Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.zshare.net/video/682043816dbc71ec/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

........γατι για......φαγωμα!!!

......και μοιαζει και στην πουπιτσα μου!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα...........ειναι σκετη τρελα!!!!!!! φοβερη ειναι........πολυ κουκλακι!!!!!!........γατι για......φαγωμα!!!
......και μοιαζει και στην πουπιτσα μου!!!
![]()
ομολογουμενως ειναι πολυ τσαχπινικο το ατιμο..βαλε και εσυ κανα βιντεο της πουπιτσας σου..υποθετω οτι αν οχι καμερα θα εχεις βιντεοκινητο!
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

tim569
Νεοφερμένο μέλος
χωριο λιγο πιο εξω απο τη Σπαρτη τα Βρεσθαινα παω εκει
το καλοκαιρι εσυ μενεις μονιμα στη Σπαρτη η πας για διακο
πες?
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μονιμα Σπαρτη και ποτε ποτε στο χωριο μουΓατεχων μενεις στη Σπαρτη? εγω εχω ενα εξοχικο σε ενα
χωριο λιγο πιο εξω απο τη Σπαρτη τα Βρεσθαινα παω εκει
το καλοκαιρι εσυ μενεις μονιμα στη Σπαρτη η πας για διακο
πες?
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε μια γατομαμα δεν θα το εκανε αυτο..διοτι τα χερακια θα γεμιζαν γρατζουνιες!9εγωω.χαμπαρι δεν παιρνω)
η πλακα ειναι οταν βαρεθω και πλυθω με οινοπνευμα,,απεχθανεται τοσο τη μυρωδια που την βλεπεις να τιναζεται σχεδον μακρυα μου
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
για το δεικτη του ποντικιου δεν το συζητω..εχει γινει ρουτινα πλεον!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum