Η Ταρταρούγα αλλάζει δοντάκια

yakinthos

Νεοφερμένο μέλος

Η yakinthos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΗΣ ΕΝΑ ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΚΙ..ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ..ΦΙΛΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΤΟΦΙΛΟΥΣ..ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ..ΤΑΙΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ..ΜΙΑΟΥ:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδες τι γρήγορα που μεγαλώνουν τα γατούλια μας; :baby::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω! Πόσο μηνών είναι και αλλάζει δοντάκια?

TA ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΑ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ..ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ..:lol::up:

Υάκινθε, σε παρακαλώ πολύ μην γράφεις με κεφαλαία... Είναι κουραστικό να τα διαβάζει κανείς και στη γλώσσα του ιντερνετ είναι σα να φωνάζεις.

TA ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΑ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ..ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ..:lol::up:

Την Raisa την έχω από 3 μηνών. Τώρα είναι 2,5 χρονών. Γιατί εγώ δεν κατάλαβα τίποτε για αλλαγή δοντιών;;;;;:blink::blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εισε πολυ τυχερος που βρηκες δοντακι:P .Εγω περιμενα και το ψιλοκουναγα και τελικα το εβγαλε ασχετη στιγμη και το εχασα:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ του Τούλη είχα βρει ένα στο πάτωμα και άλλο ένα του το κούνησε ο Δημήτρης και του το έβγαλε. Τα υπόλοιπο ελπίζω απλά να μη τα βρήκα και να μη τα κατάπιε.

Λοιπον,δεν ειναι τοσο εμφανες,δηλ.ανετα το γατακι μπορει να χανει τα δοντακια του,κι εμεις τις περισσοτερες φορες δεν το αντιλαμβανομαστε..με την ταρταρουγα,ναι ημουνα τυχερη,γιατι εχουμε τα μαξιλαρια μας πλαι-πλαι....ε! και το ειδα,το κυνοδοντακι,το οποιο βεβαια και εχω κρατησει<να το κανω σκουλαρικι;>
Να εχετε μια ομορφη μερα,προσοχη στα γατουλια,εδω στη Συρο ειχαμε μερικα κρουσματα με AIDS ,ειναι εποχη ζευγαρωματος,οποτε στειρωση,χωρις δευτερη σκεψη..<η μικρη μου θα παει σε 10-15 μερες περιπου>
Φιλακια!!:cool::cool:

Εννοείται να το κάνεις σκουλαρηκι! Εγώ δεν βρήκα ποτέ κανενα... δεν ήξερα καν οτι οι γάτες αλλάζουν δόντια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back