Η Ρόζα μου κι εγώ!

kikitsa!

Νεοφερμένο μέλος

Η kikitsa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
καλησπέρα σας!ειμαι η κική κ είπα να μπω στην παρέα σας για να πέρνω συμβουλές!θα προσπαθήσω να σας τα πω όσο μπορώ πιο σύντομα!πριν καμιά βδομάδα άκουσα ένα γατάκι να ''κλαίει''στην διπλανή πρασιά!το πήραμε στο σπίτι για να το ταίσουμε μιασ κ ήταν τόσο μικρό που να φανταστείτε μα δυσκολιά περπατούσε!το αποτέλεσμα?έχει περάσει ένας μήνας κ η ρόζα έγινε μέλος τησ οικογένειας μας!την πήγα σε μια κτηνίατρο για να δω άμα είναι υγιής,μιάς κ ξέρω πως μόνο αρρωστα γατιά παρατάει μια μάνα,αλλα την βρήκε υγιέστατη!την ταιζω γάλα εβαπορε αραιωμένο με νέρο με σύρριγκα).έμαθε πολύ γρήγορα κ εύκολα να κάνει τις ανάγκες στην άμμο!αυτήν την στιγμή είναι στην αγκαλιά μου κ ''τραγουδάει''.το κάνει καθε φορα που την έχω αγκαλία,ειναι φυσολογικό έτσι?πότε μπορώ να της δώσω τροφή κ τι τροφή?πρέπει να την ξανα πάω στον κτηνίατρο?πόσο συχνα μπόρω να την κάνω μπάνιο?αν σας φανηκα κουραστικη,συγχωρέστεμαι,αλλα έχω δεθεί πάρα πολύ μαζί της!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω κάποιες ερωτήσεις... Ας μου απαντήσει κάποιος

Καλησπέρα! Όπως καταλάβατε είμαι καινούργιο μέλος και ελπίζω να βρω απαντήσεις στις απορίες μου και να αποκτήσω και πολλούς γατοφιλους!!!!
Έγραψα και στο Νέα Γάτα στο σπίτι, αλλά δεν πήρα απάντηση ακόμη...:(
Έχω ένα γατάκι περίπου 1 μήνα και θέλω να μάθω αν μπορώ να του δώσω τροφή, π.χ. κροκέτες αντί για γάλα που του δίνω ως τώρα! Και πότε ξεκινάνε τα εμβόλια; Πρέπει να πάω ξανά σε κτηνίατρο; Πήγα πριν από κάνα μήνα, μόλις το βρήκα!
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους με απαντήσουν!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου,καλως ήρθες.Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ:/:όσο αφορά το γατάκι σου πιστεύω καλό θα ήταν να το ξαναδεί κτηνίατρος και να σου πει εκείνος τι πρέπει να τρώει σε αυτήν την ηλικία...νομίζω είναι λίγο μικρό για κροκέτες:hmm:

σε ευχαριστω πολυ για την διευκρίνηση!

Μπορεις να της δωσεις ξηρη τροφη βρεγμενη κιττεν.Επισης,μπορεις να της δωσεις και κονσερβα με την ενδειξη κιττεν.Σχετικα με την μαρκα της τροφης,μην παρεις τροφη εμποριου γιατι δεν εχει τα απαραιτητα συστατικα,καλυτερα να παρεις καποια τροφη απο τον κτηνιατρο η' απο πετ-σοπ.Ρωτα φυσικα και τον κτηνιατρο,αυτος ξερει καλυτερα.;)

σε ευχαριστω πολυ για την διευκρίνηση!μήπως ξέρεισ πότε ξεκινάνε τα εμβόλια τους?

μην της δινεις εβαπορε γιατι μπορει να την πιασει διαρροια,υπαρχουν ειδικα γαλατα για γατακια στα κτηνιατρεια η πετσοπ

μου το ειχε συνιστισει η κτηνιατροσ κ μεχρι στιγμης τα κοπρανα της ειναι φυσιολογικα!αλλα για καλου κ κακου θα παω σε κτηνιατρο κ μαλλον σε αλλον!

H Royal Canin έχει κροκετες ειδικα για γατάκια απο 1 μηνα. Καλο είναι να αρχίσεις σιγά σιγα να του δινεις.

Οι γατες δεν κανει να πινουν αγελαδινο γαλα,πολλες μαλιστα εχουν δυσανεξια στη λακτοχη,ποσο μαλλον τα μωρα γατακια.Και ειναι πιθανο να κανουν διαρροια...:/:

μου το ειχε συνιστισει η κτηνιατροσ κ μεχρι στιγμης τα κοπρανα της ειναι φυσιολογικα!αλλα για καλου κ κακου θα παω σε κτηνιατρο κ μαλλον σε αλλον!
Τι σοι κτηνιατρος ειναι αυτος που σου συστησε τετοιο πραμα?:blink: Τα γατακια πινουν ειδικο γαλα σε σκονη,το πουλανε οι κτηνιατροι και τα πετ σοπ!

kikitsa, τα δύο threads που άνοιξες συγχωνεύθηκαν, μια και αναφέρονταν στο ίδιο θέμα. Σε παρακαλώ, δες τους κανόνες του φόρουμ και πιο συγκεκριμένα τον #12.;)
Οι περισσότερες απορίες σου έχουν ήδη συζητηθεί και απαντηθεί στο φόρουμ. Για να βρεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, χρησιμοποίησε την Αναζήτηση.
Ενδεικτικά, δες:
  • για τα εμβόλια εδώ
  • για το μπάνιο εδώ
  • κριτικές γατοτροφών (μεταξύ των οποίων και ειδικές για μωρά γατάκια) θα βρεις εδώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back