Η Τερέζα γέννησε

condoros

Νεοφερμένο μέλος

Ο condoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βρύσες (Χανιά). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Η Τερέζα είναι μια πανέμορφη γατούλα και σήμερα το πρωί γέννησε 3 ή 4 γατάκια μάλλον όλα ίδια με αυτή. Τα έχει αγκαλιά και θηλάζουν, και οι γονείς μου δε θέλανε να την ενοχλήσουνε... όταν σηκωθεί να φάει θα σας πω ακριβώς. Τα δύο έχουνε ήδη βρει γατογονείς... και για τα υπόλοιπα σε δύο μήνες θα βάλω μήνυμα στο αντίστοιχο τόπικ για υιθεσία σε ανθρώπους που θα τα αγαπάνε, θα μπορούν να προσφέρουν ότι χρειάζονται και θα συμφωνούνε απόλυτα με τη στείρωση + εμβολιασμό + διατροφή αποκλειστικά ξηρά τροφή Royal Canin + Hills. Σας βάζω μερικές φωτό από τη γάτα, η οποία βρίσκεται στη νέα κατοικία της στην Καρδίτσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας ζησουν!
Καλυτερα μην περιμενεις να βαλεις αγγελια σε δυο μηνες,σε λιγο θα αρχισει να γινεται χαμος απο τα ζευγαρωματα του Γεναρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σας ζησουν, ειναι πανεμορφα σαν τη μαμα τους ! καλη επιτυχια στην υιοθεσια και των αλλων 2 ! :)

Σας ευχαριστώ παιδιά, να'στε καλά! Όντως για την αγγελία θα σπεύσω από τώρα.

Καλά, κουκλάρα η Τερέζα. Μια τέτοια γυναίκα ονειρεύομαι για το γιο μου! Να σας ζήσουν τα μικρά.

Να παρεις ενα απο τα μπεμπακια τοτε γατομπαμπα,να τα κανεις δυο τα γκριζακια...:whistle::whistle::whistle:

Περιμένουμε φοτω των μικρών:happy:!

Να παρεις ενα απο τα μπεμπακια τοτε γατομπαμπα,να τα κανεις δυο τα γκριζακια...:whistle::whistle::whistle:

Εσένα εκεί συνέχεια το μυαλό σου, κομπάρα! Μας έκαναν ήδη μείωση μισθού: πού να φτάσουν τα λεφτά για διπλάσια ποσότητα royal canin kitten?! ;-) Είναι νωρίς ακόμα για δεύτερο, δυστυχώς, πέρα από την πλάκα.

Ειναι γλυκουλια σαν την μαμα τους.Σιγουρα θα βρεθει ενα ζεστο σπιτακι που να τα θελει στην αγκαλιτσα του.Ν'αναι γερα και αυτα και η μανουλα τους.:):):)

Σειριακιαααα!:up:
Τα θελω ολα...:(Καλοτυχα να ειναι...

Εσένα εκεί συνέχεια το μυαλό σου, κομπάρα! Μας έκαναν ήδη μείωση μισθού: πού να φτάσουν τα λεφτά για διπλάσια ποσότητα royal canin kitten?! ;-) Είναι νωρίς ακόμα για δεύτερο, δυστυχώς, πέρα από την πλάκα.

αχχχ για τους ιδιους λογους δεν το αποφασιζω.... :/: μη σου πω ποσο σταζω το καθε εμβολιο, και του τα κανω ολα, υποχρεωτικα-προαιρετικα... στειρωση , κτηνιατρικη royal ξηρα τροφη και κανα φακελακι για λιχουδια
αχχχχχχ ειναι κουκλια μωρεεεε τα γκριζουλια!!! :inlove:

Καλημέρα σε όλους. Οι ψυχούλες της Τερέζας τη βυζαίνουν συνέχεια. Η καημένη δε τα αφήνει καθόλου μόνα, ούτε για να φάει δε κατεβαίνει και τη ταίζουνε οι γονείς μου συνέχεια στο στόμα και δίπλα της . Είναι πολύ καλή μητέρα, πολύ στοργική και γλύφει τα μωράκια της.

Καλημέρα σε όλους. Οι ψυχούλες της Τερέζας τη βυζαίνουν συνέχεια. Η καημένη δε τα αφήνει καθόλου μόνα, ούτε για να φάει δε κατεβαίνει και τη ταίζουνε οι γονείς μου συνέχεια στο στόμα και δίπλα της . Είναι πολύ καλή μητέρα, πολύ στοργική και γλύφει τα μωράκια της.
Τι γλυκό:inlove:!

Condoros είναι πολύ πολύ όμορφη. Άσε που Τερέζα είχα ονομάσε την πρώτη 'επίσημη' γάτα μου.
Στείλε μας φωτό των μικρών. Εύχομαι να είναι όλα τους καλότυχα.

Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Η Τερέζα χαίρει άκρας υγείας και τα ποντικάκια της μεγαλώνουν.. θα ανοίξουν και ματάκια σε λίγο. Βάζω μεροικές φρέσκες φωτό που μου ήρθανε από την Καρδίτσα.

Το μαυράκι θα το κρατήσουμε στο σπίτι και τα άλλα δύο τα γκρί θα τα χαρίσουμε. Βασικά οι γονείς μου λένε ότι έχουνε βρεί ήδη γατογονείς στην Καρδίτσα να τα δώσουνε, αλλά εγώ δε θέλω. Γενικα τις γάτες στην επαρχία τις έχουν να ζούνε ελεύθερες (άρα κρυώνουν το χειμώνα και γενικα ψιλοκινδυνεύουν ), τις ταίζουνε ότι περισεύει από το μεσσημεριανό (χάλια μαύρα), το πολύ πολύ να γίνουνε τα απαραίτητα εμβόλια (εμβολιασμός για λευχαιμία π.χ. ούτε για αστείο) και δεν τις στειρώνουνε... κοινώς έχουνε απλά λιγο καλύτερη τύχη από αυτή των αδέσποτων.... και γιαυτό θέλω τα δυο γκρι αυτά γατάκια να τα φέρω στην Αθήνα όταν θα είναι έτοιμα για υιοθέσια και να τα χαρίσω εδώ σε ανθρώπους που θα τα αγαπάνε σα παιδιά τους και θα τα έχουνε να ζούνε στειρωμένα στο διαμέρισμα.... Εαν ενδιαφέρεται κάποιος πραγματικά ας επικοινωνήσει μαζί μου.. τηλ 6976860818 Σωτήρης.

Εδωσα ηδη το λινκ σε καποια που ψαχνει γκριζακι,ελπιζω να της αρεσει και να προλαβει!:)

Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία, Χριστός Ανέστη!
Ήθελα να σας μεταφέρω τα νέα από τα παιδιά της Τερέζας.

Να σας ζήσουν! Αλλά μήπως πρέπει, τουλάχιστον τις 3 πρώτες εβδομάδες, μέχρι να αρχίσουν τουλάχιστον να βλέπουν δηλαδή, να τα αφήσετε με τη μαμά τους; Την έχουν πολύ ανάγκη τώρα στην αρχή τα γατομωράκια.

χρονια πολλα και σε σενα ! ειναι πολυ ομορφα τα μωρακια σας ! :rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back