Η Τερέζα "χτυπάει" ό,τι κινείται: Βίντεο

Γατέχων

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γατέχων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
πως φαινεται οτι οι γατες συγγενευουν με τα..λιονταρια.δειτε πως παιρνει θεση μαχης για να επιτεθει σε χερια,καλωδια και οτι σειεται τελος παντων..τωρα βεβαια απεκαμε και αραξε στη θεση της

https://www.zshare.net/video/682043816dbc71ec/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα...........ειναι σκετη τρελα!!!!!!! φοβερη ειναι........πολυ κουκλακι!!!!!!:up::up::up:........γατι για......φαγωμα!!!:lol::lol::lol:......και μοιαζει και στην πουπιτσα μου!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα...........ειναι σκετη τρελα!!!!!!! φοβερη ειναι........πολυ κουκλακι!!!!!!:up::up::up:........γατι για......φαγωμα!!!:lol::lol::lol:......και μοιαζει και στην πουπιτσα μου!!!:D

ομολογουμενως ειναι πολυ τσαχπινικο το ατιμο..βαλε και εσυ κανα βιντεο της πουπιτσας σου..υποθετω οτι αν οχι καμερα θα εχεις βιντεοκινητο!

Το τερεζουλίνι σου είναι μια γλύκα!!!:inlove:

Γατεχων μενεις στη Σπαρτη? εγω εχω ενα εξοχικο σε ενα
χωριο λιγο πιο εξω απο τη Σπαρτη τα Βρεσθαινα παω εκει
το καλοκαιρι εσυ μενεις μονιμα στη Σπαρτη η πας για διακο
πες?

Γατεχων μενεις στη Σπαρτη? εγω εχω ενα εξοχικο σε ενα
χωριο λιγο πιο εξω απο τη Σπαρτη τα Βρεσθαινα παω εκει
το καλοκαιρι εσυ μενεις μονιμα στη Σπαρτη η πας για διακο
πες?
Μονιμα Σπαρτη και ποτε ποτε στο χωριο μου

η Τερεζα μιας και βρηκε..γατομπαμπα απεκτησε κακες συνηθειες..τωρα χτυπαει και οτι ΔΕΝ κινειται..την εχω εκπαιδευσει να ορμαει εξ αποσπασεως και στα δυο μου χερια..ποτε στο ενα και ποτε στο αλλο..αρκει μονο να τα ακουμπησω στο κρεβατι
σε μια γατομαμα δεν θα το εκανε αυτο..διοτι τα χερακια θα γεμιζαν γρατζουνιες!9εγωω.χαμπαρι δεν παιρνω)

η πλακα ειναι οταν βαρεθω και πλυθω με οινοπνευμα,,απεχθανεται τοσο τη μυρωδια που την βλεπεις να τιναζεται σχεδον μακρυα μου

επιτιθεται ακομη και στους ηρωες που παλευουν στην οθονη του πισι

για το δεικτη του ποντικιου δεν το συζητω..εχει γινει ρουτινα πλεον!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back