ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 21:50 Η ρενακι 13: #1 Κυριακή στις 21:50 Κι εκεί που λες είμαστε εντάξει καθόσον πέντε γατόπουλα και μια εγώ,καλά μας είναι...τσουπ εθεάθη γατίτσα μας χαμένη στο νησί της Πάτμου κι αν όλα πάνε καλά θα τη φέρει εν τώ Πειραιεί η κόρη μου μες στον Φλεβάρη...η γατούλα έμενε μαζί μας και στην Πάτμο και στον Πειραιά παλιά με την κόρη μου...η ιστορία της περίεργη όπως σε όλες τις γάτες μου,γεννήθηκε σ ένα κιούπι μαζί μετά άλλα δύο αδερφάκια της η δε μάνα της άγρια αδάμαστη ως το τέλος...Έγινε κάτι που ποτέ δεν έχω ξαναδεί τότε το 2018 που γεννήθηκε...τα αδελφακια πέθαναν και η μάνα μαζί με τη Στρουμφίτα έτσι λένε τη γατούλα ξεκίνησαν να τρώνε τα ήδη νεκρά γατάκια...βγήκα τάισα τη μάνα και το μωρό στρουμφάκι η μελιτζάνα έτρεξε ,δε θα το ξεχάσω ποτέ όσο ζω. και πήρε το ένα γατάκι στο στόμα. δεν είχε πεθάνει ακόμα το ζεσταινε μέχρι που έφυγε. Έζησε μερικές μέρες το καημένο με την αγάπη της μελιτζάνας όχι της μάνας του...όταν πέθανε το γατακι, η μελιτζάνα έκλαιγε σαν άνθρωπος και δεν έτρωγε για μέρες...η μάνα έφυγε και τη Στρουμφίτα την παράτησε και την υιοθετήσαμε από μικρό, η μελιτζάνα δεν την χωνεύε γιατί παρότι μικρό έφαγε λίγο απ' το πρώτο πεθαμένο αδελφακι... ειλικρινά όσα χρόνια έχω γάτες δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο...Η Στρουμφίτα λοιπόν βρέθηκε και την φέρνει η Νεφέλη η κόρη μου να συμπληρωθεί η γάτο οικογένεια μας. Συνημμένα a09d35d0-d260-4e12-97b8-81815e8f6ca7.mp4 1,3 MB Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 22:44 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Κυριακή στις 21:57 Η Πουπουλίνα: #2 Κυριακή στις 21:57 πεθανε η μελιτζανα; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 21:58 Η ρενακι 13: #3 Κυριακή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: πεθανε η μελιτζανα; Click για ανάπτυξη... οχι καλεεεε ετσι θα το εγραφα ;απλα ηθελε ενα κομα εκει,μες στην χαρα που βρηκαμε τη στρουμφιτα δεν εβαλα κομα Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 22:05 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Κυριακή στις 22:01 Η Πουπουλίνα: #4 Κυριακή στις 22:01 μην ξεχνας τα κομματα..ειναι πολυ σημαντικα! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 22:03 Η ρενακι 13: #5 Κυριακή στις 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: μην ξεχνας τα κομματα..ειναι πολυ σημαντικα! Click για ανάπτυξη... μωρε ,δικιο εχεις,οταν πεθανε το γατακι,η μελιτζανα δεν ηθελε να ξαναφαει για μερες,επισης δε χωνευε τη στρουμφιτα γιατι νομιζε οτι εκεινη το εφαγε,εκεινο πεθανε ισως απο καποια αρρωστια που ειχαν ,αλλα το να φανε μαζι με τη μανα το πρωτο αρρωστο γατακι ρε συ;;;;κανιβαλακια εντελως,επισης οι αλλες γατες αντεδρασαν σ αυτο το θεαμα σε φαση χουυυυυ χουυυυ μωρη το παιδι σου τρως;;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 22:12 για πειτε καμια ιδεα,λετε να την καλοδεχτουν οι αλλες γατες;η τουιτη την αγαπουσε ,η μελιτζανα δε τη χωνευε και η μελιτα το ιδιο,ο ριρης επαιζε μαζι της συχνα ο νταφυ αδιαφορος...εχει η στρουμφιτα να ερθει πειραια απο τοτε που πηγαινε πανεπιστημιο η κορη μου,2019-20 δεν εχω ιδεα αν θυμαται το σπιτι εδω ή τις αλλες γατες μας! Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 22:12 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Κυριακή στις 22:30 Η Πουπουλίνα: #6 Κυριακή στις 22:30 Οτι και να πουμε...τιποτα δεν ειανι σιγουρο! Σημασια εχει οτι την ξαναβρηκατε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 22:36 Η ρενακι 13: #7 Κυριακή στις 22:36 δεν ξερω αν φαινεται η φωτογραφια της ειναι απο κινητο Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 22:42 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:01 Ο Scandal έγραψε: #8 Δευτέρα στις 00:01 Φαίνεται από τις γατούλες που όταν τις χαϊδεύεις νιώθεις την πληθωρικότητα του τριχώματός τους. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Δευτέρα στις 02:09 Η ρενακι 13: #9 Δευτέρα στις 02:09 ισχυει,αν και ειναι μικροσκοπικη γατουλα δεν μεγαλωνει σωματικα,περισσοτερο.Εχει ομως απαλη γουνα,τουλαχιστον ετσι τη θυμαμαι,εχω να τη δω τρια χρονια,πως επεζησε,τι ετρωγε,που εμενε ;κανεις δε ξερει το ειχα βαρος στη συνειδηση μου οταν εφυγα απ το νησι και δεν την πηρα μαζι γιατι τελευταια στιγμη την εχασα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Η ρενακι 13: #10 Χθες στις 19:23 Tα νεύρα μου... έρχονται σήμερα η Νεφέλη με την Στρουμφίτα,τρέχει η καημένη η κόρη μου από τη χώρα στη Σκάλα,έχει μια απόσταση,να τακτοποιήσει τις δικές της τρεις γάτες σπίτι με τροφή άμμο κλπ να κλείσει ,έχω και τον πατέρα της που δε βάζει τη Στρουμφίτα σπίτι γιατί συχαινεται και την έχει και κλαίει απ έξω ...τι μλκ γμτ ...ρε άνθρωπε βάλε τη μέσα θα την πάρει η Νεφέλη θα τη φέρει θα σε απαλλάξω απ' τη γατούλα μη τη χάσουμε πάλι...όχι λέει αστη να κλαίει... Το σπίτι στην Πάτμο είναι το σπίτι που έμεναν εγώ όσα χρόνια έμεινα εκεί 28 μόλις ενηλικιώθηκε ο Γιάννης, ο πρώην επέστρεψε σπίτι του ,λογικό οι γάτες μια βασικά ζει μόνο από τότε,να θυμούνται εκείνο το χώρο...δεν ζήτησα τίποτα απ' το σπίτι παρόλα όσα έδωσα 28 χρόνια...βάλε τη γάτα μέσα ρε λακαμά γμτ ... άστα σκάλα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:28 Άστα διαλα ήθελα να γράψω ...βάλτε θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά και να πάω να τις πάρω το πρωί απ' το λιμάνι Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 20:56 Η Πουπουλίνα: #11 Χθες στις 20:56 Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η ρενακι 13: #12 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. Click για ανάπτυξη... ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Η Πουπουλίνα: #13 Χθες στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:25 ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εκεί που λες είμαστε εντάξει καθόσον πέντε γατόπουλα και μια εγώ,καλά μας είναι...τσουπ εθεάθη γατίτσα μας χαμένη στο νησί της Πάτμου κι αν όλα πάνε καλά θα τη φέρει εν τώ Πειραιεί η κόρη μου μες στον Φλεβάρη...η γατούλα έμενε μαζί μας και στην Πάτμο και στον Πειραιά παλιά με την κόρη μου...η ιστορία της περίεργη όπως σε όλες τις γάτες μου,γεννήθηκε σ ένα κιούπι μαζί μετά άλλα δύο αδερφάκια της η δε μάνα της άγρια αδάμαστη ως το τέλος...Έγινε κάτι που ποτέ δεν έχω ξαναδεί τότε το 2018 που γεννήθηκε...τα αδελφακια πέθαναν και η μάνα μαζί με τη Στρουμφίτα έτσι λένε τη γατούλα ξεκίνησαν να τρώνε τα ήδη νεκρά γατάκια...βγήκα τάισα τη μάνα και το μωρό στρουμφάκι η μελιτζάνα έτρεξε ,δε θα το ξεχάσω ποτέ όσο ζω. και πήρε το ένα γατάκι στο στόμα. δεν είχε πεθάνει ακόμα το ζεσταινε μέχρι που έφυγε. Έζησε μερικές μέρες το καημένο με την αγάπη της μελιτζάνας όχι της μάνας του...όταν πέθανε το γατακι, η μελιτζάνα έκλαιγε σαν άνθρωπος και δεν έτρωγε για μέρες...η μάνα έφυγε και τη Στρουμφίτα την παράτησε και την υιοθετήσαμε από μικρό, η μελιτζάνα δεν την χωνεύε γιατί παρότι μικρό έφαγε λίγο απ' το πρώτο πεθαμένο αδελφακι... ειλικρινά όσα χρόνια έχω γάτες δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο...Η Στρουμφίτα λοιπόν βρέθηκε και την φέρνει η Νεφέλη η κόρη μου να συμπληρωθεί η γάτο οικογένεια μας.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Κυριακή στις 21:57 Η Πουπουλίνα: #2 Κυριακή στις 21:57 πεθανε η μελιτζανα; ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 21:58 Η ρενακι 13: #3 Κυριακή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: πεθανε η μελιτζανα; Click για ανάπτυξη... οχι καλεεεε ετσι θα το εγραφα ;απλα ηθελε ενα κομα εκει,μες στην χαρα που βρηκαμε τη στρουμφιτα δεν εβαλα κομα Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 22:05 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Κυριακή στις 22:01 Η Πουπουλίνα: #4 Κυριακή στις 22:01 μην ξεχνας τα κομματα..ειναι πολυ σημαντικα! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 22:03 Η ρενακι 13: #5 Κυριακή στις 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: μην ξεχνας τα κομματα..ειναι πολυ σημαντικα! Click για ανάπτυξη... μωρε ,δικιο εχεις,οταν πεθανε το γατακι,η μελιτζανα δεν ηθελε να ξαναφαει για μερες,επισης δε χωνευε τη στρουμφιτα γιατι νομιζε οτι εκεινη το εφαγε,εκεινο πεθανε ισως απο καποια αρρωστια που ειχαν ,αλλα το να φανε μαζι με τη μανα το πρωτο αρρωστο γατακι ρε συ;;;;κανιβαλακια εντελως,επισης οι αλλες γατες αντεδρασαν σ αυτο το θεαμα σε φαση χουυυυυ χουυυυ μωρη το παιδι σου τρως;;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 22:12 για πειτε καμια ιδεα,λετε να την καλοδεχτουν οι αλλες γατες;η τουιτη την αγαπουσε ,η μελιτζανα δε τη χωνευε και η μελιτα το ιδιο,ο ριρης επαιζε μαζι της συχνα ο νταφυ αδιαφορος...εχει η στρουμφιτα να ερθει πειραια απο τοτε που πηγαινε πανεπιστημιο η κορη μου,2019-20 δεν εχω ιδεα αν θυμαται το σπιτι εδω ή τις αλλες γατες μας! Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 22:12 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Κυριακή στις 22:30 Η Πουπουλίνα: #6 Κυριακή στις 22:30 Οτι και να πουμε...τιποτα δεν ειανι σιγουρο! Σημασια εχει οτι την ξαναβρηκατε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 22:36 Η ρενακι 13: #7 Κυριακή στις 22:36 δεν ξερω αν φαινεται η φωτογραφια της ειναι απο κινητο Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 22:42 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:01 Ο Scandal έγραψε: #8 Δευτέρα στις 00:01 Φαίνεται από τις γατούλες που όταν τις χαϊδεύεις νιώθεις την πληθωρικότητα του τριχώματός τους. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Δευτέρα στις 02:09 Η ρενακι 13: #9 Δευτέρα στις 02:09 ισχυει,αν και ειναι μικροσκοπικη γατουλα δεν μεγαλωνει σωματικα,περισσοτερο.Εχει ομως απαλη γουνα,τουλαχιστον ετσι τη θυμαμαι,εχω να τη δω τρια χρονια,πως επεζησε,τι ετρωγε,που εμενε ;κανεις δε ξερει το ειχα βαρος στη συνειδηση μου οταν εφυγα απ το νησι και δεν την πηρα μαζι γιατι τελευταια στιγμη την εχασα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Η ρενακι 13: #10 Χθες στις 19:23 Tα νεύρα μου... έρχονται σήμερα η Νεφέλη με την Στρουμφίτα,τρέχει η καημένη η κόρη μου από τη χώρα στη Σκάλα,έχει μια απόσταση,να τακτοποιήσει τις δικές της τρεις γάτες σπίτι με τροφή άμμο κλπ να κλείσει ,έχω και τον πατέρα της που δε βάζει τη Στρουμφίτα σπίτι γιατί συχαινεται και την έχει και κλαίει απ έξω ...τι μλκ γμτ ...ρε άνθρωπε βάλε τη μέσα θα την πάρει η Νεφέλη θα τη φέρει θα σε απαλλάξω απ' τη γατούλα μη τη χάσουμε πάλι...όχι λέει αστη να κλαίει... Το σπίτι στην Πάτμο είναι το σπίτι που έμεναν εγώ όσα χρόνια έμεινα εκεί 28 μόλις ενηλικιώθηκε ο Γιάννης, ο πρώην επέστρεψε σπίτι του ,λογικό οι γάτες μια βασικά ζει μόνο από τότε,να θυμούνται εκείνο το χώρο...δεν ζήτησα τίποτα απ' το σπίτι παρόλα όσα έδωσα 28 χρόνια...βάλε τη γάτα μέσα ρε λακαμά γμτ ... άστα σκάλα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:28 Άστα διαλα ήθελα να γράψω ...βάλτε θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά και να πάω να τις πάρω το πρωί απ' το λιμάνι Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 20:56 Η Πουπουλίνα: #11 Χθες στις 20:56 Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η ρενακι 13: #12 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. Click για ανάπτυξη... ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Η Πουπουλίνα: #13 Χθες στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:25 ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 21:58 Η ρενακι 13: #3 Κυριακή στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: πεθανε η μελιτζανα; Click για ανάπτυξη... οχι καλεεεε ετσι θα το εγραφα ;απλα ηθελε ενα κομα εκει,μες στην χαρα που βρηκαμε τη στρουμφιτα δεν εβαλα κομα Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 22:05 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Κυριακή στις 22:01 Η Πουπουλίνα: #4 Κυριακή στις 22:01 μην ξεχνας τα κομματα..ειναι πολυ σημαντικα! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 22:03 Η ρενακι 13: #5 Κυριακή στις 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: μην ξεχνας τα κομματα..ειναι πολυ σημαντικα! Click για ανάπτυξη... μωρε ,δικιο εχεις,οταν πεθανε το γατακι,η μελιτζανα δεν ηθελε να ξαναφαει για μερες,επισης δε χωνευε τη στρουμφιτα γιατι νομιζε οτι εκεινη το εφαγε,εκεινο πεθανε ισως απο καποια αρρωστια που ειχαν ,αλλα το να φανε μαζι με τη μανα το πρωτο αρρωστο γατακι ρε συ;;;;κανιβαλακια εντελως,επισης οι αλλες γατες αντεδρασαν σ αυτο το θεαμα σε φαση χουυυυυ χουυυυ μωρη το παιδι σου τρως;;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 22:12 για πειτε καμια ιδεα,λετε να την καλοδεχτουν οι αλλες γατες;η τουιτη την αγαπουσε ,η μελιτζανα δε τη χωνευε και η μελιτα το ιδιο,ο ριρης επαιζε μαζι της συχνα ο νταφυ αδιαφορος...εχει η στρουμφιτα να ερθει πειραια απο τοτε που πηγαινε πανεπιστημιο η κορη μου,2019-20 δεν εχω ιδεα αν θυμαται το σπιτι εδω ή τις αλλες γατες μας! Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 22:12 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Κυριακή στις 22:30 Η Πουπουλίνα: #6 Κυριακή στις 22:30 Οτι και να πουμε...τιποτα δεν ειανι σιγουρο! Σημασια εχει οτι την ξαναβρηκατε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 22:36 Η ρενακι 13: #7 Κυριακή στις 22:36 δεν ξερω αν φαινεται η φωτογραφια της ειναι απο κινητο Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 22:42 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:01 Ο Scandal έγραψε: #8 Δευτέρα στις 00:01 Φαίνεται από τις γατούλες που όταν τις χαϊδεύεις νιώθεις την πληθωρικότητα του τριχώματός τους. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Δευτέρα στις 02:09 Η ρενακι 13: #9 Δευτέρα στις 02:09 ισχυει,αν και ειναι μικροσκοπικη γατουλα δεν μεγαλωνει σωματικα,περισσοτερο.Εχει ομως απαλη γουνα,τουλαχιστον ετσι τη θυμαμαι,εχω να τη δω τρια χρονια,πως επεζησε,τι ετρωγε,που εμενε ;κανεις δε ξερει το ειχα βαρος στη συνειδηση μου οταν εφυγα απ το νησι και δεν την πηρα μαζι γιατι τελευταια στιγμη την εχασα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Η ρενακι 13: #10 Χθες στις 19:23 Tα νεύρα μου... έρχονται σήμερα η Νεφέλη με την Στρουμφίτα,τρέχει η καημένη η κόρη μου από τη χώρα στη Σκάλα,έχει μια απόσταση,να τακτοποιήσει τις δικές της τρεις γάτες σπίτι με τροφή άμμο κλπ να κλείσει ,έχω και τον πατέρα της που δε βάζει τη Στρουμφίτα σπίτι γιατί συχαινεται και την έχει και κλαίει απ έξω ...τι μλκ γμτ ...ρε άνθρωπε βάλε τη μέσα θα την πάρει η Νεφέλη θα τη φέρει θα σε απαλλάξω απ' τη γατούλα μη τη χάσουμε πάλι...όχι λέει αστη να κλαίει... Το σπίτι στην Πάτμο είναι το σπίτι που έμεναν εγώ όσα χρόνια έμεινα εκεί 28 μόλις ενηλικιώθηκε ο Γιάννης, ο πρώην επέστρεψε σπίτι του ,λογικό οι γάτες μια βασικά ζει μόνο από τότε,να θυμούνται εκείνο το χώρο...δεν ζήτησα τίποτα απ' το σπίτι παρόλα όσα έδωσα 28 χρόνια...βάλε τη γάτα μέσα ρε λακαμά γμτ ... άστα σκάλα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:28 Άστα διαλα ήθελα να γράψω ...βάλτε θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά και να πάω να τις πάρω το πρωί απ' το λιμάνι Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 20:56 Η Πουπουλίνα: #11 Χθες στις 20:56 Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η ρενακι 13: #12 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. Click για ανάπτυξη... ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Η Πουπουλίνα: #13 Χθες στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:25 ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: πεθανε η μελιτζανα; Click για ανάπτυξη... οχι καλεεεε ετσι θα το εγραφα ;απλα ηθελε ενα κομα εκει,μες στην χαρα που βρηκαμε τη στρουμφιτα δεν εβαλα κομα
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Κυριακή στις 22:01 Η Πουπουλίνα: #4 Κυριακή στις 22:01 μην ξεχνας τα κομματα..ειναι πολυ σημαντικα! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 22:03 Η ρενακι 13: #5 Κυριακή στις 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: μην ξεχνας τα κομματα..ειναι πολυ σημαντικα! Click για ανάπτυξη... μωρε ,δικιο εχεις,οταν πεθανε το γατακι,η μελιτζανα δεν ηθελε να ξαναφαει για μερες,επισης δε χωνευε τη στρουμφιτα γιατι νομιζε οτι εκεινη το εφαγε,εκεινο πεθανε ισως απο καποια αρρωστια που ειχαν ,αλλα το να φανε μαζι με τη μανα το πρωτο αρρωστο γατακι ρε συ;;;;κανιβαλακια εντελως,επισης οι αλλες γατες αντεδρασαν σ αυτο το θεαμα σε φαση χουυυυυ χουυυυ μωρη το παιδι σου τρως;;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 22:12 για πειτε καμια ιδεα,λετε να την καλοδεχτουν οι αλλες γατες;η τουιτη την αγαπουσε ,η μελιτζανα δε τη χωνευε και η μελιτα το ιδιο,ο ριρης επαιζε μαζι της συχνα ο νταφυ αδιαφορος...εχει η στρουμφιτα να ερθει πειραια απο τοτε που πηγαινε πανεπιστημιο η κορη μου,2019-20 δεν εχω ιδεα αν θυμαται το σπιτι εδω ή τις αλλες γατες μας! Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 22:12 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Κυριακή στις 22:30 Η Πουπουλίνα: #6 Κυριακή στις 22:30 Οτι και να πουμε...τιποτα δεν ειανι σιγουρο! Σημασια εχει οτι την ξαναβρηκατε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 22:36 Η ρενακι 13: #7 Κυριακή στις 22:36 δεν ξερω αν φαινεται η φωτογραφια της ειναι απο κινητο Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 22:42 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:01 Ο Scandal έγραψε: #8 Δευτέρα στις 00:01 Φαίνεται από τις γατούλες που όταν τις χαϊδεύεις νιώθεις την πληθωρικότητα του τριχώματός τους. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Δευτέρα στις 02:09 Η ρενακι 13: #9 Δευτέρα στις 02:09 ισχυει,αν και ειναι μικροσκοπικη γατουλα δεν μεγαλωνει σωματικα,περισσοτερο.Εχει ομως απαλη γουνα,τουλαχιστον ετσι τη θυμαμαι,εχω να τη δω τρια χρονια,πως επεζησε,τι ετρωγε,που εμενε ;κανεις δε ξερει το ειχα βαρος στη συνειδηση μου οταν εφυγα απ το νησι και δεν την πηρα μαζι γιατι τελευταια στιγμη την εχασα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Η ρενακι 13: #10 Χθες στις 19:23 Tα νεύρα μου... έρχονται σήμερα η Νεφέλη με την Στρουμφίτα,τρέχει η καημένη η κόρη μου από τη χώρα στη Σκάλα,έχει μια απόσταση,να τακτοποιήσει τις δικές της τρεις γάτες σπίτι με τροφή άμμο κλπ να κλείσει ,έχω και τον πατέρα της που δε βάζει τη Στρουμφίτα σπίτι γιατί συχαινεται και την έχει και κλαίει απ έξω ...τι μλκ γμτ ...ρε άνθρωπε βάλε τη μέσα θα την πάρει η Νεφέλη θα τη φέρει θα σε απαλλάξω απ' τη γατούλα μη τη χάσουμε πάλι...όχι λέει αστη να κλαίει... Το σπίτι στην Πάτμο είναι το σπίτι που έμεναν εγώ όσα χρόνια έμεινα εκεί 28 μόλις ενηλικιώθηκε ο Γιάννης, ο πρώην επέστρεψε σπίτι του ,λογικό οι γάτες μια βασικά ζει μόνο από τότε,να θυμούνται εκείνο το χώρο...δεν ζήτησα τίποτα απ' το σπίτι παρόλα όσα έδωσα 28 χρόνια...βάλε τη γάτα μέσα ρε λακαμά γμτ ... άστα σκάλα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:28 Άστα διαλα ήθελα να γράψω ...βάλτε θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά και να πάω να τις πάρω το πρωί απ' το λιμάνι Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 20:56 Η Πουπουλίνα: #11 Χθες στις 20:56 Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η ρενακι 13: #12 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. Click για ανάπτυξη... ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Η Πουπουλίνα: #13 Χθες στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:25 ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 22:03 Η ρενακι 13: #5 Κυριακή στις 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: μην ξεχνας τα κομματα..ειναι πολυ σημαντικα! Click για ανάπτυξη... μωρε ,δικιο εχεις,οταν πεθανε το γατακι,η μελιτζανα δεν ηθελε να ξαναφαει για μερες,επισης δε χωνευε τη στρουμφιτα γιατι νομιζε οτι εκεινη το εφαγε,εκεινο πεθανε ισως απο καποια αρρωστια που ειχαν ,αλλα το να φανε μαζι με τη μανα το πρωτο αρρωστο γατακι ρε συ;;;;κανιβαλακια εντελως,επισης οι αλλες γατες αντεδρασαν σ αυτο το θεαμα σε φαση χουυυυυ χουυυυ μωρη το παιδι σου τρως;;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 22:12 για πειτε καμια ιδεα,λετε να την καλοδεχτουν οι αλλες γατες;η τουιτη την αγαπουσε ,η μελιτζανα δε τη χωνευε και η μελιτα το ιδιο,ο ριρης επαιζε μαζι της συχνα ο νταφυ αδιαφορος...εχει η στρουμφιτα να ερθει πειραια απο τοτε που πηγαινε πανεπιστημιο η κορη μου,2019-20 δεν εχω ιδεα αν θυμαται το σπιτι εδω ή τις αλλες γατες μας! Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 22:12 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Κυριακή στις 22:30 Η Πουπουλίνα: #6 Κυριακή στις 22:30 Οτι και να πουμε...τιποτα δεν ειανι σιγουρο! Σημασια εχει οτι την ξαναβρηκατε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 22:36 Η ρενακι 13: #7 Κυριακή στις 22:36 δεν ξερω αν φαινεται η φωτογραφια της ειναι απο κινητο Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 22:42 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:01 Ο Scandal έγραψε: #8 Δευτέρα στις 00:01 Φαίνεται από τις γατούλες που όταν τις χαϊδεύεις νιώθεις την πληθωρικότητα του τριχώματός τους. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Δευτέρα στις 02:09 Η ρενακι 13: #9 Δευτέρα στις 02:09 ισχυει,αν και ειναι μικροσκοπικη γατουλα δεν μεγαλωνει σωματικα,περισσοτερο.Εχει ομως απαλη γουνα,τουλαχιστον ετσι τη θυμαμαι,εχω να τη δω τρια χρονια,πως επεζησε,τι ετρωγε,που εμενε ;κανεις δε ξερει το ειχα βαρος στη συνειδηση μου οταν εφυγα απ το νησι και δεν την πηρα μαζι γιατι τελευταια στιγμη την εχασα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Η ρενακι 13: #10 Χθες στις 19:23 Tα νεύρα μου... έρχονται σήμερα η Νεφέλη με την Στρουμφίτα,τρέχει η καημένη η κόρη μου από τη χώρα στη Σκάλα,έχει μια απόσταση,να τακτοποιήσει τις δικές της τρεις γάτες σπίτι με τροφή άμμο κλπ να κλείσει ,έχω και τον πατέρα της που δε βάζει τη Στρουμφίτα σπίτι γιατί συχαινεται και την έχει και κλαίει απ έξω ...τι μλκ γμτ ...ρε άνθρωπε βάλε τη μέσα θα την πάρει η Νεφέλη θα τη φέρει θα σε απαλλάξω απ' τη γατούλα μη τη χάσουμε πάλι...όχι λέει αστη να κλαίει... Το σπίτι στην Πάτμο είναι το σπίτι που έμεναν εγώ όσα χρόνια έμεινα εκεί 28 μόλις ενηλικιώθηκε ο Γιάννης, ο πρώην επέστρεψε σπίτι του ,λογικό οι γάτες μια βασικά ζει μόνο από τότε,να θυμούνται εκείνο το χώρο...δεν ζήτησα τίποτα απ' το σπίτι παρόλα όσα έδωσα 28 χρόνια...βάλε τη γάτα μέσα ρε λακαμά γμτ ... άστα σκάλα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:28 Άστα διαλα ήθελα να γράψω ...βάλτε θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά και να πάω να τις πάρω το πρωί απ' το λιμάνι Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 20:56 Η Πουπουλίνα: #11 Χθες στις 20:56 Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η ρενακι 13: #12 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. Click για ανάπτυξη... ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Η Πουπουλίνα: #13 Χθες στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:25 ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: μην ξεχνας τα κομματα..ειναι πολυ σημαντικα! Click για ανάπτυξη... μωρε ,δικιο εχεις,οταν πεθανε το γατακι,η μελιτζανα δεν ηθελε να ξαναφαει για μερες,επισης δε χωνευε τη στρουμφιτα γιατι νομιζε οτι εκεινη το εφαγε,εκεινο πεθανε ισως απο καποια αρρωστια που ειχαν ,αλλα το να φανε μαζι με τη μανα το πρωτο αρρωστο γατακι ρε συ;;;;κανιβαλακια εντελως,επισης οι αλλες γατες αντεδρασαν σ αυτο το θεαμα σε φαση χουυυυυ χουυυυ μωρη το παιδι σου τρως;;;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 22:12 για πειτε καμια ιδεα,λετε να την καλοδεχτουν οι αλλες γατες;η τουιτη την αγαπουσε ,η μελιτζανα δε τη χωνευε και η μελιτα το ιδιο,ο ριρης επαιζε μαζι της συχνα ο νταφυ αδιαφορος...εχει η στρουμφιτα να ερθει πειραια απο τοτε που πηγαινε πανεπιστημιο η κορη μου,2019-20 δεν εχω ιδεα αν θυμαται το σπιτι εδω ή τις αλλες γατες μας!
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Κυριακή στις 22:30 Η Πουπουλίνα: #6 Κυριακή στις 22:30 Οτι και να πουμε...τιποτα δεν ειανι σιγουρο! Σημασια εχει οτι την ξαναβρηκατε! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 22:36 Η ρενακι 13: #7 Κυριακή στις 22:36 δεν ξερω αν φαινεται η φωτογραφια της ειναι απο κινητο Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 22:42 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:01 Ο Scandal έγραψε: #8 Δευτέρα στις 00:01 Φαίνεται από τις γατούλες που όταν τις χαϊδεύεις νιώθεις την πληθωρικότητα του τριχώματός τους. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Δευτέρα στις 02:09 Η ρενακι 13: #9 Δευτέρα στις 02:09 ισχυει,αν και ειναι μικροσκοπικη γατουλα δεν μεγαλωνει σωματικα,περισσοτερο.Εχει ομως απαλη γουνα,τουλαχιστον ετσι τη θυμαμαι,εχω να τη δω τρια χρονια,πως επεζησε,τι ετρωγε,που εμενε ;κανεις δε ξερει το ειχα βαρος στη συνειδηση μου οταν εφυγα απ το νησι και δεν την πηρα μαζι γιατι τελευταια στιγμη την εχασα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Η ρενακι 13: #10 Χθες στις 19:23 Tα νεύρα μου... έρχονται σήμερα η Νεφέλη με την Στρουμφίτα,τρέχει η καημένη η κόρη μου από τη χώρα στη Σκάλα,έχει μια απόσταση,να τακτοποιήσει τις δικές της τρεις γάτες σπίτι με τροφή άμμο κλπ να κλείσει ,έχω και τον πατέρα της που δε βάζει τη Στρουμφίτα σπίτι γιατί συχαινεται και την έχει και κλαίει απ έξω ...τι μλκ γμτ ...ρε άνθρωπε βάλε τη μέσα θα την πάρει η Νεφέλη θα τη φέρει θα σε απαλλάξω απ' τη γατούλα μη τη χάσουμε πάλι...όχι λέει αστη να κλαίει... Το σπίτι στην Πάτμο είναι το σπίτι που έμεναν εγώ όσα χρόνια έμεινα εκεί 28 μόλις ενηλικιώθηκε ο Γιάννης, ο πρώην επέστρεψε σπίτι του ,λογικό οι γάτες μια βασικά ζει μόνο από τότε,να θυμούνται εκείνο το χώρο...δεν ζήτησα τίποτα απ' το σπίτι παρόλα όσα έδωσα 28 χρόνια...βάλε τη γάτα μέσα ρε λακαμά γμτ ... άστα σκάλα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:28 Άστα διαλα ήθελα να γράψω ...βάλτε θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά και να πάω να τις πάρω το πρωί απ' το λιμάνι Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 20:56 Η Πουπουλίνα: #11 Χθες στις 20:56 Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η ρενακι 13: #12 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. Click για ανάπτυξη... ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Η Πουπουλίνα: #13 Χθες στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:25 ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Κυριακή στις 22:36 Η ρενακι 13: #7 Κυριακή στις 22:36 δεν ξερω αν φαινεται η φωτογραφια της ειναι απο κινητο Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 22:42 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:01 Ο Scandal έγραψε: #8 Δευτέρα στις 00:01 Φαίνεται από τις γατούλες που όταν τις χαϊδεύεις νιώθεις την πληθωρικότητα του τριχώματός τους. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Δευτέρα στις 02:09 Η ρενακι 13: #9 Δευτέρα στις 02:09 ισχυει,αν και ειναι μικροσκοπικη γατουλα δεν μεγαλωνει σωματικα,περισσοτερο.Εχει ομως απαλη γουνα,τουλαχιστον ετσι τη θυμαμαι,εχω να τη δω τρια χρονια,πως επεζησε,τι ετρωγε,που εμενε ;κανεις δε ξερει το ειχα βαρος στη συνειδηση μου οταν εφυγα απ το νησι και δεν την πηρα μαζι γιατι τελευταια στιγμη την εχασα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Η ρενακι 13: #10 Χθες στις 19:23 Tα νεύρα μου... έρχονται σήμερα η Νεφέλη με την Στρουμφίτα,τρέχει η καημένη η κόρη μου από τη χώρα στη Σκάλα,έχει μια απόσταση,να τακτοποιήσει τις δικές της τρεις γάτες σπίτι με τροφή άμμο κλπ να κλείσει ,έχω και τον πατέρα της που δε βάζει τη Στρουμφίτα σπίτι γιατί συχαινεται και την έχει και κλαίει απ έξω ...τι μλκ γμτ ...ρε άνθρωπε βάλε τη μέσα θα την πάρει η Νεφέλη θα τη φέρει θα σε απαλλάξω απ' τη γατούλα μη τη χάσουμε πάλι...όχι λέει αστη να κλαίει... Το σπίτι στην Πάτμο είναι το σπίτι που έμεναν εγώ όσα χρόνια έμεινα εκεί 28 μόλις ενηλικιώθηκε ο Γιάννης, ο πρώην επέστρεψε σπίτι του ,λογικό οι γάτες μια βασικά ζει μόνο από τότε,να θυμούνται εκείνο το χώρο...δεν ζήτησα τίποτα απ' το σπίτι παρόλα όσα έδωσα 28 χρόνια...βάλε τη γάτα μέσα ρε λακαμά γμτ ... άστα σκάλα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:28 Άστα διαλα ήθελα να γράψω ...βάλτε θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά και να πάω να τις πάρω το πρωί απ' το λιμάνι Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 20:56 Η Πουπουλίνα: #11 Χθες στις 20:56 Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η ρενακι 13: #12 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. Click για ανάπτυξη... ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Η Πουπουλίνα: #13 Χθες στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:25 ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. Δευτέρα στις 00:01 Ο Scandal έγραψε: #8 Δευτέρα στις 00:01 Φαίνεται από τις γατούλες που όταν τις χαϊδεύεις νιώθεις την πληθωρικότητα του τριχώματός τους. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Δευτέρα στις 02:09 Η ρενακι 13: #9 Δευτέρα στις 02:09 ισχυει,αν και ειναι μικροσκοπικη γατουλα δεν μεγαλωνει σωματικα,περισσοτερο.Εχει ομως απαλη γουνα,τουλαχιστον ετσι τη θυμαμαι,εχω να τη δω τρια χρονια,πως επεζησε,τι ετρωγε,που εμενε ;κανεις δε ξερει το ειχα βαρος στη συνειδηση μου οταν εφυγα απ το νησι και δεν την πηρα μαζι γιατι τελευταια στιγμη την εχασα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Η ρενακι 13: #10 Χθες στις 19:23 Tα νεύρα μου... έρχονται σήμερα η Νεφέλη με την Στρουμφίτα,τρέχει η καημένη η κόρη μου από τη χώρα στη Σκάλα,έχει μια απόσταση,να τακτοποιήσει τις δικές της τρεις γάτες σπίτι με τροφή άμμο κλπ να κλείσει ,έχω και τον πατέρα της που δε βάζει τη Στρουμφίτα σπίτι γιατί συχαινεται και την έχει και κλαίει απ έξω ...τι μλκ γμτ ...ρε άνθρωπε βάλε τη μέσα θα την πάρει η Νεφέλη θα τη φέρει θα σε απαλλάξω απ' τη γατούλα μη τη χάσουμε πάλι...όχι λέει αστη να κλαίει... Το σπίτι στην Πάτμο είναι το σπίτι που έμεναν εγώ όσα χρόνια έμεινα εκεί 28 μόλις ενηλικιώθηκε ο Γιάννης, ο πρώην επέστρεψε σπίτι του ,λογικό οι γάτες μια βασικά ζει μόνο από τότε,να θυμούνται εκείνο το χώρο...δεν ζήτησα τίποτα απ' το σπίτι παρόλα όσα έδωσα 28 χρόνια...βάλε τη γάτα μέσα ρε λακαμά γμτ ... άστα σκάλα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:28 Άστα διαλα ήθελα να γράψω ...βάλτε θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά και να πάω να τις πάρω το πρωί απ' το λιμάνι Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 20:56 Η Πουπουλίνα: #11 Χθες στις 20:56 Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η ρενακι 13: #12 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. Click για ανάπτυξη... ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Η Πουπουλίνα: #13 Χθες στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:25 ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Δευτέρα στις 02:09 Η ρενακι 13: #9 Δευτέρα στις 02:09 ισχυει,αν και ειναι μικροσκοπικη γατουλα δεν μεγαλωνει σωματικα,περισσοτερο.Εχει ομως απαλη γουνα,τουλαχιστον ετσι τη θυμαμαι,εχω να τη δω τρια χρονια,πως επεζησε,τι ετρωγε,που εμενε ;κανεις δε ξερει το ειχα βαρος στη συνειδηση μου οταν εφυγα απ το νησι και δεν την πηρα μαζι γιατι τελευταια στιγμη την εχασα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Η ρενακι 13: #10 Χθες στις 19:23 Tα νεύρα μου... έρχονται σήμερα η Νεφέλη με την Στρουμφίτα,τρέχει η καημένη η κόρη μου από τη χώρα στη Σκάλα,έχει μια απόσταση,να τακτοποιήσει τις δικές της τρεις γάτες σπίτι με τροφή άμμο κλπ να κλείσει ,έχω και τον πατέρα της που δε βάζει τη Στρουμφίτα σπίτι γιατί συχαινεται και την έχει και κλαίει απ έξω ...τι μλκ γμτ ...ρε άνθρωπε βάλε τη μέσα θα την πάρει η Νεφέλη θα τη φέρει θα σε απαλλάξω απ' τη γατούλα μη τη χάσουμε πάλι...όχι λέει αστη να κλαίει... Το σπίτι στην Πάτμο είναι το σπίτι που έμεναν εγώ όσα χρόνια έμεινα εκεί 28 μόλις ενηλικιώθηκε ο Γιάννης, ο πρώην επέστρεψε σπίτι του ,λογικό οι γάτες μια βασικά ζει μόνο από τότε,να θυμούνται εκείνο το χώρο...δεν ζήτησα τίποτα απ' το σπίτι παρόλα όσα έδωσα 28 χρόνια...βάλε τη γάτα μέσα ρε λακαμά γμτ ... άστα σκάλα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:28 Άστα διαλα ήθελα να γράψω ...βάλτε θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά και να πάω να τις πάρω το πρωί απ' το λιμάνι Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 20:56 Η Πουπουλίνα: #11 Χθες στις 20:56 Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η ρενακι 13: #12 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. Click για ανάπτυξη... ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Η Πουπουλίνα: #13 Χθες στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:25 ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ισχυει,αν και ειναι μικροσκοπικη γατουλα δεν μεγαλωνει σωματικα,περισσοτερο.Εχει ομως απαλη γουνα,τουλαχιστον ετσι τη θυμαμαι,εχω να τη δω τρια χρονια,πως επεζησε,τι ετρωγε,που εμενε ;κανεις δε ξερει το ειχα βαρος στη συνειδηση μου οταν εφυγα απ το νησι και δεν την πηρα μαζι γιατι τελευταια στιγμη την εχασα.
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Η ρενακι 13: #10 Χθες στις 19:23 Tα νεύρα μου... έρχονται σήμερα η Νεφέλη με την Στρουμφίτα,τρέχει η καημένη η κόρη μου από τη χώρα στη Σκάλα,έχει μια απόσταση,να τακτοποιήσει τις δικές της τρεις γάτες σπίτι με τροφή άμμο κλπ να κλείσει ,έχω και τον πατέρα της που δε βάζει τη Στρουμφίτα σπίτι γιατί συχαινεται και την έχει και κλαίει απ έξω ...τι μλκ γμτ ...ρε άνθρωπε βάλε τη μέσα θα την πάρει η Νεφέλη θα τη φέρει θα σε απαλλάξω απ' τη γατούλα μη τη χάσουμε πάλι...όχι λέει αστη να κλαίει... Το σπίτι στην Πάτμο είναι το σπίτι που έμεναν εγώ όσα χρόνια έμεινα εκεί 28 μόλις ενηλικιώθηκε ο Γιάννης, ο πρώην επέστρεψε σπίτι του ,λογικό οι γάτες μια βασικά ζει μόνο από τότε,να θυμούνται εκείνο το χώρο...δεν ζήτησα τίποτα απ' το σπίτι παρόλα όσα έδωσα 28 χρόνια...βάλε τη γάτα μέσα ρε λακαμά γμτ ... άστα σκάλα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:28 Άστα διαλα ήθελα να γράψω ...βάλτε θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά και να πάω να τις πάρω το πρωί απ' το λιμάνι Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 20:56 Η Πουπουλίνα: #11 Χθες στις 20:56 Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η ρενακι 13: #12 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. Click για ανάπτυξη... ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Η Πουπουλίνα: #13 Χθες στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:25 ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tα νεύρα μου... έρχονται σήμερα η Νεφέλη με την Στρουμφίτα,τρέχει η καημένη η κόρη μου από τη χώρα στη Σκάλα,έχει μια απόσταση,να τακτοποιήσει τις δικές της τρεις γάτες σπίτι με τροφή άμμο κλπ να κλείσει ,έχω και τον πατέρα της που δε βάζει τη Στρουμφίτα σπίτι γιατί συχαινεται και την έχει και κλαίει απ έξω ...τι μλκ γμτ ...ρε άνθρωπε βάλε τη μέσα θα την πάρει η Νεφέλη θα τη φέρει θα σε απαλλάξω απ' τη γατούλα μη τη χάσουμε πάλι...όχι λέει αστη να κλαίει... Το σπίτι στην Πάτμο είναι το σπίτι που έμεναν εγώ όσα χρόνια έμεινα εκεί 28 μόλις ενηλικιώθηκε ο Γιάννης, ο πρώην επέστρεψε σπίτι του ,λογικό οι γάτες μια βασικά ζει μόνο από τότε,να θυμούνται εκείνο το χώρο...δεν ζήτησα τίποτα απ' το σπίτι παρόλα όσα έδωσα 28 χρόνια...βάλε τη γάτα μέσα ρε λακαμά γμτ ... άστα σκάλα... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:28 Άστα διαλα ήθελα να γράψω ...βάλτε θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά και να πάω να τις πάρω το πρωί απ' το λιμάνι
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 20:56 Η Πουπουλίνα: #11 Χθες στις 20:56 Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η ρενακι 13: #12 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. Click για ανάπτυξη... ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Η Πουπουλίνα: #13 Χθες στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:25 ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:13 Η ρενακι 13: #12 Χθες στις 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. Click για ανάπτυξη... ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Η Πουπουλίνα: #13 Χθες στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:25 ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γραψε μας τα νεα σας ρενακι μου,Αγχωθηκα και γω τωρα. Click για ανάπτυξη... ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:16 Η Πουπουλίνα: #13 Χθες στις 21:16 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:25 ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ερχονται,ειναι στην αναμονη για το καραβι,η καημενη η γατουλα περιμενε καρτερικα,δεν θα ειχε αλλη ευκαιρια το ζωακι...συγνωμη για το προηγουμενο μνμ αλλα φρηκαρα,οσο ημουν στο νησι πεθαναν τοσες πολλες γατουλες απο φολες κι οσες ειχα τελευταια τις φροντιζα σαν τα ματια μου,οταν εφυγα απ το νησι για μονιμα οσες γατες αφησα εκει πεθαναν ,απ οτι μου ελεγαν τα παιδια ,η κορη μου απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο δεν ειχε σταθερη κατοικια,ο γιος μου,τις ταιζε,αλλα ο πατερας του δεν ηθελε να μπαινουν σπιτι γιατι η κοπελα του και νεα κατοικος του σπιτιου δεν θελει ζωα,ετσι πεθανε και η γατα που ειχε ο γιαννης και ειχε μεινει εκει η σεραφινα...ο δε γιος μου απαρηγορητος ειχε μαθει μαζι μου,μια ζωη με τα ζωακια να παλευουμε και ξαφνικα βετο στο σπιτι του,συν τη συγκατοικηση που δεν επελεξε,αλλα μενει στο νησι γιατι εκει δουλευει... τελος παντων....θεωρω οτι με τον ερχομο της στρουμφιτας σπιτι μας θα κλεισει ενας μεγαλος κυκλος με περιπετειες γατιων και ζωων και καταστασεων... συγνωμη για τα προσωπικα σχολια,αλλα αγανακτισα. Click για ανάπτυξη... Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουζουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας!
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 21:24 Η ρενακι 13: #14 Χθες στις 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 21:46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Βρε τι λες τωρα; Για αυτο ειμαστε εδω για να λεμε ακριβως αυτα τα προσωοικα μας.,ιδιαιτερα στα θεματα των ζουχουνιων μας..οτι θελουμε λεμε εδω...αλλιως ποιος ο λογος να ανοιγουμε τα θεματα τους;Εννοειται για ολα αυτα και ολες αυτες τις σκεψεις τα ανοιγουμε! Οποτε οταν σου ερθουμε και οταν μπορεσεςι γραψτε μας τα νεα σας! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 21:50 Η Πουπουλίνα: #15 Χθες στις 21:50 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: ευχαριστω πολυ,πεντε το πρωι ερχονται πρωτα ο θεος,αλλαξε δρομολογιο το καραβι λογω θυελωδων ανεμων στα δωδεκανησα,αμπουλα δεν προλαβε να παρει η νεφελη θα παρω εγω αυριο,και μετα θα τις φερω σε επαφη,θα εχει ενα σωρο ζουζουνια πανω του το καημενο μην κολλησουν και τα αλλα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 21:46 εχω και μια ερωτηση,η γατουλα ειχε μεινει μονη στο νησι,απο το 2022 σεπτεβριο που ηρθα εγω πειραια,οταν την παω στο γιατρο θα του πω την ιστορια,αλλα λογικα θα την εξετασει σαν αδεσποτη την καημενη,η νεφελη μου λεει οτι εχει εντονη κακοσμια το ζωακι στο στομα,κλαιει και μυριζει ασχημα ,θα την παω στο γιατρο με την πρωτη ευκαιρια,απλα να συνηθισει το ζωακι λιγο μαζι μας ξανα. τι λετε; Click για ανάπτυξη... Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της.
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η ρενακι 13: #16 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elekati ρενακι 13 Πουπουλίνα Scandal American Economist Libertus kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πρωτα γιατρο θα ελεγα.Κακοσμια απο πολλα μπορει να ειναι αλλα πες το στον γιατρο να κοιταξει αμεσως το στοματακι της μην εχει προβλημα με τα δοντακια της και μυριζει ετσι το στοματακι της. Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω .
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #17 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13: Κοίτα αν είναι θέμα με τα δόντια ξέρω να το αντιμετωπίσω με τη βοήθεια του γιατρού βέβαια ,αλλά επειδή έχω να τη δω κάποια χρόνια αλλά φοβάμαι εγώ όπως νεφρά ας πούμε ή διαβήτη.αυτα δεν τα γνωρίζω . Click για ανάπτυξη... Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις!
ρενακι 13 Πολύ δραστήριο μέλος Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχουν περάσει από τη ζωή της 5 ζωάκια Έχει γράψει 1.891 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ρενακι 13: #18 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν;
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Θα δουμε μην προτρεχεις/Εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις! Click για ανάπτυξη... βγαζει σαλια το καημενο στο καραβι,δεν εχουν καμπινα,κι εχει οχτω μποφορ...απαπα μονο που τα θυμαμαι τα μποφορ ζαλιζομαι με πεντε γατες να κλαινε και να λεω θα τα καταφερουν;