Η Σάσα μου!!

ναι ναι ενημέρωσε μας όταν γυρίσετε από τη γιατρό!!! εύχομαι να είναι όλα καλά!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φίλοι μου έχω νέα από το γατάκι μου..την πήγα σήμερα στον κτηνίατρο και η αιτία του όλου πόνου ήταν 2 μεγάλες τρύπες που είχε στο πόδι της από δάγκωμα γάτας..της είχαν επιτεθεί την ημέρα που βγήκε έξω..είχε μαζέψει υγρό και κινδύνευε με μόλυνση..ευτυχώς, τώρα της το καθάρισαν και θα ακολουθήσει μία θεραπεία 10 ημερών...
Οφείλω να ομολογήσω πως η διαδικασία ήταν πολύ ψυχοφθόρα...όταν μπήκαμε στο κτηνιατρείο έκανε σαν αγρίμι...της τρέχανε τα σάλια απ' τα νεύρα και ήθελε να επιτεθεί ακόμα και σε έναν γερμανικό ποιμενικό...για να της κάνουν την ένεση της έβαλαν σε ένα ειδικό κλουβί..μόνο όταν της μιλούσα εγώ ή η μαμά μου χαλάρωνε και όταν την χαιδεύαμε..της έγινε ολική νάρκωση,έκανε ακτινογραφία και αργότερα της περιποιήθηκαν την πληγή...τώρα είναι σαν "ζαβλακωμένο" αλλά καλύτερα...το γλύφει...
συνολικά μας χρέωσε 60 ευρώ..και 15 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί η έκτρωση...
εύχομαι να μην την ξαναδώ τόσο θλιμμένη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα την ξαναδεις χαρα μου, να εισαι σιγουρη γι' αυτο. Αφου θα στειρωθει και αφου αντιμετωπιστηκε και το προβλημα του ποδιου της, μια χαρα θα γινει η γατουλα σου.:)
Παντως απο λεφτα πολυ καλα σας πηρε για ολα οσα εκανε.

περαστικά στη ομορφούλα σου!!!! όλα καλά θα πάνε!!!! τα δύσκολα περάσανε και δε θα ξαναδείς λυπημένη τη Σασούλα σου!!!!! αφού βρεθηκε το πρόβλημα και αφού θα στειρωθεί δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!!! να μας λες τα νέα της!!!:):)

Περαστικά κ γρήγορη ανάρρωση! Όλα θα πάνε καλά κ δεν θα πάθει κάτι άλλο η γατούλα σου. Η έκτρωση θα συνοδεύεται κι από στείρωση υποθέτω. Δεν είναι τίποτα φοβερό, μην ανησυχείτε, θα της περάσει κ δεν θα θυμάται τίποτα. Θα ζουζουνίζει όπως πριν :)

Άντε, ωραία βρε κορίτσι μου, μας έφυγε ένα άγχος! Ο κίνδυνος πέρασε! Όλα θα πάνε κατ' ευχήν στο εξής κι η μικρή σου θα ζήσει ζωή χαρισάμενη! :)

Περαστικά στη Σάσα κι εύχομαι να λήξουν εδώ οι περιπέτειές σας! :)

IMG712.jpg

View attachment 50577

IMG711.jpg

ορίστε η κοπελίτσα μου...στη τελευταία φωτογραφία φαίνεται το χτυπημένο ποδαράκι της...

Συνημμένα

• IMG712.jpg
    IMG712.jpg
    214,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG711.jpg
    IMG711.jpg
    253,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • IMG712.jpg
    IMG712.jpg
    214,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG711.jpg
    IMG711.jpg
    253,2 KB · Εμφανίσεις: 28
Τελευταία επεξεργασία:
ωωωωω τί κουκλάκι είναι αυτο!!!!!????!!!!!:)
περαστικούλια στο Σασουλίνι!!!! να γίνει γρήγορα καλά!!!!!
ψυχουλίτσα μου!!!!

774750_10200420241409592_265931389_o.jpg

798314_10200420346732225_1082121224_o.jpg

αναστήθηκε ο Λάζαρος και έκανε κατάληψη στο κρεβάτι μου...

Συνημμένα

• 774750_10200420241409592_265931389_o.jpg
    122,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 798314_10200420346732225_1082121224_o.jpg
    186,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 774750_10200420241409592_265931389_o.jpg
    122,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 798314_10200420346732225_1082121224_o.jpg
    186,2 KB · Εμφανίσεις: 28
Mια πραγματικη κουκλιτσα!!:D
Πολλα περαστικα της,και προσεχε μην ξαναβγει εξω.:/:

Κουκλιτσα η Σάσα! Αλλα ρε παιδια μου χτυπαει κάπως η έκτρωση...

όντως ακούγεται άσχημο αλλά δεν γίνεται αλλιώς..μπορώ να συντηρήσω άνετα τη Σάσα..αλλά δε γίνεται ούτε ένα γατί παραπάνω..δεν θα ήθελα να συμβάλλω και γω στον αριθμό των αδέσποτων γατιών που κυκλοφορούν στους δρόμους..κρίμα είναι.:/::/:
η αλήθεια είναι πως απ' τη μία πήρα τα μέτρα μου για να μην φύγει πάλι και απ΄την άλλη έχει αλλάξει η συμπεριφορά της..φοβάται όταν ακούει γατιά να φωνάζουν και έχει γίνει πολύ πιο αγαπησιάρα...μπορεί να καταλαβαίνει τελικά ποιος τη βοηθάει και ποιος όχι..τι να πω...

Μην σας ακουγετε ασχημα η εκτρωση.
Καταρχην τα ζωα ΔΕΝ εχουν επιγνωση οτι θα κανουν εκτρωση.Ποσο μαλλον που ειναι αρχη της εγκυμοσυνης(αν ειναι..γιατι δεν ειμαι και σιγουρη)
Καλλιο εκτρωση,παρα αδεσποτα στους δρομους να βασανιζονται.

Συνημμένα

• IMG722.jpg
    IMG722.jpg
    231,1 KB · Εμφανίσεις: 29
Τελευταία επεξεργασία:
Πωπω μια κουκλιτσα που ειναι!!!:inlove: Και εχει και μια κοιλιτσα για βουτιες, βουρ στην κοιλιτσα για τρελλα πασπατεματα!:crazy:
Περαστικα της σου ευχομαι και να μην σας ξανατυχει τιποτα, καντε και την στειρωσουλα σας και θα εισαστε μια χαρα μαζι για πολλα πολλα χρονια.

αμήν...13 Φεβρουαρίου θα γίνει η στείρωση...θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι..πιστεύετε ότι καταλαβαίνουν τι τους λέμε??
όταν η Σάσα πάει να μπει σε ενα δωμάτιο που δεν πρέπει της λέω ήρεμα "Σάσα μηηηηηηη", με κοιτάει, κάνει όπισθεν και φεύγει..σήμερα πήγε πάλι μα πηδήξει το φράχτη για να βγει έξω, μπήκα μπροστά της για να την εμποδίσω, χωρίς να την ακουμπάω, μου νιαούρισε σα να μου λεγε "φύγε μαρή από κει" αλλά όταν της είπα να φύγει, έφυγε...τι στο καλό γίνεται????? υπάρχουν βέβαια και άλλες φορές που με εκπλήσσει αλλά τι να σας λέω τώρα..θα με τρελάνει..

Εγω πιστευω πως καταλαβαινουν τα παντα, μαζι και απλες λεξεις, κατι σαν εντολες. Τα δικα μου ας πουμε ηξεραν πολυ καλα τι σημαινει το -κοιτα-, το -μη- και πολες αλλες που τωρα δεν θυμαμαι. Απλα οι γατες ειναι πολυ ανεξαρτητα ζωα και κανουν σχεδον παντα οτι θελουν εκεινες, καμμια φορα για να μην χασουμε το ενδιαφερον μας μας κανουν τη χαρη να κανουν και κατι που τους λεμε.:/:
Αυτη ομως ειναι και η ομορφια τους για ολους εμας που τις αγαπαμε, αλλιως πιστευω θα ειχαμε παρει σκυλο.:P

επίσης έχω παρατηρήσει πως έχει μία αντιπάθεια με τους άντρες του σπιτιού και γενικότερα με το αντρικό φύλο...το χετε ακούσει αυτό??

Ομολογω πως οχι, τα δικα μου συμπαθουν ή αντιπαθουν ανθρωπους με αλλα κριτηρια. Ποση φασαρια κανουν για παραδειγμα, ποσο τα κυνηγανε να τα χαιδεψουν και τετοια. Ισως ειχε καποια ασχημη εμπειρια με αντρα πριν την παρεις εσυ, τι να πω...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back