Η Τζένη ήρθε για να μείνει!!!

RINIO

Νεοφερμένο μέλος

Η RINIO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα.
Καλησπερα κι απο εμας!!!
Ειμαι εδω και πολυ καιρο μελος του φορουμ αλλά ποτέ δεν είχα δική μου γάτα. Ημουν ένας σιωπηλός παρατηρητής θα έλεγε κανεις. Τον τελευταιο καιρο μια εφταψυχη ύπαρξη μπήκε στην ζωή μου.
Στην αρχή επιφυλακτικα, ερχόταν μόνο για φαγητάκι και μετά δρόμο. Ουτε πολλά πολλά, ούτε χαδακια!! Και μέσα σε έναν μήνα ολα αλλαξαν. Η Τζένη αποφάσισε να γίνει το αφεντικό μας. Το κλασσικό που λένε ολοι "αυτή η γάτα μας υιοθετησε", το ζήσαμε κανονικότατα!!! Και εμεις και η σκυλίτσα μας, που νομίζω πως βρήκε μεγάλο μπελά με την γάτα που έμπλεξε!!!
Η Τζένη λοιπον ήρθε για να μεινει!!
Θα κάνω μια προσπαθεια να ανεβάσω φώτος να καμαρώσουμε την Τζενούλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSC06594Α.jpg
DSC06605Α.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC06594Α.jpg
    DSC06594Α.jpg
    125,4 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC06605Α.jpg
    DSC06605Α.jpg
    130,3 KB · Εμφανίσεις: 50
  • DSC06594Α.jpg
    DSC06594Α.jpg
    125,4 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC06605Α.jpg
    DSC06605Α.jpg
    130,3 KB · Εμφανίσεις: 50
Απάντηση: Η ΤΖΕΝΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!

Mα αυτή δεν είναι γάτα! Είναι έργο τέχνης! Να τη χαίρεσαι και να σε χαίρεται! ;)

Απάντηση: Η ΤΖΕΝΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!

Ειναι υπεροχη, κουκλιτσα!!!:D
Να την χαιροσαστε λοιπον αφου σας υιοθετησε και να σας χαιρεται κι εκεινη. Και μη νομισεις πως με δυο φωτογραφιες καθαρισες, ουδολως γιατι θα σου ζηταμε καθε τοσο κι αλλες.:P

Calico παιδί μου...calico..αυτές οι γάτες έχουν σπέσιαλ ταλέντο στις υιοθεσίες ανθρώπων, που θα τις λατρεύουν και θα τις υπηρετούν!!
Μα τι πλάσματα!!!!

Απο τη πρώτη φωτογραφία της διέκρινα κάτι το αρχοντικό . Αυτή θα ήταν η γάτα της Λωξάντρας. Έχει αέρα και φινέτσα !

Σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λόγια!!!
Ειναι πολυ όμορφη και πολύ φαγανή η γλυκιά μου!!!
Σχετικά με τις φωτογραφίες Bessy1962 ισα ισα!!! Εχω και γω την ψιλοτρέλα μου με τις φωτογραφιες οποτε ορεξη να εχετε να βλέπετε!!!

Τετοια ορεξη εχουμε παντα εδω και δεν κανουμε ποτε διαιτα!:)

'Οπως είπε κι ο Ηλίας, η πρώτη εντύπωση :Αρχοντόγατα σωστή η Τζένη!:)
Με φινέτσα και σπάνια ομορφιά :D
Καλωσήρθατε :clapup:

Είναι όντως πανέμορφη η Τζένη και μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα γιατί αποφάσισες να μείνει όταν ήρθε στη ζωή σου! :hehe:
Να την χαίρεσαι! :)

Καλά, τρομερή!
Πολύ επιβλητικό βλέμμα... :devil:
Θα σας βάλει όλους σε σειρά η Τζένη!
Να τη χαίρεστε!!:clapup:

πω πω πω!!!! κούκλα είναι!!!!! να τη χαίρεστε!!!!! περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες στις οποίες θέλουμε μέσα και την σκυλίτσα!!!!:D

Μαναρι μου τι μπουλουκα εισαι συ;;φτου φτου να την χαιρεσαι τωρα δηλαδη κανει χαδακια μενει μεσα ή δεν αλλαζει συνηθειες;;την εχεις στειρωσει;οχι ρωταω για να καταλαβω αν θα μπουλουκεψει κι αλλο..

Σας ευχαριστουμε πολυ πολυ για τα καλα σας λόγια!!!!
Lovekittens αστα!!! Μας εχει κατσικωθει στον σβερκο, για τα καλα!!! Αλλαξε εντελως, μολις περασαμε τα τεστακια της, μας εμπιστευτηκε και εγινε αλλο γατι.
Δεν την εχω στειρωσει ακομα, θα το κανουμε μεσα στο επόμενο δίμηνο.
Και για να ειμαι ειλικρινής, εχω αρκετο άγχος με αυτο, γιατι ηδη ειναι στρουμπουλή και ικετεύει για φαγητο, οποτε μετά την στείρωση θα έχουμε πολεμο!!! :/:

Μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής!!!!
Είναι υπέροχη!!

Πανεμορφη η συνονοματη! :)

Είναι μια κούκλα και φαίνεται να της αρέσει ο φακός...!!!

Ειναι μια κουκλιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι!!!:)

Πολύ επιβλητικό βλέμμα το κορίτσι σου!!! χαχαχχα είναι για να σας ψαρώσει!!! είναι πανέμορφη και χαίρομαι πολύ που ένα ακόμη ζωάκι βρήκε τη φωλίτσα του!!! να το χαίρεστε και να χετε καλή ζωή!!!:)

Ενταξει.Γατοθυελλα απο πανεμορφα γατονια στο mycat!!:hehe::hehe::hehe:
Ειναι μια Θεα η Τζενη!!Να την χαιρεστε την κουκλιτσα σας!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back