bluehelenexe
Νεοφερμένο μέλος
Ως καινούρια ιδιοκτήτρια ενός μικρού γατιού(ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ), θα ήθελα να σας ζητήσω μερικές πληροφορίες πριν τρελαθω!!!!!χαχαχαχα!!!

Το όνομα της είναι Σάσα...είναι πολύ γλυκιά και ανεξάρτητη...δεν θέλει πολλά χάδια...όατν εκείνη το επιθυμει θα το ζητήσει...ζει στην ουσία σε 2 διαμερίσματα που ενώνονται μεταξύ τους και ειναι 65 ημερών...
Έχω 2 μικρούλες αποριούλες...υπάρχουν κάποιες ώρες της ημέρας και ειδικά το βράδυ που παθαίνει αμόκ!!!!!!!!!!ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ!!!!κυνηγάει τον αόρατο εχθρό, τρέχει σαν τρελό πάνω κάτω κα ιτα μάτια της είναι σε πλήρη διαστολή....δεν την πλησιάζω αυτές τις ώρες γιατί είναι ικανή να με καθαρίσει...

τι παθαίνει???Η άλλη αποριούλα μου είναι η εξής...όταν κάθομαι στο γραφείο, στην προσπάθεια της να ανέβει πάνω μου, γατζώνεται με αποτέλεσμα να με έχει γεμίσει τεράστιες γρατζουνιές...ΑΙΜΑ,ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑΣ!!!!!!πόνος παιδια...με στεναχωρεί πολύ το τελευταίο γιατι σε γενικές γραμμές τα πάμε πολύ καλά...
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ....!!!γλυκα δεν είναι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλωσήρθες στο σάϊτ , καινούργια "γατο-μαμά", και να χαίρεσαι τη Σάσα σου, το γλυκούλι σου "μωράκι".
Το καλό σου, είναι μικρούλι, και στην προσπάθειά του να σκαρφαλώσει να βρεθεί κοντά σου, "ξύνει" ορισμένα πράγματα
(όπως το ανθρώπινο δέρμα) που δεν πρέπει, γιατί πονούν. Όμως δεν καταλαβαίνει,
είναι μωράκι η Σασούλα και ξέρεις οτι το κάνει με... καλές προθέσεις
Το μόνο που έχω να σου συστήσω είναι υπομονή και.. κάλυψη των κάτω(κυρίως λόγω λιγώτερης δυνατότητας ελέγχου) άκρων σου (με φόρμες, παντελόνια κλπ)όσο βρίσκεσαιστο σπίτι και μέχρι να μεγαλώσει (που θα γίνει πολύ σύντομα) η μικρή σου και μπορεί άνετα να πηδά και να σκαρφαλώνει.
Οσονούπω τελειώνουν και οι ζέστες, οπότε δεν θα δυσφορείς.
Όσο για το άλλο θέμα..που.."σεληνιάζεται" τα βράδυα, πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, ιδιαίτερα στις γατούλες που ζουν στα
διαμερίσματα. Εμφανίζουν συσσωρευμένη ενέργεια η οποία κάπου πρέπει να εκτονωθεί. Μια καλή λύση, που ο George("Lord Kratos") είδα να προτείνει, είναι να παίζεις μαζί της μισή ώρα πριν πάτε για ύπνο, έτσι ώστε να διοχετευτεί αυτή η πλεονάζουσα..ενέργεια και να ηρεμεί λιγάκι. Και η δική μου η Τέρψη το κάνει, αλλά ηρεμεί -αν όχι απόλυτα- κατά πολύ
μετά.
Δεν μπορώ να δω τις φωτο τις Σάσας όμως
..δεν ξέρω καν αν τις έχεις ανεβάσει. Αν όντως δεν, οι υπεύθυνοι του σάϊτείναι πρόθυμοι να βοηθήσουν κι όλοι μας με ανυπομονησία περιμένουμε να δούμε την τσούπρα σου να την θαυμάσουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα για το σκαρφάλωμα....Καθώς είναι μικρούλα γατζώνεται για να φτάσει στην αγκαλιά σου. Οταν μεγαλώσει θα πηδάει κατευθείαν στην αγκαλιά σου. Οταν σκαρφαλώνει και σε πονάει να της επαναλαμβάνεις μια λέξη αποδοκιμασίας (μη ή όχι). Σιγά σιγά θα τη μάθει και θα μάθει να ελέγχει και τη δύναμη που βάζει για να σκαρφαλώσει πάνω σου. Πάρτης και ένα ονυχοδρόμιο να ξύνει τα νυχάκια της γιατί συνήθως τα τζιν που φοράμε είναι πειρασμός για να ξύνουν τα νύχια τους.
Εχε υπόψη σου ότι κανένας μας που μεγάλωσε μικρό γατάκι δεν απέφυγε τις γρατζουνιές και τις δαγκωνιές τελείως. Είναι μέρος της γοητείας τους και αυτό

Καλέ που είναι οι φώτο;
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Η μικρή σου είναι στην ηλικία που τρελαίνεται για παιχνίδια, θέλει να ανακαλύψει τις δυνάμεις της, να παίξει μαζί σου και το δάγκωμα και το γάντζωμα με τα νύχια είναι ο καλύτερος τρόπος για όλα αυτά.
Όταν ο μικρός μου ήταν μικρότερος, τα πόδια μου ήταν γεμάτα πληγές με αίμα επειδή προσπαθούσε να σκαρφαλώσει πάνω μου κάθε μέρα!

Ένας τρόπος για να την αποτρέπεις είναι να την πιάνεις απαλά και να την αφήνεις λίγο πιο πέρα ώστε να συνδέσει το γρατζούνισμα με την παύση του παιχνιδιού.
Μπορείς επίσης να φυσάς λίγο στο πρόσωπό της όταν σε γρατζουνάει/δαγκώνει έντονα.
Όσον αφορά τη φασαρία που κάνει τη νύχτα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γάτες είναι νυκτόβια πλάσματα.
Προσπάθησε να παίζεις μαζί της για αρκετή ώρα προτού πέσεις για ύπνο ώστε να χορταίνει παιχνίδι και να κοιμάται μαζί σου.

Να χαίρεσαι τη Σάσα σου κι εύχομαι να δούμε σύντομα φωτογραφίες της!

Εάν θες, διάβασε το θέμα Οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών για σχετικές οδηγίες.
bluehelenexe
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
-
415691_4649400914009_1468519276_o.jpg164,5 KB · Εμφανίσεις: 127 -
209841_4611225079637_625941410_o.jpg113,3 KB · Εμφανίσεις: 138 -
413242_4676280705987_1048421313_o.jpg168,1 KB · Εμφανίσεις: 146 -
415691_4649400914009_1468519276_o.jpg164,5 KB · Εμφανίσεις: 127 -
209841_4611225079637_625941410_o.jpg113,3 KB · Εμφανίσεις: 138 -
413242_4676280705987_1048421313_o.jpg168,1 KB · Εμφανίσεις: 146
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πρωτα - πρωτα να χαιρεσαι τη γατουλα σου, να ειναι κορακοζωιτη, που λεγαν και παλια. Τα νυχακια, ναι ειναι ενα θεμα που ολοι οι γατογονεις αντιμετωπιζουν.
Το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να το συνηθισεις και να εχεις παντα καθαρο οινοπνευμα.
Το αλλο τωρα με τα τρελλα. Να δεις τη δικη μου τη μεγαλη, πια, 16 χρονων γατα και καθε τοσο, απογευμα προς βραδυ, γινεται χαμος. Λες και την τσιμπησε κατι, παιρνει παραμαζωμα οτι βρει μπροστα της και τρεχει περα δωθε μεσα στο σπιτι, λες και την κυνηγουν χιλιοι διαβολοι.
Τιποτα για να ανησυχεις. Ευχομαι να καταφερεις να βαλεις φωτογραφιες της γρηγορα, να δουμε και μεις το βλασταρι σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Να την χαίρεσαι κι εύχομαι να περάσετε μαζί πάρα πολλά χρόνια!
bluehelenexe
Νεοφερμένο μέλος
εδώ και 2 βδομάδες που την έχω, είναι μέσα στη καρδιά μου...πολύ καλό γατάκι...μεγαλώνει γρήγορα και δε μασάει πουθενα.....

να σας ρωτήσω και κάτι άλλο...επειδή την έχω λίγο χρονικό διαστημα, πιστεύτετε πως εμένα και την οικογένεια μου μας αναγνωρίζει????μερικές φορές όταν γυρνάω απ' τη δουλειά μου, με κοιτάει απ' τα σκαλιά και μόλις πλησιάζω γουρλώνει το μάτι και τρέχει σα τρελή!!!λέτε να με φοβάται???
john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χεχεχε, σαν ξαδέρφη της Φλοκάτης μου μοιάζει.
Σήμερα ο ένας γατούλης που έχω, ο Μπιλάκος, αφού ήρθε και έπαιξελίγο με τα πόδια μου, κάνει μια έτσι και αρχίζει να ακονίζει νύχια στο καλό μουσακίδιο από βαλλιστικό νάιλον που έχω για το βουνό. Κάνω ένα, ηηηηηηηηηηη καιαμέσως σταμάτησε και έκανε το κορόιδο. Ευτυχώς που αυτά τα σακίδια είναι γιακακουχίες και δεν έκανε ζημιά. Ψάξε βρες αποτρεπτικά επιφωνήματα για κάθε περίστασηκαι θα μάθει σύντομα να τα ακούει.
Η γατούλα φοβάται όταν γυρνάς από την δουλειά, μέχρι να συνειδητοποιήσειότι είσαι εσύ, λογικό είναι να αντιδρά έτσι.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Σάσα είναι πανέμορφη και έχει πολύ ωραία χρώματα!

Να σου ζήσει και να χαρείτε η μια την άλλη για πολλά πολλά χρόνια
Μου αρέσουν πολύ και οι φωτογραφίες της, ιδιαίτερα εκείνη μέσα στο καλαθάκι της, είναι σκέτη γλύκα

Πώς την κατάφερες και κοιμάται μέσα στο καλαθάκι, μπράβο σου!
Εμένα, η δική μου το χρησιμοποιεί μεν,
αλλά ως...ορμητήριο (πριν τις "επιθέσεις" της)

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σιγουρα σας γνωριζει. Εδω αδεσποτα κι αν τα ταισεις 2 - 3 φορες, αναγνωριζουν οχι μονο εσενα, αλλα τον ηχο που κανουν τα κλειδια σου και τον ηχο απο τα στορια σου. Τωρα αυτο που κανει οταν γυριζεις απο τη δουλεια, μπορει να χρειαζεται λιγη ωρα μεχρι να καταλαβει ποια εισαι, αλλα μπορει να το κανει και για παιχνιδι.να σας ρωτήσω και κάτι άλλο...επειδή την έχω λίγο χρονικό διαστημα, πιστεύτετε πως εμένα και την οικογένεια μου μας αναγνωρίζει????μερικές φορές όταν γυρνάω απ' τη δουλειά μου, με κοιτάει απ' τα σκαλιά και μόλις πλησιάζω γουρλώνει το μάτι και τρέχει σα τρελή!!!λέτε να με φοβάται???
bluehelenexe
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
bluehelenexe
Νεοφερμένο μέλος

bluehelenexe
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Σάσα είναι σταρ! Στην τελευταία φωτο ιδιαίτερα, έτσι όπως ποζάρει νωχελικά τεντωμένη, μου θυμίζει
την κλασσική εικόνα της Μέριλιν Μονρό

simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος

bluehelenexe
Νεοφερμένο μέλος

χαχαχχαχαχα..........δεν είχα δει ποτέ γατί να το κάνει αυτό.....
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Βάσω μου,κι η δική μου η Τέρψη ένα φετίχ με τον υπολογιστή το έχει!Μολις ειδα τις φωτο. Καλε ειναι κουκλιτσα, να την χαιρεσαι. Τελικα ολα τα γατια εχουν φετιχ με τους υπολαγιστες, φορητους και μη. Και γω νομιζα πως μονο τα δικα μου το ειχαν το θεμα.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα που -μετά δυσκολίας γράφω- πατάει διάφορα πλήκτρα κι εκείνη, και μετά με κοιτάζει στα μάτια
να επιβεβαιώσει την..εγκρισή μου

Όχι που η μικρή μου είναι high-tech, αλλά επειδή την έχω μονάκριβη και μοναχοπαίδι, ζητάει αποκλειστικότητα.
Δεν νοείται να ασχολούμαι με κάτι άλλο εκτός από εκείνη, θέλει να συμμετέχει σε ό,τι κάνω.

bluehelenexe
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool