τα κονδυλια δεν εχουν καμια σχεση με της Greenpeace η του wwf για να ξηγιόμαστε ΟΚ?
Τάνυα Νικολούδη, Ακτιβίστρια της ΡΕΤΑ (υπ'οψιν, δεν μου έχει ζητηθεί ποτέ ουτε 1 ευρώ παρα μόνο η συμμετοχή μου σε πορείες και η φιλοξενεία της εκπροσώπου της εκάστοτε πορείας)

Δηλαδή είναι ψέματα; Please πες μου ότι είναι ψέματα... Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι άνθρωποι που μάχονται για τα ζώα μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα...

Δεν ξέρω τι να πιστέψω.Κάποιοι λεν ότι είναι αλήθεια και κάποιοι όχι.Γι'αυτό κρατώ ουδέτερη στάση αφού δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω.Αλλά γιατί γίνεται λόγος για την Greenpeace και για τη WWF;;;;;;;Ρωτάω από περιέργια.Έχουν κάνει κάτι κακό;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back