Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
01-12-08
19:41
Σήμερα είδα στις αγγελίες, ότι η Ρόζα, η ημίαιμη σιαμ γατούλα, που την παράτησε το αφεντικό της στα οκτώ της χρόνια και πέρασε ενάμισυ χρόνο από τη ζωή της σε κτηνιατρείο, υιοθετήθηκε!! Η αγγελία κλειδώθηκε, και εγώ ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη μου χαρά και τη συγκίνησή μου, που αυτά τα βελουδένια μπλε ματάκια βρήκαν μια μαμά, να την κοιτούν και να της μιλούν

Αν η μαμά της είναι μέλος του φόρουμ, να ξέρει, ότι σκεπτόμαστε και αγαπάμε τη Ρόζα και πολύ θα θέλαμε να μαθαίνουμε νέα της.

:kiss::kiss:

Αν η μαμά της είναι μέλος του φόρουμ, να ξέρει, ότι σκεπτόμαστε και αγαπάμε τη Ρόζα και πολύ θα θέλαμε να μαθαίνουμε νέα της.

:kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
01-12-08
20:14
Αχ Ελένη έγραψες ακριβώς ότι σκέφτηκα το πρωί, όταν διάβασα ότι η Ρόζα υιοθετήθηκε.
Μακάρι η μαμά της να είναι μέλος του φόρουμ για να μαθαίνουμε νέα της.
Μακάρι η μαμά της να είναι μέλος του φόρουμ για να μαθαίνουμε νέα της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
01-12-08
20:18
Λοιπόν πρέπει να το θετουμε ως προυπόθεση. Οσοι υιοθετουν γατακια που μπαινουν στο mycat πρέπει να γινονται μελη και να βαζουν φωτογραφίες. 
Δεν γινεται να μενουμε με την απορία
Καλές χουρχουροαγγαλίες στην Ροζα

Δεν γινεται να μενουμε με την απορία

Καλές χουρχουροαγγαλίες στην Ροζα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
01-12-08
23:47
Αντε καλε!Δεν το πηρα χαμπαρι!Μπραβο το μωρο,ειναι πολυ ομορφη γατα,ελπιζω να μαθαινουμε νεα της!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum