kikitsa!
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kikitsa!
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα! Όπως καταλάβατε είμαι καινούργιο μέλος και ελπίζω να βρω απαντήσεις στις απορίες μου και να αποκτήσω και πολλούς γατοφιλους!!!!
Έγραψα και στο Νέα Γάτα στο σπίτι, αλλά δεν πήρα απάντηση ακόμη...

Έχω ένα γατάκι περίπου 1 μήνα και θέλω να μάθω αν μπορώ να του δώσω τροφή, π.χ. κροκέτες αντί για γάλα που του δίνω ως τώρα! Και πότε ξεκινάνε τα εμβόλια; Πρέπει να πάω ξανά σε κτηνίατρο; Πήγα πριν από κάνα μήνα, μόλις το βρήκα!
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους με απαντήσουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
όσο αφορά το γατάκι σου πιστεύω καλό θα ήταν να το ξαναδεί κτηνίατρος και να σου πει εκείνος τι πρέπει να τρώει σε αυτήν την ηλικία...νομίζω είναι λίγο μικρό για κροκέτες
kikitsa!
Νεοφερμένο μέλος
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος

kikitsa!
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
kikitsa!
Νεοφερμένο μέλος
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τι σοι κτηνιατρος ειναι αυτος που σου συστησε τετοιο πραμα?μου το ειχε συνιστισει η κτηνιατροσ κ μεχρι στιγμης τα κοπρανα της ειναι φυσιολογικα!αλλα για καλου κ κακου θα παω σε κτηνιατρο κ μαλλον σε αλλον!
Τα γατακια πινουν ειδικο γαλα σε σκονη,το πουλανε οι κτηνιατροι και τα πετ σοπ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Οι περισσότερες απορίες σου έχουν ήδη συζητηθεί και απαντηθεί στο φόρουμ. Για να βρεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, χρησιμοποίησε την Αναζήτηση.
Ενδεικτικά, δες:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool