Η Τερέζα γέννησε

Είναι πανέμορφα ειδικά αυτό το άγριο μπεμπεδάκι:lol: Τελικά τι έγινε βρήκαν όλα σπιτάκι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας ζήσουν! Αλλά μήπως πρέπει, τουλάχιστον τις 3 πρώτες εβδομάδες, μέχρι να αρχίσουν τουλάχιστον να βλέπουν δηλαδή, να τα αφήσετε με τη μαμά τους; Την έχουν πολύ ανάγκη τώρα στην αρχή τα γατομωράκια.

Σας ευχαριστώ πολύ!, μακάρι να είναι γερά και τυχερά, γιατί η μαμά τους είχε πολλές περιπέτειες με την υγεία της , αλλά τώρα είναι καλύτερα από ποτέ και πάνω από όλα είναι ψυχικά γαλήνια! Στην Καρδίτσα που είχα πάει της έκανα για δεύτερη φορά το τεστ για Felv και Fiv και ήτανε αρνητική και στα δύο η κοριτσάρα μου!

Δεσπινοίς Maya γιατί έχετε την εντύπωση ότι θα τα δώσω πρόωρα τα γατάκια? Ένα θα κρατήσω σπίτι, και τα άλλα δύο σκέφτομαι να τα δώσω όταν θα είναι 2,5~3 μηνών σε γατογονείς που θα μπορώ να τα βλέπω και να τα χαίρομαι, να τους πηγαίνω και γω παιχνίδια και τροφές κτλ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικα δεν εχει ολογκριζα μωρακια σαν την ιδια;

Δυστηχώς δεν έχει... είναι όλα τιγρέ! αλλά είναι κουκλιά.

Ξερετε με ποιο γατουλη ζευγαρωσε;

Ξερετε με ποιο γατουλη ζευγαρωσε;

Ναι ναι βεβαίως και ξέρω... και τους 3 κυρίους ;-)
Το βράδυ που μου το είχε σκάσει , την είδα να ζευγαρώνει με τον πατέρα της, ο οποίος είναι ένας γκρι με λευκό κάτω από το σαγόνι και στην κοιλιά και πράσινα μάτια.
Την άλλη μέρα το πρωί την είδα που της κάνανε σεχ εναλάξ 2 κύριοι (όπως γίνεται με τις γάτες - έχω τραβήξει και βίντεο από το σκηνικό) , ο ένας καφέ τιγρέ με λαχανί μάτια και ο άλλος λευκό-και λίγο γκρι.

Α οποτε γι'αυτο βγηκαν Mix τα μωρα...:lol:
Αυτη ειναι η γοητεια των κεραμιδογατων,δεν ξερεις τι θα σου κανουν,τι σαν εμας που θα βγουν ολα ιδια...:lol:
Να σας ζησουν,και με ενα καλο σπιτακι!

Ναι ναι βεβαίως και ξέρω... και τους 3 κυρίους ;-)
Το βράδυ που μου το είχε σκάσει , την είδα να ζευγαρώνει με τον πατέρα της, ο οποίος είναι ένας γκρι με λευκό κάτω από το σαγόνι και στην κοιλιά και πράσινα μάτια.
Την άλλη μέρα το πρωί την είδα που της κάνανε σεχ εναλάξ 2 κύριοι (όπως γίνεται με τις γάτες - έχω τραβήξει και βίντεο από το σκηνικό) , ο ένας καφέ τιγρέ με λαχανί μάτια και ο άλλος λευκό-και λίγο γκρι.
Υποψιάζομαι ότι τα μωρά είναι του καφέ τιγρούλη με τα λαχανί μάτια! :redface:
Να σου ζήσουν!

προς moukelis:
Επειδή μου είχες πει ότι κάποιος δικός σου ψάχνει μπλε γάτα με πράσινα μάτια.. Άκου να δεις τι μπορούμε να κάνουμε:
Στη γειτονιά μου υπάρχει αυτή τη στιγμή η μάνα της Τερέζας , η οποία είναι ίδια με την Τερέζα , μπλε με κεχριμπαρένια μάτια, και μουσούδα προς το Αιγυπτιακό. Είναι πολύ άγρια γάτα, αλλά την έχω ηρεμήσει κάπως με μένα. Από τότε που γέννησε πριν ένα μήνα, έρχεται και την ταίζω κάθε μέρα... μέχρι το ένα μέτρο με πλησιάζει και με την ουρά πάντα ευθία προς τα πίσω και λίγο σπάστη στο τέλος.. Ξέρω που έχει και τα γατιά της, πήγα και τα είδα και η γάτα όρθωσε ανάστημα δείχνοντας τις προθέσεις της... άρχισε να μου κάνει σα κόμπρα και χοου και νιάου με παράπονο (σα να έλεγε σε παρακαλώ μη πειράξεις τα μωρά μου αλλά αν τα πειράξεις θα σε σκίσω) και έφυγα αμέσως , δεν ήθελα να τη στρεσάρω,... δύο πρόλαβα να δω.. δεν ξέρω καν πόσα έχει...
Μπορώ λοιπόν να ποιάσω τη μάνα της τερέζας και να την πάρει κάποιος άνθρωπος με τα γατιά της να την εξημερώσει. Θα βοηθήσω και εγώ τον άνθρωπο και θα υποστηρίξω και τη στείρωση της...

Τα αδέρφια της Τερέζας έχουνε όλα πεθάνει και το ίδιο θα γινότανε με την ίδια εαν δεν είχαμε συναντηθεί.... Από τα 4 γατιά της επόμενης γέννας, το ένα μαυράκι πέθανε... και από αυτά της τωρινής γέννας ένας θεός ξέρει.... Ενδιαφέρεται κανείς?

Χμ...νομιζω οτι η φιλη μου που εψαχνε γατουλα σαν την Τερεζα σου πηρε ενα αδεσποτο πορτοκαλακι.Θα τη ρωτησω ξανα αν τυχον εχω καταλαβει λαθος και θα σου στειλω ΡΜ.Αν μπορεις να την πιασεις παντως αξιζει τον κοπο να της βαλεις αγγελια,νομιζω θα δοθει ευκολα και της αξιζει μια ευκαιρια.Γιατι δε μιλας και με τη Γατοομαδα,εχουν πειρα με πολλες γατες και ισως σε βοηθησουν και στην εξημερωση και με τις αγγελιες.

Moukelis έχω πάρει και εγώ μια πορτοκαλόφατσα,την Καρολίνα, να δες εδω

Μουκέλις να σου πω την αλήθεια δε θέλω να ζητήσω τη βοήθεια της γατοομάδας. Ένα από τα μέλη της πριν λίγο καιρό μου είπε κάτι το οποίο με προσέβαλε. Μου είπε να δώσω τα γατιά μου για υιοθεσία... την Τερέζα και την Καρολίνα γιατί δεν ξέρω πως να τα φροντίσω , σε πιο Υπεύθυνούς και ενημερωμένους ανθρώπους απο μένα και κατ επέκταση την οικογενιά μου προφανώς... γιατί ήξερε ότι την Τερέζα θέλω να την στείλω Καρδίτσα....
Στο μεταξύ εγώ είμαι ένας άνθρωπος που είχα γάτες όταν ήμουνα παιδί στην Καρδίτσα- έως και 7 χρόνια είχα μία, και τώρα εδώ στην Αθήνα που σπουδάζω ασχολούμαι συνέχεια με ζώα... έχω και πολλούς φιλόζωους φίλους... Η μάνα μου στην Καρδίτσα είναι φαρμακοποιός και έχει μεγαλώσει με μπιμπερό μια γάτα ιμίαιμη περσίας που τώρα είναι 6 χρονών και ένα κόλευ από 2 ημερών που το πετάξανε στα σκουπίδια μαζί με το αδερφάκι του... Ο πατέρας μου φυσικοθεραπευτής και κηνυγός χρόνια με πολλά σκυλιά ... και τώρα μαζί το κέλευ φροντιζει και την Τερέζα.,.. Στα Τρίκαλα έχω 2 ξαδέρφια κτηνίατρους οι οποίοι έρχονται Στην Καρδίτσα που και που και βλέπουνε και την Τερέζα..., Στην Καρδίτσα η μάνα μου έχει μια πάρα πολύ καλή κτηνίατρο με Ιατρείο και έχει και μία φίλη καλή , κτηνίατρο καθηγήτρια στην σχολή Κτηνιατρική Καρδίτσας... για όσους δεν το ξέρουν στην Καρδίτσα υπάρχει Κτηνιατρική σχολή (ΤΕΙ) με φοιτητές κτλ.

Και όλα τα παραπάνω γίνανε γιατί η Τερέζα Πήδηξε! από το σπίτι μου εδώ στην Αθήνα πριν την πάω στην Καρδίτσα, 2 φορές... από τον πρώτο όροφο !!!

Αλήθεια εδώ που τα λέμε, εσείς τι λέτε; Πηδάνε οι γάτες? κάνουν άλματα? Έχετε δει ποτέ γάτα να πηδάει από ύψος ή να κάνει άλματα?

Εσυ ξερεις καλυτερα...Προσωπικα προτιμω να δρω μονη μου και να βοηθαω που και που οπου μπορω.Η Καρολινα σου ειναι απο τις πιο ιδιαιτερες calicoπου εχω δει!Να τη χαιρεσαι,κουκλα ειναι.
Πηδανε,ειδικα οι αστειρωτες.Μερικες φορες βεβαια πεφτουν κιολας,στην προσπαθεια τους να πιασουν καποιο πουλι ή εντομο που πεταει.Εγω εχω σωθει με το σαμαρακι,δινει ελευθερια κινησεων στο ζωο αλλα δεν τρεμει και το φυλλοκαρδι μου μην καταληξει στο δρομο απο το μπαλκονι.Στη Μόιρα δε βαζω,στον Σειριο μονο που ακομα και μετα τη στειρωση σκαρφαλωνει οπου βρει και ειχε πεσει και μια φορα μικρος απο το μπαλκονι και ραγισε το ποδι του.Λες να το εχουν τα γκριζογατα;:P

Αχ Condoros, τι φοβερά μωρά είναι αυτά. Μακάρι να είναι όλα τους καλότυχα !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back