Η Σάσα μου!!

Πωπω, τι κουτσουνα ειναι αυτη!!! Παρακαλω πολυ, μπορω να εχω το πισω αριστερο πατουσακι που το λιμπιστηκα; Please?:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πανέμορφο μούτρο!!! :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγγνώμη, εμένα γιατί μου διέφυγε τέτοιο πλάσμα; Γιατί δε με ειδοποίησε κανείς; Που είναι να έρθω να την κλέψω;;; Υπέροχη! Να τη γλυκοχαίρεσαι και να είστε μαζί ευτυχισμένες για πολλά χρόνια!!! :)

Εχει γίνει απίστευτο γατακι..τον πρωτο μηνα ηταν πολυ επιθετικη.δε μπορουσες να την πλησιασεις..τωρα ομως..γινεται αλοιφη οταν μας βλεπει..εχει να με γρατζουνισει μηνες..ευτυχως παναγια μου..οταν φευγω εγω ή η μαμα μου τρελαινεται..πηδαει στην εξωπορτα,νιαουριζει,κλαιει,χαμος..βεβαια φοβαται πολυ τους ξενους..

Ξεχασα να σας πω,πως ειμαστε και λιγο ποντιες..ανεβαινουμε στα παταρια και δεν ξερουμε πως να κατεβουμε..οποτε ξεκιναμε να νιαουριζουμε απτις εξι το πρωι για να μας κατεβασουν..θεες?

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες, ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε!:P

Πολύ όμορφη!!! Ιδιαίτερα εκείνη η φωτογραφία με τη ροζ κουβερτούλα, είναι όλα τα λεφτά!! :clapup::clapup::clapup:

Δεν ειναι κουβερτουλα..το μανικι απτη μπλουζα μου ειναι..χαχαχα..το τραβαει η ρουφιανα..βεβαια ομολογω πως την πειραζω αρκετα..την τσιμπαω,της γαβγιζω..χαχα...

Φιλοι μου καλησπερα!εχω μεγαλο προβλημα με το γατακι μου..σημερα το εσκασε και πηγε στην αυλη..προσαπθησα να την φερω πισω αλλα οι μυρωδιες την ειχαν ενθουσιασει..καποια στιγμη την ακουσα να καυγαδιζει με ενα γατο..οταν γυρισε κουτσαινε,δε μας αφηνε να τη χαιδεψουμε απτο κεφαλι και κατω,φοβοταν και ακομα φοβαται και εχει εντια ποδι πρησμενο και μες στο αιμα..πηρα την κτηνιατρο και μου ειπε οτι εμεινε εγκυος..ουφ..τι να την κανω για να τη βοηθησω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο κτηνίατρος δεν της καθάρισε το πόδι; Δεν της έδωσε τίποτα;
(Μπορούν τόσο άμεσα να επαληθεύσουν το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης; )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνωμη που ρωταω, δηλαδη ειπες στην κληνιατρο για την κατασταση του ποδιου της και σου ειπε πως η γατουλα ειναι εγκυος;

Της ειπα πως ειναι φοβισμενη και πως καυγαδισε με ενα γατο και μου απαντησε πως ειναι εγκυος..και να την παω σε μια βδομαδα για στειρωση..ετσι κανουν λεει τα θηλυκα..νιαουριζει το κακομοιρο..στον υπνο της..ολοι οι κτηνιατροι παντως οσον αφορα το ποδι μου ειπαν πω7ρεπει να την αφησω σημερα να ηρεμησει και αν συνεχιζει να κουτσαινει και αυριο θα πρεπει να την παω να την δουν..

Μα τους ειπες οτι εχει αιματα; Δεν γινεται να μεινει το ποδαρακι της ετσι, μπορει να παθει καμμια μολυνση.

να σας εξηγήσω...σήμερα το γατάκι μου κατάφερε να πηδήξει από ένα συρμα που της ειχα βάλει για να μην φεύγει..βρέθηκε στον κήπο μας όπου εκεί υπάρχουν πολλά αδέσποτα..την κυνηγούσα αρκετή ώρα αλλά τίποτα..κάποια στιγμή πήγα να πάρω το φαγητό της για να την δελεάσω και άκουσα έναν καυγά..όταν έτρεξα είδα έναν γάτο να φεύγει απ'το σημείο που ήταν η Σάσα..εκείνη συνέχισε να μυρίζει αλλά μετα από μία ωρα την άρπαξα..από τότε ξεκινάει το μαρτύριο...άρχισε να κουτσαίνει και όταν παρατήρησα το πόδι της ήταν φανερά πρησμένο, με σπασμένα νύχια..θα ήθελα να προσθέσω πως ήταν και είναι πολύ φοβισμένη, με αποτέλεσμα να μη μας αφήνει να την πλησιάζουμε..μόνο στο κεφάλι τη χαιδεύουμε και κει ξεκινά να νιαουρίζει..σε σημείο που αγριεύει πολύ..
οι κτηνίατροι(έξι πήρα τηλ) μου είπαν πως μάλλον έχει σοκαριστεί και λόγω της ηλικίας της είναι αρκετά ώριμη για να μέινει έγκυος..κάτι που δεν το θέλω..τους έλεγα για το ποδαράκι της αλλά μου είπαν πως απτη στιγμή που δεν μας αφήνει να την σηκώσουμε καν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο και αν κάτι δνε έχει πάει καλά να την πάμε σε κάποιο κτηνιατρείο ώστε να τηε το κοιτάξουν..όλοι υποστηρίζουν πως έχει σπάσει ή κάτι τέτοιο..
τώρα η Σάσα το μόνο που κάνει είναι να κοιμάται στο κρεβάτι μου..κάποια στιγμή ήθελα να την πάω στο χώρο της αλλά αρνείται..
δεν έχει φάει, ούτε έχει πιει νερό εδώ και 7 ώρες..

Οι γατουλες ειναι αληθεια πως μπορουν να μεινουν εγκυες σχετικα γρηγορα. Σχετικα ομως, καποτε ελειψα για δυο ωρες απο το σπιτι και η Τασουλα μου τακτοποιηθηκε και εμεινε εγκυος.
Οσο για το θεμα του ποδιου της υπαρχει τροπος να αντιμετωπισθει η κατασταση για να δουν τη γατουλα μηπως και χρειαζεται ιατρικη παρεμβαση. Εγω στη θεση σου θα εβαζα γαντια και θα την επιανα και θα την εβαζα στην γατοφορο για να την παω στο κτηνιατρειο. Το εκανα καποτε με μια γατουλα μου που ειχε δηλητηριαστει και ακομα εχω το σημαδι να μου την θυμιζει, δεν λεω πως ειναι ευκολο αλλα ειναι εφικτο. Τωρα καθε σωστο κτηνιατρειο πρεπει να εχει μια παγιδα για να μπορουν να κοιταξουν μια γατουλα που ειναι αγριεμενη.
Το θεμα ειναι να μην παθει τιποτα χειροτερο.:worry:

Τότε νομίζω πως το καλύτερο είναι να την αφήσεις να ξεκουραστεί και αύριο αν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος κτηνίατρος να την πας να τη δει. Εύχομαι περαστικά και γρήγορα!

καταλαβαίνω πως μας απωθεί επειδή πονάει..
όσον αφορά την εγκυμοσύνη δυστυχώς την Παρασκευή θα την πάω για στείρωση..
το αστείο είναι πως όταν μου είπε η κτηνίατρος για εγκυμοσύνη στον τηλέφωνο το πρώτο πράγμα που την ρώτησα είναι αν υπάρχουν τεστ εγκυμοσύνης..χαχαχαχαχ!!!αλλά δεν υπάρχουν...γαμώτο...βρε παιδιά όμως δεν είχε οίστρο..μια χαρά ήταν...μάλλον έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης..τι να πω...

ψυχούλα μου!!! εγώ πιστεύω πάντως πως το ποδαράκι της πρέπει να το δει γιατρός σύντομα! αφού έχει αίματα υπάρχει κίνδυνος για μόλυνση!!! αφησέ την να ηρεμήσει αλλά προσπάθησε να την πιάσεις και ας μη θέλει για να την πας στην γιατρό!

βρε παιδιά όμως δεν είχε οίστρο..μια χαρά ήταν.
Μερικες φορες φαινεται πως δεν ειναι απαραιτητο να εχουν ή να δειχνουν πως εχουν οιστρο. Ουτε η Τασουλα μου ειχε δειξει τετοια σημαδια και ηταν μολις 4,5 μηνων, αλλα τελικα εμεινε εγκυος.
Η στειρωση δεν πειραζει που θα γινει την Παρασκευη, θα παρουν και τα εμβρυακια μαζι αν τελικα εμεινε εγκυος. Εμενα με απασχολει πιο πολυ το ποδαρακι της.:worry:
Γραψε μας πως παει.

H Σασα και σήμερα είναι χάλια..σέρνεται..αποφάσισα να πάω αύριο στον κτηνίατρο για το ποδαράκι της...έχω μαζέψει απ΄την πρώτη ημέρα που την πήρα 100 ευρώ..γνώρίζω πως τα 80 θα πάνε για στείρωση..πόσο είναι μία επίσκεψη στο γιατρό???ελπίζω να μην το έχει σπάσει ώστε να μην χρειαστεί ακτινογραφία..

Καρδιά μου, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα επείγει μια επίσκεψη στον κτηνίατρο για το πόδι της. Είναι φανερό ότι πονάει αφού το σέρνει, δεν τρώει, δεν πίνει. Με απαλές μαλάξεις κατάλαβε που δεν αντέχει να την αγγίζεις, και βρες τρόπο να την σηκώσεις και να την βάλεις μέσα στη γατοφόρο. Αν η γατοφόρος ανοίγει και από πάνω (μοιράζεται στα δύο) τότε θα είναι πιο εύκολο από αυτή την οδό, από το να την σπρώξεις μέσα από την πορτούλα.
Πάρε την λοιπον στον κτηνίατρο το συντομότερο και αν θέλεις ενημέρωσέ μας πως πήγε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back