condoros
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλυτερα μην περιμενεις να βαλεις αγγελια σε δυο μηνες,σε λιγο θα αρχισει να γινεται χαμος απο τα ζευγαρωματα του Γεναρη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

condoros
Νεοφερμένο μέλος
sapostol1
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Να παρεις ενα απο τα μπεμπακια τοτε γατομπαμπα,να τα κανεις δυο τα γκριζακια...![]()
Εσένα εκεί συνέχεια το μυαλό σου, κομπάρα! Μας έκαναν ήδη μείωση μισθού: πού να φτάσουν τα λεφτά για διπλάσια ποσότητα royal canin kitten?! ;-) Είναι νωρίς ακόμα για δεύτερο, δυστυχώς, πέρα από την πλάκα.
condoros
Νεοφερμένο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Ειναι γλυκουλια σαν την μαμα τους.Σιγουρα θα βρεθει ενα ζεστο σπιτακι που να τα θελει στην αγκαλιτσα του.Ν'αναι γερα και αυτα και η μανουλα τους.

moukelis
Επιφανές μέλος

Τα θελω ολα...
Καλοτυχα να ειναι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσένα εκεί συνέχεια το μυαλό σου, κομπάρα! Μας έκαναν ήδη μείωση μισθού: πού να φτάσουν τα λεφτά για διπλάσια ποσότητα royal canin kitten?! ;-) Είναι νωρίς ακόμα για δεύτερο, δυστυχώς, πέρα από την πλάκα.
αχχχ για τους ιδιους λογους δεν το αποφασιζω....
μη σου πω ποσο σταζω το καθε εμβολιο, και του τα κανω ολα, υποχρεωτικα-προαιρετικα... στειρωση , κτηνιατρικη royal ξηρα τροφη και κανα φακελακι για λιχουδια αχχχχχχ ειναι κουκλια μωρεεεε τα γκριζουλια!!!

condoros
Νεοφερμένο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι γλυκόΚαλημέρα σε όλους. Οι ψυχούλες της Τερέζας τη βυζαίνουν συνέχεια. Η καημένη δε τα αφήνει καθόλου μόνα, ούτε για να φάει δε κατεβαίνει και τη ταίζουνε οι γονείς μου συνέχεια στο στόμα και δίπλα της . Είναι πολύ καλή μητέρα, πολύ στοργική και γλύφει τα μωράκια της.
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Στείλε μας φωτό των μικρών. Εύχομαι να είναι όλα τους καλότυχα.
condoros
Νεοφερμένο μέλος
Το μαυράκι θα το κρατήσουμε στο σπίτι και τα άλλα δύο τα γκρί θα τα χαρίσουμε. Βασικά οι γονείς μου λένε ότι έχουνε βρεί ήδη γατογονείς στην Καρδίτσα να τα δώσουνε, αλλά εγώ δε θέλω. Γενικα τις γάτες στην επαρχία τις έχουν να ζούνε ελεύθερες (άρα κρυώνουν το χειμώνα και γενικα ψιλοκινδυνεύουν ), τις ταίζουνε ότι περισεύει από το μεσσημεριανό (χάλια μαύρα), το πολύ πολύ να γίνουνε τα απαραίτητα εμβόλια (εμβολιασμός για λευχαιμία π.χ. ούτε για αστείο) και δεν τις στειρώνουνε... κοινώς έχουνε απλά λιγο καλύτερη τύχη από αυτή των αδέσποτων.... και γιαυτό θέλω τα δυο γκρι αυτά γατάκια να τα φέρω στην Αθήνα όταν θα είναι έτοιμα για υιοθέσια και να τα χαρίσω εδώ σε ανθρώπους που θα τα αγαπάνε σα παιδιά τους και θα τα έχουνε να ζούνε στειρωμένα στο διαμέρισμα.... Εαν ενδιαφέρεται κάποιος πραγματικά ας επικοινωνήσει μαζί μου.. τηλ 6976860818 Σωτήρης.
moukelis
Επιφανές μέλος

condoros
Νεοφερμένο μέλος
Maya
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool