ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
25-07-10
12:56
Ti κουκλάκι είναι αυτό;Πραγματική σωσίας της Μυρτούλας...

Εύχομαι να βρεί το καλύτερο σπιτάκι...Απορώ όμως βρε κορίτσια πως το πιάσατε..δεν ήταν άγριο;Εγώ προσπαθώ να πιάσω ένα μαυράκι με άσπρες πατούσες που το ταίζω στην διπλανή πολυκατοικία και μόλις με βλέπει εξαφανίζεται..

πως σας κάθονται έτσι τα αδεσποτάκια...

Εύχομαι να βρεί το καλύτερο σπιτάκι...Απορώ όμως βρε κορίτσια πως το πιάσατε..δεν ήταν άγριο;Εγώ προσπαθώ να πιάσω ένα μαυράκι με άσπρες πατούσες που το ταίζω στην διπλανή πολυκατοικία και μόλις με βλέπει εξαφανίζεται..

πως σας κάθονται έτσι τα αδεσποτάκια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
25-07-10
15:40
Κουμπάρα, κλείδωσε την αγγελία. Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, όπως και την Κλαίρη και τις άλλες κοπέλες.
Η Ρενάτα ευχαριστεί τις θείες της για τη θετική σκέψη. Μέσα στην απίστευτη βρωμιά του κόσμου, μέσα στην απίστευτη βρωμιά των "ψυχών" ορισμένων... ανθρώπων(;;; ), πάντα η καλοσύνη θα είναι πιο ελαφριά κι από τον αφρό της θάλασσας και θα βγαίνει στην επιφάνεια!
Η Ρενάτα ευχαριστεί τις θείες της για τη θετική σκέψη. Μέσα στην απίστευτη βρωμιά του κόσμου, μέσα στην απίστευτη βρωμιά των "ψυχών" ορισμένων... ανθρώπων(;;; ), πάντα η καλοσύνη θα είναι πιο ελαφριά κι από τον αφρό της θάλασσας και θα βγαίνει στην επιφάνεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα.
25-07-10
16:15
Βρηκε σπιτι??????????????Γιουπιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλη ζωουλα να εχει το μωρο!!!!
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
25-07-10
17:16
Αρχική Δημοσίευση από stellak;2355977 [B:Μέσα στην απίστευτη βρωμιά του κόσμου, μέσα στην απίστευτη βρωμιά των "ψυχών" ορισμένων... ανθρώπων(;;; ), πάντα η καλοσύνη θα είναι πιο ελαφριά κι από τον αφρό της θάλασσας και θα βγαίνει στην επιφάνεια![/[/B]quote]
H φράση αυτή λέει πολλά Στελλίτσα..Εμείς κρατάμε μόνο το χαρμόσυνο νέο της υιοθεσίας της μικρής μας Ρενάτας, κοιτάμε μπροστά κι ελπίζουμε.
Κι όσο για τις 'ψυχές' που εννοείς και την απίστευτη βρωμιά, αυτά δυστυχώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να λερώνουν.
Άλλωστε το είπες πολύ καλά, είναι και θα παραμείνουν 'βρωμιά'
Ρενάτούλα μου εύχομαι να είσαι πάντα ένα ευτυχισμένο κοριτσάκι και να χαρίζεις πολλή ευτυχία στους γονείς σου.
Κι όταν θα πέφτεις να κοιμάσαι καρδούλα μου στις αγκαλιές των δικών σου ανθρώπων, να υπάρχει πάντα ένα μικρό αστεράκι που να σου θυμίζει την Στέλλα. Την 'δικιά μας Στέλλα' που σε μάζεψε εκείνο το απόγευμα από την μέση του δρόμου.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
25-07-10
17:22

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
25-07-10
22:45
Τι υπέροχο νέο !!!

Ρενατούλα σου εύχομαστε η Μυρτούλα και εγώ, να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή δίπλα σε ανθρώπους που θα σε αγαπάνε!

Ρενατούλα σου εύχομαστε η Μυρτούλα και εγώ, να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή δίπλα σε ανθρώπους που θα σε αγαπάνε!

konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
26-07-10
08:48
Καλή ζωούλα να έχεις πανέμορφο ταρταρουγάκι 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum