Η Σάσα μου!!

Εγω πιστευω πως καταλαβαινουν τα παντα, μαζι και απλες λεξεις, κατι σαν εντολες. Τα δικα μου ας πουμε ηξεραν πολυ καλα τι σημαινει το -κοιτα-, το -μη- και πολες αλλες που τωρα δεν θυμαμαι. Απλα οι γατες ειναι πολυ ανεξαρτητα ζωα και κανουν σχεδον παντα οτι θελουν εκεινες, καμμια φορα για να μην χασουμε το ενδιαφερον μας μας κανουν τη χαρη να κανουν και κατι που τους λεμε.:/:
Αυτη ομως ειναι και η ομορφια τους για ολους εμας που τις αγαπαμε, αλλιως πιστευω θα ειχαμε παρει σκυλο.:P

'Η αλλιώς: Οι επιθυμούντες δούλο, να ψάξουν... αλλού:P(κι όχι σε γάτα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

View attachment 50928

View attachment 50929

Γεια σας παιδιά!!είπα να σας βάλω και τα highlight της εβδομάδας...
ήθελα να σας πω και τα νέα μας..Την Τετάρτη θα την πάω για στείρωση και όταν επισκέφθηκα τον κτηνίατρο για να μαθω την διαδικασία και να κλείσω ραντεβού, όταν είπα το όνομα, τη θυμήθηκαν και μάλιστα την λένε "το τρελόγατο"..φυσικά γέλασα αλλά εκνευρίστηκα ταυτόχρονα..τι να κάνουμε..είναι λίγο επιθετική..
πήρα και γατοφόρο..έπρεπε, για να μπορέσω να τη μεταφέρω στον κτηνίατρο..της άρεσε τόσο πολύ που κοιμάται εκεί μέσα η σιχαμένη..:clapup::clapup:
τέλος, θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί εκτός από μένα και τη μαμά μου, στους υπόλοιπους είναι τόσο επιθετική??είμαι φιλόλογος και μερικές φορές κανω μαθήματα στο σπίτι..δυστυχώς είναι ανοιχτός ο χώρος και δεν μπορώ να την περιορίσω..όταν έρχεται κάποιο παιδί η διαδικασία είναι πλέον κλασική...μπαίνει έρποντας στο δωμάτιο και όταν ένα παιδί την κοιτάξει(μόνο...!!) εκείνη κάνει το χαρακτηριστικό κχχχχχχχχ, βγάζοντας παράλληλα νύχια..προχτές γρατζούνισε και μία μαθήτρια μου επειδή έκανε το λάθος να απλώσει το χέρι και να την χαιδέψει..αν και την είχα προειδοποιήσει.!!!
αυτά!:redface::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Αχ καλε τι κουκλιτσα που ειναι και με τι σπουδη καθαριζει το πατιδι της!:D
Φοβαμαι πως υπαρχουν καποια γατια που ειναι καπως αντικοινωνικα με τους αλλους ανθρωπους, ή ακομα και με αλλα γατια. Μπορει ομως με λιγη προσπαθεια και αν της δωσετε χρονο να μαθει, ειδικα τωρα που ερχονται οπως λες παιδακια στο σπιτι, να συνηθισει σιγα-σιγα.
Δεν υπαρχει καποια κρεββατοκαμαρα να την βαζεις μεσα για να μην ενοχλει τα παιδια; :hmm:

Έλα μωλέ..!!!!! Η ζουζουνίτσα ... Τη βλέπω τώρα και στην πρώτη φωτο που καθαρίζει το νυχοποδαράκι της...:inlove::inlove:
και μου'ρχεται να τη ζουπήξω και να την πνίξω στα χάδια και στα φιλιά ..
'Αλλο αν στην πραγματικότητα θα μου κάνει Κχχχχχχχ!:Pκαι τα χέρια ριγέ(?):)
Λοιπόν στο ερώτημά σου γιατί το κάνει αυτό και βγάζει επιθετικότητα, εικάζω για 2 λόγους: Πρώτον γιατί πιθανόν φοβάται κάθε άλλο πρόσωπο
που φέρει μυρωδιά "μη οικεία" (αναγνωρίζοντας εσένα και τη μαμά σου, και δικαίως, ως τα μόνα "δικά της" πρόσωπα) και δεύτερη
πιθανή περίπτωση να θεωρεί το σπίτι σαν το "κάστρο" της, που πρέπει να προστατέψει και να διαφυλάξει από κάθε "εισβολέα"
Σκυλόγατο? κι όμως υπάρχουν και γατιά με χαρακτήρα τέτοιο, χωρίς αυτό να είναι κάτι "κακό". Το αντίθετο μάλλον (σε θέμα αφοσίωσης εννοώ).
Εμένα με προβληματίζει όχι τόσο το "Γιατί", αλλά το "Πώς".
Με λίγα λόγια και με κάποιο τρόπο πρέπει το Σασάκι μας να κοινωνικοποιηθεί και υποθέτω αυτό θα γίνει σταδιακά και με αρκετή υπομονή και αγάπη.
Πάντως αν και "τσαούσα", είναι πάντα έρωτας!!!!:inlove::inlove:

χαχαχαχα...τσαούσα δε λες τίποτα!!!αφηστε που στο κτηνιατρείο μου την είπαν και τροφαντή...χοντρή δηλαδή!!δεν είμαστε καλά λέω...ή το άλλο..θα την πάω Τετάρτη και θα την πάρω Πέμπτη πρωί..μου είπε η κτηνίατρος να έρθω νωρίς για να την βγάλω εγώ απ' το κλουβάκι επειδή φοβάται μήπως τους ορμήσει..τι να πω..σιγά!!επειδή την τελευταία φορά κάναμε μαγκιές σε ένα γερμανικό ποιμενικό και γρατζουνίσαμε έναν βοηθό που ήταν εκεί???λεπτομέρειες..δε μασάμε εμείς..:redface::redface::redface:
σε μένα όμως είναι αλοιφή..έρχεται κάθε πρωί, με χτυπάει στο μέτωπο για να σηκώσω το πάπλωμα και να μπει από κάτω και κοιμάται με το κεφαλάκι της στο μαγουλό μου..τι καλή...
όσο για το σπίτι, δεν μπορώ να το περιορίσω γιατί ακόμα και αν το κάνω τα παιδιά νομίζουν πως είναι ένα καλούλι γατάκι και την ενοχλούν..και τι να τους πω...προσοχή δαγκώνει..???το λέω βέβαια αλλά παιδιά είναι..:/::/::/:

Τελευταία επεξεργασία:
Πωπωπω! Κοιλιτσες για βουτιες ατελειωτες!:crazy::crazy::crazy:

Μια χαρά είναι η κοκόνα σου! Τι σκελετωμένη θα είναι? Ίσα ίσα που πρέπει να έχει λίγο κρεατάκι πάνω της γιατί ίσως με την ψιλο-ταλαιπωρία της
στείρωσης θα χάσει και κανα-δυο κιλά ακόμα.
Αλλά μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε για το Σασάκι,
αλλοίμονο στους γιατρούς :hehe:που θα θελήσουν να την τιθασεύσουν την τρίχρωμη αυτή αμαζόνα:):inlove:
Για το θέμα το άλλο τώρα, το βρίσκω υπέροχο (παρά τα πρακτικά προβλήματα που ενέχει η επιφυλακτικότητα/επιθετικότητα προς τους "ξένους")
να έρχεται και να σου κάνει αγαπουλίνια και να σου τρίβεται... Είναι τόσο συγκινητικό ένα τόσο δα πλασματάκι να σε ξεχωρίζει και να σου δείχνει
την αφοσίωσή του.. Είναι κι η Σάσα μια ξεχωριστή γατούλα με την προσωπικότητά της πώς να το κάνουμε. Δεν χαρίζουμε την τρυφερότητά μας σ'όποιον να'ναι!!:pfff:
Με τα παιδιά, εσύ πάντως προειδοποιείς, οπότε αμαρτία ουκ έχεις.
Παραταύτα κάτι πρέπει να κάνεις άμεσα, όπως να την περιορίσεις , όπως σου είπε και η Βάσω. Ώσπου σιγά σιγά να εξοικειωθεί, κάποτε θα συμβεί κι αυτό. Μέχρι τότε χρειάζεται να γίνονται οι επισκέψεις και τα μαθήματα απερίσπαστα.
'Ασε που μου θύμισες με αυτό που είπες "παιδιά είναι" μια ατάκα από την ελληνική ταινία "Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες", όπου σε ξενοδοχείο
πιτσιρικάς ζωηρός κάνει φασαρία και λέει η αγανακτισμένη μαμά στον ξενοδόχο που σήκωσε χέρι στο βλαστάρι της "παιδί είναι και παίζει", για να πάρει την απάντηση "κι εγώ μεγάλος είμαι και βαράω!".
Στην προκειμένη η Σάσα θα έλεγε "Κι εγώ γάτα είμαι και γρατζουνάω!":loltooth:

View attachment 51111

View attachment 51112

View attachment 51113

Χεχε!ειπα μηπως θελατε να δειτε τη στειρωμενη πλεον Σασουλα μου..αν και στειρωμενη παραμενει θεοτρελη!ουτε με μετακοσδυση εγκεφαλου δε θα σωθουμε!:):whistle:

Τελευταία επεξεργασία:
Αχου την μωρε, κουκλιτσα ειναι, θελω να της δωσω ενα φιλακι στην κοιλιτσα της!:kissing:

κουκλα η σασα! οσον αφορα την επιθετικοτητα ειναι οντως καποια γατακια που οτι και αν κανεις παραμενουν επιθετικα. Ετσι ακριβως ειναι ο γατος της γιαγιας μου. Τον ειχε βρει στα σκουπιδια 4 ημερων (το πολυ) και τωρα ειναι περιπου 7 χρονων. Ε, δεν εχει αλλαξει. Κνει κχχχχ, βγαζει νυχια κτλ... τα παει καλα μονο με την γιαγια μου, με κανεναν αλλον! Αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο! Θα ειναι πολυ κολλημενη μαζι σου λογικα κιολας! :) να σου ζησει!

Συμφωνώ με την lili. Κάποιες γάτες είναι πιο άγριες και δεν ημερεύουν ποτέ. Δεν έχω δει την αρχή του θέματος σου, αλλά συνήθως συμβαίνει σε γατάκια, που ήταν πιο άγρια μικρούλια και έχουν ταλαιπωρηθεί, έξω. Εμένα η μεγάλη μου δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Στους ξένους δεν πάει ποτε, αρνείται να την χαιδέψει ο οποιοσδήποτε εκτός οικογένειας και ακόμη και εμάς, αν την πλησιάσουμε άγαρμπα ή την τρομάξουμε κατά λάθος (πχ την αιφνιδιάσουμε ενώ κοιμάται) μας βγάζει πόδι, με τα νύχια προτεταμένα!Δεν προσπαθήσαμε να την κάνουμε πιο κοινωνική, αφού έτσι την βρίσκει να είναικαι να φέρεται, απλά προειδοποιούμε, όποιον θέλει να την χαιδέψει, ότι δεν κάθεται.
Δεν υπάρχουν πιο αφοσιωμένα και αγαπησιάρικα γατιά από αυτά!!!!:)

Σιδερένιο το κοριτσάκι σου!!! Mια χαρά είναι....λογικό είναι όταν δεν ξέρει κάποιον να αντιδρά....εδώ εμάς η Κίρα την οποία έχουμε από 20-25 ημερών αντιδρά μετά την στείρωση τρελά....δεν θέλει να την παίρνουμε πολλές αγκαλιές, μας νιαουρίζει απειλητικά και βγάζει και το νύχι καμμιά φορά...μόνο στην κόρη μου είναι μέλι-γάλα και όχι πάντα....όταν θέλει να κοιμηθεί τότε είναι άγγελος...όταν όμως την πλησιάζουμε για να την αγκαλιάσουμε μας παίρνει ο διάολος!! χαχαχαχα οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε το κορίτσι σου που είναι πανέμορφο έστω και κοιμισμένο!!!:) και όσο για τα παιδάκια θα πρέπει να μάθουν τα όριά τους...όταν λέμε δεν αγγίζουμε....δεν αγγίζουμε....αλλιώς....έχει συνέπεια!!! χαχαχαχα

και όσο για τα παιδάκια θα πρέπει να μάθουν τα όριά τους...όταν λέμε δεν αγγίζουμε....δεν αγγίζουμε....αλλιώς....έχει συνέπεια!!! χαχαχαχα

Και έτσι έχει ακόμη πιο εκπαιδευτικό χαρακτήρα το μάθημα σου με τα παιδάκια!!!!!:P

View attachment 51258

View attachment 51259

View attachment 51260

κυρίες και κύριοι παραμένουμε θεότρελες!!!:clapup::clapup::clapup:

Τελευταία επεξεργασία:
View attachment 51258

View attachment 51259

View attachment 51260

κυρίες και κύριοι παραμένουμε θεότρελες!!!:clapup::clapup::clapup:
Κουκλαρα μου ανασκελη εσυ, εισαι πολυ τυχερη που δεν ειμαστε κοντα, θα σε ειχα ξεμερδισει!:P
Βρε πολυ καλα κανετε και παραμενετε θεοτρελλες, μονο η τρελλα μπορει να μας σωσει πια σε αυτον τον τρελλοκοσμο που ζουμε, αλλα μια απορια εχω.:confused:
Καλα τα ανασκελα τεντωματα, τα εχω ξαναδει, καλα το βολεμα πανω στο ωραιο πλεχτο σαιμεν, στην δευτερη φωτο ομως, που ειναι;:eek:

πάνω σε ενα μικρό ενυδρείο που έχει 2 χρυσόψαρα μέσα...χαχαχα!!τα καημένα τι τραβάνε...2 μέτρα απόσταση απ'το πάτωμα είναι και αυτή η τρελή πηδάει πάνω τους...κάθεται εκεί καμιά ώρα και αν τολμήσουν να κάνουν τα δύστυχα κανένα θόρυβο ξεκινάει να τους νιαουρίζει...χαχα!!

Φοβερή γάτα! Μ'αρέσει πολύ...:inlove: 'Εχει χαρακτήρα!:pfff: (όχι..παίζουμε!)

αξίζει να σας αναφέρω και το εξής...η Σάσα δε θέλει να μοιράζεται το κρεβάτι με κάποιον άλλον...όταν έρχεται λοιπόν ο δύστυχος ο αδερφός μου να κοιμηθεί στο ημίδιπλο κρεβάτι του, στο οποίο όμως έχει κάνει κατάληψη η μανταμουαζέλ Σάσα εκείνη του κάνει καψόνια...έτσι λοιπόν κάνουμε τα εξής:τον σπρώχνουμε, του τραβάμε τις κάλτσες,του πατάμε την κοιλιά,του δαγκώνουμε τα μαλλιά αλλά το το τελευταίο ήταν πολύ άσχημο με αποτέλεσμα ο αδερφούλης μου να τσαντιστεί και να φύγει..(για 2 ώρες)..ντροπή που θα σας το πω γιατί είναι και θηλυκό αλλα η Σάσα αποφάσισε να αερίζεται πάνω του...χαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!τέλειο???????????????????????????????χαχαχαχαχαχαχχα....αυτό το γατί...μές στην καρδιά μου το έχω!!

χαχα :rofl:... Τέλεια η Σάσα και καταπληκτικές οι φωτογραφίες της. Ξεχωρίζει αυτή με την γυάλα και τα ψαράκια!!!

Υ.Γ. Ειδικά αυτό το τελευταίο :rofl:...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back